elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugünde erkenden uyanabildim

Gündüz hazır evdeyken biraz iş yapayım diyorum malum ayağı yanmış kedi gibi ha bire dışarı işlerim var ( çarşamba yine araba muayenesi için ta Silivriye gideceğiz büyük kızımla

)
Eee malum Bayramda yaklaşıyor boş durmak olmaz

gerçi daha çok olmadı dip köşe gireli ama her odanın camı açık olunca ister istemez daha fazla toz oluyor ( bizim arka sokakta hesapta bina bitti ama adamlar her gün yine toz kaldıracak bir şey yapıyorlar

)
Kızlar bu sabah bir tartılayım dedim de anam inanamadım

95,9 çıktım

gerçi bir kaç kere daha çıktım o zaman az fazla çıktım ama ucundan da olsa şu 95leri gördüm ya çok mutlu oldum

kesinlikle cumaya kadar çok sıkı tutmaya devam bakalım belki Sibelde çok daha güzel rakamlar görürüm

Bayramlık bir motivasyon olur bana
Geldim :) hikayemi özet geçeyim 68 kg ile evlendim 75-78 e kadar çıktım diyet rejim yapıp bıraktım sonra evliliğimşn 3.senesi eşim çocuk istedi ben istemedim çünkü 85 kgydim derken eşimden üç dört ay süre istedim. Ve malesef 81 e inip tekrar 85 olup hamile kaldım. Doğuma 103 ile gittim.. Bebegim 5 aylıkken 93 ile rejim yapmaya karar verdim sütümü etkilenmeyecek bir diyet olmalıydı bu.. Kuzenlerime dedim gelin beraber çıkalım bu yola dedim kuzenim benimle dalga geçti diyetin kaç gün sürecek 3 gün mü dedi.. Çok hırs yaptım zayıflcm dedim oda bana dha öncede yaptın diyerek dalga geçti neyse uzun lafın kısası 93 Ten 83 e düşmeyi basardım :) karatay diyeti yaptım hala devam ediyorum ama benim sıkıntım vücudum sanki kilo vermiş gibi değil kimse fark etmiyor yanlış mu yapıyorum acaba
Aramıza hoş geldin canım

Rakamlar farklı olsa da çoğumuz aynı süreci yaşadık

İnanılmaz ama ben evlendiğimde 52 kgdım

Almanyada doğup büyüdükten sonra İstanbula gelin gelince denge diye bir şey kalmadı bende birde sağ olsun eşim çok zayıfsın ölümü gör ye diye diye benim mideyi genişletti

üstünede bir depresyon derken 70lerle hamile kaldım ve 92 kgla doğuma girdim

tartılmadım ama doğum sonrası 80 - 85 falandım sanırım ki eşime göre çok çok iyi aman verme daha fazla modundaydı

sanki boyda varmış gibi

Sonra depresyona kaldığım yerden devam edince

nasıl olduğunu anlamadan hep daha fazla kilo aldım

108le ikinci kızıma hamile kaldım ve 9 ayda bu sefer 5 kg verdim

doktorlar bile şaşırdı sen hamilelikte nasıl kilo verdin diye

heh tamamdır ben bu işi kaptım derken süt olsun hesabı bir kocayı yemediğim kaldı

ve bir gün bir baktım rekorum 124.5 kg
Tabi önce bir ben öldüm bittim beni direk gömün diye bir kaç gün ağlama krizlerine girdim

hatta bir ara her çeşit diyeteyken nevrim döndü tutturdum mide ameliyatı olacağım diye

tabi oda büyük cesaret ve ben açıkçası okadar kurala uyamayacağımı düşündüm tabi birde ameliyat korkusu derken arkadaşlarımında ısrarıyla son anda vazgeçtim
Neyse uzatmayayım :) al ver al ver derken en sonunda bir arkşadaşımın tavsiyesi işle şu anda gittiğim diyetisyene başladım ve 117.6 ( benim tartıya göre 118le ) sağlıklı beslenmeye başladım ve şükür 5.ci ayın içindeyim ve 95leri ucundan da olsa gördüm ( toplamda 23 kg falan gitti yani )
Yolum uzun ama etrafımda kimse inanmasada ( şükür herkes artık helal kız sana aynen devam diye veriyor çoşkuyu ) ben kendime inanıyorum ve her geçen gün daha da az çıkmaya devam edeceğim
İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşana kadar burada kilo verme sürecinde birbirimize yarenlık edeceğiz
Bu arada Kaptan olduğum anlaşılmıştır sanırım

37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim

Gerçi şimdi herkes bayram telaşında ama eminim kızlarda geldikçe kendilerini tanıtacaklardır
Hee unutmadan daha evvel hiç bu cuma yarışmalarına katıldınmı?
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( bir nevi deneme süresi ve maalesef bu kural esnetilemiyor çünkü kaptanların hepsine kolaylık olsun sadece azimli düzenli olanlar listede olsun diye konulmuş bir kural )
Her gün mümkünse en azından 5 mesaj beklentimiz var ( hee önemli durumlarda bilgilendirince sıkıntı olmaz yoğunluk zamanlarında )
Birbirimizi bol bol motive edip yedikerlimizide paylaşıp birbirimizi gördüğümüz hatalar konusunda uyarıyoruz tabi tatlı dille
Birde bana başlangıç kilonu, hedefini yani mezun olmak istediğin kiloyu yazarsan not edeyim ki listeye gireceğin zaman onlarıda bildirmem gerekiyor
İnşallah sende şu çekirdek ailemize dahil olursun da önce yılbaşı sonrada yaza kadar çok çok güzel yollar kat eder hedeflerimize ulaşırız