• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün inanılmaz yoğun ve yorucu bir gündü benim için :KK53: Felaket yoruldum ve eve girdiğimizde saat 00:45di tabi o saatte kendimi ancak yatağa atabildim :KK48:
Gündüz fırsat oldukça buraya bakarım diyordum ama şansıma arabanın çakmaklığı bozulunca telefonumu şarj edemedim :( elektrik aparatınıda yanıma almayı unutunca aman şarjım bitmesin de elemanlar bana ulaşabilsinler diye resmen göbeğim çatladı :D

Barbeküyü getirecek olarak Nakliyeciler sağ olsunlar en geç 2de geliriz derken lütfedip saat 6ya doğru geldiler :( tabi bu durumda montaj ekibinin gelmesi de 8i buldu ve gece 23:30da ancak bahçede işimiz bitti ;)
Adamları beklerken tabi boş durmadım :21: :21:Bol bol ot yoldum, eşimle birlikte ufak bir peyzaj çalışması yaptık, bütün sebzeleri suladım, bahçenin arabaları koyduğumuz alanını süpürdüm ve çardağın için düzelttim ;)
Bol bol su tüketmeye çalıştım ve tabiki fazla kaçırmadım ;)

Bugün malum Sibele gideceğiz Ayşeyle :21: bakalım orada ne çıkacağım ;) evde sabah tartıldığımda yine 100 gr daha eksik çıktım ama şu anda sanki bacaklarımda ödem varmış gibi hissediyorum ( yada çalışmaktan kaslar şişti :KK48: )
Bol suyla güne başladım az kendime gelip kahvaltımı da yaparım inşallah :KK66:

Diyetisyen kontrolünden sonra tekrar bahçeye gitmemiz gerekiyor kalan bir kaç işi daha hallederiz diye ;) Annemler sabahdan gidecekler tabiki ;) bu sefer şarj aletinin hemen çantama atarım tabiki ;)

Banucum, yeni kilom...87,3

Spor...185 dk.

Bu arada ha gayret banucum haftaya 9 lu bir rakam söyleyeceksin artık. Bu hafta fırsat bulduğun da yürü bir kaç gün. .
Maşallah maşallah bize. :)

Çok teşekkür ederim Yenacığım inşallah haftaya 2li rakamlarda bildirimimi yapacağım :21: her gün biraz daha heycanlanıyorum ve tabiki gün geçtikçe daha bir istekle devam ediyorum ;)

Su anda hüngür hüngür aglamamak icin is yerinde kendimi zor tutuyorum. Bir bucuk senedir bebek istiyoruz. Yine olmamis, bu ay cok umutluydum ben tedavide görüyorum. Ama yine yok yine yok. Derdimi size dökeyim dedim, kalbim sizliyo su an resmen :KK43:

Kuzuuuu Sabır....Her şerde bir hayır vardır ;) Hem stres yaptıkça da vücut kendini kitliyor ve olacağı varsa da olmuyor maalesef :( inan benim bir arkadaşım kaç sene her ay aman bu seferde olmadı diye diye geçti sonra uzun uzun sohbetlerimiz oldu ve onada aynı şeyleri söyledim ;) Rabbim vakti zamanı geldiğinde zaten mucizeni gönderecektir sana da ;) O arkadaşım ne zaman haklısın bunda da vardır bir hayır, Rabbim nasibimizde varsa zaten gönderir mucizemi dedikten 2 ay sonra hamile olduğunun müjdesini verdi :KK48: doktor da aynı şeyi söylemiş sen rahat olursan vücut kendini hazırlar diye ;)
İnşallah sende en kısa zamanda bizlere mucizenin yola çıktığına dair müjde verirsin ...Aminnnnn

İyi ajşamlar arkadaşlar bugün pek giremedim malum sıkıntıları biliyosunuz bugün baya uğraştık ama elimiz boş geri döndük artık ileriki günlerde yeniden denicez ve o kişinin ceza alması için elimizden geleni yapıcaz neyse basınızı ağrıtmadan bugünkü yediklerimi paylaşayım unutmadan
Sabah bir yumurta yarım dilim ekmek iki çatal peynir iki üç tane zeytin
Ara ve öğle yemeği yok
Akşam üzeri meyveli yoğurt şekersiz olanından birde ev yapımı yarım bardak limonata şeker var diye çok içmedim
Akşam
İskender ama ekmeğinden çok az yedim yanında ayran nasıl ayran içtim anlatamam sırf kola içmeyeyim diye
Demin çocuklar abur cubur yerken iki tane bisküvi yedim ve künefe olamsına rağmen yemedim ki canım tatlı çekmesine rağmen yiyemiyorum valla kendime şaştım kaldım
Su 3 lt oldu spor 40 dakika plates 20 dakika eliptik ve yürüyüş

İnşallah en kısa zamanda ceza alır canım ;)

Bu arada menün çok güzel ;) arada da olsa İskender de diyeceğiz tabi ;) Tebrikler

Aynen canım eşleri biraz daha fevri oluyo onları da yatıştırmak bize kalıyo bizim konu da ben de çok sinirlendim ama eşim baya sinirlendi ve ben sinirimi belli etmemeye çalışıp birde onu sakinleştirmeye çalıştım çok zor işim valla Allah yardımcımız olsun
Aynen canım benim de bu aralar isim karışık bizi emri vaki yapıp devlet hastanesi kadrosuna geçirdiler. Eşim saydı kızdı e gidip avukatla görüşelim hele bakarız e benim suçum ne???
Kadın olmak her yönden zor

Günaydın kızlar
(ay buraya gelip yazmayı özlemişim valla. Öyle zorunlu değil de gönüllü gelmek daha güzel)

O zaman her zaman gönüllü ve istekli bir şekilde gelirsin inşallah ;)

Aynen canım benim de bu aralar isim karışık bizi emri vaki yapıp devlet hastanesi kadrosuna geçirdiler. Eşim saydı kızdı e gidip avukatla görüşelim hele bakarız e benim suçum ne???
Kadın olmak her yönden zor
Allah yardımcınız olsun canım cidden bir bayanın çalışması çok zor ;) Umarım bir sonuç çıkar ama açıkçası avukata dünya para vereceksin ve senelerce uğraşacaksınız kazanma olasılığı da devlete karşı biraz zor :(

Canım çok afedersin ama sen eşinden boşanmayı dusunuyordun oda arkadaşına söylerken duymuştun olmaması daha iyi sanki Allah hakkınızda hayırlısıni versin

Kizimin kardessiz büyüyecegini düsündükce nefesim kesiliyor resmen. Sanki babasida bende yaslanip gidince, o tamamen yanliz kalacakmis gibi geliyor Öylede olacak. Cani sikildiginda kime anlatacak ki derdini? Ben kardeslerimle aramdaki bagi düsündükce daha da üzülyorum. Onlar canimin parcasi, dünyada bi evlat bide kardes sevgisi ölcülmez benim icin. Bu sevgiyi duyguyu Hic yasayamayacagini düsündükce nefesim kesiliyor. Onu gizli gizli aglayarak dua edereken görmek kardes icin ne hale koyuyor beni bi sen düsün.

Kuzuuuu Sabır....Her şerde bir hayır vardır :KK66: Hem stres yaptıkça da vücut kendini kitliyor ve olacağı varsa da olmuyor maalesef :KK43: inan benim bir arkadaşım kaç sene her ay aman bu seferde olmadı diye diye geçti sonra uzun uzun sohbetlerimiz oldu ve onada aynı şeyleri söyledim :KK66: Rabbim vakti zamanı geldiğinde zaten mucizeni gönderecektir sana da :KK66: O arkadaşım ne zaman haklısın bunda da vardır bir hayır, Rabbim nasibimizde varsa zaten gönderir mucizemi dedikten 2 ay sonra hamile olduğunun müjdesini verdi :KK48: doktor da aynı şeyi söylemiş sen rahat olursan vücut kendini hazırlar diye :KK66:
İnşallah sende en kısa zamanda bizlere mucizenin yola çıktığına dair müjde verirsin ...Aminnnnn

Amin insallah, ama nasil kafaya takmayim. Tedavi oluyorum, her ay gün gün takip etmek zorunda kaliyorum.

Kizimin kardessiz büyüyecegini düsündükce nefesim kesiliyor resmen. Sanki babasida bende yaslanip gidince, o tamamen yanliz kalacakmis gibi geliyor Öylede olacak. Cani sikildiginda kime anlatacak ki derdini? Ben kardeslerimle aramdaki bagi düsündükce daha da üzülyorum. Onlar canimin parcasi, dünyada bi evlat bide kardes sevgisi ölcülmez benim icin. Bu sevgiyi duyguyu Hic yasayamayacagini düsündükce nefesim kesiliyor. Onu gizli gizli aglayarak dua edereken görmek kardes icin ne hale koyuyor beni bi sen düsün.

Amin insallah, ama nasil kafaya takmayim. Tedavi oluyorum, her ay gün gün takip etmek zorunda kaliyorum.
Ben hiç çocuğun yok diye biliyordum ne diyim Allah hakkınızda hayırlısıni versin

Yok cok sükür var bi evladim bu sene okula baslicak.
Yanlış anlama tanışıyoruz ama babasız bir çocuk büyütmek nasıl olur peki ? Gelelim kız çocuğun varmış günümüzü biliyorsun anne babalı büyütmek bile çok zorken sallantili bir dönemde bunu düşünmek doğru mu sence. İçini özünü bilemem ama yanlizken yaşayacağım herşey şimdikinden 2-3 kat daha zor olacak

Gelelim dünün menusune

Sabah evde kendim bazlama ile yaptığım kucuk boy pizza yedim ara iki kayisi

Aksam mangal ama 5 adet kanat yaninda salata karpuz

Ara bir avuç çekirdek 3 kucuk gofret

2 litreye yakin su

Yanlış anlama tanışıyoruz ama babasız bir çocuk büyütmek nasıl olur peki ? Gelelim kız çocuğun varmış günümüzü biliyorsun anne babalı büyütmek bile çok zorken sallantili bir dönemde bunu düşünmek doğru mu sence. İçini özünü bilemem ama yanlizken yaşayacağım herşey şimdikinden 2-3 kat daha zor olacak

Ben kendime bi süre cizdim, eger o sürecde esimde bi degisilik olmazsa o zaman yollar ayrilir. Ama ben her zaman cocuguma kendim bakabilirim. Kaldi ki esim sadece iyi bi es degil, ama babaligina asla laf edemem.

Kardes diye bir ömür boyu ici buruk kalacagina, ben biraz daha zor yasarim hic fark etmez. Maddi anlamda asla zorlanmam. Ailemde her zaman yanimda olur. Iki degil dört cocugum olsa yine basaririm.

Ben kendime bi süre cizdim, eger o sürecde esimde bi degisilik olmazsa o zaman yollar ayrilir. Ama ben her zaman cocuguma kendim bakabilirim. Kaldi ki esim sadece iyi bi es degil, ama babaligina asla laf edemem.

Kardes diye bir ömür boyu ici buruk kalacagina, ben biraz daha zor yasarim hic fark etmez. Maddi anlamda asla zorlanmam. Ailemde her zaman yanimda olur. Iki degil dört cocugum olsa yine basaririm.
Allah gönlüne göre versin canım. Benimde 2 oğlum var. 3 çocuğu çok istiyorum ama küçük oğlum sıkıntılı doğdu. Çok bakım gerekti. Neden öyle oldu bilemedik er adını koymadılar. Şimdi çok hafif soylemesek bilmiyor. Rabbim bunlara iyilik versin diyorum şimdi. Elden gelen birşey yok.
Rabbim gönlüne göre versin seninde hayırlısıyla

Back
X