- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fi mi?Büyük kızım nette bir diziye dadanmış yabancı onu izleyecekmiş artık yatmadan verirse damlarım yine olmadı artık yarın sabah görüşürüz
Kocaman öpüyorum hepinizi![]()
Fi mi?
Nslsnz güzeller
Fi mi?
50 dk. Yürüdük kızımla duyurulur. :)
Banu yeni listen protein ağırlıklı galiba..
Ins şahane sonuç alırsın ..
Kızlar kahvaltı öncesi ara öğünümü ve kahvaltımı da yaptımElhamdülillah tıka basa doydum
Şimdide çayımı höpürdetiyorum boş boş otururken
Yarım saat sonrada artık eşimi dürtüklerim hadi diyealışverişimi de yapıp hemen dönerim
Bugün çöl sıcakları bastıracakmışAllahtan eşimin çalıştığı yerde klima var yoksa aklım kalacaktı adamcağızda
malum sıcaklar ona hiç iyi gelmiyor ve iki gündür yine kendini biraz halsiz hissediyor
Ya çok sıcak olmazsa küçük kuzuyu biraz parka götürürüm diye düşünüyorumhem bana yürüyüş olur hemde Anneme söylerim termosu kapıp gelir parkta kahvemizi içeriz
Bu arada hala kızkardeşimle hiç telefonla görüşmüyoruzhesapta küs değiliz ama bir yandan da küsmüşüz
Ben geçen haftalarda iki kere aramıştım ama o inatla asla aramıyorheee umurumda değil ama bekliyorum yakında ne zaman bana dönüşü olur bu olayın
malum çok güzel gaz verir Annem ve Babama
Dün Annem onun oradaki pazara gidecekti bir şey sormak için Annemin cebini aradığımda direk kızkardeşim çıktıAnneme bir şey danışacaktım dedim telefon aşağıda kalmış Annem benim iki tane halı var onu yıkıyor demezmi
resmen sinir oldum
Yaşlı başlı kadın üstelik çocukları büyümüş artık hiç engelleri yok ama kadını yakalamışken halı yıkamayı ona kakalamış
Yeminle hiç acıma duygusu yok bu hatunda
Benim ödüm kopar kadına iş çıkaracağım diye ama o hiç umursamadan ne zaman bir işi olsa ya gel çocuklara bak benim dışarı işim var der yada bir iş kakalar
Geçmişte demekki KVsine de aynısını yaptı kadın artık hiç görüşmüyor desem yeridir ayda 1 zoraki giderhesapta aralarında sıkıntı yok ama kadın kanser olduğu halde doğru dürüst evine gitmez kadının neymiş kemoterapide ışın alıyormuş çocuklara zararı olurmuş
Eşi haftada 1 gider oda kemoterapiden önceki güne deng getirir ki çocukları riske girmesinlermişbabası eve radyasyon taşımasınmış
tövbe ya Rabbim cidden sinir oluyorum bu ara hani şeytan diyor al evire çevire bir döv bir daha da yüzüne bakma diye ama bu seferde yine Annemle Babam üzülecekler
![]()
Günaydin ...
Yine sıcak çok sıcak ..
günaydın banusum iadeyi ziyarete geleyim dedim kardeşin gene çıldırtmış seni takma canım boşver
Canım aynı şeyleri bende iki senedir yaşıyorum hergün bugün spor yapıcam deyip yorgunluktan kanepede sızıp kalıyorum o yüzden de spor salonuna kayıt yapturdım inşallah bugün başlıcam bakıcıyla kpnuştum çocuğu arada ona bırakıcam bi kaç gün kendim yanımda götürürüm geri kaşan günlerde de eşim bakar o şekilde halledicem yoksa spor yapamıcam birde artık kendime vakit ayırmak istiyorum ve eminim ki çocuğumla daha kaliteli zaman geçirebileceğimYa kizlar ben hep spor yapmaya niyetleniyorum ama hic firsatim olmuyo ya. Sabah 5 de en gec 5.30 da kalkiyorum, kendim hazirlaniyorum, cocugu hazirliyorum onun beslenmesi benimki onu yuvaya birakip tekrar eve geliyorum o zamanda da camasiri hallediyorum yada ortaligi toparliyorum. Eve geliyorum ben dusa cocuk dusa yemek yeme fasli, sabah evi süpür sil yarina yemek hazirla derken e tabi arada cocuklada ilgileniyorum mecbur oyun falan istiyo bi bakiyorum saat olmus gece 11 ben hisi cikmis bi halde yataga.
Isi yapma birak kalsin demeyin, bana cinnet geliyo kalinca![]()
Canım aynı şeyleri bende iki senedir yaşıyorum hergün bugün spor yapıcam deyip yorgunluktan kanepede sızıp kalıyorum o yüzden de spor salonuna kayıt yapturdım inşallah bugün başlıcam bakıcıyla kpnuştum çocuğu arada ona bırakıcam bi kaç gün kendim yanımda götürürüm geri kaşan günlerde de eşim bakar o şekilde halledicem yoksa spor yapamıcam birde artık kendime vakit ayırmak istiyorum ve eminim ki çocuğumla daha kaliteli zaman geçirebileceğim
spor salonuna para veriyorsun ya boşa gitmesin diye mecbur gidip spor yapıcan kaçarı yok
oynakbasi34 ben izlemiştim canım o diziyi 5. sezonda final yaptı çok güzel dizi gerçekten polisiye severlere
Eki Görüntüle 2014528
Is yerin de yine yemek yiyemedim eve gelince hemen yumurta haşlayıp semizotu ve kurusoğan ile buluşturdum. .
Doktorumun ısrarla 2 saati geçkin açlık olmaması lazım desede işyeri yogunlugu iki gündür düzenini bozdu..