• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi tatiller,bol dinlenmeler..

Hadi güzel haberlerle gel kuzum..

Düzeldi düzeldi. . Is yerin de pc den bakmıyorum. Pek hoş karşılanmiyor :)
Sürekli cepten olunca bazen oluyor böyle. .

Canımsin. . Önümüzde ki hafta için de patlat bi tahmin bakalım. .:rolleyes:
Gerci haftaya cumadan itibaren il dişin da olacağım bir haftalıgina. . Sabah 5 te uçağım. Bir daha ki cumartesi döneceğim. Bir yolunu bulurum kilo bildirimi yapmak için. .
Hımmm düşünüyorum ve düşündüm 700 gram diyorum :kk77:
doga3 doga3 canım senin menüler iyi ama iki haftadır az veriyorsun neden acaba.?
Tahlillerine baktinmi. ? Normalmi değerlerin. ?
Bir iki hafta daha bekliym porsiyonları büyük tuttum herhalde :olamaz:
Kızlar listemizin son hali bu :KK66: inşallah bir sonraki hafta çok daha güzel rakamlar görürüz de yine ilk 3e gireriz :KK66:
Şükür 0.30 barajını aştık da sarı kart almıyoruz en azından :KK66:

Listeyi taşıyorum alana :KK66:
Anamm barajmı varmış kıl payı desene
Zehra 84.3 demiş canım 100 Gr yüz gramdır :))
:KK70::KK70:
*** 8. Takım 529. Etap ***

Oynakbasi34 ( 97,6 / 96,9 / 0,7 / 0,72 % )
Yena ( 84,9 /83,1 / 1,8 / 2,12 % )
saimeberen ( 56,3 / 56,1 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen (84 /84,3 / +0,3 / - 0,36 % )
newsletter ( 89 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
ISILDURU ( 80,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 100,2 / 99,8 / 0,4 / 0,40 % )

8.Takım Ortalaması; 0,464 %

Haklısın hemen düzelltim :KK70: şimdi de alanda düzeltme yapayım :KK70:
Bayada fark etti kız :)
Eline sağlık canım 100 gram deyip küçümsemeyelim:KK28:

Kızlarrrrrrrrrrrrr :KK53: bana yarın yine bahçe yolları görünüyordu zaten üstüne birde tüy dikildi :D yatıya da kalıyoruz :kızgın:
Annem zaten kaç gündür yolunu yapıyordu yatıya da mı kalsak ertesi gün kahvaltımızı yapar döneriz diye :KK48: bende her defasında doymadın şu bahçeye kız niyeti bozma gece geç saatte döneriz diyordum ama eşimin Teyze kızı aradı bugün ve daha evvel bahçeye davet ettiğimizde aksilik olmuştu gelememişlerdi :KK53: Eğer Pazar ordaysanız bizde geleceğiz Annemle dedi ;) tabi o an yok değiliz diyemedim ve tabiki en tatlı halimle aaa çok seviniriz buyrun gelin dedim :KK48:
Tabi eşimin teyzesi, oğlu ve kızı ( eşleride gelecekmi net değil ) geliceğiz deyince de KVyi de çağırmamak olmazdı ;)
Onların arabada yer olup olmayacağı da net belli değil diye eşim Annesine telefon açıp Anne sende yarın sabah bizimle gel ama gece yatıya kalacağız ertesi gün teyzemler gelecek dedi ;)
Baktım kadın ay rahatsız etmeyeyim falan diyor hadi bu seferde ben ısrar ettim ne demek rahatsızlık bize zararın yok ki senin buyur gel diye :KK48: yani bugün kendi kafama sıktım resmen :D :D :D :D

Hem iki gün boyunca bahçede olacağım ( tabi bütün bulaşıklar elde çeşmede yıkanıyor ) hemde buraya giremeyebilirim ( çok uzun süre telefonu elime alırsam ne bızıklıyorsun der kesin Annem :D )

Allahım şu haftasonu su gibi akıp geçsin de evime dönüp keyif yapabileyim ;) Eşimin tuzu kuru tabi o oturup keyif yapacak, bütün işler bende o yüzden onun keyfi gayet yerinde anacığınıda yanımıza alıyoruz diye :D

Lanet olsun içimdeki İnsan sevgisine :D :D :D diyeceğim ama yok ya ben ölene kadar böyle olmaya devam ederim ve çok da memnunum her ne kadar arada söylensemde :D

Senin liste ne abla yolla bir bende bana uyarsa denim bakim
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Çok şükür evime dönebildim :KK48: Bugün maşallah her zamankinden kalabalıktı Sibel ama baya sohbet ettik oradakilerle ve zaman çabuk geçti :KK66:
Tartı ile ilgili de orada 300 gr fazla çıktım :KK70: oda ben şapşik ölçüm yaptırmadan evvel boş bulunup su içtim :KK70:

Geçen hafta 97.6 iken bu hafta 97.2 çıktım :KK48:
400 gr kilodan vermiş görünüyorum Sibelin hesabına göre ama 1.6 kg sırf yağdan gitmiş :KK66: yani 2 kg kütle kaybı :21::21::21: Sibelde bende sonuçtan çok memnunuz :21::21::21:

Bu haftaki listemi yazmaya başladığında resmen böyle oldum :KK57:
Kahvaltıda 2 dilim esmer ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim yarım yağlı beyaz peynir, 1 dilim süzme peynir ve bol yeşillik
aralarda bu hafta sadece yeşil çay var ( ödemi atmak için )
yine her zamanki gibi bol salata var öğünlerde ( yoğurt yok bu hafta )
Öğlende 1 yumurtadan menemen yada omlet ( sebze dilediğin gibi ekleyebilirsin omlete dedi ama miktar olarak 4 kaşığı geçmesin ikiside dedi :KK66:
Akşam yemeğinde de 4 yk kadar et sote yada etli / kıymalı sebze yada 100 gr kadar et ızgara
Son ara öğünümde de meyveli activya verdi ( kesinlikle dondurup dondurma niyetine yerim yine onu :KK48: )

Bu listeyle yağ yakımını hızlandırıp ödemi atacağız dedi :KK66:
95lerde direnç olabilir ama onuda vücudu şaşırtarak kıracağız inşallah dedi :KK66:

Yine her zamanki gibi aldık çoşkuyu ve geldik :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bu arada Ayşede 86.2ydi sanırım :KK66: 500 gr kilodan 700 grda yağdan vermiş ( yine çok çok iyi çünkü maşallah diyetisyene de itiraf etti hafta içi iki kere dışarda yemek yemiş evde de bir kaç kere tatlı yemiş :KK48: )

Eminim önümüzdeki hafta ikimizde çok daha güzel kilolar vereceğiz :KK66: ( reglm yeni bitti onun şişliğide gidecek nasılsa :KK66: )
Yani benim bildirim aynen kalıyor :KK48:

Pes etme canım istersen bu hafta benim şu listeyi bir dene :KK66: eminim direnç varsa kırar :KK66:

Olmaz olurmu tabiki faydası olur hiç yoktan iyidir :KK66: bende şu yoğunlukları bir atlatsam da kendimi spora verebilsem en azından kol her gün çalışmam şart oldu :KK66:

Bugün yediklerime gelince uzun zaman sonra hamur işi tükettim..
Kendimi kestirmem bile cuma rehavetine engel olmamış..:KK67:

Sabah,
Karpuz
Peynir
Zeytin

Ara,
1 parça bitter
Kahve

Öğle

2 kaşık patates salatası
1 dilim kek

Ara,

1 incir

Akşam,
Sulu köfte

Ara,
Dondurma

60 dk. yürüyüş

Iyi geceler kızlar sabah girdim ama yazamadım Bugün de gezmeden vakit bulup yazamadım

Sabah çok sinirim bozuldu tartida 76.3 görünce:KK12: yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum nerde yanlış yaptım diye düşündüm 300gr az geldi :KK34:

Bu hafta daha dikkatli olacağım :63:

Bugün yediklerimde eşimin ısrarı ve benim iradesizligimde işin içine girince köfte piyaz sonrası iki kaşık irmik tatlısı yedim:eek: ama eminim yakmisizdir hiç oturmadim sonra Gülhane parkini gezdik resim fln cekindik

Eminönü indik çarşıda kızım görsün diye civciv ördek kedi köpek her çeşit kuşların satıldığı yere gittik

Bizim zilli hiç ayrılmak istemedi hele tavsanlara bakakaldi çizgi filmlerdekine bezetemedi galiba :KK70:

Ördeklere parmağını sokuyor onlar ısıriyo bizimkinin hoşuna gidiyor:KK70: yavru ördek bende uzattım acitiyorlarmi diye yok küçük oldukları için

Kuşlara yem attı caminin önünde sevinçle bir kosusu var bittim çok mutlu oldum yavrum mutlu diye

Babasida annesi hayvanları çok seviyor kizimda annesine çekmiş diyor kendisi yaklasamaz sevemezde

Ben mutfak camimin önünde 365 gün su vardır kuşlar icsin diye :KK28:

Ayy Banu abla kızlar ne çok yazdım kusura bakmayin :rolleyes::rolleyes:

Iyi geceler kızlar sabah girdim ama yazamadım Bugün de gezmeden vakit bulup yazamadım

Sabah çok sinirim bozuldu tartida 76.3 görünce:KK12: yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum nerde yanlış yaptım diye düşündüm 300gr az geldi :KK34:

Bugün yediklerimde eşimin ısrarı ve benim iradesizligimde işin içine girince köfte piyaz sonrası iki kaşık irmik tatlısı yedim:eek: ama eminim yakmisizdir hiç oturmadim sonra Gülhane parkini gezdik resim fln cekindik

Eminönü indik çarşıda kızım görsün diye civciv ördek kedi köpek her çeşit kuşların satıldığı yere gittik

Bizim zilli hiç ayrılmak istemedi hele tavsanlara bakakaldi çizgi filmlerdekine bezetemedi galiba :KK70:

Ördeklere parmağını sokuyor onlar ısıriyo bizimkinin hoşuna gidiyor:KK70: yavru ördek bende uzattım acitiyorlarmi diye yok küçük oldukları için

Kuşlara yem attı caminin önünde sevinçle bir kosusu var bittim çok mutlu oldum yavrum mutlu diye

Babasida annesi hayvanları çok seviyor kizimda annesine çekmiş diyor kendisi yaklasamaz sevemezde

Hiçte çok değil. zevkle okudum...

Keşke liste kilona insen bir an önce dahil olsan listeye...
1. olalım artık takımca...:mad:

Hiçte çok değil. zevkle okudum...

Keşke liste kilona insen bir an önce dahil olsan listeye...
1. olalım artık takımca...:mad:
Tsk ederim sana çok imreniyorum valla süper gitmiş bu hafta kilo
Bende çok cabaladim ama olmadı umutlar haftaya kaldı pes etmek yok devam edeceğim ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl yorulduysam koşturmacadan, Sibeldeki yoğunluğun gürültüsünden ve eve gelince iş yapmaktan :KK53: resmen erkenden uyumuşum :KK48: hatta hesapta yatakta telefonla az oyun oynarım diyordum anında sızmışım :D telefonda altımdaydı sabah uyandığımda :D

Büyük kızım kitap okuyayım derken resmen sabahlamış :KK67: uyandığımda daha oturuyordu hatta söylendim sabah sabah gece yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak şu düzenini bir oturt diye :D gülüyor valla dalmışım diye ;) Neyse bana şimdi duble şekersiz Türk kahvemi yaptı da gönlümü aldı ve yatmaya gitti :D

Oyyy oyyyy şu iki gün nasıl geçecek diye düşündükçe deli oluyorum :KK53: Valla önümüzdeki hafta protesto ediyorum ve bahçeye gitmeyi düşünmüyorum :KK20: şu sebzeler bitmeden bizim haftasonları özelimiz diye bir şey kalmayacak sanki :( neyseki bu haftasonu kızkardeşim tatilden geliyor en azından bir sonraki hafta onlar gitsin Annemlerle :D

Senin liste ne abla yolla bir bende bana uyarsa denim bakim

Yazdığım mesajda vardı ama hemen resim olarak atayım bari ;) hem daha okunaklı olur ;)

Banucum emeğine sağlık... Senin ve moninin adına çok sevindim sonuçlarınız gayet iyi..:nazar::nazar:

Yalnız etap 10.su olmuşuz ona üzüldüm..

Teşekkürler canım ;) geçen haftanın 2.ciliğinden sonra bende yine en azından ilk 5 de oluruz diye düşündüm ama diğer takımlar maşallah ne yapıyorlarsa :KK53: nasıl okadar eksi görüyorlarsa :KK57: ilk 5e girmek bile imkansızmış :(
Neyse önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir ortalama görürüz ;)

Aklımdayken birazdan da şu Bayramlık listemizi düzenleyip paylaşayım ;)

Kusur ne demek canım gayette keyifle okuduk ;)
Ne güzel çok güzel bir gün geçirmişsin o iki çatal tatlıya da takılma nasılsa erkende yedin ;)
Benim ufak kızda aynı ben :D nerde kedi görse anında beslemek ister sevmek ister ;) geçen gün kedinin biri birden tırmaladı az ağladı bir daha ellemeyeceğim dedi ama görünce yine dayanamıyor :D
Büyük kız da sever normalde ama sadece köpekleri :KK48: Kuşlardan korkar ( ufakken gece balkonda otururken önüne güvercin düşmüştü aklı çıktı o zamandan beri kuş görünce hala çok kötü olur hatta Eminönüne yada kuşların çok olduğu meydanlara gitmek istemez :( yakınından geçmek zorunda kalırsada resmen koca kız sinirleri bozulup ağlar :( bir tek o korkusunu yenemedik :( evde kuşu olan arkadaşlar bile ezberledi biz gelince kuşu kafesine kapatıyorlar aklı çıkmasın diye ) kedileride pek sevmez ufakken komşununki tırmaladı diye :( )
Eşimde hayvanları sever ama bizim kadar değil :KK48: hani uzaktan :KK48: bir tek arkadaşın köpeğini görünce gaza gelip köpekmi alsak der :D biz ufaklıkla neredeyse koynumuza alacağız :D

Tsk ederim sana çok imreniyorum valla süper gitmiş bu hafta kilo
Bende çok cabaladim ama olmadı umutlar haftaya kaldı pes etmek yok devam edeceğim :KK66:

Kesinlikle pes etme canım ;) sende Yena gibi hedefine her hafta bir adım daha yaklaşabilirsin ;) Hep söylüyorum ama şu suyunu çoğalt ;)
Dün nette bir bayanın başarı hikayesini okudum ( başka bir sitede ) hatun yediklerine dikkat etmiş ve kesinlikle günde 4 litre su içtim genelde demiş ;) Yalan olmasın ama 92 kgla başlamış ve 6 ayda 55 kgya falan düşmüş ;) neredeyse 40 kg valla okuyunca bir daha su su diye dolanmanın doğru olduğuna emin oldum ;)
Vucutta su yeterli olunca zaten vücut otomatikman yağ yakmak zorunda kalacakmış ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl yorulduysam koşturmacadan, Sibeldeki yoğunluğun gürültüsünden ve eve gelince iş yapmaktan :KK53: resmen erkenden uyumuşum :KK48: hatta hesapta yatakta telefonla az oyun oynarım diyordum anında sızmışım :KK70: telefonda altımdaydı sabah uyandığımda :KK70:

Büyük kızım kitap okuyayım derken resmen sabahlamış :KK67: uyandığımda daha oturuyordu hatta söylendim sabah sabah gece yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak şu düzenini bir oturt diye :KK70: gülüyor valla dalmışım diye :KK66: Neyse bana şimdi duble şekersiz Türk kahvemi yaptı da gönlümü aldı ve yatmaya gitti :KK70:

Oyyy oyyyy şu iki gün nasıl geçecek diye düşündükçe deli oluyorum :KK53: Valla önümüzdeki hafta protesto ediyorum ve bahçeye gitmeyi düşünmüyorum :KK20: şu sebzeler bitmeden bizim haftasonları özelimiz diye bir şey kalmayacak sanki :KK43: neyseki bu haftasonu kızkardeşim tatilden geliyor en azından bir sonraki hafta onlar gitsin Annemlerle :KK70:

Yazdığım mesajda vardı ama hemen resim olarak atayım bari :KK66: hem daha okunaklı olur :KK66:

Teşekkürler canım :KK66: geçen haftanın 2.ciliğinden sonra bende yine en azından ilk 5 de oluruz diye düşündüm ama diğer takımlar maşallah ne yapıyorlarsa :KK53: nasıl okadar eksi görüyorlarsa :KK57: ilk 5e girmek bile imkansızmış :KK43:
Neyse önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir ortalama görürüz :KK66:

Aklımdayken birazdan da şu Bayramlık listemizi düzenleyip paylaşayım :KK66:

Kusur ne demek canım gayette keyifle okuduk :KK66:
Ne güzel çok güzel bir gün geçirmişsin o iki çatal tatlıya da takılma nasılsa erkende yedin :KK66:
Benim ufak kızda aynı ben :KK70: nerde kedi görse anında beslemek ister sevmek ister :KK66: geçen gün kedinin biri birden tırmaladı az ağladı bir daha ellemeyeceğim dedi ama görünce yine dayanamıyor :KK70:
Büyük kız da sever normalde ama sadece köpekleri :KK48: Kuşlardan korkar ( ufakken gece balkonda otururken önüne güvercin düşmüştü aklı çıktı o zamandan beri kuş görünce hala çok kötü olur hatta Eminönüne yada kuşların çok olduğu meydanlara gitmek istemez :KK43: yakınından geçmek zorunda kalırsada resmen koca kız sinirleri bozulup ağlar :KK43: bir tek o korkusunu yenemedik :KK43: evde kuşu olan arkadaşlar bile ezberledi biz gelince kuşu kafesine kapatıyorlar aklı çıkmasın diye ) kedileride pek sevmez ufakken komşununki tırmaladı diye :KK43: )
Eşimde hayvanları sever ama bizim kadar değil :KK48: hani uzaktan :KK48: bir tek arkadaşın köpeğini görünce gaza gelip köpekmi alsak der :KK70: biz ufaklıkla neredeyse koynumuza alacağız :KK70:

Kesinlikle pes etme canım :KK66: sende Yena gibi hedefine her hafta bir adım daha yaklaşabilirsin :KK66: Hep söylüyorum ama şu suyunu çoğalt :KK66:
Dün nette bir bayanın başarı hikayesini okudum ( başka bir sitede ) hatun yediklerine dikkat etmiş ve kesinlikle günde 4 litre su içtim genelde demiş :KK66: Yalan olmasın ama 92 kgla başlamış ve 6 ayda 55 kgya falan düşmüş :KK66: neredeyse 40 kg valla okuyunca bir daha su su diye dolanmanın doğru olduğuna emin oldum :KK66:
Vucutta su yeterli olunca zaten vücut otomatikman yağ yakmak zorunda kalacakmış :KK66:
Banu abla benim çok su içme hastaligim var doğuştan bunun için vakıf gureba hastanesinden endokrin bölümünden randevu aldım doçent Dr hemde pazartesi gideceğim

Ilaci bırakmıştım yeniden başladım günlük 15 lt belki daha fazla su içiyorum benim beynindeki susuma merkezi calismiyor yani çok içiyorum ama hastalık olduğu için etki etmiyor

Böbrekler yoruluyo mesane normal insandan iki kat fazla büyümüş sırf çok su içtiğim için alışkanlık bağımlılık gibi bişey oldu bugece sabaha kadar beş lt icmisimdir

upload_2017-8-5_8-20-9.webp

Bayram hedef listesi şu şekilde ;) kaldı 4 haftamız hadi kızlar sıkı tutalım ;) hedeflere ulaşıp çifte bayram yapacağız :D

Banu abla benim çok su içme hastaligim var doğuştan bunun için vakıf gureba hastanesinden endokrin bölümünden randevu aldım doçent Dr hemde pazartesi gideceğim

Ilaci bırakmıştım yeniden başladım günlük 15 lt belki daha fazla su içiyorum benim beynindeki susuma merkezi calismiyor yani çok içiyorum ama hastalık olduğu için etki etmiyor

Böbrekler yoruluyo mesane normal insandan iki kat fazla büyümüş sırf çok su içtiğim için alışkanlık bağımlılık gibi bişey oldu bugece sabaha kadar beş lt icmisimdir

Anaaa kız bende salı gideceğim Bezmialeme :KK48: Keşke benimde Pazartesi olsaydı en azından bir çay ısmarlardım sana :KK60: Gerçi büyük kızın gözde olması gerekiyor cadıya uyanınca sorayım mızmızlanmazsa pazartesiye alırım :KK48: şimdi sormadan alırsam söylenir cadı :D Kısmet bakalım belki deng geliriz ;)

Mutlu haftasonları diliyorum pek sevgili arkadaşlar.....

Günaydın kızlar
YENA YENA benimde 65 inş görürüm önce 69 görsem kim bilir kaç sene oldu o kilodan çıkıp bu kilolara cakilip kaldım

74 kiloda uzun yıllar kaldım en fazla aldığım kilo 84

Maşallah çok fazla almamışsın hiç. .
Ben 120 yi bile gördüm 1.60 boyla..
Şu içme hastalığın tedavisi var demek.
Umarım düzelir canım. Hakikaten ciddi fazlaymis yazık böbreklerine. ..

Eki Görüntüle 2029961

Bayram hedef listesi şu şekilde :KK66: kaldı 4 haftamız hadi kızlar sıkı tutalım :KK66: hedeflere ulaşıp çifte bayram yapacağız :KK70:

Anaaa kız bende salı gideceğim Bezmialeme :KK48: Keşke benimde Pazartesi olsaydı en azından bir çay ısmarlardım sana :KK60: Gerçi büyük kızın gözde olması gerekiyor cadıya uyanınca sorayım mızmızlanmazsa pazartesiye alırım :KK48: şimdi sormadan alırsam söylenir cadı :KK70: Kısmet bakalım belki deng geliriz :KK66:

Çok heyecanlandım listeyi görünce. . :)
Az kaldı valla.. hadi hepimiz varalim hedefimize. :) inşallah. ..

Yaa sorma ilk ücteki bireysel sonuçlarin yüzdesi nasıl öyle yahu... Ben şok ben iptal.. :)

Kaptan da yok in cin saklambac oynar gayri takım da..

Doğa ve Serenalar davranın klavyelere :))

Iyi sonuç almak için paylaşım da çok önemli. .

Işılduru sen nerdesin kuzum. Kışlık hazirliklar devammı. ?

Back
X