• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür erkenden uyandım ;) Bugün malum bahçe günümüz ve bu seferki misafirlerimiz ağır misafir oldukları için ceptende olsa giremem kkya o yüzden gitmeden bir uğrayayım dedim ;)
Kahvaltı için yumurta haşlamaya koydum, kahvaltı için biber, domates ve salatalık yıkıyacağım birde patates salatası için marullarımı yıkar doğrarım ;) orda en azından kahvaltı için vakit kaybı olmasın ;) nasılsa patates salatası da hiç bir şey olmaz ( marulu ordada yıkayabilirim aslında hani mayışmamış olur ;) )

Bİr 15 dakika sonra kızları uyandırayım da ancak kendilerine gelip giyinirler ;)

İnşallah çok güzel geçer ve sıkıntısız atlatırım ;) Eşim daha dün gece tembihledi aşkım bak orda her hangi bir tatsızlık yaşamayalım diye :D dedim peşin peşin seni çıldırtacağım ama sen tepki verme diyorsun demek dedim :D :D :D nasıl gülüyor yok onu demek istemedim hani olur ya o an seni farkında olmadan kızdıracak bir şey söylersem diye dedim diye :D

Neyse size doyum olmaz ama ben gidip duşumu alıp bir iki kalan ufak işlerimi de yapayım ;) ancak çıkarız zaten ;)
Artık yarın ancak girebilirim sanırım ( gece hoşafım çıkmamış olursa uğrarım tabiki ;) )
Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum sizleri :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Merhabalar..
Bugün çok yoruldum aşırı sıcakti. 15000 adım atmisım. .

Pazarda pek bişey bulamadım. Kızımın işine yaradı çoğunluk. :)
Güzel şeyler aldı. .

Bugün doğru dürüst birsey yiyemedim. .
Sürekli su içtim. .

Sabah;
Omlet
2-3 catal peynir
Domates

Ara;
Dondurma

Ara;
Kiraz

Ara;
Limonata

Aksam;
Çoban salata
Yarım yumurta

Ara;
Kiraz ve kayısı yerim diye düşünüyorum. .
Belki yarım avuç kadar kabak çekirdeği bakalım duruma göre. .

30 dk. Yürüyüş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

:KK68:Herkese hayırlı geceler :KK68:

Çok şükür sonunda eve gelebildik ama yine her zamanki gibi çoooook yorulduk karı koca :KK53:
Görümcem ve onun görümcesi tam kadro geldiler ve inanılmaz eğlenceli geçti ;) tabi benim toto yer görmedi her zamanki gibi :D
Bir sürü şey vardı ( görümcemin böreğinin tadına dahi bakmadım :21: benim poğçayı da denemedim ama çocuklar bayıldı ve Görümcenin böreğine kimse bakmadı diyebilirim :D benim poğçalardan sadece 4 tane kaldı onları da yarın evdekiler yer zaten ;)
Bir ara dondurma dahi aldılar ama herkes yerken ben ağzıma sürmedim :sampiyon:

Hatta aklımdayken yediklerimide sayayım;

Sabah kahvaltıda; 09:30
3 dilime yakın peynir ( biraz fazla oldu ama fırından alınan ekmek ve simidi ağzıma sürmedim )
1 /2 yumurta
3 parça biber
2 minik salatalık
1 adet domates

Öğlen; 13:00
3 adet gün kurusu ve bol şekersiz çay

Akşam; 18:30
3 adet köfte
2 tavuk kanat
2 minik but ( şu parmak kadar olanlardan sanırım but deniyordu :D )
5 kaşık kadar patates salatası

gece; 20:00
1 adet şekersiz nescafe

Aslında şu anda Yeşil çay içip yatacaktım ama akıllı kızım nescafe anlamış :D neyse kahvemi içer bol suyla kapanışı yapar yatarım ;) şu anda her yerim ağrıyor ;)

Gün içinde de rahat 3 litre su içmişimdir ;) şişe elimden düşmedi ;)
Bu arada defalarca bulaşık yıkadım, nanelerimizi kestim, Biberlerimizi ve kalan bahçeyi suladım, eşimle birlikte çimleri biçtim ve bütün bahçeyi misafirlerimizi uğurladıktan sonra bir güzel temizledim tek çöp bırakmadan ;)

Eşim eve gelir gelmez bana teşekkür etti :D hiç yerinde oturmadın Allah razı olsun dedi ;)
Bu arada birde eşimin Eniştesinin arabası benim hayalimdeki araba ; Subaru Forester Cip :KK68: bahçenin az ötesinde yapılan ama henüz trafiğe açılmamış bir yol var ;) sağ olsun orada arabasını deneme amaçlı kullanmama müsaade etti ve resmen arabaya bir kere daha aşık oldum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: İnanılmaz zevkli bir sürüç keyfi yaşatıyor araba ( tabi ben onun gibi sıfır alamam ama araba bir harika ve Rabbim nasip kısmet ederse arabayı değiştirdiğimde ya o araçtan yada VW Tiguan istiyorum :21: İnşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda ;)

Doğru söylüyorsun erken çıkabilirsek evden önce pazara uğrariz. .

Bu arada menu harika herzamanki gibi. Maşallah. .

ÇOk teşekkür ederim canım ;) bugünde tam listeye uygun olmadı ( patates salatası fazladan oldu ama diğer kaçamakları göz önünde bulundurunca vicdanen çok rahatım çünkü hem abartmadım hemde gayet de sağlıklı ;) )

günaydın oynakbasi34 oynakbasi34 beni lütfen bu haftada idare edin malum kardeşimin düğünü var haftaya girmeye çalışırım ama çok düzenli olmaz sanki

Tamamdır canım ;) düğünü atlattıktan sonra ama daha sık seni burada görmek isterim ;)

Merhabalar..
Bugün çok yoruldum aşırı sıcakti. 15000 adım atmisım. .

Pazarda pek bişey bulamadım. Kızımın işine yaradı çoğunluk. :)
Güzel şeyler aldı. .

Güle güle kullansın prenses kıyafetlerini ;) inşallah sende bir başka zaman bulursun canım ;) zaten onlar mutlu olsun bize yetiyor ;)

Banucum inşallah Allah gönlüne göre verir (araba konusu)

Patates salatasını takma . 1 dilim ekmek değişimi olmuştur..
Bol protein almışsın oh gelsin kas artışı gitsin yağlar. :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

:KK68:Herkese hayırlı geceler :KK68:

Çok şükür sonunda eve gelebildik ama yine her zamanki gibi çoooook yorulduk karı koca :KK53:
Görümcem ve onun görümcesi tam kadro geldiler ve inanılmaz eğlenceli geçti :KK66: tabi benim toto yer görmedi her zamanki gibi :KK70:
Bir sürü şey vardı ( görümcemin böreğinin tadına dahi bakmadım :21: benim poğçayı da denemedim ama çocuklar bayıldı ve Görümcenin böreğine kimse bakmadı diyebilirim :KK70: benim poğçalardan sadece 4 tane kaldı onları da yarın evdekiler yer zaten :KK66:
Bir ara dondurma dahi aldılar ama herkes yerken ben ağzıma sürmedim :sampiyon:

Hatta aklımdayken yediklerimide sayayım;

Sabah kahvaltıda; 09:30
3 dilime yakın peynir ( biraz fazla oldu ama fırından alınan ekmek ve simidi ağzıma sürmedim )
1 /2 yumurta
3 parça biber
2 minik salatalık
1 adet domates

Öğlen; 13:00
3 adet gün kurusu ve bol şekersiz çay

Akşam; 18:30
3 adet köfte
2 tavuk kanat
2 minik but ( şu parmak kadar olanlardan sanırım but deniyordu :KK70: )
5 kaşık kadar patates salatası

gece; 20:00
1 adet şekersiz nescafe

Aslında şu anda Yeşil çay içip yatacaktım ama akıllı kızım nescafe anlamış :KK70: neyse kahvemi içer bol suyla kapanışı yapar yatarım :KK66: şu anda her yerim ağrıyor :KK66:

Gün içinde de rahat 3 litre su içmişimdir :KK66: şişe elimden düşmedi :KK66:
Bu arada defalarca bulaşık yıkadım, nanelerimizi kestim, Biberlerimizi ve kalan bahçeyi suladım, eşimle birlikte çimleri biçtim ve bütün bahçeyi misafirlerimizi uğurladıktan sonra bir güzel temizledim tek çöp bırakmadan :KK66:

Eşim eve gelir gelmez bana teşekkür etti :KK70: hiç yerinde oturmadın Allah razı olsun dedi :KK66:
Bu arada birde eşimin Eniştesinin arabası benim hayalimdeki araba ; Subaru Forester Cip :KK68: bahçenin az ötesinde yapılan ama henüz trafiğe açılmamış bir yol var :KK66: sağ olsun orada arabasını deneme amaçlı kullanmama müsaade etti ve resmen arabaya bir kere daha aşık oldum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: İnanılmaz zevkli bir sürüç keyfi yaşatıyor araba ( tabi ben onun gibi sıfır alamam ama araba bir harika ve Rabbim nasip kısmet ederse arabayı değiştirdiğimde ya o araçtan yada VW Tiguan istiyorum :21: İnşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda :KK66:

ÇOk teşekkür ederim canım :KK66: bugünde tam listeye uygun olmadı ( patates salatası fazladan oldu ama diğer kaçamakları göz önünde bulundurunca vicdanen çok rahatım çünkü hem abartmadım hemde gayet de sağlıklı :KK66: )

Tamamdır canım :KK66: düğünü atlattıktan sonra ama daha sık seni burada görmek isterim :KK66:

Güle güle kullansın prenses kıyafetlerini :KK66: inşallah sende bir başka zaman bulursun canım :KK66: zaten onlar mutlu olsun bize yetiyor :KK66:
Maşallah sana banucum nasıl dayaniyorsun ben kesin yerdim birşeyler battı balık sonrada hahaha

Selamın aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Dün nasıl posamız çıktıysa sabah 11:30da uyanabildik :rolleyes: resmen öğlene kadar uyumuşuz :KK57:
Kahvaltıyla öğlen bir oldu doğal olarak ;)
Tabi sabah tartılmadım çünkü her zamanki gibi ödem olduğuna eminim sonuçta bütün gün ayaktaydım ve baya yoruldum ;)

Bugün bol su ve yeşil çayla daha sıkı devam edeceğim ;) akşamlık ta sadece çorba ve salata yerim ki daha hafif geçsin akşam ;)

Maşallah sana banucum nasıl dayaniyorsun ben kesin yerdim birşeyler battı balık sonrada hahaha

Yok valla dediğin gibi yeseydim bende kesin öyle derdim o yüzden aklımın ucundan bile geçirmedim ;)
Bu sabah ( öğle kahvaltısında ) da dünden kalan börekleri ısıttım yine yemedim ;) sadece 1 ısırık yaptığım poğçadan aldım oda aslında gayet güzel ama sadece nefsimi körledim ;) sonuçta hedefe gecikmemi sağlayacak şeylerden uzak durmam şart ;)

Kızlar yine nerelerdesinizzzzz bağırtmayın benniiiiiiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hava çok sıcak bu sıcakta dışarı da çıkılmaz başınıza güneş geçer :KK20:
Bugün pazar eh yarından itibaren siz toparlanmayın ( Yena ve saimeberen mazeretli ) bende kırbaçı elime almazsam ne olayım :D
Şaka şaka dayak yokkk :D

Ya kızlar kimse olmayınca benimde canım sıkılıyor :( konsumasyona çıkmış gibi takım takım geziyorum ama kazanç pek yok be anammmm :D :D :D :D

Ayyyy yarın ben hariç evdekilerin hepsinin doktor randevusu var :D
ASlında bende bulabilseydim alacaktımda endokrin dolu :D
Hatta şimdi de tekrar baktım belki biri randevu iptal ettiyse diye ama yok yok yok :(
Neyse artık olmadı dahiliyeye randevu alırım bir kaç güne ;) önce bir iki gün daha deneyeyim de ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl sıcaktan bunaldıysak ailece kimse yerinden kımıldamak bile istemedi :KK57: sabaha kadarda bölük pörçük uyuduk zaten :KK43:
Rabbime şükürler olsun ki bu sabah biraz hava serin :KK66:
Bende hazır herkes uyurken biraz sizlere bakınayım dedim bir yandan kahvemi içerken :KK66:

Bu cuma Ayşeyle Diyetisyen kontrolümüz var gerçi Ayşe hala Yazlıkta ama ben ümitle gelmesini bekliyorum :KK70: Bakalım ne çıkacağız oradaki tartıda :KK66: Benim şükür cumaya göre az daha aşağısı gözüküyor :KK66: cumaya kadar da daha fazla olacağına eminim :KK66: Bu arada hesapta cumaya kadar tartılmayacaktım sabah dayanamadım :KK70: bugün itibaren tartılmayayım diyorum bakalım dayanabilecekmiyim :KK70: :KK70: :KK70:

Sen dahiliye al o hemen sevk eder direk endokrin zaten verilmiyor artık sevksiz

Canım gittiğim hastaneden online randevu alınıyor Endokrine ama ben geç davranıyorum sanırım :) neyse eşim nasılsa 15 gün izinli her hangi bir gün herhangi bir saati boş yakalarsam hemen randevuyu alırım ;)
Dahiliyeye baktım bulamadım bugüne bende hadi bir kaç gün sonraya alırım dedim ( yarın eşimle dışarı işimiz var çarşamba günüde denize gideriz diyorduk bir aksilik olmazsa ;) ya perşembeye yada cuma sabahına alırım randevu ( endokrin bulamazsam dahiliyeye ;) ) hem cuma da nasılsa diyetisyen konrtolüm var hastaneden direk oraya geçerim olmadı ;)

Kızlar biz hazırlanıp doktora gidiyoruz ;) minik kuşumun yüzme için tahlileri yapılacak büyük kuşunda baş ağrıları için nöroloji doktorunla görüşeceğiz bakalım ne gibi tahliller isteyecekler ;)

Eşiminde randevusu vardı ama o gerek yok iyiyim dedi o yüzden iptal ettirdim ;) daha sonra gerekirse kontrol randevusu alırız nasılsa ;)

Bunada şükür canım da artık daha sık gelip düzenli paylaşım yapalım da bari kurbana kadar şöyle güzel güzel kilolar verelim sen 7li bende belki 8li rakamları ucundan görürüm :KK66:
İnşallah kaptanım valla bende çok istiyorum en son 3 sene önce 76 kiloydum hasret kaldım o kiloma ki o zamanlar bile kendimi kilolu hissediyordum memnun değildim kaptanım birde ben bi eğitmenle çalışacağım bu hafta başlıyacağız o yüzden pek menü paylaşmadım çok da dikkat edemedim sağlıksız beslendim ama hamur işi ve tatlı anlamında değil genel olarak öğün atlama ve bol sıvı tükettim hatta yemek yiyemedim burası çok sıcak daha önce de demiştim güneydoğudayız mesleki olarak da çok yıpranıyoruz inşallah daha düz nli girip paylaşırım yaparım

Kızlar biz hazırlanıp doktora gidiyoruz :KK66: minik kuşumun yüzme için tahlileri yapılacak büyük kuşunda baş ağrıları için nöroloji doktorunla görüşeceğiz bakalım ne gibi tahliller isteyecekler :KK66:

Eşiminde randevusu vardı ama o gerek yok iyiyim dedi o yüzden iptal ettirdim :KK66: daha sonra gerekirse kontrol randevusu alırız nasılsa :KK66:
Geçmiş olsun benim de eşim hastanede yatıyordu bugün taburcu olacak inşallah bu aralar herkeste bi rahatsızlık var sanırım

Günaydin kizlar,

nasisliniz?

Ben malesef hafta sonlari veya tatil günleri giremiyorum. Ev isi alisveris koca cocuk falan derken telefonu falan elime almaya pek firsat kalmiyor. Umarim sorun olmaz.

Bizim pasa beyle hala aramiz bozuk, gerekmedikce konusmuyoruz. Sorsan o hakli o cok iyi o melek, ben kötü ben deli. Neyse.

Dün yediklerim:

Sabah bol cay, peynirli, pastirmali, salatali kahvalti.

Öglen:
Makarna, sebze, sosis, sarimsakli yogurt.

Aksamda karpbuz.

Dün cok gec kahvalti yapinca, e öglenide baya bi gec yedik. O yüzden bu sekilde oldu menüm.

Back
X