• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar,

dün ben bitek karbonhidratla beslendim malesef.

Sabah simit
Öglen cevizli ekmek
Aksam patates

Hic olmadi hic ama yapacak bisey yok malesef su an.

Sanirim hasta oluyorum üzerimde bi kirginlik bi halsizlik var.

oynakbasi34 oynakbasi34 Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabir versin.
Kan vermeden bende su icerim hep. Sanki su icmeyince daha cok acitiyor.

FB_IMG_1500975431477.webp

:KK70::KK70:

Dunku menum sabah iki yumurtayla omlet 2 cavdar ekmegi

Ara bir dilim.karpuz

Oglen bir tabak fasulye ama cok dolu degildi bir dilim cavdar ekmegi

Ara iki kayisi

Aksam 2 kanat 3 catal makarna oda esim yerken canim cekti normalde aksam yemeyecektum

Sabah 500 aksam 500 belden asagi zizıplama e malesef su bir bucuk litrr bile degil

Bu aralar hic su icesim yok umarim geçicidir

Slm herkesler nerde?

Valla ben de bilmiyorum. . En durgun takım diyebilirim..
Hesapta herkes şikayetçi durumdan ama icraat yok..
Şöyle iki kelam edilmiyor . .

Şimdi yemek yiyorum ben de.. gecikmiş öğle yemeği.
Domates,salatalık,biber, kurusoğan, salatalık, semizotu ve cevizli pek leziz bir salatam var onum de...:kk77:

Sen naapiyosun yedinmi yemek .? Aksama ne var mönü de. .

Banu sonuçları yarınmı alican.?
Beğenilerden geldiğinde belli. :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür kavuşturana ;)
Sabah hastane işimi halledip hastanede çalışan arkadaşla oturup kafeteryada şekersiz Türk kahvesi içtip sohbet ettik ;) ( kahvaltılık götürecektim son anda vazgeçtim ;) nasılsa çabuk dönerim diye )
Eve gelir gelmez de kendime bir yumurta haşladım ( baktım öğlen yemeğine 1.5 saat kalmış )

Öğleden sonrada eşimle bir iş için dışarı çıktık biraz evvel geldim ;) tabi gitmeden öğlen yemeğimi yemiştim Allahtan ;)
Gelince de bir güzel kayısılı yeşil çaylı ara öğünümü yaptım ;)
Akşamlık da salata köfte ve çiğ kabaktan cacığım var menüde ;)

Merhaba kızlar sonuçlarının guzel çıkmasına sevindim Banu abla

Bende sabah kahvaltı sonrası dört cam sildim tulleri astım yikatip

Bel fıtığı kaynaklı ayak parmaklarimda uyusmalar başladı haftaya randevu alıp Dr gitcem büyük bir ihtimalle fizik tedavi verir diyorlar fıtığı olup ameliyat olanlar çok üzülüyorum kendi kendime yinede Rabbime şükürler olsun

Bende aksama fırında karniyarik yapıcam hatta şuan az yağ sürülmüş patlicanlarim fırında pisiyor

Bel fıtığı kaynaklı ayak parmaklarimda uyusmalar başladı haftaya randevu alıp Dr gitcem büyük bir ihtimalle fizik tedavi verir diyorlar fıtığı olup ameliyat olanlar çok üzülüyorum kendi kendime yinede Rabbime şükürler olsun

Bende aksama fırında karniyarik yapıcam hatta şuan az yağ sürülmüş patlicanlarim fırında pisiyor

Çok geçmiş olsun canım ;) İnşallah senide rahatlatır o fizik tedavisi de ameliyata gerek kalmaz ;)

Çok şükür sonuçlarım da çıkmış veeeee hayatımda ilk kez açlık şekerim normal değerlerde çıkmış üstelik şeker hapımı kullanmadığım halde :KK70: :KK70: :KK70:

Çok sevindim...
Şeker hapinin bir çok yan etkisi var zaten..

D vitamin B12 onlara bakildimi

Geçmis olsun.. fıtık zor. Ağır is yapmaman ve uzun süre ayakta durmaman gerek.
Biz kadınlar için zor bir durum ama saglimiz için kendimizi dusunmeliyiz.

Valla ben de bilmiyorum. . En durgun takım diyebilirim..
Hesapta herkes şikayetçi durumdan ama icraat yok..
Şöyle iki kelam edilmiyor . .

Şimdi yemek yiyorum ben de.. gecikmiş öğle yemeği.
Domates,salatalık,biber, kurusoğan, salatalık, semizotu ve cevizli pek leziz bir salatam var onum de...:kk77:

Sen naapiyosun yedinmi yemek .? Aksama ne var mönü de. .
Canım ben iki öğün besleniyorum şimdi akşami yiyorum etli bamya cacık zeytinyağlı taze fasulye birazda

Back
X