Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese tekrar iyi günler
Anam baya yoruldum ama baya iş bitirdim

odaların temizlik hariç

Dün hesapta yapacaktım ama başka şeylere dalınca benim menemenlikler kalmıştı bu saatte kadar onlarla boğuştum ama şükür bitti

bir yandan da mutfağı temizledim

3 kavanozda olsa biber turşusu kurdum

özellikle bahçeden ince olan tatlı biberleri toplamıştım daha çok bekletip yumuşamadan kurayım dedim

İlk kez bu hazır turşu kurlardan aldım bakalım nasıl olacak
Şimdi de az dinlenip banyomu temizliyeyim

Gece de koltuklarımı silerim
Akşam büyük görümcem çaya davet etmiş oraya gideceğiz

dönüşü de küçük kuzuyu Annemlere bırakacağım yatıya

sabah erken çıkacağım çocuk uykusundan olmasın dedim

Gerçi bu saatte uyuyor cadı gece uykum yok demez inşallah

Eşşek ablası gel bizde salonu toplayalım diyince ablasına bir diklendi mutfaktan bir fırladım ne oluyor diye anında kendini koltuğa atıp benim boğazlarım ağrıyor Ablam bana zorla iş yaptırmaya çalışıyor ama ben hastayım diye numara yapmaya başlamazmı

Tamam sen bilirsin ama bilgisayarda oyun oynarken yada çizgi film izlerken hiç hasta değilsin

madem öyle okullar açılana kadar sana ne bilgisayar nede çizgi film var hastaysan dinlen dedim

küstü haspam

mutfağa gidip tencereye bakıp dönene kadar odasına gidip ablasının yatağına yatmış

tabi can sıkıntısından uyumuş
Yeminle şimdikiler çok fena

odayı dağıtırken hiç hasta değil ama ne zaman dağıttıklarınızı toplayın desem anında bir yeri ağrır cadının

ablası bile diyor valla bundan iyi oyuncu olur diye
ben geldim bugün evimdeyim şükür gergin 5 gün sonunda oh dedik 2 gün evdeyim sonra hasta nöbetine geçicem düzenli bi diyet olmadı maalesef hastanede olunca ne bulduysam onu yedim sürekli ayaktaydım gerçi ama düzensiz olunca bişeye yaramıyo
Hadi gözün aydın canım insanın evi gibisi yok

inşallah bundan sonra çok daha dikkatli devam edersin

Bayramdan sonra Yılbaşı için hedef belirleyelim diyoruz hem motive oluruz hemde biraz daha dikkatli gitmemiz için bir sebep olur
Naaporsunuz ponçik arkadaşlarım .
Ben kahve içiyorum bir kare bitter eşliğinde... Henüz öğle yemeği yemedim islerden dolayi birazdan mercimek çorbası içeceğim.
Akşam misafirimin gelmesi kesinleşti. .
Evim temiz..ideal ev sahibi kıvamında hazırım .
Ay bende şimdi içtim şekersiz Türk kahvemi

Öğle yemeğimi ara verip yedim tabi düzen bozulmasın diye

gerçi senin iş yerinde mümkün olmayabiliyor

Birazdan da 1 nektari yerim ki akşam yemeğine kadar tutsun

Akşamlık henüz birşeyim yok ama olmadı az menemen yaparım

tembel işi

havalardanmıdır nedir evdekilerde yemek istemiyor üstelik ablasında nasılsa eşim birşeyler yer ( sağ olsun Enişte de diyette hesapta ama hiç gırtlağı durmaz

)
Sağolasın can kaptanım dediğin gibi stres yorgunluk hepsi üst üste geldi bide bizim oğlanın üç yaş sendromu başladı nerdeyse kafayı yicektim neyseki eşimle konuşup bazı sıkıntıları aramızda hallettik sağolsun desteğini esirgemedi birde burdan ayrı kalmakta pek yaramadı bana inşallah sonuna kadar beraber devam edip burdan mezun olucam
Kesinlikle birlikte harika sonuçlar göreceğiz canım

yeterki inanalım ki ben sonuna kadar inanıyorum hepimiz buradan hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi mezun olacağız