• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah ....Aminnnn

Bugün yine baya yoğun bir gün var önümde ;) birazdan evdekileri de uyandırıp hazırlanıcağız çıkmak için ;) Minik kuşumu Anneme bırakıp büyük kızın göz muayenesi, eşiminde doktoruyla görüşmek için hastaneye gideceğiz ;)
Şükür bugünde az da olsa eksi gördüm ama bakalım Sibelde ne göreceğim :21::21::21::21:

Hemen listemizi de düzenleyip buraya bırakayımda gelince ben nasılsa listeyi alana taşırım ;)

İnşallah herkes bol bol eksilerle gelirde takımca güzel bir sonuç alırız ;)

*** 8. Takım 529. Etap ***

Oynakbasi34 ( 96,9 / 96,4 / 0,5 / 0,52 % )
Yena ( 83,1 /8 2,8 / 0,3 / 0,36 % )
saimeberen ( 56,1 / / / % )
Zehra_eymen (84,3 / / / % )
ISILDURU ( 80,5 / / / % )
doga3 ( 99,8 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Şimdilik listemiz bu şekilde ;) inşallah diğer kızlarda az da olsa eksi görmüştür ki 1 kgya yakın verenlerimiz vardı diye biliyorum :D daha da çok olur inşallahhhhhh...çok aminnnn :D

Günaydın
Hayırlı cumalar ..

Havalanindayim

Yeni kilom..82.8
İyi tatiller
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah ....Aminnnn

Bugün yine baya yoğun bir gün var önümde :KK66: birazdan evdekileri de uyandırıp hazırlanıcağız çıkmak için :KK66: Minik kuşumu Anneme bırakıp büyük kızın göz muayenesi, eşiminde doktoruyla görüşmek için hastaneye gideceğiz :KK66:
Şükür bugünde az da olsa eksi gördüm ama bakalım Sibelde ne göreceğim :21::21::21::21:

Hemen listemizi de düzenleyip buraya bırakayımda gelince ben nasılsa listeyi alana taşırım :KK66:

İnşallah herkes bol bol eksilerle gelirde takımca güzel bir sonuç alırız :KK66:
Kolay gelsin işin çokmuş desene

Kızlar çoğumuz yarımşar kilo vermişiz:)

Güle güle yiyin canım yoruyor tabi insanı..iki dizimde menüsküs yırtıkları var benimde baya ağrım vardı acil kilo vereceksin dedi dr ilaçları kullanamadım çarpıyordu resmen beni merhemleri düzenli kullandım daha iyiyim şimdi eşinin ameliyatı iyi geçer inşallah

İnşallah

Yeme canım bende öyleydim önce "bizim midemiz çöplük deil"diye bi yazı görmüştüm bi yerde "çöplük" beni baya sarsmıştı o sıra :/

Kolay gelsin canım

Ben çok yaptım böyle işyerine yakın oturdum yıllarca öğlen akşamın yemeğini yağardım sağı solu toplardım sabah çamaşır- bulaşık makinesi çalıştırır öğlen dizerdim akşamda toplardım veya yorgunsam öğlen yatardım:)
Canım valla atmaya kıyamıyorum onlarında vebali oluyor
Bende önceleri çok yapmıyordum ama artık yapmak zorundayım spora ekstradan vakit ayırmam gerekiyor onu çocuğum ve eşime ayırdığım zamandan çalmak istemiyorum zaten çok az görüyoruz birbirimizi artık öğle aralarında işlerimin bir kısmını halletmeye çalışacağım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükürler olsun bugün evimi dip köşe temizledim :KK66: nevresimlerimi değiştirip yatak odasındaki bütün dolap içlerini düzenleyip bir sürü çamaşır yıkayıp kuruttum :KK66:
Bir tek 1 posta çamaşırım kaldı onuda büyük kız yarın ben öğlende yaparım yeter dinlen artık dedi :21::21::21:

Tabi işlere dalınca yemek yapmaya fırsatım olmadı bende kendime güzel bir salata yaptım yanına da büyük bir bardak ayran içtim :KK36:

İnşallah yarın hepimiz bol bol eksiler görürüz :KK66: Bol suyla yatana kadar devam :KK66:

Harikasın canım :KK9: İnşallah yarın o tam bir kilo hatta az fazlası bile olur :KK66:

Ohhh ellerine sağlık :KK66: ne güzel hem hareket hem bereket :KK19: İnsan kilo verdikçe daha bir enerjik oluyor dimi :KK66: bende valla bu ara çok daha rahat temizlik yapıyorum :KK66: eskiden bir odayı akşama kadar zor temizlerdim şimdi bütün evi çok rahat temizliyorum ancak oturunca anlıyorum yorgunluğumu :KK48:

Afiyet olsun canım :KK66: kaloriye takılma arada insan kendini ödüllendirmeli :KK66: hem erken yemişsin çoktan gitmiştir o kaloriler :KK66:

10 sene evvel de bir ara yan bağlarını yırtmıştı ( top oynarken ayaklarını ayırmıştı düşerken :KK70: )
o zamanda doktor ameliyat demişti ama eşim kabul etmedi ve sadece fizik tedavi ve kremlerle 1 ay dinlenip düzelir gibi olmuştu :KK66: Bu kez daha beter olmuş çünkü doktor hastanede çalışan arkadaşa kaçarı yok ameliyat olması gerekiyor demiş :KK66: bakalım yarın yüz yüze görüşeceğiz sabahtan ona göre netlik kazanacak hem ne zaman hemde ne kadara ameliyat olmak zorunda olacağı :KK48: inşallah fazla kalın bir fatura çıkarmazlar :KK70: hastane vakıf hastanesi olduğu için bir miktar ücret talep edeceklerdir tahminimizce :KK66: geçen sefer acil yatış olduğu için kuruş ödemedik ama normal yatış yapan arkadaşımızdan gecelik çok çüzzi bir miktar yatak parası almışlardı :KK66: sırf yatak parası olursa yine sıkıntı yok da ameliyat için isterlerse de artık KV elini cebine atmak zorunda kalacak :KK70: biz arabaya maaşı yatırdığımız için :KK48:ellerinden öper :KK70:
Aynen bende öyleyim kaptanım birde kilom tam bir kilo gitmemiş ama 800 gr gitmiş yani 83,5 kiloyum ama spordan kaynaklı bir kas şişmesi olabilirmiş ben fazla gideceğini düşünmüştüm çünkü bu hafta baya dikkat ettim

Arkadaşlar günaydın dün yine sızıp kalmışım ben çok yoruldum dün öğle arası dinlenemedim akşamda 1,5 saat spor yaptım sonra da ev iş çocuk derken oğlanı uyuturken uyuya kalmışım bir ara girdim ama yazamadan geri çıktım dünkü menümü paylaşayım hemen
Sabah kahvaltımı bitiremedim yarısını öğlen yedim
Bir dilim ekmek bir yumurta süzme peynirlerden bir kare zeytin yeşil biber domates salayalık
Ara iki erik
Öğle bir kase tarhana çorbası sabahki kahvaltının yarısı
Ara bir kaseden biraz az yoğurt
Akşam bir kase çorba 10 tane sarma
Su 3 ltyi geçti sanırım spor 1 saat spor aletleriyle 20 dakika zumba

Kimseler yok çok sessiz kalmış takım :işsiz:
Bamya yaptım akşam için kimse yemeye gönüllü olmayınca birer tabaklık kaplara koydum buzluga atarım dört tabak tı zaten ikisini kaldırırım birde yarın öğlen yerim tamamdır bu öğlende geçen patlıcan kebabından kalan vardı hepsini soydum doğradım soğan kavurup karıştırdım güzel oldu:kk77:

Kimseler yok çok sessiz kalmış takım :işsiz:
Bamya yaptım akşam için kimse yemeye gönüllü olmayınca birer tabaklık kaplara koydum buzluga atarım dört tabak tı zaten ikisini kaldırırım birde yarın öğlen yerim tamamdır bu öğlende geçen patlıcan kebabından kalan vardı hepsini soydum doğradım soğan kavurup karıştırdım güzel oldu:kk77:
Aynen canım çok sessiz bende girdim baktım ses seda yok geri çıktım şimdiden afiyet olsun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür bugünde anlımın akıyla diyetisyenden başarılı bir şekilde çıktım ;)

Geçen hafta diyetisyende 97.2 çıkmıştım ;)
Bu hafta 96.1 çıktım :21::21::21:

Kilodan 1.1 kg gitmiş ;) 1.4 kg da yağdan gitmiş ;) toplam 2.5 kg kütle kaybı çok çok iyi dedi Sibel ;) üstelik 200 grda ödem varmış :D

Çıkışta hatta arkadaşımla birde şekersiz Türk kahvesi keyfi yaptık
Ayşe malum bu hafta Erdekte Annesinin yanında olduğu için gelemedi ama sanırım oda önümüzdeki hafta döner olmadı bir sonraki hafta garanti :D
Hemen listede kilomu düzenliyeyim bari :KK48:

*** 8. Takım 529. Etap ***

Oynakbasi34 ( 96,9 / 96,1 / 0,8 / 0,83 % )
Yena ( 83,1 /8 2,8 / 0,3 / 0,36 % )
saimeberen ( 56,1 / 55,9 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen ( 84,3 / 83,5 / 0,8/ 0,95 % )
ISILDURU ( 80,5 / / / % ) sabit
doga3 ( 99,8 / 99,3 / 0,5 / 0,50 % )

8.Takım Ortalaması; 0,500 %

Listemiz bu şekilde kızlar ;) bence gayet güzel ve eminim haftaya daha da güzel olacak ;)
Hazır olduğuna göre paylaşım alanına taşıyorum hemen aklımdayken ;)

Back
X