- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı geceler
Mahalle orucu gayet keyifli geçti
yarında kuzumun öğlen yine tekne orucu var
cimcime yine öğlen ezanına kadar oruç tutacak hatta sahura kalkmak için şimdiden çok heycanlandı 
Mahalle orucuna kızkardeşimle görümceside geldi ve her zamanki gibi ikizler ve görümcesinin çocuğu bizleri yine çok gerdiler ama bu kez uymadım kızkardeşime

Babam bile resmen bunlar terbiyesiz yahu dedi en sonunda
Bizim Freddynin kabusu şu 2 hafta evvel Bahcedeyken KVnin yanında yaptığımız tartışmayı tahmin ettiğim gibi Bizimkilere anlatmış
ben bir tek öleceğimi bilmiyorum demiyorum boşuna 
Babamla eve dönerken ( Annem kızkardeşimle eşini bekleyecek diye kaldı ve siz gidin babanıda giderken bırakırsın eve dedi ) uzun uzun sohbet ettik o an ağzından kaçırdı
bende fırsat o fırsat valla ben kimseye küs değilim ama terbiyesizliğe saygısızlığa gelemem o yüzden uzak duruyorum dedim
durumu çok ayrıntıya girmeden izah ettim rahatsızlığımı falan
adamcağız kendi de kabul etti
onlarda canım ciğerim torunlarım ama ben bile zor dayanıyorum artık dedi
sizlerden hiç bir zaman böyle bir şey görmedim haklısın dedi 
Lütfen artık bana en ufak şeyde görüşün diye ısrar etmeyin ben bir yere giderken bile artık onları çağırmayı düşünmüyorum çünkü her defasında ben geriliyorum dedim
haklısın kızım küs olmayında varsın arada görüşün çocuklarla dedi 
O 10 dakikalık konuşma bana okadar iyi geldi ki anlatamam
ilk kez ben bir şey demediğim halde, diğeri çakallık yaptığını sandığı halde ben suçlu ilan edilmedim
çok sevindim gerçekten 

Herkese hayırlı geceler

Mahalle orucu gayet keyifli geçti

Mahalle orucuna kızkardeşimle görümceside geldi ve her zamanki gibi ikizler ve görümcesinin çocuğu bizleri yine çok gerdiler ama bu kez uymadım kızkardeşime

Babam bile resmen bunlar terbiyesiz yahu dedi en sonunda

Bizim Freddynin kabusu şu 2 hafta evvel Bahcedeyken KVnin yanında yaptığımız tartışmayı tahmin ettiğim gibi Bizimkilere anlatmış

Babamla eve dönerken ( Annem kızkardeşimle eşini bekleyecek diye kaldı ve siz gidin babanıda giderken bırakırsın eve dedi ) uzun uzun sohbet ettik o an ağzından kaçırdı

Lütfen artık bana en ufak şeyde görüşün diye ısrar etmeyin ben bir yere giderken bile artık onları çağırmayı düşünmüyorum çünkü her defasında ben geriliyorum dedim

O 10 dakikalık konuşma bana okadar iyi geldi ki anlatamam