• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl yorulduysam resmen koltukta uyuya kalmışım :KK66: hatta eşim hadi yatağa geç dediğinde dur yatakta az telefonu bızıklıyayım derken çat diye telefonu elimden düşürdüm uyuya kalınca :KK70:
Hala uyuyasım var aslında ama düzenimi bozmamak için kalktım :KK66:

Bu sabah tartılmadım hatta dayanabilirsem cumaya kadar kesinlikle tartılmayı düşünmüyorum bakalım ne kadar gidecek banada sürpriz olsun :21:Yine Cumartesiye verdi kontrolü ama haftaya ayarlamaya çalışırım cumaya dönmek için dedi :KK66: en azından haftasonları şimdi bir yerlere gitme ihtimali varken cumartesi günüm iptal olmasın ( maşallah baya kalabalık o gün bile 2.5 saat falan bekledik oda erken gittiğimiz halde :KK66: )

Canım deng gelemedik :KK48: daha doğrusu sen yazdığında uyumuşum bile :KK53:
Nasılsın bakalım görüşmeyeli ?
İyilik sağlık çok şükür canım bu yaz bana yaramıyor sıcaktan her yerim davul gibi şiş

Günaydin kizlar,

biz dün tüm gün gezdik, kizi büyük i oyun parkina götürdük. Benimki yine tüm günü burnumdan getirdi. Neysmi o öyle yerleri sevmiyormus, tek gelseymisim böyle olmazmis. Kiza da yazik oldu, zevkle yapamadi biseyi. Söz verdim ama seni tekrar getircem buraya diye. Bir kac hafta sonra tekrar götürcem.

Bu arada tüm gün yürüdük orda. Iyi geldi.

Yedilerim:

Sabah cay ve kasarli, sucuklu bir tost

Öglen

Yarim pizza ve Salata

Aksamda bir dilim pizza iki top da dondurma, yarim bardak süt

Cok yürügüdümüz icin yaktigimi düsünüyorum. Insallah öyledir yani.

Aksamda koltukta sizivermisim, gece 2ye geliyordu yataga girdigimde. Evin demirbasi da akil edip gel yataga demez zaten.

Günaydın kızlar hafta sonu giremedim önce alış veriş sonrada yorgunluktan bel ayak ağrısı beslenme de başarılı sayılmazdı amaaaa bu gün tam gaz devam inşallah
YENA YENA cım rahatsızlanmışsın şimdi nasılsın ? oynakbasi34 oynakbasi34 maşallah arkadaşım baya yoğun geçirmişsin hem de başarılı ... hedef konusunda tamamız

Günaydin kizlar,

biz dün tüm gün gezdik, kizi büyük i oyun parkina götürdük. Benimki yine tüm günü burnumdan getirdi. Neysmi o öyle yerleri sevmiyormus, tek gelseymisim böyle olmazmis. Kiza da yazik oldu, zevkle yapamadi biseyi. Söz verdim ama seni tekrar getircem buraya diye. Bir kac hafta sonra tekrar götürcem.

Yedilerim:

Öglen

Yarim pizza ve Salata

Aksamda koltukta sizivermisim, gece 2ye geliyordu yataga girdigimde. Evin demirbasi da akil edip gel yataga demez zaten.
Canım allah yardımcın olsun böyle yaşamak yıpratır seni

@yst38 canım o kadar yol almışsın cıss lardan uzak dur yol ne kadar uzarsa bıkkınlık çöküntü veriyor cesaretle kararla ameliyat olmuş sun bunumu yapamıcan güveniyorum eskiden de hatırlıyorum başarılı diyet uygulardın sen
Kırmadım umarım seni:KK60:

Günaydin kizlar,

Yedilerim:

Öglen

Yarim pizza ve Salata

Yürüyüş cok iyi olmuş ..
Biz de dün epey yürüdük ailecek.
Seviyorum ben yürümeyi hele sessiz ve hafif esiyorsa saatlerce yürürum. .

Yürüyüş cok iyi olmuş ..
Biz de dün epey yürüdük ailecek.
Seviyorum ben yürümeyi hele sessiz ve hafif esiyorsa saatlerce yürürum. .

Bende severim ama benim kiz yoruldum, kucagina al, aciktim, susadim, onu yemem bundan icmem diye diye bezdiriyor. Evin demirbasida mutlaka ama mutlaka canimi sikacak baska bisey buluyor.

Karar verdim zaten artik sabahlari bi yarim saat erken kalkip yoga yapicam yada yürüyüs. Ikiside olmicak yanimda, günün bir yarim saatide benim oluversin....

Bende severim ama benim kiz yoruldum, kucagina al, aciktim, susadim, onu yemem bundan icmem diye diye bezdiriyor. Evin demirbasida mutlaka ama mutlaka canimi sikacak baska bisey buluyor.

Karar verdim zaten artik sabahlari bi yarim saat erken kalkip yoga yapicam yada yürüyüs. Ikiside olmicak yanimda, günün bir yarim saatide benim oluversin....

Tabii tabii yalnız yürümekten kastım zaten. :)
Tek başına düşün taşın birazda kaşın :)
Çocukların isteği eşlerin kaprisi bitmez ki en iyisi takmamaya çalışmak. .

İyilik sağlık çok şükür canım bu yaz bana yaramıyor sıcaktan her yerim davul gibi şiş

Canım günlük ne kadar su tüketiyorsan 1 litre daha ekle üzerine ;) vücut kendini korumaya almak için su tutarmış özellikle çok sıcaklarda ;)

Günaydin kizlar,

Yedilerim:

Öglen

Yarim pizza ve Salata

Kuzum boşver sen demirbaşı kendine ve kızına odaklan ;) bazen erkekler önemsemiyor ne var tek gitsinler çocuklar diyorlar ;) aslında bazen eşimde hastalığından dolayı ya sen kızlarla çık ben kendimi iyi hissetmiyorum der bende hemen len dul hatunmuyum ben kocasız gideceğim her yere diyorum :D gerçi baştan öyle der ama sonra benden önce hazırlanmış oluyor ( sanırım biraz trip atmama dayanamıyor :D )
Bİraz karbonhidratı bol bir menü olmuş ama inşallah bugün dengelersin ;) önce kendine odaklan ;)

Bugün tvde bir psikolog çıktı adam çok güzel bir cümle kurdu eşinden şikayet eden bir izleyiciye; Önce sen kendine değer vereceksin ki karşındaki de sana değer versin ;)
Bir kadın kendini önemsediğinde karşı taraf daha fazla saygı duyar dünyanın sadece kendisinden ibaret olmadığını anlar dedi ;) Eşiniz oyun mu oynuyor, siz olmadan dışarı mı çıkıyor bırakın ne yaparsa yapsın siz kendinize vakit ayırın, boş şeyler yüzünden canınızı sıkıp tartışmaya dahi girmeyin ;) emin olun kendinize özel şeyler yaptığınızdaki duruşunuz bile karşı tarafa yansır ;) ilgisini ilgi göstermeden çekersiniz dedi ;)

Günaydın kızlar hafta sonu giremedim önce alış veriş sonrada yorgunluktan bel ayak ağrısı beslenme de başarılı sayılmazdı amaaaa bu gün tam gaz devam inşallah
YENA YENA cım rahatsızlanmışsın şimdi nasılsın ? oynakbasi34 oynakbasi34 maşallah arkadaşım baya yoğun geçirmişsin hem de başarılı ... hedef konusunda tamamız

Evet çok yoğundu ama keyifliydi ;) tamamdır canım paylaşım alanına yazarım şimdi ki not alsınlar sıkıntı yok diye ;)

Cuma'ya hedefim 99.9 ikili rakamlara inmek istiyorum bu hafta umarım olur

Kesinlikle birlikte 2li rakamları göreceğiz cumaya ;) sonrada hep daha aşağılarını görmek için çaba harcayacağız ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK66: Dün öğlen Diyetisyene diye evden çıktım ve daha 1 saat önce ancak eve girebildik :KK48:
Bahçede eşim daha cuma ufak bir peyzaj çalışmasına başlamıştı dünde onu bitirmek için yine bahçeye gitmiştik :KK66: Annem ve kızkardeşim de oradaydı tabiki :KK66: sonra bir ara eşim arkadaşıyla konuşurken onlara atlayın gelin demiş pazar sabahı için hatta o an isterseniz gelin geceden demiş biz nasılsa kalacağız diye onlarda sağ olsunlar eşimi kırmadılar ve gece 23:00de geldiler :KK68:

Bizim Freddynin kabusu yine yaptı yapacağını tabiki :KK34:
Daha evvelde aynı arkadaşlar Kurban Bayramında bir arayadaydık onlarda aynı yerde bizim teklifimiz üzerine kurban kesecekler diye ve o zamanda kadıncağıza yapmadığını bırakmadı ( surat astı, kadın iyi bayramlar dediğinde cevap dahi vermedi, çocuklarına laf söyleyip durdu sırf benim kızımı ikizlerden koruyorlar diye ve resmen onları geldiklerine pişman etmişlerdi :KK43: )
Allahtan daha evvel ben nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlatmıştım ve bizim hatrımız için tek karşılık vermediler :KK66:
Sonradan hatta resmende yüzüne söylemiştim yaptığının çok terbiyesizlik olduğunu ama bizimki tabi umursamayıp bayramda bizimle gelmeselermiş falan demişti ::KK67:

Biz arkadaşları çağırdıktan sonra tabi duyurduk Annem ve kızkardeşime arkadaşlarımız gelecek diye ve bizim fettan yine her zamanki gibi inatla onlar gelmeden gitmemek için bin bahane üretmeye çalıştı hatta en son anladık geç gideceksin artık bunu her fırsatta belirtmene gerek yok seni kovalayan yok dedim :KK66:
Arkadaş tabi kızkardeşimi görünce çok kötü olmuş yine :KK43: bilseydim onlar gitmeden asla gelmezdim dedi haklı olarak :KK66:
Bizim eşşek kadına hoş geldin derken bile surat yapmış yine :KK43:
Sonrada eline telefonunu alıp bızıklayıp durdu hani seni umursamıyorum der gibi kafayı kaldırdığında da hep kaşları çatık haldeydi :KK43: ben bile sinirden kudurdum ama o an bir laf etsem Annem beni suçlu ilan ederdi yine :KK43:
Annem sağ olsun bol bol sohbet etti onunla sırf anlamasın diye ama kadın tabiki bir kere onu görünce bile morali bozuldu :KK43: en son giderken yine bizim hatrımıza bizim cadıya hadi güle güle gidin demiş ama bizim eşşek arkasını dönüp arabaya bindi :KK67: tam dibinde söyledi kadın ve duyduğu halde sadece boş boş bakıp arabaya bindi :KK43:
Eşim bile valla baldız kaşınıyor bu iki etti ağzımı açarsam kötü olur dedi haklı olarak :KK66:

Asıl eğlence onlar gittikten sonra başladı :KK48: bahçede büyük bir ateş yaktık ve battaniyelere sarılı bol bol sohbet ettik :KK66: kahve içtik ve gece 3e geliyordu yattık :KK66: sabahın 6sında yine hortladım :KK66: bu arada ev yok diye tabi herkes kendi arabasında uyudu :KK70: ama nasıl yorulduysak hiç rahatsız olmadık :KK66:
Sabah güzelce kahvaltı edip biraz bahçe işleri yaptım bir yandan sohbet ederken :KK66: akşam üzerede bahçeyi çok güzel toplayıp evlerimize döndük :KK66: planlanmamıştı ama çok iyi geldi :KK66: tabi şu an azda olsa hapşırıyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Beslenme olarak fena gitmedi bol protein ve çok çok az patates yedim :KK66: suyumu dün çok güzel içtim de bugün biraz aksadı ama yarından itibaren daha dikkatli olurum su konusunda :KK66:

KKya girip yazılanları okudum ama nedense giriş yapamadım :KK66: neyse yarın itibaren daha sık göreceksiniz beni :KK66:
Ailedeki bu srounlu insanlar yüzünden huzur kalmıyor kardeşin kaç yaşında merak ettim küçükse cahilliğine verin artık

Ailedeki bu srounlu insanlar yüzünden huzur kalmıyor kardeşin kaç yaşında merak ettim küçükse cahilliğine verin artık

Yok kız ne küçüğü yaşıt sayılırz ;) benden 11 ay ufak ( ben 3 aylıkken Annem hamile kalmış )
36 yaşında bir insanı da idare etmek zorunda değiliz doğal olarak :(
Eşşek hiç arkadaşı yok diye Anneme sarılıyor ( daha doğrusu kullanıyor sonuçta ne zaman ihtiyacı olsa hemen annemi çağırır gel çocuklara bak diye sabahın 7si de olsa :( ki çocukları 9 yaşında yani bakılacak kıvamları yok ama evde yalnız bırakamazmış :( gerçi o haydutları bende olsam bırakmaya çekinirim )
Her fırsatta arkadaşda neymiş benim için aile daha önemli, yok efendim ben Annemi ihmal etmemek için arkadaşlarımla görüşmüyorum yoksa bir sürü arkadaşım var falan diye atıp tutar :D eşinin akrabalaır bile görüşmüyor onlarla ( gençler toplanıyormuş ara ara ama bizim ikizler ve kızkardeşimden dolayı davet dahi edilmiyorlar :( sonradan duyuncada fesatlar beni kıskanıyorlar diyip duruyor komplekli :D

Yani bizimki aslında bana göre hiç normal değil ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor :D

<Kızlar ben kendimi sokaklara atıyorum ;) dönüşü de artık eksiklerimi alır dönerim ;) hava hazır serinken yürümek daha zevkli gelecektir ;)

Gelince damlarım yine nasılsa

Back
X