Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
Şükür evimize döndük

Küçük kuzuma tekrar tahlile gerek yok dedi doktor ve sağ olsun yüzme için raporumuzu da aldık hemen

çok sevindi tabi bizimki ohhh yine o kapa işemek zorunda kalmayacağım diye

çocuk kan alınacağına takmıyor idrar numunesine taktığı kadar

Büyük kızda baştan kimliğini almamış yanına beni sabah sabah deli etti

Allahtan daha 1 saat vardıda eşim gitti kimliğini alıp tekrar geldi

Doktor uzun uzun dinledi sonrada Emar çekilsin ona göre bakarız dedi

Aslında 3 hafta sonraya verirler dendi ama bu gece 3de gelebilirseniz çekeriz diyince Radyolojideki görevli hemen kabul ettik tabiki
Gece birde Emar için hastaneye gideceğiz ama sıkıntı değil hem trafik olmaz hemde hastanede kalabalık olmaz

Ona göre tedaviye başlarız dediler
Öğle yemeği için eşim İKEAya gidelim dedi tabi bizimde canımıza minnnetti

tam gezinirken İREM DERİCİyi gördük

Kızlar hatun bir zayıf bir zayıf anlatamam siz

üflesem belki sarsılır

Şaka bir yana ama küçük kuzuma söyleyince resim çekilmek istedi bende git kendim sor dedim

hem biraz daha özgüvenli olsun hemde kendi işini kendi görsün diye

Bizimki ''İrem abla seninle bir resim çekilebilirmiyiz '' diyince İrem Dericide hiç tereddütsüz tabiki canım dedi

Sonrasında minik kuşum Mağazadan çıkana kadar hayalim gerçek oldu bana tabiki canım dedi diye dolandı durdu

Birde Anne hemen Facee koy herkes görsün diyip durdu koptuk
Dedim maşallah benim yanımda 250 gr kadar kalmışsın dedim

darısı başıma diyince amin valla bir gram et bin ayıp örter diyorlar ama bence yalan kesinlikle zayıflık çok daha rahat dedi

dedim sağlığımız için vermemiş şart

kesinlikle dedi sonra vedalaşıp ayrıldık fazla alışverişinden alı koymak istemedim

ama çidden çok candan bir hatun
Canım boşver paşayı sen kendine odaklan

hafta içi nasılsa fırsat bulursun

O kanatsız meleğe gününü göstermek için kiloları ver bak ondan sonra o delinin peşinden nasıl koşacak
YOk canım ben diyetisyene başlayalı 3 ay oldu tekrar bir hormonlar dahil bütün değerlime baktırmak istedim ama bugüne nasip olmadı

bir iki güne bulursam randevu onuda aradan çıkarırım

Endokrin olmazsa dahiliyedekileri bile yaptırsam yeter

Kadın doğuma biraz daha kilo verdikten sonra giderim pco ne alemde diye kontrol ettirmek için
Rabbim bir daha yaşatmasın canım uzun sağlıklı ömürler versin herkese....Aminnnnnn