Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrr
Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiii

Dün okadar yoğun ve yorucu bir gün oldu ki gece 11de geldiğimizde değil buraya bakacak eşyaları bile çantadan çıkarak halim kalmamıştı

Sabah malum karga kahvaltısını etmeden yollara döküldük

Kahvaltımızı bahçede yaptık ordan da Annemin Teyzesini almaya gittik

Canım ya nasıl sevindi denize gideceğimizi duyunca

Daha yakın bir yer var önce oraya bakalım dedik ama orası denize girmek için hiç uygun bir yer değildi

ne can kurtaran ne başka bir şey vardı bizde önce tepeden biraz manzara seyredip sonrada bizim daha evvel gittiğimiz yere gittik

Tabi karadenize bağlı bir yer olduğu için şansımıza baya dalga vardı

Annemin Teyzesi zaten sadece izlemek istiyordu ama ben okadar yol gittikten sonra denize girmeden dönmem diye inat ettim

tabi ancak belime kadar suya girebildim baktım baya kum çekiyor kenara çıkıp orda biraz hareket ettim hatta minik kuşumla sahile oturup dalgaların bize çarpmasını oyuna çevirdik

bir nevi selülit masajı oldu
Kuşum inanılmaz eğlendi tabi

kuma falan gömdürdü belden aşağısını

Annem ve kızkardeşimin yaptıkları öğlen yendi ( ben sadece semizotu salatası ve az patates salatası yedim

)
Annem biber dolması ve kızartma yapmış ( sadece patlıycandan 2 tane yedim minik )
Kızkardeşimde poğça yapmış ağzıma bile sürmedim ( gerçi eşim iyiki sürmedin yaw bu kızkardeşin kaç senedir bir şey yapmayı öğrenememiş diye dalga geçti sonradan eve gelince

)
Aralarda acıktıkça çörekotlu minik grisinilerden yedim akşamda bahçeye geçtik annemin teyzesini bıraktıktan sonra

tabi onlar kalanları yiyince ben yine grisiniye kaldım

yanına ayran aldırdım eşime

Bol su içmeye çalıştım ama tabi bahçede baya yapacak iş bulduk yine ve benim bacaklar şu anda felaket ağrıyor eyilip kalkmaktan
Bugün bol su ve yeşil çayla olan ödemi atmam şart ( gerçi sabah tartılmadım ya ödem var yada bacaklarım kaslardan ağrı yapıyor bilemiyorum ) Malum yarın sibel günü ( salıyken cumaya aldık 3 ay boyunca haftada 3 güne indirmişler danışmayı bizde Ayşeyle cuma olsun demiştik ama sonradan yine salıya dönermiyiz bilmiyorum )
Hatun ödem var demesin de mümkün olduğu kadar az göreyim tartıda

ona göre zaten buraya da bildirimi yapacağım ya