• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ellerine sağlık canım :KK66: bizde de aynı da dediğin gibi aniden gelen olursa ayıp olmasın :KK66:
Valla ben hiç tatlı yapmayı düşünmüyorum ama bayramdan sonraki cumartesi maaile Annemlerin bahçesine gideceğiz ( 2 görümcem x 4 kişi, KV ve eşimin teyzesi eee birde biz varız 4 kişi ettimi 14 kişi hatta 5 kişi daha eklenebilir onlar kesin tamam demedi :rolleyes: )
Daha şimdiden neler yapsam diye düşünüyorum deli dana gibi :KK70: gerçi görümcem bir ara konuşuruz kim ne yapacak diye dedi ama ben ev sahibi ( bahçe sahibi :KK48: ) olarak biraz daha özenmek istiyorum :KK66:
Sabah erkenden yola çıkıp kahvaltımızı da orada yapacağız ( o sıkıntı değil zaten kim ne varsa evden getirir domates, salatalık yeşillik yumurta derken o masa donatılır nasılsa ) ama akşam üzere mangal yapılacak ve öğlen çocuklar acıkırsa diye de atıştırmalık birşeyler şart birde herkes bir şey yapsada miktar maşallah baya olmak zorunda :KK70: ama eminim o günüde atlatırım Allahın izniyle :21:

Allah kabul etsin canım ...Aminnnn
Ne mutlu sana gidebilmişsin ben cesaret dahi edemedim teraviye gitmeye :KK43: gerçi namazlarımı bile kılamıyorum zorlandığım için ( elimle destek almadan secdeden kalkamıyorum bile olması gerektiği gibi :KK43: )
Ama bende inanıyorum şu kilolarımız bir gitsin kuş gibi olup çok rahat namazlarımızı da kılarız Allahın izniyle :KK68:
Çok saol canım Allah herkese nasip etsin tesbihin secdesi zorladi benide

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi geceler :KK68:

Çok şükür bugünde listeme harfiyen uydum :KK68: veeee şu an dondurma yiyorummmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sağ olsun Sibel geçen gittiğimde çok canım çekiyor malum havalar ısındı dediğimde Ablacığım çok kasma haftada 1 kere 2 top sade dondurma yiyebilirsin dedi :KK73::KK73::KK73::KK73:
Bende bugün hazır çok güzel uymuşken kendimi ödüllendirdim ama inanılmaz lezzetli geldi valla :KK48: yaklaşık 3 aydır ikinci kez dondurma yiyorum ( başlarda bir kere yemiştim kaçamak niyetine ama meğer değilmiş :D )
Küçük kızım bile Anneciğim çok mu özledin dondurmayı dedi :D

Bugün yeni listemi göndermiş Sibel :KK68: Sağ olsun yine harika bir liste ve bu sefer biraz protein ağırlıklı :21: tam bayrama uygun bence :KK48:
İnşallah sonraki kontrolümde 2li rakamları görmüş olacağım kesin :21::21::21::21:

Banucum sandalyede kılabilirsin ben öyle yapıyorum çünkü çok zorlanıyorum. .

KV tabure buldum oda onda kıldı gençlerde vardı taburede kılan zayıf olduğu halde sende şimdilik öyle kıl canım sonra nasılsa herşey düzene girer

Çok sağ olun kızlar inşallah biraz daha gider de bende rahat rahat kılabilirim ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bugünün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Bugünde şükür yine erkenden uyandım ;) Kaldı bayrama 2 gün ve ben daha 2 posta çamaşır yıkayıp yıkananları ütülemem gerekiyor :KK53: Neyse bugün ufak ufak onlarıda yapar bitiririm ;)

Şimdi aklımdayken bildirimimi de yapayım;

Başlangıç; 118 ( diyetisyene başladığım gün evdeki rakam ;) )
Geçen hafta; 103,3 kg
Bu hafta; 102,8 kg
Giden ; - 0,5 kg
Yüzdesi; 0,48 %

Toplam giden; 15,2 kg :21::21::21::21:

*** 8. Takım 523. Etap ***

Oynakbasi34 ( 103,3 / 102,8 / 0,5 / 0,48 % )
Diademe ( 69,2 / / / % )
Yena ( 91,9 / / / % )
saimeberen ( 59,2 / / / % )
turkmenkızı86 ( 85,2 / / / % )
Zehra_eymen ( 85 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bugünün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Bugünde şükür yine erkenden uyandım :KK66: Kaldı bayrama 2 gün ve ben daha 2 posta çamaşır yıkayıp yıkananları ütülemem gerekiyor :KK53: Neyse bugün ufak ufak onlarıda yapar bitiririm :KK66:

Şimdi aklımdayken bildirimimi de yapayım;

Başlangıç; 118 ( diyetisyene başladığım gün evdeki rakam :KK66: )
Geçen hafta; 103,3 kg
Bu hafta; 102,8 kg
Giden ; - 0,5 kg
Yüzdesi; 0,48 %

Toplam giden; 15,2 kg :21::21::21::21:
Gunaydinlar banucum masallah ne guzel gidiyor bayram sonunda 2 li rakamlardasin insallah hayirli cumalar simdiden

Gunaydinlar banucum masallah ne guzel gidiyor bayram sonunda 2 li rakamlardasin insallah hayirli cumalar simdiden

Sanada Günaydın canım ;)
Şükür gidiyor kilocuklar :21::21::21::21: Bayrama yetişir diyordum ama can sağlığı önemli olan gitmesi varsın bayram sonrası 2li rakamlar gelsin yeterki gelsin ;) Bakalım bayram sonrası ne göreceğim sonraki kontrolümde ona göre Kurbanlık hedef belirlerim :KK48:

Günaydin, hayirli cumalar kizlar,

ben hala 90 kg. Ama dün aksam evde akayakkabilar cikarinca fark ettim, ayaklar sismis. Buda bende hep su topladigimda oluyo. Bugün bol bol zencegilli limonlu su icicem ki, bir an evvel atabilim.

oynakbasi34 oynakbasi34 masallah nasilda gitmis kilolar, daha da cok gitmesi niyetiyle insallah :) ve darisi bana tabi

*** 8. Takım 523. Etap ***

Oynakbasi34 ( 103,3 / 102,8 / 0,5 / 0,48 % )
Diademe ( 69,2 / / / % )
Yena ( 91,9 / 90,8 / 1,1 / 1,20 % )
saimeberen ( 59,2 / 58,1 / 1,1 / 0,93 % ) Geçen hafta bildirim yapmadı, yüzdesi 2ye bölündü
turkmenkızı86 ( 85,2 / 83,6 / 1,6 / 1,88 % )
Zehra_eymen ( 85 / 86 / +1 / - 1,18 % )

8.Takım Ortalaması; %

Günaydın güzeller banucum maşallah

Sağ olasın canım :KK66: Sanada hayırlı cumalar :KK66:

günaydın hayırlı cumalar şekerler:KK36:

Ayşeciğim sanada hayırlı cumalar :KK60:

Günaydin, hayirli cumalar kizlar,

ben hala 90 kg. Ama dün aksam evde akayakkabilar cikarinca fark ettim, ayaklar sismis. Buda bende hep su topladigimda oluyo. Bugün bol bol zencegilli limonlu su icicem ki, bir an evvel atabilim.

oynakbasi34 oynakbasi34 masallah nasilda gitmis kilolar, daha da cok gitmesi niyetiyle insallah :) ve darisi bana tabi

Aminnn canım inşallah hepimiz çok daha güzel rakamlar görürüz :KK68:
Bu arada unutma Bayram sonrası senide listeye dahil ediyoruz ona göre :KK66: yeter bu kadar kenardan izlediğin :KK48: hem daha çok motive olursun :KK60: Malum ilk işimiz fıstık gibi olup baş döndürmek olacak :KK70: sonrasına bakarız :super:

günaydın herkese bende bildirimimi yapıyım geç olmadan bir önceki kilom59.2 şimdiki kilom 58.1 fark 1.1 ama bu 2 haftalık sonuç tabiki

Tebrikler canım hedefinin daha da altında düştün :KK66: hadi sık bakalım kendini bayramdan sonra da 55 kgyu görünce kurbanda çifte bayram yaparsın :KK60: Ayyy yeminle ben vermiş kadar seviniyorum hepinizin hedeflerine ulaşmasınsa :KK71: darısı benimde başıma ( gerçi benim 55 çok çok zor ama 65 olsa dünyalar benim olurdu :21: )

Bu arada kızlar T turkmenkizi86 bana bildirimini attı malum bayramlık Annesine geçti ve bu hafta buraya gelemiyor ;) bildirimlerini bana yapacak 2 hafta boyunca ;)

Son düzenleme:
Aminnn canım inşallah hepimiz çok daha güzel rakamlar görürüz :KK68:
Bu arada unutma Bayram sonrası senide listeye dahil ediyoruz ona göre :KK66: yeter bu kadar kenardan izlediğin :KK48: hem daha çok motive olursun :KK60: Malum ilk işimiz fıstık gibi olup baş döndürmek olacak :KK70: sonrasına bakarız :super:

Evet o yüzden zaten daha da bi motive oldum, hele bi hedefime ulasayim :D Ilk etap 65 ondan sonra 55.

Back
X