Dün büyük kızım yeterki bizimle gelmek zorunda kalmasın diye evi temizlemeyi kabul etmişti ya

hatun evi bir güzel temizlemiş bugün ilk kez temizliksiz bir günüm geçti canım sıkıldı

Eşimde biraz oyun konsolunun karşısına geçince az uyumuşum iyi geldi
Büyük kızım bugün büyük halasında kalacakmış tabi küçükte eee bende Ananneme gideyim o zaman yatıya diyince bizede gün doğdu karı koca

hazır eşimde izinliyken hadi bizde bir sinema yapalım diyoruz

Pek romantik bir film seçti kendisi

TRANSFORMERS
Akşam yemeğini de dışarda yiyelim diyor

tabi yarın Cuma olduğu için kaçamaklık bir durum söz konusu olamaz bile

salata ve ızgara et yerim sanırım

gerçi bana kalsa evdeki çorbamı yerim de bakalım daha ses etmedim

birazdan söylerim

Zaten erken yeriz dışarda da olsa o yüzden çok da sıkıntı yapmam
Ya ben bi ara, 4 hafta boyunca günde sadece bir ögün yiyordum, 10 kilo verdim. Bir kac gün sonra alisti bünyem yorgulunluk bitkinlik falanda kalmamisti. Bi kere daha o sekilde cok güzel kilo verdim. O yüzden diyorum ki bir kac gün deneyim bakalim nasil olacak. Bu sabah cok siki bi kahvalti yaptim, herhalde fazla siki oldu ki, su anda resmen midem agriyo. Limonlu soda yaptim bende kendime. Öglenede tekrar kisir getirdim. Ben iki kisiye bir kilo bulgurdan yapinca kisiri daha hala bi sürü duruyor evde buz dolabinda
Benimde elim kısır konusunda pek aza gitmez

hep fazla yaptığım içinde bu sefer gelip geçip yerdim o yüzden pek yapmak istemiyorum zaten uzun zamandır
Günaydin kizlar,
son günlerde nedendir bilmiyorum o kadar cok spor yapmak istiyorum ki, is yaparken hep gözümde tv karsisina gecip yoga yaptigimi hayal ediyorum. Her gün bugün yaparim diyorum, yine baska bi is cikiyo o kaliyo. Bu aksamda banyo balkon camasir var, anca onlari hallederim. Yarina mecbur yine yemek. Yarin alisverise gitmem lazim ev tam takir kuru bakir. Ondan sonra mutlaka ama mutlaka vergi aciklamasini yapmam lazim offf offfff.
Sana kolay gelsin canım

işin zor ama kendine mutlaka bir saat de olsa ayır

bırak bir işinde bir sonraki güne kalsın hiç bir şey bizden önemli değil

sonuçta hep dediğim gibi öbür tarafta heh aferin her gün kendini yırttın evin tertemizdi al sana madalya diyecek kimse olmayacak
İnşallah 38 beden olursunda evde alıp giyersin zayıf halinin tadını çıkararsın bu duam hepşmiz için geçerli bu arada eşinle aranda güzel samimi bir muhabbet var gibi darısı benimkine biz asker arkadaşı gibiyiz de
İnşallahhhhhhhhhhh canım Aminnn

Valla eşim eskiden böyle değildi resmen kahve arkadaşı gibi davranırdı bazen boş bulunup

hatta bir keresinde hacı naber diye hitap etmişliği vardı

bende tabi intikam olsun diye bir kaç gün inatla iyidir hacı hadi gel kağıt oynayalım falan demeye başlamıştım

adam ilk başlarda gülerken sonra sinir olmaya başladı

tabi yanaştığında ''hacı ayıp ediyorsun len insan kahve arkadaşına asılırmı '' dediğimde olayın ciddiyetini kavradı ve o oldu daha dikkatli konuşmaya başladı

Şakalaşırız her konu hakkında konuşuruz ama artık asla bana kanka muhabbeti yapmaz
Arkadaşlar malum yaz dönemi ortalık düğünden geçilmiyor ağustosun sonuna doğru eşimin arkadaşının düğünü var ve eşimin arkadaşlar pek bi sosyetik ve eşleri bi o kadar bakımlı bir tek ben kiloluyum o derece yani ne yapıp edip o zamana kadar en aşağı 8 kilo vermem lazım
Canım kaçamaksız ve sağlam bir spor programı ile çok güzel sonuçlar alırsın

üstelik Yenanın dediği gibi sıkılaşırsan verdiğinden fazlası gitmiş gibi durur
Selam kızlar ben geldim dün bütün gün görümcemlerin havuzundaydık baya güzel bir gün geçirdik onun eltisi ile beraber .
bugün sonuçlarımı almaya gittim galiba her şey normal hiçbir şeyde sorun yok çok şükür .
bu arada açlık kan şekerim 5.3 mmol Gayet normal bir değer galiba insülin direncine buna bakarak öğrenebilir miyim acaba o nasıl ölcülyorki
Ohhh sefan olsun canım

hem hareket olmuş hemde eğlenmişsin

Sonuçlarının da güzel çıkmasına çok sevindim

valla şu değerleri ben bir türlü öğrenemedim ama sanırım insülin direnci o verdiğin rakam

çünkü bizde açlık şekeri genelde 90 - 105 arasında normal sayılıyor daha yukarı için değer fazla olarak söyleniyor

benim mesela en son açlık şekerim 110du doktor biraz yüksek demişti ama ilk fırsatta bende tahlillerimi tekrar yaptırmak istiyorum sonuçta diyetisyene başladıktan sonra hiç yenilenmedi