• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 529. Etap ***

Oynakbasi34 ( 96,9 / 96,1 / 0,8 / 0,83 % )
Yena ( 83,1 /8 2,8 / 0,3 / 0,36 % )
saimeberen ( 56,1 / 55,9 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen ( 84,3 / 83,5 / 0,8/ 0,95 % )
ISILDURU ( 80,5 / 80 / 0,5 / 0,62 % )
doga3 ( 99,8 / 99,3 / 0,5 / 0,50 % )

8.Takım Ortalaması; 0,603 %

Bu son halimiz ;) valla ISILDURU ISILDURU iyiki dikkat ettin kız baya fark ediyormuş 500 gr hiç küçümsenir mi ;)

*** 8. Takım 529. Etap ***

Oynakbasi34 ( 96,9 / 96,1 / 0,8 / 0,83 % )
Yena ( 83,1 /8 2,8 / 0,3 / 0,36 % )
saimeberen ( 56,1 / 55,9 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen ( 84,3 / 83,5 / 0,8/ 0,95 % )
ISILDURU ( 80,5 / 80 / 0,5 / 0,62 % )
doga3 ( 99,8 / 99,3 / 0,5 / 0,50 % )

8.Takım Ortalaması; 0,603 %

Bu son halimiz :KK66: valla ISILDURU ISILDURU iyiki dikkat ettin kız baya fark ediyormuş 500 gr hiç küçümsenir mi :KK66:
Dimi yani aç bekliyoruz o kadar :KK70::KK70:

Bugün arkadaşın eşide diyetisyen çıkışı arkadaşımla telefonla görüşürken nasıl gülüyor tabi aç aç geçiyorsunuz normaldir kilo vermeniz diye :KK70: biz tokuz desekte hadi hadi yemeyin bizi diyor :KK70:
Aç deiliz elhamdülillah ama sağlıksız şeyleri yiyemiyoruz:hamarat:

Selamın Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eşimden laptobu alabildim :D adam iki gecedir ille çizim programını çalışacağım yok internetten değişik birşeyler bakacağım diye tuturuyordu :KK53:
Neyseki bu akşam erken devretti :D

Bugün diyetisyenden memnun ayrılmış olmanın sevinciyle daha güzel beslendim ;) eşimle dışarı işlerini hallettik akşam üzere ( eve su aldık alışveriş işi falan vardı ) tabi bu sefer tembel işi yaptım ve hazır döner ısıtıp koca bir kase salata yaptım kendime ;) 1 bardak da ayran içtim ;)

Son ara öğünümde de ananaslı activyamı yedim şimdide beyaz çayımı içiyorum ;)

Birazdan size bu haftanın listesini de paylaşayım ;)

Aç deiliz elhamdülillah ama sağlıksız şeyleri yiyemiyoruz:hamarat:

Aman bu güne kadar zaten sağlıksız şeyleri yediğimiz için bu durumda değilmiyiz :sinirli:
İnan şimdi kendime okadar kızıyorum ki :( kendi ayağıma sıkmışım da yeni haberim olmuş gibi :D
Artık şükür canım hiç tatlı istemiyor ve inşallah bundan sonrada öyle abuk subuk şeyleri hayatıma sokmayacağım heee ancak kırk yılın başı oda nefis körlensin diye ;)

Güneydoğuda şark görevimizi yapıyoruz canım tam yer ismi veremiyorum kusura bakma

Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Sizler kazalardan belalardan korusun....Aminnnn

Ne güzel emekli olmuşsunuz tadını çıkarın yılların yorgunluğu vardır şimdi bizim emekliliğe de daha baya var masip olursa 44 te emekli olacaz

Hey maşallah 44 ne kız :D benimki yaşını bekliyor ( 43 yaşında şu anda ) 8 sene falan kaldı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ona bile ben yok yok o günü zor görürüz diyorum bazen :D gerçi seneler çok çabuk geçiyor ama heleki sizlerin mesleğinde olanlara bence daha erken olmalı sonuçta her an hayatınızı riske ediyorsunuz :KK60:

Bu haftaki Listem;

Uyanınca; bol suyla güne başlangıç ( ben genelde üzerine birde şekersiz Türk kahvesi içiyorum ;) )

Sabah; 09:00da
1 dilim tuzsuz etimek
2 tatlı kaşığı labne
üzerine bol kırmızı biber ( etimek üzerine labneyi sürüp biber dök dedi )
Bol yeşillik
domates salatalık serbest zaten
1 fincan yeşil çay

ara; 11:00de
1 fincan sıcak su
1 adet nektarin

Öğlen; 13:00de
2 kepçe çorba
1 kase chialı yoğurt ( 1 yk kadar chia)
1 adet grisini ( uzun olanlardan 1, ufaklardan alınırsa 4 - 5 tane )

ara;15:00de
1 fincan şekersiz Türk kahvesi

ara;17:00de
1 fincan Beyaz çay

Akşam; 18:00de
Bol salata
4 yk kadar sebze yemeği yada 3 yk kadar tavuk kuşbaşı yada 3 yk kadar etli / kıymalı sebze yemeği

ara 21:00de
1 fincan sıcak su
1 adet meyveli aktivya yada 1 adet nektarin yada 1 adet elma yada 2 adet mor erik

Gün içinde 3 litre su ve 4 x 45 dakika da yürüyüş var bu hafta ;)
Gerçi koşturmaca harici yürüyüş yapmıyorum bu ara ama evde kesinlikle sıkılaşmak için birşeyler yapacağım özellikle kol için ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eşimden laptobu alabildim :KK70: adam iki gecedir ille çizim programını çalışacağım yok internetten değişik birşeyler bakacağım diye tuturuyordu :KK53:
Neyseki bu akşam erken devretti :KK70:

Bugün diyetisyenden memnun ayrılmış olmanın sevinciyle daha güzel beslendim :KK66: eşimle dışarı işlerini hallettik akşam üzere ( eve su aldık alışveriş işi falan vardı ) tabi bu sefer tembel işi yaptım ve hazır döner ısıtıp koca bir kase salata yaptım kendime :KK66: 1 bardak da ayran içtim :KK66:

Son ara öğünümde de ananaslı activyamı yedim şimdide beyaz çayımı içiyorum :KK66:

Birazdan size bu haftanın listesini de paylaşayım :KK66:

Aman bu güne kadar zaten sağlıksız şeyleri yediğimiz için bu durumda değilmiyiz :sinirli:
İnan şimdi kendime okadar kızıyorum ki :KK43: kendi ayağıma sıkmışım da yeni haberim olmuş gibi :KK70:
Artık şükür canım hiç tatlı istemiyor ve inşallah bundan sonrada öyle abuk subuk şeyleri hayatıma sokmayacağım heee ancak kırk yılın başı oda nefis körlensin diye :KK66:

Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Sizler kazalardan belalardan korusun....Aminnnn

Hey maşallah 44 ne kız :KK70: benimki yaşını bekliyor ( 43 yaşında şu anda ) 8 sene falan kaldı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ona bile ben yok yok o günü zor görürüz diyorum bazen :KK70: gerçi seneler çok çabuk geçiyor ama heleki sizlerin mesleğinde olanlara bence daha erken olmalı sonuçta her an hayatınızı riske ediyorsunuz :KK60:
Amin kaptanım rabbim hepimizi kazadan beladan korusun valla bende diyorum emekli olduğumuz günleri görevilecez mi diye bizde şafak karanlık ama hayırlısı diyorum özellikle şu sıkıntılı dönemde sağlıklı ve hayırlı bir şekilde emekli olur torun torba deveriz

upload_2017-8-11_22-56-0.webp

Eklentiler

• upload_2017-8-11_22-55-43.webp
    upload_2017-8-11_22-55-43.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 53
Görünüyormuş :D

Neyse şimdilik bana müsaade :uykucu:
Erken kalkan yol alır hesabı yatağa doğru atıyorum kendimi ;)

Herkese iyi geceler
Allaha emanet olun ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün de haftasonu olmasına rağmen erkenden uyandım :21:
Hazır evdekiler uyurken bende keyif yapayım biraz ;) Eşim uyanınca belki birlikte Eminönüne ineriz hem bir kaç eksiğim var onları alayım hemde kendime tazecik Türk kahvesi alayım ;)

Bu arada dün yazmayı unuttum ;) eşimi dün başka bir doktor gördü diğeri o an yoktu diye ve önce fizik tedavi ile deneyelim dedi ( iki yerde yırtık varmış hem menüsküsünde hemde yan bağlarda ;) )
Zaten bayram üzere yoğunlukta var nasılsa diye açıkçası bizimde işimize geldi ;) 1 ay sonra gel tekrar bakalım olmadı o zaman ameliyatını yaparız dedi ;) tabi bu sefer bir önceki doktora randevu almaya çalışacağım çünkü eşim bu doktoru pek tutmadı ( stajer doktorlardan birine deng geldik gerçi uzamana danıştım durumunuzu dedi ama eşim pek güvenemedi ona )

Her şerde bir hayır vardır bakalım bayramdan sonra ne diyecekler ;)

Birazdan şöyle güzel bir Türk kahvesi yapayım kendime ;) önce bir kendime geleyim de :KK48:

Back
X