• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın arkadaşlar dün biraz rahatsızdım midem baya kötüydü sabaha karşı uyuyabildim şimdide biraz ağrıyor ama düne göre iyiyim çok şükür buralar hala çok sıcak eriyecez yakında
7/24 evde klima çalışır güneydoğu da kapatmak imkansız gece uykuda bile hep açık :)) neyse ki var ya olmasa ruhunu teslim eder insan

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kahvaltı faslından sonra eşimle Eminönüne indik daha doğrusu o beni arabayla götürüp bir yerde bekledi bende hem eksiklerimi aldım hemde bir güzel yürüdüm :21: 4700 adım ;) hiç yoktan iyidir ;)

Eve gelincede hemen biraz dinlenip hem öğlenlik hemde akşamlık yemeğimi ateşe koydum ;)
Hamile olan kuzene emzik zinciri yaptım çok beğendi :KK68:

Şükür suyumuda yeterli şekilde içiyorum ;) inşallah cumaya da çok güzel rakamlar göreceğime eminim ;)

Günaydın arkadaşlar dün biraz rahatsızdım midem baya kötüydü sabaha karşı uyuyabildim şimdide biraz ağrıyor ama düne göre iyiyim çok şükür buralar hala çok sıcak eriyecez yakında

Çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim şifalar versin ...Aminnn

Kızlar herkes gezmelere mi kaçtı :21:

Ben öğlen tekrar çıktım eşimle arabanın frenlerini yaptırmak için ama yine aksilikler bizi kovaladı ve yaptıramadık :D
Vardır bunda da bir hayır dedik ve eve döndük ;)

Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;)

Sabah uyanınca ; 06:30da bol su

Kahvaltı; 08:30da
1 dilim tuzsuz etimek in üzerine 2 tatlı kaşığı labne ve 1 çay kaşığı kırmızı biber
1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay

ara; 12:00de
1 adet nektarin
1 bardak sıcak su

Öğlen; 14:00de
2 kepçe Mercimek çorbası
1 kase yoğurt ( 1 yk Chia tohumlu )
6 adet ufak grisinilerden kepekli ( büyüklerden 1 tane dedi ama onlardan kepekli bulamadım gerçi şimdi düşünüyorum da 4 yeterli olabilirdı )

ara; 16:00
2 bardak şekersiz çay

Akşam 18:00de
3 yk kıymalı kabak yemeği
1 büyük kase göbek marul ve salatalıklı salata ;)

ara; 20:00de
1 adet ananaslı Activya

Şimdide Mısır Püsküllü çayımı içiyorum ve yatana kadar hiç bir şey yok bana :21::21::21: sadece bol su ve belki şekersiz birde türk kahvesi :KK68:

Kızlar yahu nerelerdesiniz valla can sıkıntısından yatıp uyuyasım var :D :D :D
Eşimde oyun konsolunda olunca avel avel bakınıyorum :D

Neyse kızlar sizlerden gelen olmayacak sanırım yada benim uyumamı mı bekliyorsunuz :D

Geç oldu ben yatayım malum karga kahvaltısını etmeden uyanıyorum :D
Allaha emanet olun ;)

İyi geceler:uykucu:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kahvaltı faslından sonra eşimle Eminönüne indik daha doğrusu o beni arabayla götürüp bir yerde bekledi bende hem eksiklerimi aldım hemde bir güzel yürüdüm :21: 4700 adım :KK66: hiç yoktan iyidir :KK66:

Eve gelincede hemen biraz dinlenip hem öğlenlik hemde akşamlık yemeğimi ateşe koydum :KK66:
Hamile olan kuzene emzik zinciri yaptım çok beğendi :KK68:

Şükür suyumuda yeterli şekilde içiyorum :KK66: inşallah cumaya da çok güzel rakamlar göreceğime eminim :KK66:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim şifalar versin ...Aminnn
Sağolasın kaptanım geçti çok şükür sanırım klima çarptı

İyi geceler arkadaşlar oğlan uyumadan giremedim telefonu elime alınca bozuluyo kızıyor bana bende almıyorum o yanımdayken bugünkü menüm
Sabah daha doğrusu öğlen patatesli omlet yanında bir tatlı kaşığı çilek reçeli
Akşam bir kase çorba 4 5 kaşık bulgur pilavı bir tabak kabak yemeği 4-5 dilim karpuz
Ara da iki tatlı kaşığı magnolia tatlısından yedim aslında yemeyecektim de canım çekip sonra hepsini götürmeyeyim diye iki kaşık aldım
Su baya içtim 3 ltyi geçti spor yok

Ben öğlen tekrar çıktım eşimle arabanın frenlerini yaptırmak için ama yine aksilikler bizi kovaladı ve yaptıramadık :KK70:
Vardır bunda da bir hayır dedik ve eve döndük :KK66:

Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

1 dilim tuzsuz etimek in üzerine 2 tatlı kaşığı labne ve 1 çay kaşığı kırmızı biber
1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay

1 adet nektarin
1 bardak sıcak su

2 kepçe Mercimek çorbası
6 adet ufak grisinilerden kepekli ( büyüklerden 1 tane dedi ama onlardan kepekli bulamadım gerçi şimdi düşünüyorum da 4 yeterli olabilirdı )

2 bardak şekersiz çay

1 büyük kase göbek marul ve salatalıklı salata :KK66:

1 adet ananaslı Activya

Şimdide Mısır Püsküllü çayımı içiyorum ve yatana kadar hiç bir şey yok bana :21::21::21: sadece bol su ve belki şekersiz birde türk kahvesi :KK68:
Kaptanım çia nın bi etkisini gördün mü gerçi ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama bi tanıdığım burda satılan çia lar gerçek değil bildiğin kuş yemi orjinalini bulmak lazım demişti ama doğruluk payı var mı bilmiyorum

Ben öğlen tekrar çıktım eşimle arabanın frenlerini yaptırmak için ama yine aksilikler bizi kovaladı ve yaptıramadık :KK70:
Vardır bunda da bir hayır dedik ve eve döndük :KK66:

Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay

1 adet nektarin
1 bardak sıcak su

2 kepçe Mercimek çorbası

2 bardak şekersiz çay

1 büyük kase göbek marul ve salatalıklı salata :KK66:

1 adet ananaslı Activya

Çok az yiyorsun banucum sonra neyi azaltacak bu diyetisyen bilmiyorum hayırlısı

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Nasıl yorulduysam daha yeni uyandım ;) gerçi herkes için gayet erken bir saat ama benim için geç :KK48:
Hemen kendime güzel şekersiz bir kahve yaptım :KK68:
İnşallah bu hafta da hiç kaçamaksız devam edip cumaya çok güzel bir sonuç göreceğim :21:
Şurda kaldı Bayrama 2 haftadan az fazla bir süre ;) Hedefime ulaşabilmek için sıkı tutmam şart ;)

Kaptanım çia nın bi etkisini gördün mü gerçi ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama bi tanıdığım burda satılan çia lar gerçek değil bildiğin kuş yemi orjinalini bulmak lazım demişti ama doğruluk payı var mı bilmiyorum

Canım ben diyete başladığımdan beri chia kullanıyorum ;) Sahtesini ilk kez duydum ;) ben bizim buradan Halden aldım hatta ilk aldığımda baya pahalıya almıştım halde çok daha uygundu ;) arkadaşımın senelerce alışveriş yaptığı bir yer olduğu için güvenerek aldım ;)
Diyetisyenim chianın yağ yakımında çok daha etkili olduğunu söylemişti ve genelde chiayı listeme dahil ediyor ;) bazende onun yerine çörek otu veriyor oda aşağı yukarı aynı etkideymiş ama chia daha uzun süre mideyi tok tutuyor ;)

Çok az yiyorsun banucum sonra neyi azaltacak bu diyetisyen bilmiyorum hayırlısı

Canım miktar olarak az gibi gelebilir ama inan 2 saat arayla birşeyler yiyorum hatta bazen daha acıkmadan yediğim oluyor ;) Hatta diyetisyen tembihliyor acıkmasanda ara öğününü sakın atlama diye ;)
Birde diyetisyen hedefe yaklaştıkça listeyi azaltacağına çoğaltıyor :KK48: kilo verdikçe metabolizmanın hızı yükseldiği için sıkıntı olmuyor ;)

Selam arkadaşlar herkese hayırlı mutlu pazarlar herkes pazar gününü gezerek geçiriyor biz ise yatarak geçiriyoruz eşim geceden çıktı akşam yine işe gidecek bişey de diyemiyorum
Canım hadi senin eşin gece nöbetteydi benimki paso yatıyor ya la :D
Adama gezme dediğimiz an hemen başlıyor ya başım ağrıyor ya halsizim yada dizim ağrıyor demeye :D :D :D
Bakalım gündüz ses etmiyorum ama akşam en azından biraz dışarı çıkalım diye bastırırım ;)

Bende hazır evdeyken şu hamile olan akrabalara kokulu taşlarını yapıyorum ;) bitsinde burada olana hemen vereyim diğerine de bayramdan sonraki hafta nasipse gidebilirsek götürürüm ;)

Haftasonu sessizliği çökmüş yine :KK48:
Bugün hiç dışarı çıkmayınca kızlar isyan etti bizde bir saat sonra kendimizi az Eyüp sahile atalım diyoruz ;) hem arkadaşlarla buluşacağız hemde çocuklar biraz eğlensin dedik ;)
Gideceğimiz yerde çocuk parkı ve spor aletleri de var :KK48: bende fırsat o fırsat hem biraz spor yaparım hemde çocuk parkında kızlarla biraz halatlardan yapılmış tırmanma kulesine çıkarım :D

Haftasonu sessizliği çökmüş yine :KK48:
Bugün hiç dışarı çıkmayınca kızlar isyan etti bizde bir saat sonra kendimizi az Eyüp sahile atalım diyoruz :KK66: hem arkadaşlarla buluşacağız hemde çocuklar biraz eğlensin dedik :KK66:
Gideceğimiz yerde çocuk parkı ve spor aletleri de var :KK48: bende fırsat o fırsat hem biraz spor yaparım hemde çocuk parkında kızlarla biraz halatlardan yapılmış tırmanma kulesine çıkarım :KK70:
İstanbulun avantajları yapacak bişey bulamasanda sahile inip denizi izlemekte yetiyor biz ne yapalım kaptanım sürgün yeri gibi yapacağımız en büyük sosyal faaliyet piknik alanına gitmek yada bim şok a101 de dolanmak

İstanbulun avantajları yapacak bişey bulamasanda sahile inip denizi izlemekte yetiyor biz ne yapalım kaptanım sürgün yeri gibi yapacağımız en büyük sosyal faaliyet piknik alanına gitmek yada bim şok a101 de dolanmak

Allah yardımcınız olsun canım ;) Bizde hadi çocuklar eğlensin dedik ;) büyük paten kaçacak ufakda peşinden scooterla koşturur :D

günaydın mutlu haftalar herkese bu hafta benim için çoook yoğun geçecek bugün hem evi temizleyip hemde market yapmam lazım yürüyüşlerime tekrar başlıycam inşallah uzun süredir yürüyemiyordum ağrılarımdan doktorum azda olsa yürüyebilirsin artık dedi çok hızlı değil ama belki bu sayede metabolizmam biraz hızlanırda bayramdan önce korumaya geçerim inşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün akıllı ben hava sıcak diye duş alıp çıktım dışarı :( arkadaşlarla buluşup sahilde oturup çay içtik sohbet ettik ;) çok keyifli vakit geçirdik hatta bir ara çocukları parka götürüp orda onlarla birlikte baya bir hareket edip kudurduk :D
Tabi duş almışım, üzerine sıcak birde terledikçe eve geldikten sonra hafif bir baş ağrısı yaşamaya başlamıştım ;) hadi hemen yatayım rüzgar çarptı diye düşünürken gece 1de yatan ben 2de baş ağrısıyla uyandım ve sabahın 5ine kadar gram uyuyamadım :( ne yaptıysamda bir türlü geçmedi :(

En son saat 6ya doğru uyuya kalmışım ;) hatta eşim bir ara uyanmış o saatte daha yeni uyuduğun belliydi kıpır kıpırdın dedi ;) tabi bu durumda biraz geç uyandım ama hemen kahvaltımı hazırladım belki yemek yersem biraz daha iyi olurum diye ama hala hem hafif bir baş ağrısı var hemde felaket uykusuzluk :(

Rabbim beterinden saklasın ;) kuzular eğlendi ya dün akşam gerisi önemli değil gelir geçer nasılsa ;)

günaydın mutlu haftalar herkese bu hafta benim için çoook yoğun geçecek bugün hem evi temizleyip hemde market yapmam lazım yürüyüşlerime tekrar başlıycam inşallah uzun süredir yürüyemiyordum ağrılarımdan doktorum azda olsa yürüyebilirsin artık dedi çok hızlı değil ama belki bu sayede metabolizmam biraz hızlanırda bayramdan önce korumaya geçerim inşallah

Hadi sana kolay gelsin canım ;) gerçi benimde yine temizlik yapmam lazım kaç gündür yine pek ellemiyordum ama şu an mimkin değil toz bile almam :( büyük kız biraz üstten yapar başım geçerse zaten ben direk girişirim ;)
Bende hesapta geçenlerde arkadaşla yürüyüşlere başlıyordum ama kızın babası yoğun bakıma alınmıştı ( elim telefona gitmiyor kötü haber alacağım diye ) benimde zaten yoğunluklar bitmeyince kaldı öyle ama bakalım bir fırsat olursa bende istiyorum ufak ufak ;)

Back
X