• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yediklerim şöyle...

Sabah,
1 yumurta
peynir
karpuz

Ara,
1 haslanmış mısır

2 erik

1 çay bardağı şalgam suyu

Akşam,
1 dolmanın 3/2 si
1 kaşık kavrulmuş kıyma ( Dünden kalan karnıyarık içi )
1 kaşık yoğurt

Ara,
1 çay bardağı süt

50 dakika yürüyüş.

Iyi geceler
Bugün yediklerim
Yumurtalı patates zeytin peynir iki dilim ekmek

Öğlen sulu köfte yoğurt bir dilim ekmek

Ara karpuz

Iki saat sonra bir küçük haşlanmış mısır

Aksam sulu köfte üç kaşık pilav salata yoğurt

Son olarak kavun

Yarım saat yürüyüş
35dk bisiklet cevirdim

:KK9::KK9:

Bu günkü yediklerim
9
3 kayısı
10
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Peynir
Salatalık
Biber
1 yumurta omlet
4 zeytin
13.30
1.5 kase mercimek çorbası
19
2 dilim tam buğday ekmeği
Köz patlıcan biber domatesli
1 tabak yoğurt

Arada ayran içtim

:KK9::KK9:

Selamın aleyküm kizlar

Herkese hayırlı sabahlar ♥

Şükür bu sabahda erkenden kalktim hatta dahada erken oldu ;) sabah 5de hortladim :D hatta şu anda köye gidiyoruz ;)
Metabolizma çalışsın diye sade kahvemi içtim ;)

Sarjimi da aldım ara ara bakarim ;)

Günaydın kızlar sabah uyanıp parka gitmek di planım yatsammı kalksammı derken yola koyuldum kayısımı merdiven inerken yedim kıza yakalanmadan çıkayım diye yürütmüyor ipe tırmanıcam oyun grubuna gidicem diye bırakıpda yürüyemiyorum bende 1 saat yürüyüş gelirkende bamya gördüm aldım tabisi :)) gelincede hemen 1 mil lesli spor bu gün tamamdır.

FB_IMG_1501311200928.webp

Suyun önemi. . Evet YENA su içmeye zorla kendini. :)

Günaydın kızlar sabah uyanıp parka gitmek di planım yatsammı kalksammı derken yola koyuldum kayısımı merdiven inerken yedim kıza yakalanmadan çıkayım diye yürütmüyor ipe tırmanıcam oyun grubuna gidicem diye bırakıpda yürüyemiyorum bende 1 saat yürüyüş gelirkende bamya gördüm aldım tabisi :)) gelincede hemen 1 mil lesli spor bu gün tamamdır.

Oh oh spor da kombo yapmışsın :)
Hem yürüyüş hem Leslie. .
Erisin gitsin yağlar bi daha gelmesin inş.

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı sonrası hastaneye gittim neyseki üç sokak var aramizda hastaneyle
Özel ama olsun devlete kizimla gitmek sorun

Ayagimdaki karıncalanma ve bacak ağrısı için ortopedi Dr muayene oldum pazartesi günü 15gunluk fizik tedavisine gideceğim inş geçer

Şimdi ev temizliğine basliycam ara ara bakarım

Selam tekrar kizlar :)

Hesapta alıntı yapmıştım ama bir türlü olmadi :D

Bahcede kryifle kahvemizi içtik şimdi de eşimle Türk kahvesi yapip icecegiz ;)

Bir sürü biber topladim birazini hatta kışlık turşu yaparim ;) Gerci ben yiyemiyecegim :( :( :(
Çok da severim normalde ama bana cok uzun sure turşu ve zeytin yasak ödeme neden oldugundan ama sıkıntı yok yeterki hedefe ulasayim ;)

Hesapta alıntı yapmıştım ama bir türlü olmadi :D

Bahcede kryifle kahvemizi içtik şimdi de eşimle Türk kahvesi yapip icecegiz ;)

Bir sürü biber topladim birazini hatta kışlık turşu yaparim ;) Gerci ben yiyemiyecegim :( :( :(
Çok da severim normalde ama bana cok uzun sure turşu ve zeytin yasak ödeme neden oldugundan ama sıkıntı yok yeterki hedefe ulasayim ;)

Hesapta alıntı yapmıştım ama bir türlü olmadi :KK70:

Bahcede kryifle kahvemizi içtik şimdi de eşimle Türk kahvesi yapip icecegiz :KK66:

Bir sürü biber topladim birazini hatta kışlık turşu yaparim :KK66: Gerci ben yiyemiyecegim :KK43: :KK43: :KK43:
Çok da severim normalde ama bana cok uzun sure turşu ve zeytin yasak ödeme neden oldugundan ama sıkıntı yok yeterki hedefe ulasayim :KK66:

Kurutabilirsin canım. . Ben de turşu çok severim. . Kuru biber de severim ama.. :)
Dur bakayım ne sevmiyomusum. . Yok.. herseyi Seviyo mübarek bu bünye. .

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı sonrası hastaneye gittim neyseki üç sokak var aramizda hastaneyle
Özel ama olsun devlete kizimla gitmek sorun

Ayagimdaki karıncalanma ve bacak ağrısı için ortopedi Dr muayene oldum pazartesi günü 15gunluk fizik tedavisine gideceğim inş geçer

Şimdi ev temizliğine basliycam ara ara bakarım

Ins faydasını görürsün canım.

Kizlar ya irade falan kalmadi bende pek diyet modunda degilim iştah deseniz her dk acim birde üstüne huysuz mizmiz kiizm var ve bende psikoloji eror :duduk: ne yapacam bilmiyorum ama bir an once toparlanmam lazim bu yuzden yediklerimu yazmiyorum cunku yazacak cok sey var ama en iyisu hicbirsey yemiyom sanin siz su deseniz zaten icince tinsinti geliyo onuda hic icemiyorum :63:

Kizlar ya irade falan kalmadi bende pek diyet modunda degilim iştah deseniz her dk acim birde üstüne huysuz mizmiz kiizm var ve bende psikoloji eror :duduk: ne yapacam bilmiyorum ama bir an once toparlanmam lazim bu yuzden yediklerimu yazmiyorum cunku yazacak cok sey var ama en iyisu hicbirsey yemiyom sanin siz su deseniz zaten icince tinsinti geliyo onuda hic icemiyorum :63:

Neden böyle oldun canım ya.. ne azimliydin sen. .
Kızından dolayi dikkatin dağılıyor olabilir.
Umarım fazla uzamadan toparlarsın. Iyi kilo verdin yazık olmasın emeğine. .

Aygulcum hamilelik yok dimi. Sudan tiksiniyormusun ya..o geldi aklıma.

Yok canm aman aman simdi olmasin zaten o psikolojiyi yeni üstümden attim tekrar düşünemiyorum bile :)
Neden böyle oldun canım ya.. ne azimliydin sen. .
Kızından dolayi dikkatin dağılıyor olabilir.
Umarım fazla uzamadan toparlarsın. Iyi kilo verdin yazık olmasın emeğine. .

Aygulcum hamilelik yok dimi. Sudan tiksiniyormusun ya..o geldi aklıma.

Back
X