• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geldim :) hikayemi özet geçeyim 68 kg ile evlendim 75-78 e kadar çıktım diyet rejim yapıp bıraktım sonra evliliğimşn 3.senesi eşim çocuk istedi ben istemedim çünkü 85 kgydim derken eşimden üç dört ay süre istedim. Ve malesef 81 e inip tekrar 85 olup hamile kaldım. Doğuma 103 ile gittim.. Bebegim 5 aylıkken 93 ile rejim yapmaya karar verdim sütümü etkilenmeyecek bir diyet olmalıydı bu.. Kuzenlerime dedim gelin beraber çıkalım bu yola dedim kuzenim benimle dalga geçti diyetin kaç gün sürecek 3 gün mü dedi.. Çok hırs yaptım zayıflcm dedim oda bana dha öncede yaptın diyerek dalga geçti neyse uzun lafın kısası 93 Ten 83 e düşmeyi basardım :) karatay diyeti yaptım hala devam ediyorum ama benim sıkıntım vücudum sanki kilo vermiş gibi değil kimse fark etmiyor yanlış mu yapıyorum acaba

Hoşgeldin aramıza. .

Davet ettikten sonra takım da görmeyince seni gelmeyeceksin diye düşündüm. :))

Inşallah hep Birlikte sağlıklı ve kalıcı güzel kilolar vereceğiz. .

Eşimi işe gönderdim küçük kuşuma da kahvaltısını hazırladım şimdi rahat rahat bende karnımı doyurabilirim ;)
Sonrada dün ertelediğim menemenlikleri yapayım hazır evdeyken ;) havada serin ohhh misss ;)
Yarına bırakırsam bir aksilik olur sonra domateslerim hoşaf gibi olmasın :D

elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür bugünde erkenden uyanabildim :21:
Gündüz hazır evdeyken biraz iş yapayım diyorum malum ayağı yanmış kedi gibi ha bire dışarı işlerim var ( çarşamba yine araba muayenesi için ta Silivriye gideceğiz büyük kızımla :KK66: )
Eee malum Bayramda yaklaşıyor boş durmak olmaz :temizlik: gerçi daha çok olmadı dip köşe gireli ama her odanın camı açık olunca ister istemez daha fazla toz oluyor ( bizim arka sokakta hesapta bina bitti ama adamlar her gün yine toz kaldıracak bir şey yapıyorlar :sinirli: )

Kızlar bu sabah bir tartılayım dedim de anam inanamadım :21: 95,9 çıktım :21: gerçi bir kaç kere daha çıktım o zaman az fazla çıktım ama ucundan da olsa şu 95leri gördüm ya çok mutlu oldum :KK66: kesinlikle cumaya kadar çok sıkı tutmaya devam bakalım belki Sibelde çok daha güzel rakamlar görürüm :KK66:
Bayramlık bir motivasyon olur bana :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK66: Rakamlar farklı olsa da çoğumuz aynı süreci yaşadık :KK66: İnanılmaz ama ben evlendiğimde 52 kgdım :KK67: Almanyada doğup büyüdükten sonra İstanbula gelin gelince denge diye bir şey kalmadı bende birde sağ olsun eşim çok zayıfsın ölümü gör ye diye diye benim mideyi genişletti :mad: üstünede bir depresyon derken 70lerle hamile kaldım ve 92 kgla doğuma girdim :KK66: tartılmadım ama doğum sonrası 80 - 85 falandım sanırım ki eşime göre çok çok iyi aman verme daha fazla modundaydı :KK70: sanki boyda varmış gibi :KK70: Sonra depresyona kaldığım yerden devam edince :KK70: nasıl olduğunu anlamadan hep daha fazla kilo aldım :KK43: 108le ikinci kızıma hamile kaldım ve 9 ayda bu sefer 5 kg verdim :KK70: doktorlar bile şaşırdı sen hamilelikte nasıl kilo verdin diye :KK70: heh tamamdır ben bu işi kaptım derken süt olsun hesabı bir kocayı yemediğim kaldı :KK70: ve bir gün bir baktım rekorum 124.5 kg :KK61:
Tabi önce bir ben öldüm bittim beni direk gömün diye bir kaç gün ağlama krizlerine girdim :KK48: hatta bir ara her çeşit diyeteyken nevrim döndü tutturdum mide ameliyatı olacağım diye :KK48: tabi oda büyük cesaret ve ben açıkçası okadar kurala uyamayacağımı düşündüm tabi birde ameliyat korkusu derken arkadaşlarımında ısrarıyla son anda vazgeçtim :KK48:

Neyse uzatmayayım :) al ver al ver derken en sonunda bir arkşadaşımın tavsiyesi işle şu anda gittiğim diyetisyene başladım ve 117.6 ( benim tartıya göre 118le ) sağlıklı beslenmeye başladım ve şükür 5.ci ayın içindeyim ve 95leri ucundan da olsa gördüm ( toplamda 23 kg falan gitti yani )
Yolum uzun ama etrafımda kimse inanmasada ( şükür herkes artık helal kız sana aynen devam diye veriyor çoşkuyu ) ben kendime inanıyorum ve her geçen gün daha da az çıkmaya devam edeceğim :KK66:

İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşana kadar burada kilo verme sürecinde birbirimize yarenlık edeceğiz :KK66:

Bu arada Kaptan olduğum anlaşılmıştır sanırım :KK48: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim :KK48:
Gerçi şimdi herkes bayram telaşında ama eminim kızlarda geldikçe kendilerini tanıtacaklardır :KK66:

Hee unutmadan daha evvel hiç bu cuma yarışmalarına katıldınmı?
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( bir nevi deneme süresi ve maalesef bu kural esnetilemiyor çünkü kaptanların hepsine kolaylık olsun sadece azimli düzenli olanlar listede olsun diye konulmuş bir kural )
Her gün mümkünse en azından 5 mesaj beklentimiz var ( hee önemli durumlarda bilgilendirince sıkıntı olmaz yoğunluk zamanlarında )
Birbirimizi bol bol motive edip yedikerlimizide paylaşıp birbirimizi gördüğümüz hatalar konusunda uyarıyoruz tabi tatlı dille :KK66:

Birde bana başlangıç kilonu, hedefini yani mezun olmak istediğin kiloyu yazarsan not edeyim ki listeye gireceğin zaman onlarıda bildirmem gerekiyor :KK66:

İnşallah sende şu çekirdek ailemize dahil olursun da önce yılbaşı sonrada yaza kadar çok çok güzel yollar kat eder hedeflerimize ulaşırız :KK66:

Günaydın daha önce hiç katılmadım kurallar ı pek bilmiyorum benim 6:aylık bir bebegim aslında sizin kadar aktif olamam sanırım ama takipte kalıp her cuma kilomu mutlaka yazarım

Günaydın daha önce hiç katılmadım kurallar ı pek bilmiyorum benim 6:aylık bir bebegim aslında sizin kadar aktif olamam sanırım ama takipte kalıp her cuma kilomu mutlaka yazarım

Rabbim kuzunu analı babalı büyütsün ....Aminnnnn
Günde bir iki mesaj bile yazsan sıkıntı olmaz sonuçta kuzunun ilgiye ihtiyacı var ;)
Kural çok fazla yok; dün de dediğim gibi düzenli paylaşım, motivasyon, günlük menü paylaşımı ve olmaz sa olmazımız her cuma öğlen 14:00de kadar bir önceki haftayla birlikte o haftanın kilosu ;)

Bildirimleri genelde şu şekilde yapıyoruz ;

Geçen Hafta; 96,1 kg ( misal )
Bu hafta; 95,5 kg
Giden; 0,6 kg
Yüzdesi ; 0,62 %

Yüzdeyi hesaplama çok basit;

Verdiğin kiloyu ( 0,6 bu örneğe göre ) Bölü Geçen haftanın kilosu ( örneğe göre 96,1 ) çarpı 100

Hesaplamayla ilgili sıkıntı olursa ben de yaparım sıkıntı olmaz ama herkesin öğrenmesini istiyorum ;) Bazen bende çünkü yoğun olursam onlarla vakit kaybı olmasın ;)

Kızlar Merhaba kimse kalmamış burda benim günlerim yoğun geçiyor

Kızımı sütten kesiyorum bugün altı gün oldu ikimiz içinde stresli bir dönem sütten kestigim için göğüslerim süt doldu ve hâlâ ağrıyor bu yüzden artıdayim

Bayram bitimi inş aranızda olurum

Kızımı sütten kesiyorum bugün altı gün oldu ikimiz içinde stresli bir dönem sütten kestigim için göğüslerim süt doldu ve hâlâ ağrıyor bu yüzden artıdayim

Ahh ne zor bir dönem. Çocuktan çok anneler etkilenip üzülüyor . :)
Emzirme dönemi çok kutsal çok özel bir süreç ..

C cengel canım hoşgeldin kendini tanitabilirsin

merhaba, benimde kilom 90,3 (dijital tartım var ve her sabah psikopat gibi tartılıyorum) boyum ise 1,70m Bezmialem'de diyetisyene gittiğimde kilom 76 olursa tabi aradaki farkı yağdan vermeyi başarabilirsem 38-40 beden giyebileceğimi kas dokumun iyi olduğunu söylemişlerdi. o zamandan beri sadece 3 kg verdim 93,5 iken gitmiştim tabi diyeti uygulayamadım. şimdi tekrar dikkat ediyorum inşallah 80'li kiloları görebilirim.

Bugün ham yaptığım ve yapacaklarim :)

Sabah,
Peynirli omlet
Zeytin

Öğle,
Avuç içi ebatin da yufka ekmek (antepten hediye :) 20 adet kadar.)
Peynir
Zeytin

Ara,
Kahve
2 ısırık bisküvi

Aksam,
Tavuk
Salata

Ara,
2 incir yemeyi düşünüyorum.

Spor,ev temizliği.. Ayrica dağ kıvamında ütüm var . Bu aksam yapmayi istiyorum bakalım güzel bir film eşliğinde :)

merhaba, benimde kilom 90,3 (dijital tartım var ve her sabah psikopat gibi tartılıyorum) boyum ise 1,70m Bezmialem'de diyetisyene gittiğimde kilom 76 olursa tabi aradaki farkı yağdan vermeyi başarabilirsem 38-40 beden giyebileceğimi kas dokumun iyi olduğunu söylemişlerdi. o zamandan beri sadece 3 kg verdim 93,5 iken gitmiştim tabi diyeti uygulayamadım. şimdi tekrar dikkat ediyorum inşallah 80'li kiloları görebilirim.

Hoşgeldin aramıza. ..
Diyetisyen listesimi uyguluyorsun ?
Kaptanımiz oynakbasi34 oynakbasi34 diyetisyen kontrolünde şahane kilolar veriyor..
Kolay gelsin hepimize. .

Bugün ham yaptığım ve yapacaklarim :)

Sabah,
Peynirli omlet
Zeytin

Öğle,
Avuç içi ebatin da yufka ekmek (antepten hediye :) 20 adet kadar.)
Peynir
Zeytin

Ara,
Kahve
2 ısırık bisküvi

Aksam,
Tavuk
Salata

Ara,
2 incir yemeyi düşünüyorum.

Spor,ev temizliği.. Ayrica dağ kıvamında ütüm var . Bu aksam yapmayi istiyorum bakalım güzel bir film eşliğinde :)
bezmialem de komşumun kızı çalışıyor diyetisyen olarak ,diyetisyeninin adı nedir?

Aysecim beni yanlış etiketledin sanırım. :)

Bu arada artık ugramiyirsun buraya arada gel sohbete lütfen. :KK200:
evet canım yanlış olmuş:KK48:
aslında foruma pek uğramıyorum biriki gündür buralardayım malum yaz ve ben yazlığa gidip geliyorum Hoppa
mutlaka gelirim sen de bize gel 5.takım bekleriz sohbete:KK60:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Akşam üzere Kızlar ve Annemle yürüyerek kızkardeşime gittik ;) iyi oldu hem yürümüş oldum hemde uzun zamandır mağazaları parmaklamamıştım oda aradan çıktı :D
İkram olarak patatesli börek, doğum günü pastası ve sonrasında da karpuz faslı vardı ama ben hiç birinin tadına dahi bakmadım :21::21::21::21:
Evden çıkmadan yemeğimi yemiştim zaten ( saat 17:15de )
Sadece şekersiz çay içtim ve tabiki bol su ;)

İnşallah azmimin karşılığını fazlasıyla göreceğime inanıyorum :KK76:

Allah yardımcın olsun canım ;) bir kaç gün sıkıntılı geçer ama sonra ikinizde rahat edersiniz ;)
Bende zaten tahmin etmiştim bayram sonrası döneceğinizi :KK60: İnşallah bayramdan sonra hepimiz Yılbaşı hedeflerimizi de belirleyip aynı azimle devam ederiz :21:

Aramıza hoş geldin canım ;) sende bendensin ( pisikopatlık konusunda :D bazen tartıya acıyorum :D )
Maşallah boyunda var o yüzden fazla kilolu görünmediğine eminim ;)
Bezmialem benim ikinci adresim diyebilirim :D tövbe ya RAbbim :D
Rabbim hastanelere düşürmesin yokluğunuda göstermesin ....Aminnnnn
Tam olarak nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Bezmialemi tercih ettiğine göre bana yakın bir yerlerdesindir ;)
Ben açıkçası devlet hastanesindeki diyetisyenlerden pek performans alınabileceğini düşünmüyorum :( daha doğrusu Eyüp devlet hastanesinde diyetisyene gitmiştim adama uydum 1 ayda 3 kg almıştım :D yanlış okumadın evet almıştım :D adam bana günlük 8 dilim ekmek verdi neyin kafasını yaşadıysa :D

Bende sultançiftliğinde bir özel diyetisyene gidiyorum ama çok memnunum ;) Genelleme yapmayayım belki sende çok güzel sonuçlar alırsın ama özelde biraz daha güzel ilgileniliyor ;) ben hafta gidiyorum kontrole ve kaçamak rizki bir hayli düşüyor sonuçta günler çabuk geçiyor :D

Umarım birlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize bir adım daha yaklaşırız ;)
Bu arada daha evvel yarışmaya katıldınmı ?

Kurallar çok basit ;

Düzenli olarak paylaşım bekliyoruz ( günlük yediklerinide yazarsan süper olur ki birbirimizi uyarırız sıkıntılı bir durum olursa diye )
Spor yapıyorsan ( ki zorunlu değil ama yapılırsa daha süper olur ;) )
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( en geç öğlen 14:00de olursa daha iyi olur bir hata varsa düzeltebilmek için )
Yeni gelen üyeler 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( maalesef esnetemeyeceğim bir kural sonuçta daimi olanlar yarışsın isteniyor ;)

Bu arada ilk hedefin olarak 80i not ediyorum ama dilediğin an hedefini aşağı çekebiliriz ileride ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde yine şükür sağlıklı bir şekilde güne uyanabildim erkenden :KK68:
Sabah 6da kalktım ve bol suyla güne başladım ;) bir güzel şekersiz Türk kahvemi de içtim :21:
Dün kaçamak yapmamış olmanın mükafatını 100 gr da olsa daha hafif uyandım :21: Bakalım cumaya kadar ne çıkacağım tartıda ;)

Bayrama çok az kaldı o yüzden bugün biraz temizlik yapıp bir postada çamaşır yıkayıp ütü yaparım ;) Yarın zaten sabah erkenden yine yollara düşeceğim ;) büyük kıza ayakkabı bakıp ordan da eşimle buluşup arabayı muayeneye götüreceğim ( eşimde şirket aracını götürecekmiş aynı muayene istasyonuna benden sonraki randevuyu kapmış :KK48: )

Bu arada dün telefonuma kıpır kıpır şarkılar indirdim :KK71: hem yarın yolda giderken dinlerim hemde okullar açılınca tekrar yürüyüşlerime başlamak istiyorum ( gerçi neredeyse her gün mutlaka bir yerlere çıktığım için yürüyorum ama o zaman daha sıkı tutmak istiyorum ;) )

Kızlar ben keyifle kahvaltımı da yaptım birazdan eşimi de gönderip hemen işlere girişeceğim ;)
Sizlerin Bayram öncesi yoğunluğu tavan yaptı sanırım :KK53: bende inşallah bir güzel evimin temizliğini de yapayım ki yarın kafam dinç olsun ;) gelen giden olmaz ama adetten olmuş Annemizden öyle görmüşüz ;)

Back
X