• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta süzme peynirlerin bir karesinin yarısı bir küçük dilim salatalık bir dilim köy ekmeği
Ara iki erik
Öğle bir kase şehriyeli çorba bir kase yoğurt
Ara form bisküvilerden 4 tane şu tahta kurusu gibi olanlardan
Eve gidince eşim sağolsun ben diyetteyim diye tatlı almıştı akşamdan ondan iki parmak kalınlığında kadayıf tatlısı yedim
Akşam mercimek çorbası bir büyük kase
Şimdide bir büyük dilim karpuz
Spor yok su 2,5
Yediklerimin toplam kalorisi 1500ü geçmiyor

Sabah bir haşlanmış yumurta süzme peynirlerin bir karesinin yarısı bir küçük dilim salatalık bir dilim köy ekmeği
Ara iki erik
Eve gidince eşim sağolsun ben diyetteyim diye tatlı almıştı akşamdan ondan iki parmak kalınlığında kadayıf tatlısı yedim
Spor yok su 2,5
Yazmayı unutmuşum öğle yarım dilim ekmek

Bugün yediklerim şöyle .

Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Karpuz

Ara,
Haşlanmış mısır

Öğle,
Karpuz
Peynir
Zeytin

Ara,
Incır
Kahve

Aksam,
Ali nazik

Ara,
Üzüm
Bir tutam kabak çekirdeği

60 dk. Yürüyüş

Evet canım polis memuruyuz ikimizde

Allah yardımcınız olsun canım ;) valla çevremdeki meslektaşlarınızdan bazen öyle şeyler duyuyordum ki hep kesinlikle benim kızlarımın polis olmasını istemiyorum diyordum :KK53: işini laikiyle yapan polislerin durumu hele daha zormuş ( gerçi her meslekte iyisi kötüsü var )
Rabbim kazadan beladan saklasın ....Aminnnn

Kız birine gıcık olursam bana bir kıyak yapıp tutuklarmısın :D hani bir şansımı deneyim dedim :D

Ara iki erik
Spor yok su 2,5

Menün çok güzel canım ;) bol bol eksi olarak döner inşallah :KK60:
Suyu biraz daha arttırmaya çalış ;)

Bugün yediklerim şöyle .

Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Karpuz

Ara,
Haşlanmış mısır

Öğle,
Karpuz
Peynir
Zeytin

Ara,
Incır
Kahve

Aksam,
Ali nazik

Ara,
Üzüm
Bir tutam kabak çekirdeği

60 dk. Yürüyüş

Afiyet olsun canım ;) yürüyüş de yapılmış eee daha ne olsun ;)

Kızlar bu arada yarın sabah büyük kızı hastaneye götüreceğim ;) Ultrasona girecek bakalım pco varmı varsada hemen tedaviye başlayalım ki hem kilo vermesi kolaylaşsın hemde şu kıl tüyden kurtulsun ;)

Dün gündüz ağda yapmaya kalkışmış biz evde hazır yokken ama nasıl olduysa ( hala aklım ermiyor ) bacakları fena yara olmuş :( baya baya derisini 3 yerden 2 - 3 parmak kalınlığında yolmuş ve hala dünden beri inanılmaz ağrım var diyor :( )
İnatçı keçi doktora gösterlim dedim ama yok geçer ben açıp göstermem diye inat etti :(
Bakalım yarın hazır hastaneye gitmişken ultrason sonucunu alır almaz endokrin doktoruna birde sonuçlarını göstereceğiz ;) olmadı orda doktora söylerim mecbur kalır göstermeye ( gerçi sinirden bana sonra baya kızacak ama umurumda değil ;) )

Yaralar kabuk bağlamış bugün ama pantolon bile zorla giyiyor :( şu kızın inadı beni deli ediyor ama şükür en azından endokrine razı geldi de bari o işi hallederiz inşallah ;)

Ağdadan olduğunu sanmıyorum çünkü daha geçen gün bende bacağıma kullandım ( koltuk altı için rulo sil ağdam var başka yer içinde sıcak kullanıyorum onuda ayrı bir yere sakladım hani boş bulunupta kullanmasın diye ki zaten sil ağdayı kullanmış makinesininde ayarı her zamanki gibi yani olması gerektiği derecede )
İnanılmaz ağrı eşiği yüksek ama bir okadar da has has cildi var kuzumun ;)

Neyse bu saatten sonra gelen giden olmaz sanırım :KK66: bende ufak ufak yatayım malum sabahları benim için gün erken başlıyor :KK66:

Yarın çok çok sıcak olacakmış hava aman diyeyim kızlar çok dikkatli olun :KK66: bol bol su için :KK66:
Biraz evvel haberlerde bir doktor açıklama yaptı yetersiz su özellikle sıcaklarda kan pıhtılaşmasına oda kalp krizine kadar götürüyormuş :KK43: Rabbim dışarda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun :KK66:

Bende malum yarın hastaneye gideceğim büyük kız için :KK66: suyumu yanıma alırım ve gerekirse soğuk su alıp kafamdan aşağı bile dökerim :KK66: Eşim hastane randevusunu bir an unutup yarın kapı dışına çıkmayın aman ha diye tembihledi ama sonra hatırlatınca dikkat edin güneşte fazla kalmayın diye tembihledi :KK66:

Neyse iyi geceler herkese
Allaha emanet olun ;)

Kizlar selamlar

Okuyamadim yazdiklarinizi ama yatmadan bi iyi geceler diyim dedim.
Spordan hareketden her yerim agriyor ama o agri beni cooook mutlh ediyor.

Umarim hepiniz cok cok iyisinizdir.

oynakbasi34 oynakbasi34 ben de agdayl cildimi yolmustum cok sicak falan da degildi ama o an nedensw hep derim yolunmustu kabuk baglamisti. Yani yanlis cektiyse olabilir. Gecmis olsun

Allah yardımcınız olsun canım :KK66: valla çevremdeki meslektaşlarınızdan bazen öyle şeyler duyuyordum ki hep kesinlikle benim kızlarımın polis olmasını istemiyorum diyordum :KK53: işini laikiyle yapan polislerin durumu hele daha zormuş ( gerçi her meslekte iyisi kötüsü var )
Rabbim kazadan beladan saklasın ....Aminnnn

Kız birine gıcık olursam bana bir kıyak yapıp tutuklarmısın :KK70: hani bir şansımı deneyim dedim :KK70:

Menün çok güzel canım :KK66: bol bol eksi olarak döner inşallah :KK60:
Suyu biraz daha arttırmaya çalış :KK66:
Kaptanım meslek gerçekten zor gecesi yok gündüzü yok sadece para için yapılacsk meslek değil gecenin bir vakti küçücük çocuğunu yatağında bırakıp kopukla sapıkla uğraşıyosun çalıştığın yere göre de etraftan saklıyosun polis olduğunu çoluğuna çocuğuna zarar gelmesin diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Su içmeyi unutuyorum işe götürmezsem ancak 2 litre içiyorum yanımda götürünce gözümün önünde duruyor öyle birazz fazla içiyorum aslında su içmeyi de seviyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde erkenden uyandım ama resmen şırp ıslak uyandım :KK53: daha şimdiden baya sıcak hava :KK57: Allah yardımcımız olsun ;) az kendime geleyim de bir duşa atayım kendimi gerçi duştan çıkınca insan çok daha fazla terliyor gözeneklere açılınca ama duş almadan hem rahatlayamıyor insan hemde ben cinsim sanki ter kokuyorum gibime geliyor ( eşim yoooo kokmuyorsun desede günde 1 kere en az duşa girmem şart :D yazın iki kere girdiğimde oluyor o zamanda eşim ördek gibisin tabi su faturası yüksek gelir diye takılır :D )

Büyük kızın Randevusu saat 10:45deymiş ;) 9 gibi çıkarız minibüsle gideriz diye düşündüm ;) şimdi o saatte eşim bıraksa 10 dakikada orda oluyoruz bu sefer çok bekleriz ;) Gerçi benim için hava hoş hastanede oturup çay içerim ama büyük kızın hem aç hemde sıkışmış olması gerekiyormuş :KK48:

İnşallah bugünki işlerimizi sıkıntısız hallederiz ( eşimin sonucunu da alıp doktoruna göstereceğim gerçi internetten okudum sonucu menüsküs yırtılması varmış sanırım eğer yanlış değerlendirmediysem :D )

Bu arada bu sabah hadi tartılayım dedim 97.1 çıktım :KK53: diyetisyene göre - 200 ama cuma kendi tartıma göre + 200 :D ama hala şişliğim var sanırım sıcaklardan yine su tuttum ;) bugün suyu daha da çoğaltmam lazım ;) bakalım yarın sabah ne göreceğim tartıda ( o cumanın rakamından aşağısını görürsem söz tartıyı rahat bırakacağım :D )

Kizlar selamlar

Okuyamadim yazdiklarinizi ama yatmadan bi iyi geceler diyim dedim.
Spordan hareketden her yerim agriyor ama o agri beni cooook mutlh ediyor.

Umarim hepiniz cok cok iyisinizdir.

oynakbasi34 oynakbasi34 ben de agdayl cildimi yolmustum cok sicak falan da degildi ama o an nedensw hep derim yolunmustu kabuk baglamisti. Yani yanlis cektiyse olabilir. Gecmis olsun

Çok sağ ol canım ;) dün gece babasına gösterdi adam şok :KK57: kızım önemli değil dediğin bu muydu diye :KK53: dedim bana kalsa daha dün hastaneye götürmüştüm ama büyük kızım bunun için doktora gidilirmi diye tutturdu ( gerçi Anannesi kılıklı hiç sevmiyor doktora gitmeyi hani mecbur kalmasa bugünde gitmeyecek de bana söz verdi sonuçta genç kız kıl tüy bir genç kız için sıkıntı :KK12:
İnşallah iyice gecene kadar tırnaklamaz da izi kalmaz ;)

İyi geceler arkadaşlar ben yarın spora başlayacağım inşallah şimdiden yarınki yemeğimi ve sabahki kahvaltımı hazırladım o yüzden bu saate kaldım

Ne güzel yemeklerinide hazır etmişsin ;) öyle çok iyi oluyor hem kaçamak riski ortadan kalkıyor hemde insan kendini daha iyi hissediyor ;) Spora da fırsat bulabiliyorsan süper ;) kilocuklar daha da çabuk gider o zaman ;)

Günaydın arkadaşlar saat erken ama işlerim biraz yoğun ancak öğleden sonra girebilirim diye şimdiden bir günaydın diyeyim dedim

Sanada Günaydın canım :KK60:
Allah yardımcın olsun canım :KK68:İnşallah çooook keyifli bir gün olur senin için :KK66: gerçi meslek gereği ne kadar keyifli olabilir :KK53: ama olsun ;) Rabbim sizleri korusun ....Aminnn

Bu arada kızlar bugün bizim eşimle Evlilik yıldönümümüz :KK68: tam 18 sene bitti 19a giriyoruz :KK68:
Eşim kesin hatırlar ama hediye beklentim yok açıkçası :KK53: yani varda yok :KK53: adamcağız ayın sonunu getireceğim diye kendini yırtıyor hele bu ay maşallah daha maaşı almadan bankaya bıraktık hatta açıkta var bütçede :D böyle bir durumda bir şey almaz gerçi hiç önemi yok o sağ olsun sağlıklı olsun ;) gerisi hep teferruat ;)

Bu sene böyle geçsin ama seneye 20ci yıla girince kesinlikle güzel bir organizasyon istiyorum hatta nikah bile tazeleyebiliriz :KK48: hedefime ulaşmış olacağım o zamana kadar Allahın izniyle ;) gelinlik giymesemde güzel beyaz bir elbise alıp tekrar nikah masasına oturmayı planlıyoruz :KK71:

Rabbim hepimizin yuvalarında huzuru daim etsin ve daha nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin....Aminnnnnnn

Kızlar bu arada yarın sabah büyük kızı hastaneye götüreceğim :KK66: Ultrasona girecek bakalım pco varmı varsada hemen tedaviye başlayalım ki hem kilo vermesi kolaylaşsın hemde şu kıl tüyden kurtulsun :KK66:

Dün gündüz ağda yapmaya kalkışmış biz evde hazır yokken ama nasıl olduysa ( hala aklım ermiyor ) bacakları fena yara olmuş :KK43: baya baya derisini 3 yerden 2 - 3 parmak kalınlığında yolmuş ve hala dünden beri inanılmaz ağrım var diyor :KK43: )
İnatçı keçi doktora gösterlim dedim ama yok geçer ben açıp göstermem diye inat etti :KK43:
Bakalım yarın hazır hastaneye gitmişken ultrason sonucunu alır almaz endokrin doktoruna birde sonuçlarını göstereceğiz :KK66: olmadı orda doktora söylerim mecbur kalır göstermeye ( gerçi sinirden bana sonra baya kızacak ama umurumda değil :KK66: )

Yaralar kabuk bağlamış bugün ama pantolon bile zorla giyiyor :KK43: şu kızın inadı beni deli ediyor ama şükür en azından endokrine razı geldi de bari o işi hallederiz inşallah :KK66:

Ağdadan olduğunu sanmıyorum çünkü daha geçen gün bende bacağıma kullandım ( koltuk altı için rulo sil ağdam var başka yer içinde sıcak kullanıyorum onuda ayrı bir yere sakladım hani boş bulunupta kullanmasın diye ki zaten sil ağdayı kullanmış makinesininde ayarı her zamanki gibi yani olması gerektiği derecede )
İnanılmaz ağrı eşiği yüksek ama bir okadar da has has cildi var kuzumun :KK66:

Kolay gelsin canım size. .
Umarım beklediğiniz güzel sonuçlar alırsınız. .

İyi geceler arkadaşlar ben yarın spora başlayacağım inşallah şimdiden yarınki yemeğimi ve sabahki kahvaltımı hazırladım o yüzden bu saate kaldım

Günaydın diyeyim ben de :)
Yemekleri bir gün onceden organize etmek büyük rahatlik.
Gerçi senin mesai saatleri nasıl bilmiyorum ama. Ben genelinde bir gün önceden hazırlıyorum...

Back
X