- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar giremedim tatile çıkıyoruz akşama ,eksikler var onlarla uğraştım birazdanda terzide kıyafetim var onu almaya çıkıcam ,çantaları ayarlıycam
Tartıyıd a götürmeyi düşünüyorum olmadı ecz falan tartılırım
İyi geceler kızlar bugün bende valiz hazırladım ugrayamadim sabah uçağımız var her zamanki gibi son dakka bileti alıp karar verdik inşallah güzel bir tatil olur eşimin akrabalarına gidiyoruz düğün var başka bir şehirde 15 gün kadar yokum banucum izinli yazabilirsen sevinirim oluyormu öyle onuda bilmiyorum hepinizi kucaklayıp öpüyorum Allah'a emanet olun
herkese iyi günler be güzel hava serin ohh bunalmıştık sıcaklardan
İyi tatiller yolunuz açık olsunMerhabalar giremedim tatile çıkıyoruz akşama ,eksikler var onlarla uğraştım birazdanda terzide kıyafetim var onu almaya çıkıcam ,çantaları ayarlıycam
Tartıyıd a götürmeyi düşünüyorum olmadı ecz falan tartılırım
İyi tatiller iyi eğlencelerİyi geceler kızlar bugün bende valiz hazırladım ugrayamadim sabah uçağımız var her zamanki gibi son dakka bileti alıp karar verdik inşallah güzel bir tatil olur eşimin akrabalarına gidiyoruz düğün var başka bir şehirde 15 gün kadar yokum banucum izinli yazabilirsen sevinirim oluyormu öyle onuda bilmiyorum hepinizi kucaklayıp öpüyorum Allah'a emanet olun
Selam arkadaşlar dün dılarda görevdeydim şarjım biter diye giremedim gece saat 1 di sanırım eve geldiğim de oğlanı bakıcıdan alıp eve geçeyim dedim baktım asansör bozuk 7 kat kucağımda çocukla çıktım birde çantam var onu saymıyorum mahvoldum tabi bugünde sabah işe gitmedim sabah bizimki erkenden uyandı yine anne kalk diye diye kaldırdı benide acaba be zaman sabahkarı doya doya uyuyacağım merak ediyorum
Dünkü menüm
Sabah yarım haşlanmış yumurta bir küçük dilim peynir bir tatlı kaşığı bal ve tereyağı yarım simit
Ara yok
Öğle iki içli köfte bir kase tavuk çorbası
Ara activia 1 tane
Akşam 1 tabak tavuk haşlamaısı suyuyla beraber patates ve bezekyede varsı içinde 5-6 kalık bulgur pilavı
Ara dondurma
Spor 30 dakika alet 40 dakika plates
Su 3,5 lt
Kaptanım bizim burda sürekli elektrikler kesiliyor ben alıştım artık 7 kat inip çıkmaya iyi oluyor arada ama eşya yada çocuk varken çok yoruluyorumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Öğlen Annem ve kızkardeşim kahve içmeye gelince uğrayamadım
Onlar gidince de kızlarla ilgilenmek zorunda kaldımmalum büyük gerçekten hasta ufaklıkta ilgi çekme peşinde
Ara ara ateşi yükseldi hatta yine yükselirse acile götürmeyi düşünüyorum ( büyükte hastalanınca çok huysuz oluyorneymiş serum verirlerse gidermiş ama iğne istemezmiş
ulen aynı hesap üstelik serum daha uzun sürüyor dedim ama yok
)
Neyseki şu anda ateşi yok
Ufaklıkta ayak ucuna yattı ne zaman ablasının ateşini ölçersem oda benimkine de bir bak diyor
Bugün pek fazla su içemedim ama telafi etmeye çalışıyorum
Allah yardımcın olsun canımmaşallah birde 7.ci kat cidden çok daha zor sonuçta bir şey unutsan bakkala gitmek bile işkence
Bizim geçen bayramdan evvel bozulmuştu da 4 kat zor gelmişti şükür tamir edildi gerçi alışmıştım o ara rahat inip çıkıyordumhee 7.ci katta olsaydık alışamazdım sanırım
Menün gayet güzel canımben bugün biraz tembel işi yaptım öğlen ve akşam çorba içtim ama liste dışına çıkınca akşamıda erken yiyince saat 20:00de gittim biraz girisiniyle peynir yedim
![]()