• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi geceler arkadaşlar malum bugün 15 temmuz ve beim sabaha kadar görevim var kaçta başladığını söylemeyim bile ama inanın hiç dokunmuyor bana çünkü bizim için o kadar şehit olan insan var ki ben bir gün çocuğumu annesiz bırakmışım sabaha kadra uyumamış ayakta durmuşum çok mu can feda milletime devletime
Bugün tabi diyet diye bişey kalmadı zaten iştahsızdım pek bişey yemedim
sabah kalkar kalkmaz bir meyveli yoğurt yedim kahvaltıyı geç yapıcaz diye saat 12 gibi sahanda bir yumurta bir dilim ekmek şekersiz çay
Ara yok ikindi vakti saat 4 gibi yine bir meyveli yoğurt
Akşam8 gibi de adana dürüm yanında ayran
Spor yok zaten sabah kadar ayakta durucam ve arada yürüş yaptım pek tempolu değildi su da çok içemedim wc sıkıntısı var diye ama yinede 3 lt olmuştur sanırım

İyi geceler arkadaşlar malum bugün 15 temmuz ve beim sabaha kadar görevim var kaçta başladığını söylemeyim bile ama inanın hiç dokunmuyor bana çünkü bizim için o kadar şehit olan insan var ki ben bir gün çocuğumu annesiz bırakmışım sabaha kadra uyumamış ayakta durmuşum çok mu can feda milletime devletime
Bugün tabi diyet diye bişey kalmadı zaten iştahsızdım pek bişey yemedim
sabah kalkar kalkmaz bir meyveli yoğurt yedim kahvaltıyı geç yapıcaz diye saat 12 gibi sahanda bir yumurta bir dilim ekmek şekersiz çay
Ara yok ikindi vakti saat 4 gibi yine bir meyveli yoğurt
Akşam8 gibi de adana dürüm yanında ayran
Spor yok zaten sabah kadar ayakta durucam ve arada yürüş yaptım pek tempolu değildi su da çok içemedim wc sıkıntısı var diye ama yinede 3 lt olmuştur sanırım
Maşallah canım güzel bence plansız bir gün için başarılı bir son

Banucum nasıl geçti diyetisyen görüşmen..
Yazdın da benmi kaçırdım. .

Son düzenleme:
Bugün kimsecikler yok. Benimde plansız bir gündü. Salata ağırlıklı yedim. Protein zaten hiç yoktu

Salata nasıl rahatsız ediyor midemi.
Bir de hemen tikiyor... şimdılık proteine öncelik verip sonra diğerlerine geçiyorum. .

Cuma aksami fıstık denedim öluyorum sandım hatice.
Çok korktum acile gittik serum falan rahatladım. Yarın USG ile bakılacak umarım sorun yoktur sadece yediklerimden kaynaklı bir ağrıdır .

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana ;) Dün öğlen Diyetisyene diye evden çıktım ve daha 1 saat önce ancak eve girebildik :KK48:
Bahçede eşim daha cuma ufak bir peyzaj çalışmasına başlamıştı dünde onu bitirmek için yine bahçeye gitmiştik ;) Annem ve kızkardeşim de oradaydı tabiki ;) sonra bir ara eşim arkadaşıyla konuşurken onlara atlayın gelin demiş pazar sabahı için hatta o an isterseniz gelin geceden demiş biz nasılsa kalacağız diye onlarda sağ olsunlar eşimi kırmadılar ve gece 23:00de geldiler :KK68:

Bizim Freddynin kabusu yine yaptı yapacağını tabiki :KK34:
Daha evvelde aynı arkadaşlar Kurban Bayramında bir arayadaydık onlarda aynı yerde bizim teklifimiz üzerine kurban kesecekler diye ve o zamanda kadıncağıza yapmadığını bırakmadı ( surat astı, kadın iyi bayramlar dediğinde cevap dahi vermedi, çocuklarına laf söyleyip durdu sırf benim kızımı ikizlerden koruyorlar diye ve resmen onları geldiklerine pişman etmişlerdi :( )
Allahtan daha evvel ben nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlatmıştım ve bizim hatrımız için tek karşılık vermediler ;)
Sonradan hatta resmende yüzüne söylemiştim yaptığının çok terbiyesizlik olduğunu ama bizimki tabi umursamayıp bayramda bizimle gelmeselermiş falan demişti ::KK67:

Biz arkadaşları çağırdıktan sonra tabi duyurduk Annem ve kızkardeşime arkadaşlarımız gelecek diye ve bizim fettan yine her zamanki gibi inatla onlar gelmeden gitmemek için bin bahane üretmeye çalıştı hatta en son anladık geç gideceksin artık bunu her fırsatta belirtmene gerek yok seni kovalayan yok dedim ;)
Arkadaş tabi kızkardeşimi görünce çok kötü olmuş yine :( bilseydim onlar gitmeden asla gelmezdim dedi haklı olarak ;)
Bizim eşşek kadına hoş geldin derken bile surat yapmış yine :(
Sonrada eline telefonunu alıp bızıklayıp durdu hani seni umursamıyorum der gibi kafayı kaldırdığında da hep kaşları çatık haldeydi :( ben bile sinirden kudurdum ama o an bir laf etsem Annem beni suçlu ilan ederdi yine :(
Annem sağ olsun bol bol sohbet etti onunla sırf anlamasın diye ama kadın tabiki bir kere onu görünce bile morali bozuldu :( en son giderken yine bizim hatrımıza bizim cadıya hadi güle güle gidin demiş ama bizim eşşek arkasını dönüp arabaya bindi :KK67: tam dibinde söyledi kadın ve duyduğu halde sadece boş boş bakıp arabaya bindi :(
Eşim bile valla baldız kaşınıyor bu iki etti ağzımı açarsam kötü olur dedi haklı olarak ;)

Asıl eğlence onlar gittikten sonra başladı :KK48: bahçede büyük bir ateş yaktık ve battaniyelere sarılı bol bol sohbet ettik ;) kahve içtik ve gece 3e geliyordu yattık ;) sabahın 6sında yine hortladım ;) bu arada ev yok diye tabi herkes kendi arabasında uyudu :D ama nasıl yorulduysak hiç rahatsız olmadık ;)
Sabah güzelce kahvaltı edip biraz bahçe işleri yaptım bir yandan sohbet ederken ;) akşam üzerede bahçeyi çok güzel toplayıp evlerimize döndük ;) planlanmamıştı ama çok iyi geldi ;) tabi şu an azda olsa hapşırıyorum :D :D :D

Beslenme olarak fena gitmedi bol protein ve çok çok az patates yedim ;) suyumu dün çok güzel içtim de bugün biraz aksadı ama yarından itibaren daha dikkatli olurum su konusunda ;)

KKya girip yazılanları okudum ama nedense giriş yapamadım ;) neyse yarın itibaren daha sık göreceksiniz beni ;)

Banucum nasıl geçti diyetisyen görüşmen..
Yazdın da benmi kaçırdım. .

Yok canım yazamadım ;) Geçen gün demiştim ya banyoda deneme yanılma yöntemi ile diyetisyendeki rakamın aynısını görmeyi başarmıştım ;) cumartesi de diyetisyende 100.7 gördüm ;)
Çok memnun şükür Sibel ve bu hafta bana öğlen ve akşam sebze yemeği yazmış ;) geçen hafta sırf protein di ya arada öyle yapıyor dengelemek için ;)

Bakalım haftaya ne göreceğim ;) 2li rakamlar Allahın izniyle garanti eğer cumartesi gününe kadar çok dikkatli devam edersem ;) ki inşallah edeceğim ;)

Selam kizlar bir gorundum bidaha giremedim yuruyus ve spor yapiyorum aksamlari ..
Nasilsiniz ya ben tam diyet yapamiyorum duzenli yaptigimda sanki kilo veremiyorum dikkatli besleniyorum ama olcusuz yiyorum
Yarin hacamat yaptiricam yine ramazandan once yaptirmistim baya iyi geldi ;)
Sizler neler yapiyorsunuz ?

Selam kizlar bir gorundum bidaha giremedim yuruyus ve spor yapiyorum aksamlari ..
Nasilsiniz ya ben tam diyet yapamiyorum duzenli yaptigimda sanki kilo veremiyorum dikkatli besleniyorum ama olcusuz yiyorum
Yarin hacamat yaptiricam yine ramazandan once yaptirmistim baya iyi geldi :KK66:
Sizler neler yapiyorsunuz ?

Ben Heidi gibi dağ bayır doğayla haşır neşirim bu ara :D ama yarın kesinlikle biraz dinlenip kızlarla zumba yapmayı planlıyorum hatta belki büyük kızın apartmanda oturan 2 arkadaşı daha gelecek :D

doga3 doga3 canım ilk yarışmaya başlarken hedef kilonu 75 olarak vermişsin ve daha önceki sohbetlerimizde aşağı yukarı aynı kiloları vereceğimiz doğrultusunda hedefinin yine aynı olacağını düşünüyorum ;)
Seabahar bugün sormuş hedef hala 75 mi diye bende onaylıyorum umarım senin açından da sıkıntı olmaz ;)

Kızlar bu arada bahçe işleri harici bugün kızımın ip atlamasıyla biraz hareket ettim :D hatta o ara arkadaşın oğluna çek bakayım beni ip atlarken dedim :D maşallah benden çok daha zayıf olan arkadaşım benim kadar uzun süre zıplayamadı :D :D :D
O bahaneyle spor da yaptım sayılır ( ortada sıçan ve volleybol da oynadım :D )

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl yorulduysam resmen koltukta uyuya kalmışım ;) hatta eşim hadi yatağa geç dediğinde dur yatakta az telefonu bızıklıyayım derken çat diye telefonu elimden düşürdüm uyuya kalınca :D
Hala uyuyasım var aslında ama düzenimi bozmamak için kalktım ;)

Bu sabah tartılmadım hatta dayanabilirsem cumaya kadar kesinlikle tartılmayı düşünmüyorum bakalım ne kadar gidecek banada sürpriz olsun :21:Yine Cumartesiye verdi kontrolü ama haftaya ayarlamaya çalışırım cumaya dönmek için dedi ;) en azından haftasonları şimdi bir yerlere gitme ihtimali varken cumartesi günüm iptal olmasın ( maşallah baya kalabalık o gün bile 2.5 saat falan bekledik oda erken gittiğimiz halde ;) )

İyi geceler kızlar

Canım deng gelemedik :KK48: daha doğrusu sen yazdığında uyumuşum bile :KK53:
Nasılsın bakalım görüşmeyeli ?

günaydın herkese güzel ve bol eksili bir hafta olsun inşallah hepimize
Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl yorulduysam resmen koltukta uyuya kalmışım :KK66: hatta eşim hadi yatağa geç dediğinde dur yatakta az telefonu bızıklıyayım derken çat diye telefonu elimden düşürdüm uyuya kalınca :KK70:
Hala uyuyasım var aslında ama düzenimi bozmamak için kalktım :KK66:

Bu sabah tartılmadım hatta dayanabilirsem cumaya kadar kesinlikle tartılmayı düşünmüyorum bakalım ne kadar gidecek banada sürpriz olsun :21:Yine Cumartesiye verdi kontrolü ama haftaya ayarlamaya çalışırım cumaya dönmek için dedi :KK66: en azından haftasonları şimdi bir yerlere gitme ihtimali varken cumartesi günüm iptal olmasın ( maşallah baya kalabalık o gün bile 2.5 saat falan bekledik oda erken gittiğimiz halde :KK66: )

Canım deng gelemedik :KK48: daha doğrusu sen yazdığında uyumuşum bile :KK53:
Nasılsın bakalım görüşmeyeli ?
bende bu hafta hiç tartılmayı düşünmüyorum inşallah başarabilirsem tartının pilini çıkarıp atmayı bile düşündüm dayanamıyorum yoksa

Back
X