- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler
İki gündür okadar yoğundum ki inanın değil buraya bakmak telefonu şarja bile takmaya fırsatım olmuyordu
Çok keyifli bir iki gün oldu tabi bir okadar da yoğun ve yorucu
Bu sabah 04:00de ancak eve gelip yatabildik tabi ister istemez saat 11:00de kalkabildim kahvaltı yapmak için
Beslenme olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım
bol suyumuda içtim kaçamaksızda atlattım 
Kuzen bir sürü tatlı ve hamur işi yapmıştı hatta ille Yengeciğim diyet kabul etmiyorum ille yiyeceksin demişti ama o hengamede yemediğimi fark etmedi bile
Gece onun görümcesinin kınası vardı gündüzde ona koşturdum
Kınasını yok hediyelerini hazırla falan 
Bu arada dün gece giydiğim elbise çok bol geldi bana
Gitmeden nasılsa beli lastikli diye denememiştim ama eşimin halaları bile kız bu sana çok çok bol sakın bir daha giyme dediler
eskiden darlıktan az kilo versemde daha rahat olsa diye düşünürken bu seferde sanki birinden ödünç almışım gibi oldu

Artık o elbiseyle bir sene önce düğününde giydiğim abiyeyi de elden çıkarmam lazım
boşuna dolap beklemesin 
toplight
canım alıntın uçtu bir anda
şimdi görebildim ancak
keşke Ayşe mesaj atsaymış bana gece de olsa bir şekilde aynı gün cepten halletmeye çalışırdım
Biraz geç oldu ama hemen bakıyorum
Herkese hayırlı günler

İki gündür okadar yoğundum ki inanın değil buraya bakmak telefonu şarja bile takmaya fırsatım olmuyordu

Çok keyifli bir iki gün oldu tabi bir okadar da yoğun ve yorucu

Bu sabah 04:00de ancak eve gelip yatabildik tabi ister istemez saat 11:00de kalkabildim kahvaltı yapmak için

Beslenme olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım

Kuzen bir sürü tatlı ve hamur işi yapmıştı hatta ille Yengeciğim diyet kabul etmiyorum ille yiyeceksin demişti ama o hengamede yemediğimi fark etmedi bile

Gece onun görümcesinin kınası vardı gündüzde ona koşturdum

Bu arada dün gece giydiğim elbise çok bol geldi bana

Artık o elbiseyle bir sene önce düğününde giydiğim abiyeyi de elden çıkarmam lazım