• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün bütün gün domates konserveleriyle uğraştım :KK53: inanılmaz yoruldum ama kışın rahat edeceğiz en azından :KK66:
Kaç gündür nasıl yorulduysam işim bittiğinde ( ki temizliğe girişemedim bile ) baygın düşmüşüm :KK57: eşim eve geldiğinde ruh gibiydim :KK48: az dinlenip sizlere bakarım diye düşünürken de koltukta uyuya kalmışım :KK53:

Akşam 21:00de yatağa attım kendimi ve bu saatte ancak uyandım :KK53: ama cidden iyi geldi :KK66: bu sabah kendimi çok daha iyi hissederek uyandım :KK66:
Bir yandan şeytan git tartıl diyor ama nasılsa yarın cuma :KK66: tartılmayıp Sibelde sonucu göreyim sürpriz olsun da diyorum :KK48: Bakalım dayanabilecekmiyim olmadı hemen suyumu içeyim de tarıtıya çıkma arzusu yok olsun :KK70:

Banucum eşine geçmiş olsun kızada erken teşhis edilip tedavi olması çok iyi ....

yazdıklarım gelmiyo sorun var yine iyi günler oynakbasi34 oynakbasi34 geçmiş olsun canım allah şifa versin

Sağ olsun kızlar :KK66: Şükür Rabbim dermansız dert vermedi :KK66: özellikle eşime baştan çok üzüldüm ama sonra dün biraz nette ameliyat sürecini araştırdım da öyle çokta uzun bir ameliyat değilmiş :KK66: en fazla 3 gün hastanede yatırıyorlarmış hatta bazı yerlerde direk ameliyat edip eve bile gönderilenler varmış :KK66: Bakalım yarın sabah belli olacak nasılsa herşey

Kimseler yok grupta pek bi sakin buralar herkesi sıcak mı çarptı beni çarptığı gibi bayılacam kızlar çok sıcak

Valla hem sıcak hem kaç günün yorgunluğu derken ben baya bir çarpılmışım :KK70:

Bu gün deli koyun gibi dolandım Yen'i girdim eve yemek yapmaya halim kalmadı basit bişeyler halletsem iyi olur ....10.000 adım olmuş:spor:

Süpersin canım :KK66: aynen devam inşallah yarın karşılığını fazlasıyla alacaksın :KK66:

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız

Şükür şu anda ben çok daha iyiyim :21: seni sormalı:KK60:
Bu arada geçmiş olsun dilekleri için sanada çok teşekkürler ;)

Şekersiz kahvemi içtim birazdan da kahvaltımı yaparım ;) sonrada direk ev işlerine girişirim ;) ( dün hesapta koltuklarımı silecektim gece :D neyse artık bu akşam inşallah ;) gündüz silersem kimse oturamaz olmadı halıya otururuz ;)

Günaydın arkadaşlar dün çok işim vardı bi türlü giremrdim menümü de yazamadım
Dünkü menüm dünkünün aynısı ğeynir yumurta zeytin donates salatalık ekmek
Ara 20 adet üzüm
Öğle iki lahmacun yanında bol salata bir bardak soğuk çay
Ara bir salatalık
Akşam yemek yemedim bir kaç kaşık soğuk ayran aşı yedim bir porsiyon karışık meyve yedim
Ara öğün olarak mini magnumlardan çikolatasız kısmından yarısını yedim bizim oğlanın kalanlarını atmamak için yiyorum
Spor yok ama temizlik yaptım
Su 3 ltyi geçti sanırım

Dün bütün gün domates konserveleriyle uğraştım :KK53: inanılmaz yoruldum ama kışın rahat edeceğiz en azından :KK66:
Kaç gündür nasıl yorulduysam işim bittiğinde ( ki temizliğe girişemedim bile ) baygın düşmüşüm :KK57: eşim eve geldiğinde ruh gibiydim :KK48: az dinlenip sizlere bakarım diye düşünürken de koltukta uyuya kalmışım :KK53:

Akşam 21:00de yatağa attım kendimi ve bu saatte ancak uyandım :KK53: ama cidden iyi geldi :KK66: bu sabah kendimi çok daha iyi hissederek uyandım :KK66:
Bir yandan şeytan git tartıl diyor ama nasılsa yarın cuma :KK66: tartılmayıp Sibelde sonucu göreyim sürpriz olsun da diyorum :KK48: Bakalım dayanabilecekmiyim olmadı hemen suyumu içeyim de tarıtıya çıkma arzusu yok olsun :KK70:

Sağ olsun kızlar :KK66: Şükür Rabbim dermansız dert vermedi :KK66: özellikle eşime baştan çok üzüldüm ama sonra dün biraz nette ameliyat sürecini araştırdım da öyle çokta uzun bir ameliyat değilmiş :KK66: en fazla 3 gün hastanede yatırıyorlarmış hatta bazı yerlerde direk ameliyat edip eve bile gönderilenler varmış :KK66: Bakalım yarın sabah belli olacak nasılsa herşey

Süpersin canım :KK66: aynen devam inşallah yarın karşılığını fazlasıyla alacaksın :KK66:

Bu arada geçmiş olsun dilekleri için sanada çok teşekkürler :KK66:
Kaptanım hayırdır be ameliyatı ben kaçırdım konuyu sanırım çok geçmiş olsun

Ara 20 adet üzüm
Ara bir salatalık
Akşam yemek yemedim bir kaç kaşık soğuk ayran aşı yedim bir porsiyon karışık meyve yedim
Ara öğün olarak mini magnumlardan çikolatasız kısmından yarısını yedim bizim oğlanın kalanlarını atmamak için yiyorum
Su 3 ltyi geçti sanırım

menün çok güzel canım ;) inşallah karşılığını yarın fazlasıyla alırsın ;)

Bugünde çok yorgunum uykusuzum kahvaltımı yapamadım midem almadı nedense kızlar ne iyi gelir kafamı kaldıramıyorum

Canım Allah yardımcın olsun işin zor ;) mide bulantısı varsa nane limon iyi gelir birde istersen şekersiz büyük bir fincan türk kahvesi yada filtre kahvesi iç ;) bana çok iyi geliyor belki sanada faydası olur ;)

Kaptanım hayırdır be ameliyatı ben kaçırdım konuyu sanırım çok geçmiş olsun

Sağ olasın canım ;) eşimin menisküsünde ve yan bağlarında bir kaç yerde yırtık oluşmuş :( 10 sene önce yan bağları yırtıldığında da doktor ameliyat demişti bizimki kabul etmedi sadece ilaç tedavisi ve dinlenmeyle toparladı ama sanırım daha beter olmuş bu kez :( Hastanede çalışan arkadaş raporunu doktora gösterdi doktor kesinlikle ameliyat demiş hatta yarın gidip işte ayrntıları konuşacağız ;) bakalım ne zamana ameliyatı verecek ;)
Rabbim beterinden sakınsın dermansız dert vermesin .....Aminnnn

menün çok güzel canım :KK66: inşallah karşılığını yarın fazlasıyla alırsın :KK66:

Canım Allah yardımcın olsun işin zor :KK66: mide bulantısı varsa nane limon iyi gelir birde istersen şekersiz büyük bir fincan türk kahvesi yada filtre kahvesi iç :KK66: bana çok iyi geliyor belki sanada faydası olur :KK66:

Sağ olasın canım :KK66: eşimin menisküsünde ve yan bağlarında bir kaç yerde yırtık oluşmuş :KK43: 10 sene önce yan bağları yırtıldığında da doktor ameliyat demişti bizimki kabul etmedi sadece ilaç tedavisi ve dinlenmeyle toparladı ama sanırım daha beter olmuş bu kez :KK43: Hastanede çalışan arkadaş raporunu doktora gösterdi doktor kesinlikle ameliyat demiş hatta yarın gidip işte ayrntıları konuşacağız :KK66: bakalım ne zamana ameliyatı verecek :KK66:
Rabbim beterinden sakınsın dermansız dert vermesin .....Aminnnn
İş yerinde türk kahvesi yok eve hidince artık bir türk kahvesi yaprım kendime
Menisküs bildiğim kadarıyla ameliyatsız geçmiyor Allah dermansız dert vermesin tez zamanda iyileşsin hayırlısıyla
Kaptanım yarından çok umutluyum bir kiloya yakın eksilme olmuş gibi ama bakalım yarına hayırlısı

Selam arkadaşlar her zaman öğle arasını çok az bulurdum onda da gidip evde yatardım yoruldum bahanesiyle bugün öyle yapmadım bir saat içerisinde bir sürü işimi hallettim eczaneye gittim eve gittim çorbamı ve sarmamı pişirip salata malzemelerimi doğrayıp hazırladım ve yemeğimi yedim ve hazırlanıp tekrar işime geldim tüm bunları 1 saat 15 dakika da yaptım harekette bereket varmış onu anladım

Yorgunluk ve sıcaktan bittim kızlar sabah kahvaltıdan sonra(çok az yedim sabah) Maraş'a gittik bi iş için giderken oyalandık yolda uzun sürdü midem bulandı 3 tane Torku Çavdarlı bisküvi yedim ordada araba içinde çok dolandak 16.30 oldu eşime dedim bizi bırakın kızla hemen bi yere girdik İskender yedim :bicak:700 küsür kaloriymiş :110: 8.000 adım yürümüşüm yarısını yakmıştır herhalde iki defada dondurma yedim ee Maraş'a gitmişim eve geldim bir litre den fazla su içip soğuk duşa anca kendime geldim daha da bişey yemem.. cehennem gibi sıcaktı su içip terlemekten bittim:ruh:

Bu arada geçmiş olsun dilekleri için sanada çok teşekkürler :KK66:
Güle güle yiyin canım yoruyor tabi insanı..iki dizimde menüsküs yırtıkları var benimde baya ağrım vardı acil kilo vereceksin dedi dr ilaçları kullanamadım çarpıyordu resmen beni merhemleri düzenli kullandım daha iyiyim şimdi eşinin ameliyatı iyi geçer inşallah
Günaydın canım :KK66: İnşallah bugün herkes biraz daha dikkatli olur da yarın çok güzel sonuçlar görürüz :KK66:
İnşallah
Ara 20 adet üzüm
Ara bir salatalık
Su 3 ltyi geçti sanırım
Yeme canım bende öyleydim önce "bizim midemiz çöplük deil"diye bi yazı görmüştüm bi yerde "çöplük" beni baya sarsmıştı o sıra :/
Ben işlere devam edeyim akşama kadar bu kez bitireyim :KK70:
Kolay gelsin canım
Selam arkadaşlar her zaman öğle arasını çok az bulurdum onda da gidip evde yatardım yoruldum bahanesiyle bugün öyle yapmadım bir saat içerisinde bir sürü işimi hallettim eczaneye gittim eve gittim çorbamı ve sarmamı pişirip salata malzemelerimi doğrayıp hazırladım ve yemeğimi yedim ve hazırlanıp tekrar işime geldim tüm bunları 1 saat 15 dakika da yaptım harekette bereket varmış onu anladım
Ben çok yaptım böyle işyerine yakın oturdum yıllarca öğlen akşamın yemeğini yağardım sağı solu toplardım sabah çamaşır- bulaşık makinesi çalıştırır öğlen dizerdim akşamda toplardım veya yorgunsam öğlen yatardım:)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükürler olsun bugün evimi dip köşe temizledim ;) nevresimlerimi değiştirip yatak odasındaki bütün dolap içlerini düzenleyip bir sürü çamaşır yıkayıp kuruttum ;)
Bir tek 1 posta çamaşırım kaldı onuda büyük kız yarın ben öğlende yaparım yeter dinlen artık dedi :21::21::21:

Tabi işlere dalınca yemek yapmaya fırsatım olmadı bende kendime güzel bir salata yaptım yanına da büyük bir bardak ayran içtim :KK36:

İnşallah yarın hepimiz bol bol eksiler görürüz ;) Bol suyla yatana kadar devam ;)

İş yerinde türk kahvesi yok eve hidince artık bir türk kahvesi yaprım kendime
Menisküs bildiğim kadarıyla ameliyatsız geçmiyor Allah dermansız dert vermesin tez zamanda iyileşsin hayırlısıyla
Kaptanım yarından çok umutluyum bir kiloya yakın eksilme olmuş gibi ama bakalım yarına hayırlısı

Harikasın canım :KK9: İnşallah yarın o tam bir kilo hatta az fazlası bile olur ;)

Ohhh ellerine sağlık ;) ne güzel hem hareket hem bereket :KK19: İnsan kilo verdikçe daha bir enerjik oluyor dimi ;) bende valla bu ara çok daha rahat temizlik yapıyorum ;) eskiden bir odayı akşama kadar zor temizlerdim şimdi bütün evi çok rahat temizliyorum ancak oturunca anlıyorum yorgunluğumu :KK48:

Yorgunluk ve sıcaktan bittim kızlar sabah kahvaltıdan sonra(çok az yedim sabah) Maraş'a gittik bi iş için giderken oyalandık yolda uzun sürdü midem bulandı 3 tane Torku Çavdarlı bisküvi yedim ordada araba içinde çok dolandak 16.30 oldu eşime dedim bizi bırakın kızla hemen bi yere girdik İskender yedim :bicak:700 küsür kaloriymiş :110: 8.000 adım yürümüşüm yarısını yakmıştır herhalde iki defada dondurma yedim ee Maraş'a gitmişim eve geldim bir litre den fazla su içip soğuk duşa anca kendime geldim daha da bişey yemem.. cehennem gibi sıcaktı su içip terlemekten bittim:ruh:

Afiyet olsun canım ;) kaloriye takılma arada insan kendini ödüllendirmeli ;) hem erken yemişsin çoktan gitmiştir o kaloriler ;)

Güle güle yiyin canım yoruyor tabi insanı..iki dizimde menüsküs yırtıkları var benimde baya ağrım vardı acil kilo vereceksin dedi dr ilaçları kullanamadım çarpıyordu resmen beni merhemleri düzenli kullandım daha iyiyim şimdi eşinin ameliyatı iyi geçer inşallah

10 sene evvel de bir ara yan bağlarını yırtmıştı ( top oynarken ayaklarını ayırmıştı düşerken :D )
o zamanda doktor ameliyat demişti ama eşim kabul etmedi ve sadece fizik tedavi ve kremlerle 1 ay dinlenip düzelir gibi olmuştu ;) Bu kez daha beter olmuş çünkü doktor hastanede çalışan arkadaşa kaçarı yok ameliyat olması gerekiyor demiş ;) bakalım yarın yüz yüze görüşeceğiz sabahtan ona göre netlik kazanacak hem ne zaman hemde ne kadara ameliyat olmak zorunda olacağı :KK48: inşallah fazla kalın bir fatura çıkarmazlar :D hastane vakıf hastanesi olduğu için bir miktar ücret talep edeceklerdir tahminimizce ;) geçen sefer acil yatış olduğu için kuruş ödemedik ama normal yatış yapan arkadaşımızdan gecelik çok çüzzi bir miktar yatak parası almışlardı ;) sırf yatak parası olursa yine sıkıntı yok da ameliyat için isterlerse de artık KV elini cebine atmak zorunda kalacak :D biz arabaya maaşı yatırdığımız için :KK48:ellerinden öper :D

Back
X