• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceler
Bugün yediklerim
Sabah peynir kaşar peynir zeytin iki dilim ekmek bir çay kaşığı vişne reçeli

Ara mor erik bi tane

Öğlen iki köfte iki dilim ekmek bir bardak ayran (salata yapacaktim usengecligim tuttu )

Ara bir dilim karpuz
Bi saat sonra Yaseminli Yeşilçay

17:30gibi bir mor erik

19:00da bir tabak salata bir kase kuru fasulye bir kase chiali yoğurt

Yemek sonrası 20dk yürüyüş

Öğleden sonra 30 dk bisiklet çevirdim
50mekik çektim 30sn plank yaptım

40 dakika sporumu da yaptım ohh içim rahat rahat yatıcam şimdi :)
sabah : kepek ekmeğine peynir domates sandviç
öğlen : 5 köfte
ayran
iki tane soğan halkası
yanında az patates
akşam : mercimek çorbası
yarım lahmacun
kavurmalı pide almışlardı ondan bir dilim yedim
bir kase yoğurt
su : 2.5 lt yatana kadar daha içeirm :)

Iyi geceler
Bugün yediklerim

Ara mor erik bi tane

Öğlen iki köfte iki dilim ekmek bir bardak ayran (salata yapacaktim usengecligim tuttu )

Ara bir dilim karpuz

sendne sonra 5 köfte yazmaya utandım :) ama minik miniktiler olsun :)

sendne sonra 5 köfte yazmaya utandım :) ama minik miniktiler olsun :)
benim öğlen canım bişey istemiyordu iki taneyide zor yedim acikirsam daha çok yerim düşüncesiyle yedim iştahsız yani

Yoksa 6-7tane yerim afiyet olsun sanada canım ;)

ayran
iki tane soğan halkası
yanında az patates
yarım lahmacun
bir kase yoğurt
Menün guzeldi taki aksami okuyana kadar Karbonhidrat agirlikli olmus
Görünce dayanamadin dimi :((

Bravo bende yemedim kızlarım eşim dondurma çikolatalı pasta Makaron yediler yanimda üstünde çerez yok dedim hepsine çok mutluyum yeseydim gene pişman ve şişman olucaktim :))
Tebrikler canım hem yerken tam tadını çıkaramıyorsun diyeti bozma ve kilo alma sıkıntısından yemeyince ideal kilona bir adım daha yaklaşıyosun ve dirayet gösterdiğin için kendinle gurur duyuyorsun

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın Zayıflama yarışmasının bu güne kadar kim ne kadar kilo verdi listesinde bizim takımdan 3 kişi ilk 10a girdik

İnanılmaz mutlu oldum ben özellikle çünkü 99 kişiden hep 15inciyken en fazla bu sefer ilk 10da 7.ci olmuşum :21::21::21::21::21:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-52738209

Yeni üyeler o listede henüz yoktur ama listeye dahil olmuş olanlar izinlide olsa o listede yarışmayı bırakmadıkları sürece :KK66:
Tebrikler arkadaşlar sizlerle gurur duyduk ben katılalı kaç ay olmuş 4 kilocuk gitmiş millet 30 40 maşallah özenmemek elde değil

İyi akşamlar arkadaşlar hatta iyi geceler ben bugün çok yoğundum eve yeni geçtim çok yorgunum işlerimi bitirip hemen yatağa:uykucu:
Bugünkü menüm
Sabah bir simit
Ara yok
Öğle bir tabak çorba kase değil:KK45:
Ara bir armut 3 tane tahta bisküvilerden :KK48:
Akşam 3 köfte
Su 3 lt spor yok

Diademe Diademe T turkmenkizi86 kızlar sizde gelin artık senlensin grubumuz iyice
Sonbahar geliyor tatil fln bitmiştir artık :KK66:

Canim merhaba herkese merhaba...
Ya ben kilo aldim epey bir :(
Diyet birakilmamaliymis kesinlikle. Suan evimi boyuyoruz. Ama ben kendime söz verdim okul acilinca baslayacagim. Yine benim tayin işleri vs var. Bir duzene gireyim gruptayim insallah...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Haftasonu ve dönüş yolu baya yorulmuşum sanırım akşam erkenden uyuya kaldım hatta eşim kız şekerin mi yükseldi de uyudun erkenden dedi :KK48:
Çok şükür bu sabah erkenden uyanabildim ;) cumaya kadar hepimiz sıkı tutalım da şöyle güzel bir derece alalım ;) ilk 3e girelim ki notamız silinsin :21::21::21::21:

Bugün öğleden sonra küçük kızımın ilk yüzme dersi var :KK68: Kaç gündür yavrum çok heycanlıyım diyip duruyordu tabi ablamız geçmişte kötü bir tecrübe yaşadığı için ( onu götürdüğüm yüzme kursu yüzme bilmeyen çocuğa direk suya atla diye tutturmuştu ve 2.ci derse gitmedi bile ) itiraz edip durdu yok ben kardeşime izin vermiyorum ya bir şey olursa ya onada aynı şeyi yaptırırlarsa diye ama ikna edince ordaki kursta öyle öğretmiyorlar diye rahatladı biraz ;)

En azından az da olsa yüzmeyi öğrensin istiyorum ;) hani Allah korusun kazayla suya düşse kendini kurtarabilsin ;)
Büyük kıza ne dediysem sonradan ikna edipde başka kursa yazdıramamıştım :( aynı yerin kadınlar kısmına yazdırayım sende öğren diyorum ama ne mayo giymeyi sever ( maazallah bacaklarını gören olur :D ) nede denizi sever ( girmeyeceğim sonuçta der durur )

Bakalım nasıl geçecek bugün ilk dersi :KK68:

Biraz kendime geleyim de sonra bir keyif kahvesi yapayım önce kendime ;)

ya ben hiç sevemedim yeşilçayı oysa ki güzel de yağ yakımını arttırıcı etkisi olan birşey tadı güzel olanı yok mu bunun :) gerçi ben biziim normal çayı da haftada bir anca içen biriyim çay hayranı sayılmam :KK70:

Canım bende hiç sevmezdim önceden ama şu anda en az günde 1 tane içiyorum ;) Doğuşun muydu tam markasını hatırlayamadım ( bendeki de bitmiş almam lazım ) yeşil elmamlı yeşil çay var ;) kokusu çok güzel içimide elmalı çay gibi cidden çok güzel ;) benim büyük kız da nefret ederdi onu çok sevdi ;) Denemeni tavsiye ederim ;)
Hee birde çileklisi var oda çok güzel ;)

Bu günkü yediklerim
Sabah

2 kayısı
500 gr su

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Omlet
Peynir

İkindi
1 elma
Yarım maraş çöreği

Akşam
Ciğer kavurma
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Ayran

Öğlen saçma oldu evde değildim
Su 2 litreden fazla

Canım menün gayet güzel öğlenide akşama kadar yakmışsındır zaten ;)
Bence ekmek yerine kendine güzel bir çoban salata yap hem karbonhidrat olmamış olur fazladan hemde güzel tok tutuyor ;) miktardada sınır yok ( benim diyetisyene göre )

Herkese iyi akşamlar akşam yürüyüşü yapıp geldik ailece: ) Dün akşam da yürümüştüķ iyi oluyo 1 saat yürüdük bugün yediklerim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir 1 yumurta 1 dilim karışık tahilli ekmek
Ara birazcık sarı leblebi 3 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğle ezogelin corba bir dilim karisik tahilli ekmek
Ara chiali kefir 1 saat kadar sonra da yarım muz yarim nektarı (yarısını da batur yedi :))
Akşam domates soslu patatesli firin köfte 3 adet yanında biraz da patates salata bir bardak ayran
Ara light bisküvi 6 adet bu akşam yürüyüşte yedim yedim onu da ilk defa aldım paketin kalorisi 120cal idi onu da paylastik baturla tabii çoğunu ben yedim :)
2 buçuk litre de su: )
Bugün ne etmişim haa yaz yaz bitmedi: ))

Akşam biraz patates fazla gibi malum nişastalı ama eminim erken yemişsindir ;)

Iyi geceler
Bugün yediklerim

Ara mor erik bi tane

Ara bir dilim karpuz

Harika bir menü üstelik spor da yapılmış tebrikler :KK9:

ayran
iki tane soğan halkası
yanında az patates
yarım lahmacun
bir kase yoğurt

Menü gayet güzel sadece bir dahakine pide ve lahmacunu aynı anda tüketme bence ;) Sporda yapılmış ki bu en güzeli :KK9:

İyi akşamlar arkadaşlar hatta iyi geceler ben bugün çok yoğundum eve yeni geçtim çok yorgunum işlerimi bitirip hemen yatağa:uykucu:
Bugünkü menüm
Sabah bir simit
Ara yok
Öğle bir tabak çorba kase değil:KK45:
Ara bir armut 3 tane tahta bisküvilerden :KK48:
Akşam 3 köfte
Su 3 lt spor yok

Harikasın canım ;) aynen devam ;)

Canim merhaba herkese merhaba...
Ya ben kilo aldim epey bir :KK43:
Diyet birakilmamaliymis kesinlikle. Suan evimi boyuyoruz. Ama ben kendime söz verdim okul acilinca baslayacagim. Yine benim tayin işleri vs var. Bir duzene gireyim gruptayim insallah...

Hadi kuzum sende o zaman okullar açılana kadar işlerini bitir ve tekrar diyet moduna dön ;) birlikte fazlasını bile veririz nasılsa ;)

Anam dünden beri hala kendime gelemedim :) o yorgunlukla Kittenlove arkadaşımızı listeye dahil ederken yine minik bir hata yapmışım oda geçen haftanın kilosunu baz alacağıma başlangıcı baz almış :olamaz: Şimdi düzeltince derecemiz de yükseldi ( sonuçta geçen cumaya göre bu hafta 400 gr da olsa eksi görmüş )
Yani eğer bu sefer de hata yapmadıysam onuncu olmuşuz :KK48:

Kesinlikle bu liste düzenlemesini sağlam kafayla yapmam şart ;) yoksa Seabahar beni terlikle kovalayacak sonunda :D hatununda işini geciktirmiş oldum ama cidden daha yeni kendime gelebiliyorum ;)

Tebrikler arkadaşlar sizlerle gurur duyduk ben katılalı kaç ay olmuş 4 kilocuk gitmiş millet 30 40 maşallah özenmemek elde değil
ayyy bende varım listede yaşasın 10. amam olsun olmayadabilirdim pes etseydim şimdi okadar alışmışımki şimdi istesemde fazlasını yiyemiyorum yeyince suçluluk duyuyorum

Günaydın kızlar

Sanada Günaydın canım ;)

günaydın kızlar okul dönemi dün başladı bizde dün kızım okula başladı bugünde oğlumu götürcem bakalım bu süreç çekingen bi çocuk 4 yaşında sırf açılsın kendini keşfetsin istiyorum inşallah kolay alışır

Rabbim zihin açıklığı versin canım ;) merak etme canım arkadaşlarıyla kanaşınca ileride çok güzel açılır canım ;)
Benim ufak bile aslında özgüvenli olduğu halde daha beter oldu şimdi çene durmuyor :D bir keresinde sus bakalım ne kadar dayanacaksın dedik inan kronometre açtım 18 saniye ancak durdu sonra dayanamayıp yine konuştu :D

ayyy bende varım listede yaşasın 10. amam olsun olmayadabilirdim pes etseydim şimdi okadar alışmışımki şimdi istesemde fazlasını yiyemiyorum yeyince suçluluk duyuyorum

Kesinlikle sakın vazgeçme ;) bak 3 ay sonra o listede daha yüksek bir derecede olacağız hepimiz ;) hatta yeni gelen arkadaşlarımızda ekli olacak ;) kız gerçi sen mezun oldun listeye girmezsin sanırım sonraki analız raporunda ama kesinlikle bizden kopmadan devam et ki kilonu korursun ;)

Menün guzeldi taki aksami okuyana kadar Karbonhidrat agirlikli olmus
Görünce dayanamadin dimi :KK43:(
Aynen yaa okuldan geç gelince hazıra kalıyorum böyle oluyo neyseki annem gelio her aliam ev yemeğim olcak çok şükür böyle kaçamaklar olmadığın için de daha rahat kilo vericem inşAllah

Selamlar,
Bu sabah erken saatte şirket merkezinde eğitim olduğu için evde kahvaltı yapamadım. Normalde simit, pohaça birşeyler yerdim ama bugün yemedim. 12:00'de öğle arasında Karatay'a uygun bir öğle yemeği yerim diye düşünüyorum.
Unsuz beslenmeden kaynaklı ciddi bir hafifleme hissediyorum. Umarım devam ettirebilirim.

Back
X