• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü yediklerim
9
2 kayısı
10.30
2 dilim tahıllı ekmek
Omlet
Peynir
Labne
13.30
Yoğurtlu köz patlıcan
2 kaşık tavuk
2 dilim tahıllı ekmek
19
2 lahmacun
1 köz patlıcan
Ayran

Bence içmemelisin ben içmiyorum böyle durumda

Valla ben genelde içmem çok susarsam ancak 1 yudum oda boğazımı rahatlatmak adına ;) ama bir ara Televisyonda bir iki doktor da aksine bir iki bardak içilmeli ki sonuçlar doğru çıksın demişti o aklıma geldi ;)

Ne için yaptıracaksın tahlili

Diyetisyene başladıktan sonra değerlerim ne alemde göreyim istedim ;) zaten diyetisyenimiz de 3 ay arayla istiyormuş tahlilleri bizde 2 hafta önce 3 ay bitti tahlil yaptırmayı düşünüyoruz diyince oda yazdı bize nelere bakılmasını tavsiye ettiğini ;) yarın sabah yaptırıp cuma sabahı da diyetisyene gitmeden sonuçları erkenden gösterip öyle giderim ;)

Lahmacun cezası olarak 40 dk yürüdüm 15-20 dk de parktaki aletlerle çalıştım

Harikasın canım en azından boş oturmamışsın ;)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Eminim yakmışsındır yediğini de ;)

Aldım bir duj :) yaptım yorgunluk kahvesi yediklerimi paylaşayım...

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
Minnak bitter
Kahve

Öğle,
Etli bamya

Ara,
Yarım haşlanmış darı

Akşam,
Tek yumurtayla çılbır

Spor,ev temizliği ..:temizlik:

Kızlar son ara öğünümü yaptım :KK66:
Yarın sabah doktorda randevum var gidip tahlillerimi yaptıracağım da aklımdayken sizlere sorayım; şimdi ben malum yeme faslını bitirdim yatana kadar da sadece su içeceğim :KK66:

Şimdi ben normalde sabahın 6sında uyanıyorum ya randevu da 09:00da :KK66: eee ben bu durumda o saatte kadar hiç bir şey yemeyeceğim onda sıkıntı yokda su dahi içemiyormuydum :)

Ben su içiyorum Banu. . Aç karnına deniyor çünkü. Öyle birsey olsa suda içmeyin denir. Yanlış biliyor olabilirim ehil birine sor yahut diyetisyene ulaşabilirsin ona sor. .

Banucum Allah rahmet eylesin.

Genç ölüm gerçekten üzücü. . Gerçi her ölüm erken ölüm deniyor ama genç ve ani kayıplar çok can yakıcı. . :(
Allah sabır versin yakınlarına. .

Ben su içiyorum Banu. . Aç karnına deniyor çünkü. Öyle birsey olsa suda içmeyin denir. Yanlış biliyor olabilirim ehil birine sor yahut diyetisyene ulaşabilirsin ona sor. .

İşte benimde kafam karıştı ;) bu saatte kadına yazmak ayıp olur sabahda o cevap verene kadar kan vermiş olurum kesin :D
Aman bir yudum içerim olmadı ucunda ölüm yok ya ;)

Banucum Allah rahmet eylesin.

Genç ölüm gerçekten üzücü. . Gerçi her ölüm erken ölüm deniyor ama genç ve ani kayıplar çok can yakıcı. . :KK43:
Allah sabır versin yakınlarına. .

Sorma eşime sordum zor ayakta duruyordu çok kalabalıktı dedi :( Rabbim sabırlar versin ailesine ve sevdiklerine ...Aminnn

Sabah kan alan gorevliyede sorarsin onlarda bilir hem biz de aydınlanmış oluruz. :)

Aynen ben ne olur ne olmaz sadece çok çok susarsam bir yudum içerim sonra görevli derse sıkıntı yok o zaman rahatça suyumu içerim ;) Kahvaltılıklarımıda zaten bir kapaklıda götürürüm nasılsa çay kantinden alabilirim ;) acık havada kahvaltımı yaparım ( hastane bahçesinde de olsa :D )

Eskiden olsa hemen bir çift kaşarlı tost götürürdüm ama artık geçti o günler :halay:

Dimi çok anlamlı duygu yüklü. .
Şimdiki müzikler elektronik ortam da hazırlanan duygusuz cistaklar hep..

Biz genelde her gece eşimle aklımıza geldikçe bu tür şarkıları dinliyoruz ;) birde bazen taverna şarkıları ama slow olanlardan :D

İşte benimde kafam karıştı :KK66: bu saatte kadına yazmak ayıp olur sabahda o cevap verene kadar kan vermiş olurum kesin :KK70:
Aman bir yudum içerim olmadı ucunda ölüm yok ya :KK66:

Sorma eşime sordum zor ayakta duruyordu çok kalabalıktı dedi :KK43: Rabbim sabırlar versin ailesine ve sevdiklerine ...Aminnn
Böyle şeyler duyunca insan çok üzülüyor dediğin gibi tamda mutluluğu yeni bulmuşken Allah rahmet eylesin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Erken yatınca ne güzel yine erkenden uyanabildim :21:
İnternette bir çok siteye baktım yapılan kan tahlillerini su değiştirirmi diye ;) çok fazla olmamak kaydıyla içilebilir diyor o yüzden gönül rahatlığı ile bir kaç yudum içerim birazdan ( biraz daha susayayım da orada da beklenecek sıkıntı olmasın ;) )

Back
X