- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Öğleden sonra okadar sıcağa rağmen parka çıktık ama Allahtan orası hem gölgede hemde biraz esiyordu açık alan oluncaKuzum baya eğlendi ama sonra bizim fettan geldi
Annemi arayıp biz parka çıkacağız gelirmisin dediğinde oda aa bizde ablanla gidecektik seni arayacaktım şimdi demişmiş ( gerçi Annemede inanamıyorum aramızı düzeltmek için uyduruyor da olabilir
belkide kendi arayıp çağırdı
)
Neyse hatun yine yüzsüzce laf sokma derdindeydi ama bende onun taktiğini uygulayıp gülerek cevap verdim
Allahtan kapışmadan ayrıldık
Eve gelir gelmez de akşamlık yemeğimi yedim Elhamdülillah
Akşam çaya bir arkadaşa gideceğiz sanırım 1 saat sonrabaşka bir arkadaşda doğum yapmış ona hazır bir araya gelmişken bir karar verelim ne günü gideriz diye
Ohhh afiyet olsun canımBende öğlen yedim mis gibi semizotu yemeğimi ( Annemin Amcakızı bahçesinden tazecik toplamış anam bir güzel olmuştu
hani diyetti unutsam oturup bir tencereyi çerez gibi yerdim herhalde
)
İyi akşamlar arkadaşlar ramazan ve bayram etkisi var hala üzerimde su içmeyi unutuyorum yemek bile yemiyorum sanki oruçlu gibi birde yarın tartı günü inşallah hepimiz bayramı eksilerle atlatmışızdır
Bu hafta çok fazla eksi göremedim daha doğrusu ödemle boğuşup durdum bu araeminim dahasıda vardır da bol su içmeye iki gündür başladım ve eminim haftaya daha da güzel rakamlar görebileceğim
Pes etmek yok aynen devam![]()
Hayirli cumalar, günaydin hatunlar,
bende artik listeye giriyorum dimiiii
O halde hemen kilo bildirimide yapayim:
Baslangic 90 kg
Simdi 89,4 kg
giden 0,6 kg
0,67 %
Banucum yeni kilom 89,5
Insallah sagol canim :)Süpersin canımhadi gözün aydın 8li rakamlarıda gördün darısı 7li rakamlara
Hemen senide listeye ekliyorum düzenlemesini yapıp
İnşallah hep bol bol eksiler görürsün
Merhaba arkadaşlar benim kilom sabit 86 bunada şükür diyorum + çıkmak da vardı