• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın arkadaşlar bıgün itibariyle iş başı yaptım herkes zayıflamışsın diyor nedense benden giden sadece 1 kilo:KK48: neyse artık diblendik bundan sonra daha iyi devam etmek için motive olduk Allah yardımcımız olsun birde tatilden bahsetmek istiyorum
Malum burdada paylaşmıştım benim memlekete gitmeme durumunu çok şükür hallettik o konuyu
Tatilde de kalori sayarak herşeyden yedim hele eşimin akrabaları yurt dışından çikolata getirmişti onlardan bile yedim azar azar yapılan su böreklerinden baklavalardan hepsinden tattım hem kimseyi kırmamış oldum hemde kendi nefsimi doyurdum yine de çok şükür eksiyle döndüm son hafta olmasaydı daha iyi olacaktı tabi :kızgın:ben bu kalori hesabını çok s vdim böyle devam edicem inşallah
Birde iş yerinde bi sıkıntı yaşamıştım beni ve eşimi etkilemişti hatta obyüzden eşim çalıştığı birimi bile değiştirdi çok şükür ki o şahıs tayin istemiş gitmiş bi pürüz daha eksildi hayatım dan malesef ki böyle bir durumua seviniyorum
Son olarak burayı da özlemişim :KK15:

Sanada günaydın canım ;) Ne güzel aramıza dönmüşsün hemde eksiyle ;) Tebrik ederim canım artık daha azimle devam edersin ;) Bende iki gündür bahçede yoruldum tartılmadım ama ödem kesin vardır ;) o yüzden tartılmadım ;) bol suyla devam bugün ;)

Sanada günaydın canım :KK66: Ne güzel aramıza dönmüşsün hemde eksiyle :KK66: Tebrik ederim canım artık daha azimle devam edersin :KK66: Bende iki gündür bahçede yoruldum tartılmadım ama ödem kesin vardır :KK66: o yüzden tartılmadım :KK66: bol suyla devam bugün :KK66:
Teşekkür ederim kaptancığım bende dün sabah tartıldım 84,8 geldim ama 14 saat yolculuktan sonra her tarafım şişti sanırım bende de ödem oluştu ondan diye düşünüyorum valla çok azimli döndüm inşallah devam eder

FB_IMG_1502098811287.webp

:KK70::KK70::KK70:

Günaydın arkadaşlar bıgün itibariyle iş başı yaptım herkes zayıflamışsın diyor nedense benden giden sadece 1 kilo:KK48: neyse artık diblendik bundan sonra daha iyi devam etmek için motive olduk Allah yardımcımız olsun birde tatilden bahsetmek istiyorum
Malum burdada paylaşmıştım benim memlekete gitmeme durumunu çok şükür hallettik o konuyu
Tatilde de kalori sayarak herşeyden yedim hele eşimin akrabaları yurt dışından çikolata getirmişti onlardan bile yedim azar azar yapılan su böreklerinden baklavalardan hepsinden tattım hem kimseyi kırmamış oldum hemde kendi nefsimi doyurdum yine de çok şükür eksiyle döndüm son hafta olmasaydı daha iyi olacaktı tabi :kızgın:ben bu kalori hesabını çok s vdim böyle devam edicem inşallah
Birde iş yerinde bi sıkıntı yaşamıştım beni ve eşimi etkilemişti hatta obyüzden eşim çalıştığı birimi bile değiştirdi çok şükür ki o şahıs tayin istemiş gitmiş bi pürüz daha eksildi hayatım dan malesef ki böyle bir durumua seviniyorum

Hos geldin.. tatilden eksi dönmek büyük başarı. .
Kalori hesabiyla kilo verip başarılı olan çok kişi tanıyorum. Ideal kıloma inince ben de öyle beslenicem. .
Şu an kaç kalori alıyorsun günlük. ?

Günaydın başarılı bir haftaya başlamak dileğiyle :KK200:

Amin canım. :KK200:

Hos geldin.. tatilden eksi dönmek büyük başarı. .
Kalori hesabiyla kilo verip başarılı olan çok kişi tanıyorum. Ideal kıloma inince ben de öyle beslenicem. .
Şu an kaç kalori alıyorsun günlük. ?

Amin canım. :KK200:
Hoşbuldum canım tatildeyken tarildeyken 1500-2000 arasıydı ama burda 1500 ü geçmemiyi düşünüyorum spora başlamadım daha duruma göre bakıcam artık spora başlayınca belki dayanamazsam 1700 falan olur

Hoşbuldum canım tatildeyken tarildeyken 1500-2000 arasıydı ama burda 1500 ü geçmemiyi düşünüyorum spora başlamadım daha duruma göre bakıcam artık spora başlayınca belki dayanamazsam 1700 falan olur

Bazal metabolizma hızını öğrenip onun bir tık altı beslenince rahatlıkla her hafta kilo verilir..
Senin hedefin kaç. ?

Bugün hazır evdeyken şu hamilelere söz verdiğim kokulu taşlardan yapmaya devam ediyorum ;) makinedeki çamaşırlarımda yıkandı şimdi onları sereceğim ama önce bir bitkisel çay molası verdim ;)

Akşamlık ne yemek yerim henüz karar veremedim gerçi listeye göre protein yani salata yanında et demiş ama bakalım olmadı şimdi kız markete şampuan almaya gidecek olmadı ona tavuk göğsü aldırıp kavururum ;)

O kadar dinelenmeden sonra çalışmak işe gelmek ne zormuş gün bitmek bilmedi bir sürü iş yığılmış bu akşamda spora gidemeyeceğim sanırım

Allah yardımcın olsun canım ;) eminim bir kaç güne alışırsın tekrar aynı tempoya ;)

Eşinle sen polismisiniz canım öyle gibi geldi

Kızlar bugün gayet güzel gitti beslenmem :KK66:
Hatta aklımdayken yazayım listemi :KK66: geçen gün aksilik oldu yazamadım :)

Sabah uyanınca
Büyük bir bardak su ( oda sıcaklığında ) ben tabi fazlasını içiyorum genelde :KK66:

Kahvaltı 09:00
2 dilim esmer ekmek ( ben Halk ekmekten organik ekmek alıyorum )
1 dilim yarım yağlı Beyaz peynir
1 dilim Sütaş süzme peynir ( yanlış okumadınız 2 dilim peynir bu hafta )
1 haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay
Domates salatalık ve yeşillik zaten serbest her daim :KK66:

ara;11:00
1 fincan Yeşil çay

Öğlen;13:00
Bol Salata
1 yumurtadan omlet yada menemen ( 4 yemek kaşığı kadar )

ara;15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi

ara; 17:00
1 fincan Beyaz Çay

Akşam; 19:00da ( ben tabi az daha erken yemeye gayret ediyorum )
Bol salata
1 ufak tavuk budu yada 150 gr kadar tavuk sote yada 3 yumurta kadar köfte ( sırf et istemezsem bol kıymalı sebze yemeği de yiyebilirmişim :KK66: )

son ara 21:00de
1 adet meyveli acivya ( incirlisini tavsiye etmiyor en güzeli kayısı yada ananaslı dedi )

Gün içinde 3 litre suyun altına düşme dedi :KK66:

Bu listeyle yağ yakımını hızlanırıp ödem atacakmışım :KK66: bana çok zevkli geldi kesinlikle tavsiye ederim :KK66: bir deneyin isterseniz :KK66:

Kızlar yahu daha bu saatte benim uykum geldi ya :D :D :D
Artık nasıl yorulduysam :D hala kendime gelemedim ;) neyse az balkona çıkayım da bir kendime geleyim ;)

Back
X