• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim büyük cadı şimdide laptobu istiyor :D neymiş yabancı dizisini izleyecekmiş :63: hıççç kusura bakma bir yarım saat daha bende dedim :KK48: nasılsa ben yatınca o sabaha kadar izler :KK48:

Ben ne yedim bi toparlıyayım bakalım.. Düzensiz dağınık bir menü oldu...

Sabah,

1 yumurta
1 dilim karpuz
ufak bir parça peynir
2 dilim sucuk..

Ara,

2 parça bitter
Kahve

Öğle,
dünden kalan yemeklerden yedim
1 kaşık kısır
1 kaşık melemen
2 kaşık yoğurtlu semizotu

Akşam,

Döner dürüm'ün içinde ki dönerin yarısından azı anlatabildim umarım. :)

1 tatlı kaşığı dondurma.

Ben ne yedim bi toparlıyayım bakalım.. Düzensiz dağınık bir menü oldu...

Sabah,

1 yumurta
1 dilim karpuz
ufak bir parça peynir
2 dilim sucuk..

Ara,

2 parça bitter
Kahve

Öğle,
dünden kalan yemeklerden yedim
1 kaşık kısır
1 kaşık melemen
2 kaşık yoğurtlu semizotu

Akşam,

Döner dürüm'ün içinde ki dönerin yarısından azı anlatabildim umarım. :)

1 tatlı kaşığı dondurma.
Kız senin minnak monulerini sevsinler ben iki kase yoğurtlu semizotu sen iki kaşık oy oy oy bana azaltsam iyi olcek

Çok değil canım ya eşim kızlari suda oynatirken net 20 dk yuzdum saat var havuz başında ona bakarak dedim yarım saat bile etmedi şuan açım aç

Olsun 20 dakikada iyi..
Açlığın ilk gün ya ondan. Süt içsen olmaz dimi leptine ters..

İyi geceler canım...

Banucum eşin emeklimi senin yoksa izinlimi.?

Yok canım 2 haftalık izne çıkmıştı 1 haftayı bitirdik bile ;) kaldı 1 haftası :KK53:
Keşke erken emeklilik çıksa adamın prim günü çoktan doldu yaşını bekliyor :işsiz: gerçi emekli de olsa yine çalışmaya devam :D iki kız var sonuçta onların geleceği için şart birde her gün evde çekilmez :D

ISILDURU ISILDURU Korkumdan aileme söyleyemiyorum.. :) Çok kızarlar çünkü.. Bir de öyle ultra hızlı kilo vermediğim sürekli rejim yaptığım için kimsenin pekte dikkatini çekmiyor bulunduğum durum...

ISILDURU ISILDURU Korkumdan aileme söyleyemiyorum.. :) Çok kızarlar çünkü.. Bir de öyle ultra hızlı kilo vermediğim sürekli rejim yaptığım için kimsenin pekte dikkatini çekmiyor bulunduğum durum...
İlahi valla ailen bilmeden ne bilim bizimkiler olsa hemen öğrenirler malum kızlar küçük onlara bakım gerek mecburen bilicekler

Yok canım 2 haftalık izne çıkmıştı 1 haftayı bitirdik bile :KK66: kaldı 1 haftası :KK53:
Keşke erken emeklilik çıksa adamın prim günü çoktan doldu yaşını bekliyor :işsiz: gerçi emekli de olsa yine çalışmaya devam :KK70: iki kız var sonuçta onların geleceği için şart birde her gün evde çekilmez :KK70:
Yasalar degisjnce herkes yaşını bekliyor mecburen..
Gerçekten erkeğin ev de oluşu pek te çekilmiyor. :)
Allah güç kuvvet sağlık versin de calissinlar. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta diliyorum

İnşallah cumaya kadar hepimiz kaçamaksız ve bol hareketli devam edip çok çok güzel rakamlar görürüz cuma tartıda ;)
Güne şekersiz Türk Kahvemle başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım Eminönüne gitmeden ;)
Hem kaçamak olasılığı olmaz tok olursam hemde zaten diyetisyenim de aç karnına yürüme demişti ;) minik ilaç poşetleri var eşimin çırtlı onlardan birine de chiamı koyayım da ara öğün saati dışarda olurum hemen bir kutu ayran alıp içine karıştırır listeme uygun ara öğünümü de yapmış olurum ;)

Kızlar inanılmaz heycanlıyım yaaa 2li rakamları bu hafta görebileceğim inşallah :KK71: bu sabah eksi görmeye başladım ama ne kadar olduğunu söylemem :KK48: cuma sürpriz olsun herkese :21:

Back
X