• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam arkadaşlar sabah 5 gibi yattım 9 gibi de uyandım 4 saatlik uykuyla gözlerim şiş bir şekilde ortalıkta şapşal şapşal dolanıyorum bugün pek verimli geçemeyecek gibi. Bugün spora başlıyorum deli gibi hırslandım şuan 44 bedenim 40 bedene düşene kadar durmak yok

Selamlar,
Bu sabah erken saatte şirket merkezinde eğitim olduğu için evde kahvaltı yapamadım. Normalde simit, pohaça birşeyler yerdim ama bugün yemedim. 12:00'de öğle arasında Karatay'a uygun bir öğle yemeği yerim diye düşünüyorum.
Unsuz beslenmeden kaynaklı ciddi bir hafifleme hissediyorum. Umarım devam ettirebilirim.
Bende bir haftadır ekmek yemiyorum gerçekten çok fark ediyor ben karatay yaptım bi kaç kilo vermiştim ama sonra kilo vermem durdu spnra bende bıraktım inşallah sen güzel sonuçlar alırsın

Bende bir haftadır ekmek yemiyorum gerçekten çok fark ediyor ben karatay yaptım bi kaç kilo vermiştim ama sonra kilo vermem durdu spnra bende bıraktım inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız canım. Ben istediğim kiloya indikten sonra da bu beslenme şekline devam etmek niyetindeyim. Çünkü bu şekilde beslenince kendimi hafif ve enerjik hissediyorum.

Öğle yemeğimi az önce dışarıda yedim. Yarım kase domates çorbası, 8 adet inegöl köfte, domates ve ayran yedim.

İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız canım. Ben istediğim kiloya indikten sonra da bu beslenme şekline devam etmek niyetindeyim. Çünkü bu şekilde beslenince kendimi hafif ve enerjik hissediyorum.
İnşallah canım herkesin bünyesi farklı tabi önemli olan insanın yapısına uygun sağlıklı beslenmesi

Arkadaşlar dün eşime kilo vermek için iddaya girelim dedim önceden olsa hemen atlardı çünkü bilirdi veremeyeceğimi bir haftadır çok istikrarlı devam ediyorum ve kararlı olduğumu anladı sanırım benimşe iddaya girmedi kim bilir kaç defa iddaya girip kaybettim

Bisure duraklama oluyor inatla devam etmelisin bende iki yıldır Karatay tarzı besleniyorum karbonhidrat alınca Azda alsan kilo veremiyorsun karatayda

Hu huuu nerelerdesiz bakiyim kadın yesilcayini içti bisiklet çevirirken kk de sörf yapıyo :21:

Sonra mekik ve plank yapacağım

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla insülin direnç için endokrin ilaç yazacakti emzirmeyi biraktiginda yazarım demişti Dr

Dün aile hekimine danistim yazabilirmisiniz diye yazmam endokrin veya dahiliye Dr kontrolü altında kullan dedi

Kızlar bu insülin direncini ilaçsız nasıl kirabilirimki:110:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese iyi akşamlar

Bugün öğlene kadar evle boğuştum sonrada küçük kuzumu ilk yüzme dersine götürdüm ;)
Yavrum baştan biraz tedirgin oldu çok heycanlıyken ama sonra baktım gayet güzel devam ediyor ;) birazda sınıf arkadaşıyla birlikte olmanın güveniyle dersin ortalarında daha bir rahatladı ;)
Çok yoruldu ama inanılmaz zevkliymiş dedi ;) inşallah perşembe yine gideceğiz ve kuzum 1 aya kadar yüzmeyi öğrenir diye tahmin ediyorum ;)

Tam keyif yaparım diye düşünürken arkadaşım aradı ille gelin çaya bak benimkiyle biraz aramız limonu kafası dağılsın diye ;) bende tabiki hemen birazdan geliriz dedim ;)
Artık gece gelince damlarım yine biraz gidip ortam yumuşatalım da kapışmasınlar :D

ayyy bende varım listede yaşasın 10. amam olsun olmayadabilirdim pes etseydim şimdi okadar alışmışımki şimdi istesemde fazlasını yiyemiyorum yeyince suçluluk duyuyorum
Hu huuu nerelerdesiz bakiyim kadın yesilcayini içti bisiklet çevirirken kk de sörf yapıyo :21:

Sonra mekik ve plank yapacağım

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla insülin direnç için endokrin ilaç yazacakti emzirmeyi biraktiginda yazarım demişti Dr

Dün aile hekimine danistim yazabilirmisiniz diye yazmam endokrin veya dahiliye Dr kontrolü altında kullan dedi

Kızlar bu insülin direncini ilaçsız nasıl kirabilirimki:110:
insülin dirncini kilo vermek kırar hemde böyle çok güzel görürsün sonucu yada ilaç ilacı da zaten kiloyu verince kesiyolar

Bugün yediklerim
Uyaninca iki kuru kayısı

Sucuklu yumurta iki dilim ekmek peynir

Öğlen kuru fasulye bir kase dört kaşık pilav yarım kase yoğurt

Ara üç mor erik

Yeşilçay

Aksam bi kase kuru fasulye (şükür bitti bugün iki öğün kuru oldu )
Salata bir kase chiali yoğurt

Yarım saat bisiklet çevirdim
50mekik 30sn plank

Z Zehra_eymen Su perisi86 Su perisi86 kızlar menüler çok güzel maşallah spor da var :KK9:Ben de bugün şunları yedim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir bir yumurta bir dilim tam tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir kupa çay 5 6 adet yulafli üzümlü bisküvi bir saat kadar sonra da bir büyük fincan türk kahvesi
Öğlen tarcinli meyveli yoğurt bir kase kadar
Ara chiali kefir
Akşam bir büyük kase sütlü corba bir dilim tam tahilli ekmek
Su 2.5 litre spor baturu parka götürdüm :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Eve biraz evvel girdik ;) Arkadaşlarla oturup sohbet ettik bol bol şekersiz çay ve kahve eşliğinde ;) Bir yandan da kışlık fasülye yapacaktım dedi arkadaş birlikte doğrayıp onlarıda hemen konserveledik ;)
Gayet keyifliydi gerçi biz mutfakta erkekleri çekiştirirken onlarda salona bizi çekiştirmişlerdir ama biraz kafa dağıtmış olduk ;)

Beslenme olarak da gayet güzel bir gün oldu gerçi akşam bakliyat yada sote yemem gerekiyordu ben fasülye yedim :D ya kuru ha yaş hazır varken uğraşmıyayım dedim :D
Şimdi yatana kadar az daha su içeyim de tam olsun ;)

artık etap sonuncusu da değiliz :KK70: kaptanı da baya uğraştırdım bin kere liste düzenledi :)

Eeee her şerde bir hayır var demiyorlar boşuna ;) bak biraz uğraştım ama sonunculuktan kurtulduk :D Canın sağ olsun canım ne olacak elime mi yapışacak ;) Önümüzdeki hafta en azından çok daha rahat oluruz ;)

Bu arada menüleri tek tek alıntılamadım ama hepsi gerçekten güzel ;) tebrikler

Back
X