- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar bu arada diyetisyenden eve döndüm sizlere hesabı ayrıntılı vereyim bari;
Şimdiiii
Bayramdan evvel diyetisyende 103.3 kgdum ( malum salı günleri gidiyordum o zaman )
Bugün 101.8 kg çıktım
Aslında ben az daha aşağısını bekliyordum açıkçası ama şansıma sabahı regl oldum ve ölçümlere göre en az 500 gr ödem varmış
Yani 1,5 kg gitmiş ve bunun 900 grı yağdan
Bayrama rağmen bence çok iyi dedi Sibel ve yine her zamanki gibi verdi çoşkuyu
Maalesef yazın 3 güne danışmayı indirdiği için felaket kalabalıktı ve 2 saatten fazla bekledim üstelik haftaya da cumartesiye gün verdi
Ayşeye de tabi gelsede gelmesede o gün için yazdı kontrolü ama telefonla görüştüğümüzde oda cumartesi iyi olmaz gezmeler olur falan diyince hemen tekrar ölçüm odasına gidip ya bu önümüzdeki hafta cumartesi gelelim ama bir dahakine mutlaka cuma olması lazım dedim ( hee perşembe de dese uyar bize haftasonundan iyidir sonuçta )
Bakalım söz vermedi ama geldiğinde ayarlarız inşallah dedi yoğunluğa göre artık dedi
Listemde bu hafta biraz protein ağırlıklı ama ben çok sevdim :) bana et desinler
daha ne isterim 
Şimdiiii
Bayramdan evvel diyetisyende 103.3 kgdum ( malum salı günleri gidiyordum o zaman )
Bugün 101.8 kg çıktım

Aslında ben az daha aşağısını bekliyordum açıkçası ama şansıma sabahı regl oldum ve ölçümlere göre en az 500 gr ödem varmış

Yani 1,5 kg gitmiş ve bunun 900 grı yağdan

Bayrama rağmen bence çok iyi dedi Sibel ve yine her zamanki gibi verdi çoşkuyu

Maalesef yazın 3 güne danışmayı indirdiği için felaket kalabalıktı ve 2 saatten fazla bekledim üstelik haftaya da cumartesiye gün verdi

Bakalım söz vermedi ama geldiğinde ayarlarız inşallah dedi yoğunluğa göre artık dedi

Listemde bu hafta biraz protein ağırlıklı ama ben çok sevdim :) bana et desinler