- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.197
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bazı takımlar pazartesi de tartı yapıyor haftasonu tuzağına karşı bizde yapsakmı (ben her gün üstündeyim gerçi tartının) ne dersiniz
Senden şüphem yok canım gayet güzel gidiyorsun maşallahBanada uyar ama haftaya başlayalım ona :) hem haftasonu kaçamak riskimiz sıfır olur nasılsa birbirimize hesap vereceğiz diyeBu haftasonu hepimiz iyi kötü kaçırmış olabilir az da olsa
yada uykusuzluktan şiş ( benim kesin öyledir diye tartılmadım bile yoksa bende tartıyla haşır neşirim devamlı
)
Kızlar bazı takımlar pazartesi de tartı yapıyor haftasonu tuzağına karşı bizde yapsakmı (ben her gün üstündeyim gerçi tartının) ne dersiniz
Ben çok tartililmayi bıraktım sadece sabahları tartiliyorum tartı şapşal oluyordu ne ciktigimi ben bile unutuyordum![]()
Allah rahmet etsin eşinede sabır versinKızlar öğlen parka bir çıktım 6da eve girdiktabi ara öğünüm olan meyvemi de marketten alıp öyle gittim
Kuşum çok eğlendi ve bir baktım eşim de geldi erkenden
Bir arkadaşının eşi vefat etmiş
45 yaşlarında böbrek hastasıydı ve 2 sene evvel ilk evliliğini yeni yapmıştıçokda birbirlerini seviyorlarmış ( biz daha bir kaç ay evvel duyduk evlendiğini kimseyi davet etmemişti kendi aralarında oldu diye tabi yoğunluklardan eşimlede sadece yolda görünce ayak üstü sohbet ediyorlardı o zamanda laf açılmadığından söylememişti )
Kadıncağız 1.5 sene evvel kanser teşhisinden tedavi olmaya başlamış ve 1 hafta evvel yoğun bakıma almışlar maalesef
Duyunce inanılmaz üzüldüm daha mutluluğu yeni bulmuşken kayıp etmesi daha bir acı üstelik bayanda en fazla olsun 42 yaşında
Rabbim mekanını cennet etsin inşallah...Aminnnn
Oyyy çok iyi etmişsiniz bizim apt bahçesinde de kedimiz var 4 tane yavrusu oldu kışın içinde çok şirinlerdi ikisini bir ileri almış galiba birimde sonradan kayboldu bir kedi kaldı herkes bakar kedilere apartmanda kapları bahçede boş gören doldurur suyunu sütünü falanBu arada bizim kapının önü genelde kedi kaynarBir tane kedimiz var her sene fırtlatıyor hatta babam onu görünce yahu ne oynakmış bu be diyor
şu anda 5 tane yavrusu var en fazla 10 günlük ve bugün park dönüşü karnım açıktı eve gider gitmek yemek yerim diye düşünürken onların açlıktan halsiz kaldığını gördüm ve önce onlara süt verdim
Hallerini görmeniz lazım dı baştan yanaşmadılar hepsini küçük kızımla yakalayıp kaselerden bir gıdıp tatmalarını sağladık sonra hepsi birbirini ite ite süt içtiler
Tabi mahalledeki diğer kedilerde koşa koşa geldiler pis pis yaptıkça
Çok mutlu oldum sonrada gönül rahatlığı ile yemeğimi yedim
Arada veriyordum bende birşeyler ( yan apartmanda vardı bir komşu o her gün veriyor diye biraz savsakladım sanırım bu ara onunda vermeyeceği tuttu belkide tatildedir bilemiyorum )
Eşime tembihledim kedilerede birşeyler al onlara da rısklarını verelim diye sağ olsun tabiki ne demek dedi![]()
Bu arada Karar verilmiştir ;
Bundan sonra her Pazartesi kendi aramızdaki Tartı günühem haftasonları kaçamak yapmamızı önler nasılsa pazartesi buraya bildirim yapacağız diye hemde bizleri cumaya daha sağlam gitmek için motive eder
![]()
Bence içmemelisin ben içmiyorum böyle durumdaKızlar son ara öğünümü yaptım
Yarın sabah doktorda randevum var gidip tahlillerimi yaptıracağım da aklımdayken sizlere sorayım; şimdi ben malum yeme faslını bitirdim yatana kadar da sadece su içeceğim
Şimdi ben normalde sabahın 6sında uyanıyorum ya randevu da 09:00daeee ben bu durumda o saatte kadar hiç bir şey yemeyeceğim onda sıkıntı yokda su dahi içemiyormuydum :)
Ne için yaptıracaksın tahliliKızlar son ara öğünümü yaptım
Yarın sabah doktorda randevum var gidip tahlillerimi yaptıracağım da aklımdayken sizlere sorayım; şimdi ben malum yeme faslını bitirdim yatana kadar da sadece su içeceğim
Şimdi ben normalde sabahın 6sında uyanıyorum ya randevu da 09:00daeee ben bu durumda o saatte kadar hiç bir şey yemeyeceğim onda sıkıntı yokda su dahi içemiyormuydum :)