• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada kizlar malum geçen hafta pazartesi gunleride tartilip kilolarimizi bildirelim ki haftasonu kacirmadigimizi görelim demiştik ;)

Bende tartildim ve
Cuma 97.9ken ( evdeki tartiya göre
Bu sabah 97.7 ciktim ;)
Şükür arti görmedim üstelik bugün yarin regl olmaya başlayacağım ;)

Cumaya kadar belki 95li rakamlari ucundan da olsa gorebilirim ;)

Bu arada kizlar malum geçen hafta pazartesi gunleride tartilip kilolarimizi bildirelim ki haftasonu kacirmadigimizi görelim demiştik :KK66:

Bende tartildim ve
Bu sabah 97.7 ciktim :KK66:
Şükür arti görmedim üstelik bugün yarin regl olmaya başlayacağım :KK66:

Cumaya kadar belki 95li rakamlari ucundan da olsa gorebilirim :KK66:
Bend 100 gr artıdayım:(

Bu arada kizlar malum geçen hafta pazartesi gunleride tartilip kilolarimizi bildirelim ki haftasonu kacirmadigimizi görelim demiştik :KK66:

Bende tartildim ve
Bu sabah 97.7 ciktim :KK66:
Şükür arti görmedim üstelik bugün yarin regl olmaya başlayacağım :KK66:

Cumaya kadar belki 95li rakamlari ucundan da olsa gorebilirim :KK66:
Harikasın canım:nazar:

misafirlerim gitti ev resmen savaş alanıydı biraz topladım şimdi fiziğe gitcem gelincede süpürüp silerim artık

ya kızlar bişi sorcam alt göbek için bi kür falan biliyomusuz çok zor gidiyo hatta gitmiyo

Bulursanız bana da söyleyin.. benim çok sarktı sönmüş balon misali..

Kızlar Merhaba sabah yazacaktım telefonu sarzi yoktu sarza taktım elektrik gitti

Kızıma kV baktı bende fizik tedavi gittim belime sıcak Kum torbası koyuyunca bi ter basti sormayın neyse yarım saat sürdü diğer cihazlara fln

Gelirken yaseminli yeşil çay aldım netten baktım bişey yazmıyor emziren anneler için negatif bişey okumadım

Kızımı gündüz emzirmeden kesecegim azaltarak dışarı ciktigimizda zor oluyor saat başı memeee diye ağlıyor

Back
X