• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvemi de içtim, kahvaltımı da yaptım ;) Kuzu uyandı ama büyük kuzu ve eşim hala uyuyorlar ;)
Onlar kalkana kadar az etrafı toparlıyayım ;) Benim küçük kuzu Ramazada ablası odaya istemedi diye salonda yatıyordu iyice alışkanlık haline getirdi yatağına desek de ben orda rahat edemiyorum yatağa sığmıyorum diyip salonda yatıyor hala :( tabi doğal olarak her sabah aman yataklarını toparla falan derken fazladan iş çıkıyor bana ;)

Hanımefendi yeni yatak istiyormuş :D alınana kadarda salonda yatacakmış :D valla bir kaç ay daha yatarsın o zaman dedim çünkü iş yatakla bitmiyor büyükde odamızı komple yenileyelim diyor sanki ben boş vakitlerimde para basmıyorum ki :D :D :D :D
Hep eşim alıştırdı bu eşşek sıpalarını varmı yokmu diye sormuyorlar nasılsa Babam halleder hesabı ;) Allahtan ben frenliyorum da bizi batıramıyorlar :D :D :D
Sabretmeyi de öğrensinler ;)

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD] KURBAN BAYRAMI HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zehra_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]

[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 74[/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD] ? [/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TR]

[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]

[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TABLE]

Günaydın kızlar. Çok uzun bir aradan sonra yine buradayım. Herkeste olduğu gibi banada burdan ayırmak hic yaramadı. Tatilden dolayı o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki ne diyet kaldı ne de sağlıklı beslenme. Hemen hemen her hafta yatıli misafirlerim var desem yeridir. Yeme düzenim alt üst.oldu. Bugün yine yatili misafir bekliyorum cuma gunude biz yatili olarak annemlere gidicez. Gün itibariyle kilom 74.3. Kaptanım ben yeniden döneyim mi:110::110::110::110::110:

Günaydin kizlar,

nasilsiniz iyisinizdir umarim.

Simdi kahvalti yapicam ben, bugün ise gitmedim.

Biraz önce kizi yuvaya birakinca bi arkadasi gördüm, kiz neredeyse 200 kg vardi. Simdi bi görseniz mankenlere tas cikarir hale gelmis. Midesini kücültmüstü ama su anda gercekden cok imrendim, darisi bize insallah!

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Daha yeni uyandım ben ( normalde 06:00da kalkardım ) artık dün nasıl yorulduysam :KK66:
Bugün biraz temizlik ve çamaşır işlerini halledeyim malum adamın kaldı 4 günü sonra tekrar iş başı yapacak şimdi tutturur hangi gömleğini yıkamadıysam onu ver diye Pazartesi sabahı bende deli olurum :KK70:

Tabi önce biraz kendime geleyim kahvemi yapıp :KK66: sonrada kahvaltı faslı :KK66:
Cumaya kaldı 2 gün inşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz tartıda :KK66:

Harika bir menü canım eee spor da yapılmış daha ne olsun :KK66: cumayı iple çekiyorum bu hafta :21:

Senin menün de gayet sağlıklı ve güzel :KK66: yürüyüşte de var daha ne olsun :KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Aynen devam canım :KK66: ne kadar giderse bayrama kadar kardır :KK66: biz istedikten sonra yapamıyacağımız şey yok Allahın izniyle :KK68:

Zehracığım kesinlikle harika bir menü :KK66: özellikle sporun için tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:
Sağolasın kaptanım bayram hedefine ulaşmam lazım e tabi birde arkadaşın düğünü var o zaman kadar inşallah 7 kilo vericem arkadaşların arasınde bir tek benim kilolu o yüzden onlara karşı mahçup olmak istemiyorum en önemlisi sağlık için zatıflamak istiyorum

Günaydın kızlar. Çok uzun bir aradan sonra yine buradayım. Herkeste olduğu gibi banada burdan ayırmak hic yaramadı. Tatilden dolayı o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki ne diyet kaldı ne de sağlıklı beslenme. Hemen hemen her hafta yatıli misafirlerim var desem yeridir. Yeme düzenim alt üst.oldu. Bugün yine yatili misafir bekliyorum cuma gunude biz yatili olarak annemlere gidicez. Gün itibariyle kilom 74.3. Kaptanım ben yeniden döneyim mi:110::110::110::110::110:

Seni gördüğüme sevindim canım :KK60: Tekrar aramıza Hoş geldin o zaman :KK66:
Yazın diyet yapmak biraz daha zor oluyor gezmeler ve misafirler çok olunca ama ben inanıyorum kesinlikle tekrar eski kilona dönebileceksin hatta daha fazlası da gidecek ;)
Fırsatın oldukça gel canım emin ol motivasyon artınca daha kolay gelecek ;) O zaman Annenlerden dönene kadar psikolojik olarak da kendini hazırlamış olursun ve evine dönünce daha rahat beslenmene odaklanırsın ;)
İnan bende çok yoğunum ama hiç birşekilde kimsenin diyet listemin dışına çıkmasına müsaade etmiyorum hatta yeri geliyor yanımda götürüyorum yiyeceklerimi ;) kimse kusura bakmasın hiç bir şey sağlığımdan önemli değil ;)
Tatlı ikramı olduğunda gerekirse karşı tarafa şekerim şu ara çok yüksek yersem kötü olurum de ;) diğer şeyleri de yerken hep kendi kendine ben bunların tadını biliyorum sadece 1 gıdım yesemde bana yeter diye kendini motive et ;)

O olur bak, o zaman 5 kilo yazalim

Tamamdır canım o zaman senide 5 kg hedefle ekliyorum Bayramlık hedef listemize :KK68:

Son bildirimimdeki kilom 69.8 idi:KK67::KK67::KK67:ahhhh ben. Kendime ne deyim......

Canım şükür çok çok fazla almamışsın ;) 5 kg bayrama kadar da verilebilir bence rahatlıkla ;) Bak takım listesine aldığını vermeden giremesende senide Bayramlık hedef listesine ekliyeyim ;) 7 hafta var bayrama o arada gelenleri gönderirsin sonra tekrar takım listesine girersin ne dersin ;)

Günaydin kizlar,

nasilsiniz iyisinizdir umarim.

Simdi kahvalti yapicam ben, bugün ise gitmedim.

Biraz önce kizi yuvaya birakinca bi arkadasi gördüm, kiz neredeyse 200 kg vardi. Simdi bi görseniz mankenlere tas cikarir hale gelmis. Midesini kücültmüstü ama su anda gercekden cok imrendim, darisi bize insallah!

Bizlerde inşallah Allahın izniyle fazla kilolarımızı verip çok daha güzel kilolara geleceğiz canım yeterki inanalım ve iradeli davranalım ;) Geçmişte yedik de ne oldu ;) bu saatten sonra sadece sağlığımızı göz önünde bulundurarak beslenelim ;)

Sağolasın kaptanım bayram hedefine ulaşmam lazım e tabi birde arkadaşın düğünü var o zaman kadar inşallah 7 kilo vericem arkadaşların arasınde bir tek benim kilolu o yüzden onlara karşı mahçup olmak istemiyorum en önemlisi sağlık için zatıflamak istiyorum

Bizimde ay sonundaymış eşimin kuzeninin düğünü :KK53: ben Ağustos sonu sanıyordum hatta geçen onun düğününde giymeyi düşündüğüm elbiseyi denediğimde ( 44 beden ) fermuarı yarıya kadar ancak kapattım :( tabi ben önümüzdeki aya kadar rahat girerim derken şimdi biraz daha sıkmam lazım kendimi yoksa başka birşeyler bakmam lazım tabi eğer gidebilirsek ( düğün Edirnede ve eşim baş başa gideriz kısmetse diyordu tabi birazda maddiyata bakar :D )
İnşallah ay sonuna kadar daha doğrusu 17 güne kadar biraz daha gider de bende o elbiseye girebilirim ;)

[TR]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zehra_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]
[TD]newsletter[/TD]
[TD]Avsumay[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]

[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 74[/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD] ? [/TD]
[TD] 89,3[/TD]
[TD]74.3[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TR]

[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]5[/TD]

[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TABLE]

Günaydın kızlar bugün kahvaltı şansım olmadı arkadaşlar gözleme getirmiş ay şeklinde gözleme in yarısına yakın yedim peynir zeytin. Şimdi arabada geziyorum.
Bebisler hastaymış geçmiş olsun kızlar
Banucum sevindim Mr sonucun temiz çıkmasına. Benim kızda sınav zamanların da hep baş ağrısı çeker. .
Strese bağlıdır sizinki de muhakkak. .
Eşine de geçmiş olsun.. siz de sıcaklar da çıkmayın canım...

Mthn83 Mthn83 canım çok memnunum son 1 aydır hersey yolunda şükür. .
Benim de yüzüm çok süzüldu çok ufaldi.. :)

Sana da kolay gelsin işlerin de...
Sağol canım
Beynin kendini kabullenmeye zorlanıyor. Sen kendini kabullensen bile çevre kabullenmeye. Hii zayifladin ama basenlerin aynı duruyor az spormu yapsan. Ben senin için söylüyorum. Sanki. Ben görmüyor

resized_5429e-e19a4572g1.webp

Eklentiler

• resized_5429e-e19a4572g1.webp
    resized_5429e-e19a4572g1.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 26
Seni gördüğüme sevindim canım :KK60: Tekrar aramıza Hoş geldin o zaman :KK66:
Yazın diyet yapmak biraz daha zor oluyor gezmeler ve misafirler çok olunca ama ben inanıyorum kesinlikle tekrar eski kilona dönebileceksin hatta daha fazlası da gidecek :KK66:
Fırsatın oldukça gel canım emin ol motivasyon artınca daha kolay gelecek :KK66: O zaman Annenlerden dönene kadar psikolojik olarak da kendini hazırlamış olursun ve evine dönünce daha rahat beslenmene odaklanırsın :KK66:
İnan bende çok yoğunum ama hiç birşekilde kimsenin diyet listemin dışına çıkmasına müsaade etmiyorum hatta yeri geliyor yanımda götürüyorum yiyeceklerimi :KK66: kimse kusura bakmasın hiç bir şey sağlığımdan önemli değil :KK66:
Tatlı ikramı olduğunda gerekirse karşı tarafa şekerim şu ara çok yüksek yersem kötü olurum de :KK66: diğer şeyleri de yerken hep kendi kendine ben bunların tadını biliyorum sadece 1 gıdım yesemde bana yeter diye kendini motive et :KK66:

Tamamdır canım o zaman senide 5 kg hedefle ekliyorum Bayramlık hedef listemize :KK68:

Canım şükür çok çok fazla almamışsın :KK66: 5 kg bayrama kadar da verilebilir bence rahatlıkla :KK66: Bak takım listesine aldığını vermeden giremesende senide Bayramlık hedef listesine ekliyeyim :KK66: 7 hafta var bayrama o arada gelenleri gönderirsin sonra tekrar takım listesine girersin ne dersin :KK66:

Bizlerde inşallah Allahın izniyle fazla kilolarımızı verip çok daha güzel kilolara geleceğiz canım yeterki inanalım ve iradeli davranalım :KK66: Geçmişte yedik de ne oldu :KK66: bu saatten sonra sadece sağlığımızı göz önünde bulundurarak beslenelim :KK66:

Bizimde ay sonundaymış eşimin kuzeninin düğünü :KK53: ben Ağustos sonu sanıyordum hatta geçen onun düğününde giymeyi düşündüğüm elbiseyi denediğimde ( 44 beden ) fermuarı yarıya kadar ancak kapattım :KK43: tabi ben önümüzdeki aya kadar rahat girerim derken şimdi biraz daha sıkmam lazım kendimi yoksa başka birşeyler bakmam lazım tabi eğer gidebilirsek ( düğün Edirnede ve eşim baş başa gideriz kısmetse diyordu tabi birazda maddiyata bakar :KK70: )
İnşallah ay sonuna kadar daha doğrusu 17 güne kadar biraz daha gider de bende o elbiseye girebilirim :KK66:

[TR]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zehra_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]
[TD]newsletter[/TD]
[TD]Avsumay[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]

[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 74[/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD] ? [/TD]
[TD] 89,3[/TD]
[TD]74.3[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TR]

[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]5[/TD]

[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TABLE]

Avsumay Avsumay ve hadibeyaaa hadibeyaaa ikinizide ekledim hedeflerinizi de 5 kg yaptım :KK66:
hosbuldum canım. İnşallah bayrama kadar 5kg verip sonrasında da listeye girebilirim. Hedef listesi çok iyi olmuş beni motive edecek inşallah.

Banucum o kıyafete girilecek ve fermuar kapanacak. :))
Ben bu sefer çok inanıyorum sana..:KK200:

Hatice bu sefer iyi veriyorsun da inşallah almazsin artık deniyor:) özetle kimsenin güveni yok bana kilo konusun da. :(

Back
X