• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bu arada diyetisyenden eve döndüm sizlere hesabı ayrıntılı vereyim bari;

Şimdiiii
Bayramdan evvel diyetisyende 103.3 kgdum ( malum salı günleri gidiyordum o zaman )
Bugün 101.8 kg çıktım :21:

Aslında ben az daha aşağısını bekliyordum açıkçası ama şansıma sabahı regl oldum ve ölçümlere göre en az 500 gr ödem varmış ;)
Yani 1,5 kg gitmiş ve bunun 900 grı yağdan ;)

Bayrama rağmen bence çok iyi dedi Sibel ve yine her zamanki gibi verdi çoşkuyu :KK70:
Maalesef yazın 3 güne danışmayı indirdiği için felaket kalabalıktı ve 2 saatten fazla bekledim üstelik haftaya da cumartesiye gün verdi :( Ayşeye de tabi gelsede gelmesede o gün için yazdı kontrolü ama telefonla görüştüğümüzde oda cumartesi iyi olmaz gezmeler olur falan diyince hemen tekrar ölçüm odasına gidip ya bu önümüzdeki hafta cumartesi gelelim ama bir dahakine mutlaka cuma olması lazım dedim ( hee perşembe de dese uyar bize haftasonundan iyidir sonuçta )

Bakalım söz vermedi ama geldiğinde ayarlarız inşallah dedi yoğunluğa göre artık dedi ;)

Listemde bu hafta biraz protein ağırlıklı ama ben çok sevdim :) bana et desinler :D daha ne isterim ;)

*** 8. Takım 525. Etap ***

Oynakbasi34 ( 102,4 / 101,8 / 0,6 / 0,59 % )
Diademe ( 69,3 / 68,9 / 0,4/ 0,57 % ) Üye İzne ayrılmak istiyor (
Yena ( 89,5 / 88,5 / 1 / 1,12 % )
saimeberen ( 58,1 /57,5 / 0,6 / 1,03 % )
turkmenkızı86 ( 83,6 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( senenin 1. İzni )
Zehra_eymen ( 86 / 85,6 / 0,4 / 0,47 % )
newsletter ( 89,4 / 89,3 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 83,3 / 82,6 / 0,6 / 0,05 % ) Üye 511.etapta izne ayrılmıştı döndü, yüzdesi 15e bölündü

8.Takım Ortalaması; 0,493 %

Kızlar IŞILDURUnun geçen cumaki bildirimini yazıyorum şimdilik :KK66: listeye girsin de takıma daha sık uğramak zorunda kalsın :KK48: gelip daha iyi bir sonuç bildirirse artık onu düzenlerim eğer 20.00yi geçmemiş olursa saat :KK66:

Listeyi taşıdım ;) İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir yüzde elde ederiz ;)

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar 1tabak sebze yemegimi ve bol salatamı yedim bugun dışardaydım cok su içemedim hazıtlıklar başladı kendime ayakkabı aldım birde babama aldım hediye
Abime tişört eşinede parfüm alacagım
Yegenimede kıyafet falan tabi yanlarına başka şeylerde koyacagım anneciğiminkileri daha almadım
Cok azkaldı günler bitse keşke

İyi akşamlar kızlar 1tabak sebze yemegimi ve bol salatamı yedim bugun dışardaydım cok su içemedim hazıtlıklar başladı kendime ayakkabı aldım birde babama aldım hediye
Abime tişört eşinede parfüm alacagım
Yegenimede kıyafet falan tabi yanlarına başka şeylerde koyacagım anneciğiminkileri daha almadım
Cok azkaldı günler bitse keşke

Canım Allah yardımcın olsun ;) tatile gitmek bir dert gitmemek ayrı bir dert ;)
İnşallah çooook güzel ve keyifli bir tatil olur ve fazla kaçamak yapmadan dönersin ;)

İyi akşamlar arkadaşlar bugün pikniğe gittik ızgara yaptık ben karar veremedim ne kadar yemem gerektiğine diyette kebab yenir mine kadar yenmeli

Canım benim bildiğim yenir ama tabi yanında pilav lavaş falan yemeden bol salatayla ;)
Miktar olarak bana Sibel mangal veya herhangi bir et olduğunda 3 yumurta büyüklüğü demişti ;)

Merhaba kızlar Banu abla Tebrikler güzel gidiyorsun valla

Iki gündür yazamadım kızım dün ishal oldu hastaneye gittik yeniden tahlil yapıldı çok şükür bi sıkıntı yok ama vücudunun bazı yerlerinde alerjik belirtiler var

Ilac verdi kullanıyoruz ishal içinde ama geçmedi yarın yine devam ederse gideceğim Dr moralim çok bozuluyor yemiyor iştahta yok

Dün gece sabaha kadar üç kere komple üzerine değiştirdim muz patates püresi yedirdim yok aynı

Diyetim devam ediyor pazartesi tartilmistim ben yine pazartesi tartilip buraya yazarim

Merhaba kızlar Banu abla Tebrikler güzel gidiyorsun valla

Iki gündür yazamadım kızım dün ishal oldu hastaneye gittik yeniden tahlil yapıldı çok şükür bi sıkıntı yok ama vücudunun bazı yerlerinde alerjik belirtiler var

Ilac verdi kullanıyoruz ishal içinde ama geçmedi yarın yine devam ederse gideceğim Dr moralim çok bozuluyor yemiyor iştahta yok

Dün gece sabaha kadar üç kere komple üzerine değiştirdim muz patates püresi yedirdim yok aynı

Diyetim devam ediyor pazartesi tartilmistim ben yine pazartesi tartilip buraya yazarim

Canım kuzuna çok geçmiş olsun ;) ishali kesmek için haşlanmış patates yada pirinç yedir biraz ;) birde gazoz içir halsiz kalmamış olur mide de daha çabuk toparlanır ;)
Umarım yarına daha iyidir ;)

Kaptanim izne ayrılan arkadaşlar var gruba başka arkadaşlar davet etsek hem motive olur hemde daha aktif olur grup

Aynen canım ben bakayım kimler takımda izne ayılıp uzun zamandır uğramıyor hepsini etiketler davet ederiz ;) geçmişe dönük bakılması lazım o yüzden onu ancak Pazar yapabilirim ;)
Bu arada bu hafta ne güzel bahçeye gitmiyoruz derken Annem aradı hadi Baban kurtlanıyor yarın sabah gidelim mi dedi tabi ben her zaman ki gibi hayır diyemedim :D neyse bu sefer bende keyif yapacağım kararlıyım :D
Gerçi yine karga kahvaltısını etmeden kahvaltıya gideceğiz bahçeye ;) Annemin ablasıda gelecekmiş öğleden sonra ;)
Tabi ben ara öğünlerim dahil hepsini yanımda götüreceğim ve Annem bu sefer nerden estiyse canı lahmacun çekmiş mangal yerine lahmacun yapayım dedi ;) dedim benim için hava hoş ben listeye uygun yemeklerimi yapar yerim ;) Allahtan et var bu hafta hem gündüz hem akşam ;) yaparım tavuk göğsünden bol domatesli biberli sote gibi öğlen ve akşam yerim 4er kaşık olur biter ;) Tadına dahi bakmayı düşünmüyorum lahmacunların ;)

Gece geç yatıp erken kalkınca şimdiden uyku bastırdı iyimi :D az daha oyalanabilirsem ne mutlu bana öbür türlü sabah 5de hortluyorum :D

Banucum maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ediyorum seni...:nazar::KK9:
Ayrıca liste için eline sağlık.. Derecemiz kötü ama haftaya daha iyi olur umarım...
ben de serenalar gibi yeni üye davet edelim diyecektim sana. yeni kan hareketlendirir takımı hem derecemizi de etkiler... artık 1. falan olalım biz de :)

Bugün izinliydik. aqua parka gittik çok eğlendik özellikle oğlum tüm gün suyun içindeydi kayıp kayıp durdu. :)
Onlar mutlu olunca herşey çok güzel görünüyor.

İyi geceler arkadaşlar bugünkü menüm şöyle
Sabah çok erken kalktığım için yarım simit yedim sonra kahvaltıda müsli yedim ara öğün yapmadım
Öğle dün akşamın aynısı tarhana ve taze fasulye ekmek bir dilim yedim
Ara öğün olarak 3 ceviz bir portakal
Akşam iki kanat bir şiş kebab kırmızı et yanında ayran ve salata
Yatmadan önce bir kaç dilim karpuz ve fındık
Su 3 lt spor yok

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bu gece uykumu alabildim ;) Hem hazır erken kalkmışken şekersiz Türk kahvemle güne başlayıp sessizliğin tadını çıkarayım dedim ;) hemde sizlere bakayım çıkmadan ;)
Gün geçtikçe kilolar gittikçe herşeyden daha fazla zevk alır oldum ;)
İnanıyorum ki 2li rakamlara da geçince herşey çok daha güzel olacak ;)

Geceden aynımda götüreceklerimi kutulara koydum ki sabah unuttuğum bir şey olmasın ;)
Tabi kahvaltıyı orada yapacağımız için 1 ara öğünü önce yapacağım ki kahvaltı zamanına kadar metabolizmam güzelce çalışmaya başlasın ;) Birde aklımdayken su hatırlatmamı da açayım ;) geçen alarmını kapatmıştım cenazeye giderken sonra da unuttum tekrar açmaya ;)

Allahın izniyle çok daha dikkatli olacağım bu hafta ;) malum 500 gr ödemde olduğuna göre asıl kilom 101.3 ;) eeee dişimi sıkarsam belki önümüzdeki kontrolde bile 99u görebilirim ;)
Şu reglm bitsinde Pazartesi itibaren tekrar yürüyüşlerime de başlayacağım ;) birde ufak ufak mekik çekebilsem süper olur göbişim baya yumuşadı toparlanması lazım ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Sağol Banu abla kusmada başlayınca hastaneye geldik serum takıldı gece dörde ancak biter serum iyi geceler

Oyyy kıyamam kuzuya :( Yenanın da dediği gibi salgın var sanırım o_O İnşallah şu anda çok daha iyidir ;)
Rabbim bir daha göstermesin.....Aminnnnnnnnn

Banucum maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ediyorum seni...:nazar::KK9:
Ayrıca liste için eline sağlık.. Derecemiz kötü ama haftaya daha iyi olur umarım...
ben de serenalar gibi yeni üye davet edelim diyecektim sana. yeni kan hareketlendirir takımı hem derecemizi de etkiler... artık 1. falan olalım biz de :)

Valla yeni üye bir yakalayabilsem :KK48: eskilerden de bakacağım izinli olupta hiççç uğramayanlara ;) düzenli olarak gelenler daha fazla olunca insan daha çok motive oluyor ;)
Yeni kan olursa daha azimli olur hevesli olur dediğin gibi ;) bizede o enerji iyi gelir ;)
Sizler deng gelirseniz tabiki seve seve davet edebilirsiniz ;)

Bugün izinliydik. aqua parka gittik çok eğlendik özellikle oğlum tüm gün suyun içindeydi kayıp kayıp durdu. :)
Onlar mutlu olunca herşey çok güzel görünüyor.

Ohhh sefanız olsun iyi olmuş ;) hem eğlence hemde hareket ;)
Dediğin gibi onlar mutlu olsun biz Annelere yeter zaten ;) Rabbim bahtlarını da açık etsin inşallah...Aminnn

*** 8. Takım 525. Etap ***

Oynakbasi34 ( 102,4 / 101,8 / 0,6 / 0,59 % )
Diademe ( 69,3 / 68,9 / 0,4/ 0,57 % ) Üye İzne ayrılmak istiyor (
Yena ( 89,5 / 88,5 / 1 / 1,12 % )
saimeberen ( 58,1 /57,5 / 0,6 / 1,03 % )
turkmenkızı86 ( 83,6 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( senenin 1. İzni )
Zehra_eymen ( 86 / 85,6 / 0,4 / 0,47 % )
newsletter ( 89,4 / 89,3 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) Üye 511.etapta izne ayrılmıştı döndü, yüzdesi 15e bölündü

8.Takım Ortalaması; 0,556 %
Kız bayilicim beni listeye mi aldın regliyim kiloda veremiyorum ki valla stres oldum şuan

Back
X