• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banu abla tam yazarken sana eşim uyandı yok artık bu saatte de kk olurmu ya deyince telefonu bırakıp geri yattım

Kahvaltımizi yaptık kizimla evi toplayıp yaprak almıştım onu haşlayıp fizik sonrası sarmayi düşünüyorum evde hiç iş bitmiyor ya

Yeni başladın dimi fizik tedaviye ? Ins faydasını görürsün. .

Günaydin kizlar dün benim kizi doktora götürdüm isten sonra, ama malesef hic bir ilac vermedi, simdi tekrar aradim dedim kan alin, eger antibiotiklik bi durum varsa versinler bari. Bazi doktorlara gicik oluyorum. Zorla yaziyorlar yazacaklari ilaci!

Orda ki sistem çok farklı. Bir yerde iyi gereksiz antibiyotik alımı minimuma iniyor ama çocuklarda ki çoğu ateşte antibiyotik almadan düşmüyor hele boğaz ve idrar yolları enfeksiyonunda aşırı ateş oluyor..

Kızlar nerelerdesiniz ?

Ben kahvemi ictim üstüne kahvaltimi ettim hatta bahçeden geçen gün topladigim domates ve biberlerle kışlık menemenlik yaptim 3 kavanoz da olsa ;) Her hafta topladikca yaparım hem bana fazla eziyet olmaz hemde kışın rahat ederim ;) Tabi sirf domates de yapacağım yemeklere iyi oluyor ;)

Orda ki sistem çok farklı. Bir yerde iyi gereksiz antibiyotik alımı minimuma iniyor ama çocuklarda ki çoğu ateşte antibiyotik almadan düşmüyor hele boğaz ve idrar yolları enfeksiyonunda aşırı ateş oluyor..

Hic sorma bide calisan insanlariz mecbur iyilesecek ki cocuk yuvaya gidecek bende ise gidecem. Is verenler ne kadar iyi olursa olsun biri ise gelmeyince sevmiyorlar iste. Yakinda anneanne babaanne de yok, gerci olsada babaanne daha bi kere bakmadi.

Hic sorma bide calisan insanlariz mecbur iyilesecek ki cocuk yuvaya gidecek bende ise gidecem. Is verenler ne kadar iyi olursa olsun biri ise gelmeyince sevmiyorlar iste. Yakinda anneanne babaanne de yok, gerci olsada babaanne daha bi kere bakmadi.

Ahh ahh bilmezmiyim o zorluğu. :(
Ins bir an önce iyileşir. .

Kızlar nerelerdesiniz ?

Ben kahvemi ictim üstüne kahvaltimi ettim hatta bahçeden geçen gün topladigim domates ve biberlerle kışlık menemenlik yaptim 3 kavanoz da olsa :KK66: Her hafta topladikca yaparım hem bana fazla eziyet olmaz hemde kışın rahat ederim :KK66: Tabi sirf domates de yapacağım yemeklere iyi oluyor :KK66:

Bereketli olsun banucum. . Sağlıkla tüketin. .

Banucum yeni aktif elemanlara ihtiyacımız var.. :) Ben cepten bakıyorum genelde. O yüzden denk gelemiyorum .. Arada bakıyorum ama yakalayamıyorum.diğer takımlar pusuda bekliyor resmen geleni kapıyorlar..:KK53:

Banu abla tam yazarken sana eşim uyandı yok artık bu saatte de kk olurmu ya deyince telefonu bırakıp geri yattım

Kahvaltımizi yaptık kizimla evi toplayıp yaprak almıştım onu haşlayıp fizik sonrası sarmayi düşünüyorum evde hiç iş bitmiyor ya

Benimki artik alıştı tepki vermiyor :D
Maalesef hanimlarin hic işi bitmiyor :( programlı gidince iyide bir iki gün evden uzak olunca sistem çöküyor :D

Bereketli olsun banucum. . Sağlıkla tüketin. .

Sağ ol canim ;) artik her hafta topladikca domateslerimi de kaynatırim ;) bu hafta kizkardesim tatilde o gelmeyecek annemde topladiklarimizi sen al yap nasilsa kizkardesin konserve yapmiyor geldiginde yine kizarmis olur domatesler onlardan toplar yiyeceği kadar dedi ;)

Kizlar öğleden sonra yine oynabasi yollarda :D

Dün Annemlerde kizlarin yatağıni bir aonraki yaza degistirmek istediğimi söyledim ;) aslinda kizlar şimdi istiyor ama az sabretsinler dedim ve bu Sabah Annem arayıp nasil birsey istiyor kizlar bir göster bakalim demezmi :D
Ya ben sana al diye mi dedim sohbet de edemeyeceğim senle artik dediyaemde sen Karışma bayramdan sonra kizlara ben alırım yataklarini dedi ♥♥♥
Valla ne varsa Annemlerde var :D tabi tembihledi aramizda diye ;) kadincagiz diğer kardeslerime de yapıyor tabiki ama kimse kimsenin şeyini bilmesine gerek yok damatlar yada gelin rencide olmasın ben nasilsa herkese gerekeni yaparim diye düşünüyor sag olsun ♥♥♥♥

Eşimin de halasiyla birlikte gideceğiz onunda yapi marketinden almayı düşündüğü birseyler var arabayla gitmisken onuda aradan cikaracagiz ;)

Bende kendime diyorum ilk defa tok ve regl olduğum halde 82 görmedim sukrediyorum aynı günde +3 kg dahi gördüğüm oluyordu çünkü
En az 3 kilo uzaklaşmalıyım o zaman mazi olur inşallah
Selamın aleyküm kizlarrr ♥♥♥

Herkese hayırlı aksamlar :KK66:

Maalesef berbat bir gün geçirdim :KK43:
Beslenme acisindan sıkıntı yoktu ama araç Muayene istasyonunda aracin borcu cikti :KK70: 60 lira için baya beklettiler daha doğrusu öde yoksa muayene yapilmaz dendi ama onlar ödeme almiyorlarmis :KK43:

Hadi eşim hemen netten ödedi ama bu seferde sisteme düşmedi :KK43:
Sonra bir ara sistem gitti falan derken randevu saatinden 2 saat öncesi 4 saat sonrası olmak üzere tam 6 saatin sonunda pes etmek zorunda kaldim hala sisteme borcun ödendiği dusmediginden :KK43:

Mecbur perşembe gününe tekrar randevu aldık ama oda taa Silivride :KK43: bu gittiğim yer 1 saat uzaktı perşembe günü gideceğim yer de 1.5 saat falan sanırım :KK43:

Bu sefer her türlü onlemi alip vergi dairesinin sitesinden borcu yoktur yazisi aldım :KK66: dönüşte de annemde yemek yiyip kuzumu alip geldik :KK66:

Simdide bol bol su icmem lazim yatana kadar :KK66: bu arada yarın regl olacağım sanırım :KK66: bol su şart yani
Kötü olmuş bir gün boşa gitmiş

Kızlar nerelerdesiniz ?

Ben kahvemi ictim üstüne kahvaltimi ettim hatta bahçeden geçen gün topladigim domates ve biberlerle kışlık menemenlik yaptim 3 kavanoz da olsa :KK66: Her hafta topladikca yaparım hem bana fazla eziyet olmaz hemde kışın rahat ederim :KK66: Tabi sirf domates de yapacağım yemeklere iyi oluyor :KK66:
Bende çok kullanırım kışın
Banucum yeni aktif elemanlara ihtiyacımız var.. :) Ben cepten bakıyorum genelde. O yüzden denk gelemiyorum .. Arada bakıyorum ama yakalayamıyorum.diğer takımlar pusuda bekliyor resmen geleni kapıyorlar..:KK53:
:) haklısın kimse olmayınca bakıp çıkıyorum
Kizlar öğleden sonra yine oynabasi yollarda :KK70:

Dün Annemlerde kizlarin yatağıni bir aonraki yaza degistirmek istediğimi söyledim :KK66: aslinda kizlar şimdi istiyor ama az sabretsinler dedim ve bu Sabah Annem arayıp nasil birsey istiyor kizlar bir göster bakalim demezmi :KK70:
Ya ben sana al diye mi dedim sohbet de edemeyeceğim senle artik dediyaemde sen Karışma bayramdan sonra kizlara ben alırım yataklarini dedi ♥♥♥
Valla ne varsa Annemlerde var :KK70: tabi tembihledi aramizda diye :KK66: kadincagiz diğer kardeslerime de yapıyor tabiki ama kimse kimsenin şeyini bilmesine gerek yok damatlar yada gelin rencide olmasın ben nasilsa herkese gerekeni yaparim diye düşünüyor sag olsun ♥♥♥♥

Eşimin de halasiyla birlikte gideceğiz onunda yapi marketinden almayı düşündüğü birseyler var arabayla gitmisken onuda aradan cikaracagiz :KK66:
Güle güle kullansınlar

Merhabalar selam vermeden dalmışım
Bu gün süt günümüz onu mayaladım sonra kediye süt götürmüştü çocuklar onlara bakarken komşu bahçedeymiş o çağırdı biraz oturduk çıkarken gel kahve yapım dedi meğer şalları bitirmiş :KK57: şaştım eli çabuk baya sağolsun

Kızlar nerelerdesiniz ?

Nasıl yapıyorsun biber domatesi kaynatın kavanoza alıp sıcakken sıkıca kapatarak mi ?

Domatesi daha kolay yöntemle saklayan varmı kızlar ben yıkayıp soyup dogruyorum kaynatıyorum sıcakken kavanoza koyup sıkıca kapatiyorum
En tadı güzel olan yöntem bu buzluğa çiğ koyuyorlar da suya kesiyor tadı güzel olmuyor ben sırf domates deil azda biber çekerim içine güzel olur

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla kışlık domates biber konservesini nasıl yapıyorsun ve diğer takım arkadaslarim nasıl yapıyorsunuz
Robotta çekiyorum acı oranına göre biberide çekip kaynatıyorum az bişey sıvı yağ tuz bu kadar sıcak sıcak kavanoz lara koyup ters çeviriyorum

Bu günkü yediklerim
8
2 kayısı
9.30
Soğanlı yumurta
Domates
Peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
14
Köz patlıcan salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
Yoğurt
19
3-4 kaşık taze fasulye
Salata
Tavuk sote

Bugün yediklerim
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek

12gibi bir şeftali

13:30 yaprak sarması için bulgur pirinçli iç yaptım iki kaşık yedim üç kaşıkta yoğurt

15:00 da iki dilim ekmekten yağsız tost
Sade Türk Kahvesi

17:00da iki mor erik

19:00da iki kepçe barbunya dört kaşık bulgur pilavı bir kase yoğurt

Son olarak erik veya karpuz yerim

Yarım saat bisiklet çevirdim

Back
X