• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün bütün gün kızlarla uğraştım ( biri gerçekten hasta diğeride hasta ayağına yatıyordu ve devamlı kapıştılar :KK48: Koltuğu açıp hasta yatağı yaptım hatunlara ama bu seferde git öte gel beri kavgası yaptılar :KK48: )
Akşam üzere de hep birlikte bir hava alalım dedik dışarda yemek yedik ;)
Bu sabahda bizim sahte hasta cidden hasta oldu :D eee olacağı oydu ablasının dibinden ayrılmadı :(
Burnu tıkandı ve görünüşe göre oda ablası gibi olacak o_O

Gerçi bende hasta olacak gibi hissediyorum kendimi :( Hemen ıhlamur koydum ateşe bol limonlu içerim bende artık ;)
Yarın Sibel günü olduğu için bugün dahada dikkatli olmam gerekiyor ;)
Gerçi bu hafta hiç vermemiş olursam şaşırmam çünkü hep eksik yaptım listeyi kızlara dalmaktan :KK53:
Yinede pes etmek yok aynen devam ;)

Herkes ufak ufak bayram telaşına girdi sanırım ;) benden sonra gelen olmadığına göre ;)

günaydın kızlar iyi perşembeler yeni bişi keşfettim hemen sizlede paylaşıyım dedim dukan birası diye bişi varmış çok işe yarıyomuş diyete destek alırı derecede ödem attırıp metabolizmayı hızlandırıyomuş
3 yemek kaşığı yeşil çayı 750 ml suyla demkeyip soğuttuktan sonra üzerine 1 şişe soda yarım limon suyu ekliyosunuz kahvaltıdan sonra içiyosunuz 15 gün arada 5 gün mola tekrar 15 gün 1 ay ara şeklinde yapanlar çok memnun bide tokluk hissi yaratıyomuş
su ayrıca içiliyo yine başlıyorum bugün yaptım soğusun diye bekliyorum

günaydın kızlar iyi perşembeler yeni bişi keşfettim hemen sizlede paylaşıyım dedim dukan birası diye bişi varmış çok işe yarıyomuş diyete destek alırı derecede ödem attırıp metabolizmayı hızlandırıyomuş
3 yemek kaşığı yeşil çayı 750 ml suyla demkeyip soğuttuktan sonra üzerine 1 şişe soda yarım limon suyu ekliyosunuz kahvaltıdan sonra içiyosunuz 15 gün arada 5 gün mola tekrar 15 gün 1 ay ara şeklinde yapanlar çok memnun bide tokluk hissi yaratıyomuş

İnşallah faydasını görürsün canım ;) maalesef benim diyetisyenim maden suyu soda falan tamamen yasaklıyor daha doğrusu kilo verme sürecinde yağ yakımını engelliyor demişti koruma döneminde bile kırk yılda bir 1/2 şişe ancak içebilirsin demişti ;)

Bende bugün bol su ve yeşil çayla devam edeceğim ;) inşallah yarında eksi görürüz ( gerçi ben pek ümitli değilim ama belli de olmaz sonuçta direnç kırıldı ;) )

Ben yapmıştım da tadı çok kötüydü içemedim ben geri bıtaktım sen dene memnun kalırsan ben de tekrar deneyebilirim

Merhaba arkadaşlar regl de ikinci günüm baya sancım var dün sadece 40 dakika spor yapabildim yine her tarafım şişti hiç sevmiyorum ama Allah eksikliğinide göstermesin onsuzda olmuyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Veeee tahmin ettiğim gibi minik kuşumda hastalandı o_O Hafif ateşi var ama eğer ilerleyen saatlerde düşmezse onu hiç bekletmeden hastaneye götüreceğim ;) daha doğrusu emir büyük yerden geldi :D büyük kız demin resmen bak ateşlenirse beklemeden hemen hastaneye götüreceksiniz kardeşimi dedi :D ne alaka sende gitmedin dedim şakasınada o başka benim dayanma gücüm var o daha çok ufak dayanamaz dedi :21:
Hem didişirler hemde yinede kıyamaz kardeşine :KK68:

Umarım gerek kalmaz ama daha şimdi ölçtüm 38.5 du ateşi :KK43:
Rabbim dermansız dert vermesin ;) bir duş aldırayım da belki biraz rahatlar ;)

Merhaba arkadaşlar regl de ikinci günüm baya sancım var dün sadece 40 dakika spor yapabildim yine her tarafım şişti hiç sevmiyorum ama Allah eksikliğinide göstermesin onsuzda olmuyor

Çok geçmiş olsun canım ;) yine şükür regle rağmen sporunuda yapmışsın ;)
Yarın için ben pek ümitli değilim daha doğrusu hala tartımın pilini yenileyemedim ;) eşim sağ olsun unutmuş bende çıktığımda uygun pili bulamadım ama artık sibelde gerçeklerle yüzleşeceğiz :D inşallah yinede az da olsa eksi çıkarım ;)
Bayram hedeflerine kaldı bu cumadan sonra 1 hafta ;) sıkı tutup hedefe ulaşabildiğim kadar yakın olmak istiyorum ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah tez zamanda ....Aminnnn

Dün bütün gece ateş nöbetim devam etti :KK53:
Bir ara ateşi yükselir gibi olunca soğuk kompres yaptık cimcimeye ama o an ağlanacak halimize güldük sayesinde :D
Ablası ben yapacağım diye tutturdu tabi bezler soğuk olunca bizimki nasıl yalvarıyor; '' Gözünü seveyim Ablacığım soğuk soğuk o bezler koyma, Allah aşkına kıyma bana bak daha beter hasta edeceksin beni '' diye saydırdı durdu :D
Eşimle ben o an baş ucunda resmen gülme krizine girdik çünkü koca karı gibi bık bık söylendi durdu ve daha evvel hiç kullanmadığı cümlelerdi :KK48:

Gece onunla birlikte salonda yattım ki tekrar ateşlenirse anında fark edeyim diye ( zaten sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım ) ama şükür ateşi yükselmedi bir daha ;) Umarım tekrar olmaz ama ben kızımın bünyesini tanıyorsam kesin bir iki gün daha devam eder bu durum ;)

Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri ve tüm hastalara şifa versin....Aminnnn

Bugün artık Sibele giderken ablasına emanet olacak kuşum ama o konuda hiç rahatsız olmuyorum çünkü biliyorum benden çok daha sık ateşini ölçer ve ne yapılması gerektiğini çok iyi bilir ;) Gerçi inşallah gerek bile kalmaz ;)

Tartı olarak Sibeldeki sonucu görmem lazım çünkü malum ben pil alamadım ;) artık hafta içi nasılsa büyük kıza ayakkabı almaya çıkacağım o arada pil işini de hallederim inşallah ;)

*** 8. Takım 531. Etap ***

Oynakbasi34 ( 96,1 / / / % )
Yena ( 82,8 /82,3 / 0,5 / 0,60 % )
saimeberen ( 55,9 / / / % )
Zehra_eymen ( 83,5 / / / % )
ISILDURU ( 80 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( senenin 2.ci izin hakkı )
doga3 ( 99,3 / / / % )

8.Takım Ortalaması; 0, %

Yena malum bir kaç günlüğüne tatile gitti sağ olsun cepten bana bildirimini yaptı ;) inşallah herkes azda olsa eksi görür ;) Ben kendi sonucumu çok merak ediyorum ;) bakalım ne çıkacağım :21: gerçi bu hafta çok az gitmiş dahi olsa hatta sabit dahi çıksam sıkıntı yapmam çünkü hasta bakıcılığı yüzünden ne suyumu düzgün içtim nede beslenmemi olması gibi saati saatine yaptım ;) Önümüzdeki maçlara bakacağız :D

Oynakbasi34 ( 96,1 / / / % )
saimeberen ( 55,9 / / / % )
Zehra_eymen ( 83,5 / / / % )
ISILDURU ( 80 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( senenin 2.ci izin hakkı )
doga3 ( 99,3 / / / % )

8.Takım Ortalaması; 0, %
Günaydınlar kilom 99 tatil bitene kadar bunun üstüne çıkmam umarım şarjımı bitirmiş cadı sonra görüşürüz :KK19:

Kızlar günaydın benim kilo sabit moralim çok bozuk kızlar ya mehter takımı gibiyim kaç haftadır hatta aydır burdayım şu hale bakın iki ileri bir geri gidiyorum önceden spor yapamıyordum şimdi spora da başladım hatta dün 1,5 saat yaptım ayaklarımı kaldıramıyorum ağrıdan ama kilo gitmiyor çok sinirlerim bozuldu

Kızlar günaydın benim kilo sabit moralim çok bozuk kızlar ya mehter takımı gibiyim kaç haftadır hatta aydır burdayım şu hale bakın iki ileri bir geri gidiyorum önceden spor yapamıyordum şimdi spora da başladım hatta dün 1,5 saat yaptım ayaklarımı kaldıramıyorum ağrıdan ama kilo gitmiyor çok sinirlerim bozuldu
Merhaba
Kardeş takımımıza tartı günü gelip bakayım dedim. Mesajı görünce yazmadan edemedim. Moralini hiç bozma. Öncelikle daha önce spor yapmayan birisi spora başladığında vücut ödem tutabilir.spora devam edip bol su içmelisin bir süre sonra normale dönecektir. Spor esnasında kas alırsan, yaktığın yağdan fazla olursa tartıda + görebilirsin ama kas miktarın arttığında metabolizman hızlandığı için aslında bu iyi bir şey. Bence tartının yanında ölçülerini de almak en iyisi sabit ya da + gördüğünde ölçülerine bakıp incelme görebilirsin. Benim geçen haftalarda 10 km yürüyüşlerle + 1 kilo aldığım durum oldu. Tabii çok bozuldum. Ama bacağımı ölçütüğümde 4 cm incelmişti. Sonraki hafta da gayet güzel bir sonuç aldım.onun için moralini bozmadan diyet ve Spora devam bence. Çok daha güzel sonuçların olacak.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah tez zamanda ....Aminnnn

Dün bütün gece ateş nöbetim devam etti :KK53:
Bir ara ateşi yükselir gibi olunca soğuk kompres yaptık cimcimeye ama o an ağlanacak halimize güldük sayesinde :KK70:
Ablası ben yapacağım diye tutturdu tabi bezler soğuk olunca bizimki nasıl yalvarıyor; '' Gözünü seveyim Ablacığım soğuk soğuk o bezler koyma, Allah aşkına kıyma bana bak daha beter hasta edeceksin beni '' diye saydırdı durdu :KK70:
Eşimle ben o an baş ucunda resmen gülme krizine girdik çünkü koca karı gibi bık bık söylendi durdu ve daha evvel hiç kullanmadığı cümlelerdi :KK48:

Gece onunla birlikte salonda yattım ki tekrar ateşlenirse anında fark edeyim diye ( zaten sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım ) ama şükür ateşi yükselmedi bir daha :KK66: Umarım tekrar olmaz ama ben kızımın bünyesini tanıyorsam kesin bir iki gün daha devam eder bu durum :KK66:

Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri ve tüm hastalara şifa versin....Aminnnn

Bugün artık Sibele giderken ablasına emanet olacak kuşum ama o konuda hiç rahatsız olmuyorum çünkü biliyorum benden çok daha sık ateşini ölçer ve ne yapılması gerektiğini çok iyi bilir :KK66: Gerçi inşallah gerek bile kalmaz :KK66:

Tartı olarak Sibeldeki sonucu görmem lazım çünkü malum ben pil alamadım :KK66: artık hafta içi nasılsa büyük kıza ayakkabı almaya çıkacağım o arada pil işini de hallederim inşallah :KK66:
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir ve Sen de bugün iyi sonuçlar alırsın umarım

Kızlar Sibelden döndüm :KK66:
Aslında daha evvel işimiz bitti ama Ayşeyle keyif yapalım biraz dedik :KK66:

Maalesef bu hafta 96 çıktım ama yinede 900 gr yağdan gitmiş ki o bile benim için bu haftaki düzene kıyasla mucize :KK48:
Gide gide 100 gr gitmiş ki 300 grda ödem varmış :KK70:

Hemen listeyide düzenleyip tekrar çıkacağım :KK66:
Kvye uğrayacağız kahve içmeye :KK66: ne zamandır gitmiyoruz en son 1o gün önceydi sanırım ona gittik oda çok oturmadık :KK66: bari gönlü olsun :KK66:

Oynakbasi34 ( 96,1 /96 / 0,1 / 0,10 % )
saimeberen ( 55,9 / 55,3 / 0,5 / 0,89 % )
Zehra_eymen ( 83,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 99,3 / 99 / 0,3 / 0,30 % )

8.Takım Ortalaması; 0, 315 %

günaydın 55.3 hedefe son 300 gr bikaçgün giremem birazdan çıkıp hastaneye gitcez yeğenim ameliyat olcak kızlar

Rabbim inşallah ameliyatını sorunsuz geçirir ve çabucak iyileşir :KK66:

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir ve Sen de bugün iyi sonuçlar alırsın umarım

Sağ olasın canım şükür biraz daha iyi ama huysuzluk hat safhada :KK70:

Hemen listeyi taşıyıp tekrar kendimi dışarı atıyorum :D gelince görüşürüz inşallah :KK3:

Alana taşıdım kızlar listemizi ;) bir sıkıntı yok ve düzeltme gerektirmez o yüzden gönül rahatlığı ile çıkıyorum ;)
Kendinize iyi bakınca anacığımmmmmm :KK31::KK31::KK31::KK31:

Kızlar ben okadar gezdim geldim hala kimsede tık yok :(

Yahu herkes mi tatile gitti :D
Gerçi ben tatile çıkmıyorum da ne oluyor yine ayağı yanmış kedi modundayız :D Yarın sabah da yine Bahçeye gideceğim ;)

Bu arada bu haftanın listesini de aklımdayken paylaşayım;

Uyanınca Bol bol su ( ben genelde 500 mlden az fazla içiyorum uyanınca )

Kahvaltı; ( 09:00da en geç )
1 adet tuzsuz etimek
2 dilim yarım yağlı beyaz peynir
Bol yeşillik ( bugün marketten alacaktım da şansıma roka kalmamıştı bende daldım maydanozu unuttum :D )
Domates
Salatalık
1 fincan Yeşil çay

ara; 10:30da en geç
1 bardak ayran ( 1 yk chia tohumlu )

Öğlen; 13:00de
BOl salata
4 yk kadar sebze yemeği yada 3 yk tavuk kuş başı yada 2 yk kadar Bakliyat etli ;)
1 kase cacık ( ben kabaktan yaparım yağ yakımı çok daha etkili oluyor kabakla )
yada 2 yk kadar yoğurt ( 1 tatlı kaşığı kadar zerdeçal eklenecek her ikisinede )

ara; 15:00de
1 fincan sade Türk kahvesi

ara; 17:00de
1 fincan beyaz çay

Akşam; 18:30da en geç
Bol salata
4 yk kadar sebze yemeği yada 100 gr et yada 3 yk kadar tavuk kuşbaşı

ara; 21:00de
1 fincan sıcak su + 1 meyveli activya yada 1 nektarin yada 1/2 armut yada 3 mor erik

Gün içinde en az 3 litre su ve mümkünse 4 x 45 dakika yürüyüş hafta içinde ;)

Bana çok zevkli geldi bu listede ve şükür küçük kuşum çok daha iyi ;) bu durumda bu hafta çok daha güzel eksiler göreceğime inanıyorum ;)
Yarın bahçede az da olsa ip atlarım hem bahçede de iş yapacağım o yüzden güzel egzersiz yapmış olacağım ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bugünde erkenden uyandım yine şükürler olsun :KK68:
Bayrama kaldı şurda 9 gün :21: İnşallah bu hafta çok çok dikkatli devam edip önümüzdeki cuma harika bir sonuçla Sibelin ve sizlerin karşısında olacağım ;)
Malum yine Bahçe günümüz :KK48: hemen bir duş alıp kendime bir keyif kahvesi yapacağım sonrada zaten yollara atarız kendimizi evdekilerde uyanıp hazırlanınca ;) Hesapta bu hafta pek işimiz yokmuş ama mutlaka yine birşeyler çıkar :KK48:
Üzerime rahat birşeyler giyeyim de küçük kuzumla ip atlarız biraz hem ona eğlence hemde bana spor olur ;)

Gerçi herkes gezmelerde ama eminim okuyorsunuzdur burayıda ;) o yüzden kızlar hadi bu hafta herkes çok sıkı tutsun ki Bayram öncesi belki derece bile alabiliriz :21::21::21::21: Kaçamaksız bir hafta olsun inşallah ;)

Birde dün bir danışana daha aynı şeyi söyledi Sibel; Kesinlikle ne kadar su içersek okadar vücut yağ yakıyormuş ;) o yüzden SU SU SU :KK71:

Back
X