Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana

Kızlar evde olunca tabi yine laptob sırası beklemek zorunda kaldım

daha doğrusu sabahtan fırsatım olmadı akşam üzere de ablası ufaklığa bu seneki okul çantan benden diyince hadi AVMye gittik ailecek

Gerçi bana kalsa hiç gerek yoktu geçen seneki gayet güzel durumda ama onuda geçen sene eşimin halası doğum günü hediyesi almıştı tabi bizim büyük kardeşinede iyisi olsun istiyordu

Bu sene baştan ilan etti itiraz istemiyorum kardeşime ben alacağım çantasını diye

hadi tamam dedik ama çıkınca Allahtan şansımıza uygun bir çanta bulduk MİCKEYli

baştan başka alınsın istedi dedim ikiside lisanslı biri Mİckeyli diğeri MİNİli ama nedense MİNİli olan iki misli fiyataydı bende daha uygun olanı aldırdım

nasılsa seneye yine yenisini ister gerçi bu sefer hayatta aldırmam olanları kullansın

ablası 3 senedir aynı çantayı kullanıyor halada niyeti yok yeni almaya ama kardeşine gelince kıyamıyor kuzuya
Artık kırtasiye alışverişini öğretmenin vereceği listeye göre yaparız ama hazır çıkmışken büyük kız YGS için test kitabı aldı kendine 4 tane

gerçi daha 2 sene var ama ufak ufak hazırlanayım dedi

İnşallah sistemli bir şekilde devam eder de dilediği gibi güzel bir sonuç alır
Çıkmışken birde filtre kahve içelim dedik

akşamlık yemek yemedim çünkü nedense 2 - 3 gündür resmen davul gibi hissediyorum kendimi

karnım hamile hatunlar gibi şiş ve şükür şu saat oldu acıkmadım

bol suyla devam şu kabızlığım gitsin inşallah
Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar ben bu bayram baya cozuttum diyet falan yalan oldu bugünden itibaren daha sıkı başlıyorum iki hafta kaçamaksız devam edicem inşallah
En azından çok uzun süre sürmedi bu çozutma

eminim çok daha güzel devam edersin bundan sonra
Merhaba Arkadaşlar. Bugün 8.30 da uyandim. sabah yine 2 bardak su içtim kahvaltı öncesi. salatalik+peynir+1 dilim ekmek+1 yumurta. 10 dakika da bisiklet çevirdim, 1 sade soda içtim (arada su ictim).bu saate kadar yaptıklarim bunlar.
Menün gayet güzel kahvaltı için

Bende sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım

hatta birazdan yazarım yediklerimide
Allah kabul etsin darisi başımiza bizim kredi borcu var suan kesemedik. Bende gece çok geç yattim ütü yaptım mutfağı temizledim banyo wc temizligi derken 3.30 oldu saat. E birde o pislikle yatamazdim banyo yaptim. Tam uyucam derken kizim uyandi. Onu doyurdum tekrar uyut derken saat kac oldu uyudum bilmiyorum. Sonra da sabah 6 da uyandi beraber cizgi film izledik. Daha yeni uyudu simdi. Biraz dinlenip kalan islerimi halledecegim insallah. Bugun benim de KV gelicek birde kalicak dinlenmek yok yani. Kocam da suan da sutlac baskisi yapiyor. En son ne zaman tatli yaptin diye de cemkiriyor. Ben de zayiflayacagim diye ugrasiyorum.
Bu arada hoşbuldum

Deneme suresi sorun degil bende bu surecte alismis olurum umarim. Ben 83 kiloydum 13 kilo vererek 70 kiloya düstum hedefim 53. Gun icerisinde 5 mesaj yazmaya calisacagim en az. Daha once hic katilmadim cuma yarismasina. Gorur gormez dahil olmak istedim. Saolsun
@doga3 davet etti buraya geldim. Hesaplamayi anladim sorun yasamam sanirim ama yinede baslarda kontrol edersen sevinirim.
Birazcik bende kendimi tanitayim. 29 yasindayim calisiyorum ancak suan izindeyim bebegime bakiyorum. Bir cocugum var o da 3 aylik kiz

3 yillik evliyim. İstanbul da oturuyorum bende. Bir cocuk daha yapmadan iyice zayiflamam lazim. Sonra cok zor hamilelik oluyor. Yani anlayacagin kismetse once ver sonra al sonra ver kadin hayati. Tanistigima memnun oldum. Oldukca basarili kilo vermissin devamini dilerim.
Rabbim evladını Analı babalı büyütsün inşallah ...aminnnnn
Ne mutlu sana 70e düşmüştsün

kalan bir kaç kiloyuda nasılsa verirsin
Bugun iki buyuk bardak su ictim. Az ekmekle kahvaltimi yaptim. İsten firsat bulup yorgunlugu unutup muzik esliginde yarim saat spor yaptim. Daha cok oynama havasinda. Aksam menum belli degil simdilik.
Ohhhh ne güzel sporda yapılmış daha ne olsun
bugün eve gelir gelmez tartıldım şimdi tarlada çalışınca iştahım açıldığı için yemiştim valla ama sebze ağırlıklı yediğim için çok şükür kilo almamışım üstüne 300 g da vermişim valla çok
mutlu oldummm hatta 400 de olabilir başlagıç kilomu unuttum şuan

Ne güzel devamıda gelir inşallah ...aminnn
68.7 idim geçen hafta cuma bugün 69.3 çıktım 400 g gitmiş yaklaşık yarım kilo :)

Selamlar Hanımlar,
Dün Eskişehire geldim. Eşim ve kızım beni trenden almaya geldiler. Kızım köfte yemek istiyorum diye tutturunca köfteciye girdik. 6 adet ızgara köfte yedim ve ayran içtim. Saat 16:30 gibi akşam yemeğini yemiş olduk. Akşam eşimin 2 teyzesine bayramlaşmaya gittik. İkisinde de hiçbirşey yemedim. Dolayısıyla dün hiç bozmadım.
Bu sabah kahvaltıda patates kızartması, haşhaşlı börek ve simit vardı. Çeyrek simit yedim, haşhaşlı börekten de küçük bir parça yedim.
Öğlen 15:00 gibi kızımla buranın meşhur hamburgercisine gittik. Orada hamburger yedim ve ayran içtim.
Akşam yemeği yemedim. Kayınvalidem sarma ve baklava yapmış. 6 tane sarma, bir tane baklava yedim.
Bugünün böyle olacağını tahmin ediyordum. Yarın evimize dönünce tekrar düzene gireceğimi düşünüyorum.
En azından akşamlık yememişsin ama biraz karbonhidrat fazla kaçmış gibi

Gerçi dolanırken fazlasıyla yakmışsındır ama biraz daha azaltmaya çalış karbonhidratı