• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece biraz geç yatınca bu sabah ancak uyanabildim ama cidden vücudumun da dinlendiğini hissettim ;)
Şükür bu sabahda az da olsa eksi gördüm ;)
Bakalım cumaya kadar daha da fazla olurmu :)

Bir aksilik olmazsa bugün evde biraz iş yapayım birazda kuzuyla test kitabini yapmamız gerekiyor ;) malum okullar açılacak ve bizim eşşek direne direne 30 sayfadan fazla bıraktı artık bütün gün ara ara mola vererek pazar gününe kadar onları bitirmemiz lazım ;) Gerçi başına oturunca yapıyor da işte başına oturana kadar biraz direnme durumu var ;)
Öğretmenimiz birde yaz tatilinde okudukları kitapları getirin demiş tabi ben gel git akıllı o kısmı unuttum ve çocuğa ne bulsak okuttum ( gazete, dergi, ilan hatta internetteki yazıları :D )
Bakalım test kitabını bitirelim de olmadı bir iki hikaye kitabı ( incecik olanlardan var evde baya ) okutabilirim inşallah da en azından iki tanecik de olsa okula götürür bunu okudum diye ;)

En sağlıklısından kahvaltımı da ettim ;) keyif çayımı da içeyimde ufak ufak işlere girişirim ;)

Z Zehra_eymen @serenalar kızlar menüler çok güzel maşallah spor da var :KK9:Ben de bugün şunları yedim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir bir yumurta bir dilim tam tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir kupa çay 5 6 adet yulafli üzümlü bisküvi bir saat kadar sonra da bir büyük fincan türk kahvesi
Öğlen tarcinli meyveli yoğurt bir kase kadar
Ara chiali kefir
Akşam bir büyük kase sütlü corba bir dilim tam tahilli ekmek
Su 2.5 litre spor baturu parka götürdüm :)
Dün akşamı kaçırdım biraz normalde o kadar yemem bide bulgur ve fasulye biraz şişirdi beni tartıda artı gördüm bugün inşallah cumaya kadar gider

Günaydın arkadaşlar bende bugün kahvaltımı geç yaptım canım nasıl türk kahvesi çekiyor anlatamam bizim iş yerinde türk kahvesi yapacak malzeme yok o yüzden öğle arasını bekleyeeğim oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım yılbaşı hedefi belirleyelim mi gerçi çok var ama motive olur bizim için yada aylık hedeflerde koyabiliriz tabi arkadaşlarda uygun görürse

Günaydın arkadaşlar bende bugün kahvaltımı geç yaptım canım nasıl türk kahvesi çekiyor anlatamam bizim iş yerinde türk kahvesi yapacak malzeme yok o yüzden öğle arasını bekleyeeğim oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım yılbaşı hedefi belirleyelim mi gerçi çok var ama motive olur bizim için yada aylık hedeflerde koyabiliriz tabi arkadaşlarda uygun görürse

Canım biz geçen hafta yılbaşı hedefleri koyalım dedik zaten ;) tabi ben o ara yoğunluktan gelemeyince deng gelmedin ;) tabiki senide listeye ekledim ama hedefini yılbaşı için kendin belirle istedim ;)
Dediğin gibi uzun zaman ama hepimizi motive eder dedik ;)

Sende yılbaşı hedefini belirle canım hemen onuda ekleyeyim ;)

Canım biz geçen hafta yılbaşı hedefleri koyalım dedik zaten :KK66: tabi ben o ara yoğunluktan gelemeyince deng gelmedin :KK66: tabiki senide listeye ekledim ama hedefini yılbaşı için kendin belirle istedim :KK66:
Dediğin gibi uzun zaman ama hepimizi motive eder dedik :KK66:

Sende yılbaşı hedefini belirle canım hemen onuda ekleyeyim :KK66:
İyi yapmışsınız benim hedefim 73 ondan sonrada inşallah korumaya geçicem

Selamlar Hanımlar,
Sabah 08:00 de Karatay kahvaltısını yaptım. 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, siyah zeytin, 1 çay bardağı ceviz, domates yedim. Yanında limonlu çay içtim.
Öğlen yemek yemedim. Eğitimde olduğum için herkes yemeğe giderken ben de alışveriş yapmaya gittim:KK49:
Sonra kahve faslına eşlik ettim.
Akşam yemekte tarhana çorbası, izmir köfte ve bulgur pilavı var. Yanına da salata ve yoğurt olur muhtemelen.
08:00 de kahvaltı yaptığım için 16:00 da bir avuç çiğ badem yiyeceğim. Akşam yemeği 17:30-18:00 arası yeriz.

Selamlar Hanımlar,
Sabah 08:00 de Karatay kahvaltısını yaptım. 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, siyah zeytin, 1 çay bardağı ceviz, domates yedim. Yanında limonlu çay içtim.
Öğlen yemek yemedim. Eğitimde olduğum için herkes yemeğe giderken ben de alışveriş yapmaya gittim:KK49:
Sonra kahve faslına eşlik ettim.
Akşam yemekte tarhana çorbası, izmir köfte ve bulgur pilavı var. Yanına da salata ve yoğurt olur muhtemelen.
08:00 de kahvaltı yaptığım için 16:00 da bir avuç çiğ badem yiyeceğim. Akşam yemeği 17:30-18:00 arası yeriz.

Süpersin canım harike bir gün olmuş ve eminim akşamı da aynı şekilde geçirip günü kaçamaksız kapatacaksın ;)

Bugün yediklerim
Uyaninca iki kuru kayısı

Sucuklu yumurta iki dilim ekmek peynir

Öğlen kuru fasulye bir kase dört kaşık pilav yarım kase yoğurt

Ara üç mor erik

Yeşilçay

Aksam bi kase kuru fasulye (şükür bitti bugün iki öğün kuru oldu )
Salata bir kase chiali yoğurt

Yarım saat bisiklet çevirdim
50mekik 30sn plank
Canım geçen bende 3 gün taze fasulye yemiştim insan aynı şeyleri yeyince sıkılıyor tabi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Akşam yemeğimi de yediğime göre aklımdayken yediklerimi de yazayım;

Uyanınca ;
1 büyük bardak bamya suyu ( birazdan uzun uzun anlatacağım ;) )

Kahvaltı ; 08:15de
2 dilim beyaz peynir
2 adet domates
1 / 2 kırmızı biber
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 11:30
1 bardak chialı ayran

Öğlen ; 13:30da
2 kepçe Mercimek çorbası
1 kase kabaklı cacık bol naneli

ara; 15:00
1 fincan şekersiz Nescafe

ara; 16:45de
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Akşam; 17:45de
4 - 5 kaşık kadar zeytinyağlı taze fasülye
1 kase kabaklı cacık
1 tabak bol soğanlı domates salatası ;)

Gün içinde 1.5 litre su içtim ( biraz az oldu bugün ama yatana kadar 3 litreyi bulurum nasılsa )

Şimdi gelelim benim şu Bamya suyuna :KK48:

Bugün ilk kez yaptım ama eğer unutmazsam her gün en azından 1 hafta denemek adına yapmayı planlıyorum ;)
Tarıf çok basit ;)

4 adet bamyayı uçlarını yarıya bölerek ( tam ayırmadan çentik atar gibi ) geceden 1 bardak suya koyup üzerini bir çay tabağı ile kapatıyoruz ( içine toz falan girmesin diye yoksa bir etkisi yok çay tabağının ;) )

Bunu bana dün gece gittiğimiz arkadaşım önerdi ;) daha evvel söylemişti ama açıkçası unutmuştum onunda o gün aklına gelince bamya almış biraz banada verdi dene diye ;)
Annesinin köyünde yaşlı bir bayan bunu yapmaya başlamış ve hiç diyet yapmadığı halde ( ki börek falanda arada abartmadan yemiş ve çok hareketli bir hatun da değilmiş ) 1 ayda tam 6 kg vermiş ;)
Kadın o ara doktora gittiğinde öncesinde kolestrolü ve şekeri yüksekken değerleri normale düşmüş ;)

Kızıda yapmaya başlamış oda aynı şekilde faydasını görmüş üstelik karaciğerede çok faydalıymış ;) Metabolizmayı hızlandırım vücudun yağ yakmasına yardımcı oluyormuş ;) üstelik hiç uğraştıracak bir tarif değil hatta kışın şoklanmış Bamyada kullanılabilir ( 1 paket alınsa zaten çok uzun süre gider ve bamyalar büyükse 3 tane bile yeterli )

Bamyanın o uzayan suyu belki mide bulandırabilir diye bamyaları sabah bardaktan çıkarmadan direk pipetle iç dedi arkadaşım bana ;) Sabah bende öyle yaptım ve hiç te rahatsız edici bir içimi yok gayet güzel içtim ;)
Bağırsakların da çalışmasına faydası var ;)

Bakalım inşallah istikrarla devam ederim de diyetimle birlikte yağları daha çabuk kışkışlarım ;)

Hani denemek isteyen olursa diye sizlerle de paylaşayım dedim :21:

iyi akşamlar anca geldim eve yemeği yedim foruma göz atayım dedim ben de baya yorucuydu bugün. benim artık hafta sonları da dersim olucak sabah sekiz öğlen 3 e - 4 e kadar ve öğle arası yok . şimdi öğlen 10 dk boşlukta ne yicem onu düşünüyorum sabah baya erken kalkıp kahvaltı yapmam lazım öğlen için de yanımda sandviç dışında ne götürebilirim . öğlene kadar acıkırım 6 saat var arada diye chialı ayran içerim diye düşündüm kahvaltıda tok tutar.

iyi akşamlar anca geldim eve yemeği yedim foruma göz atayım dedim ben de baya yorucuydu bugün. benim artık hafta sonları da dersim olucak sabah sekiz öğlen 3 e - 4 e kadar ve öğle arası yok . şimdi öğlen 10 dk boşlukta ne yicem onu düşünüyorum sabah baya erken kalkıp kahvaltı yapmam lazım öğlen için de yanımda sandviç dışında ne götürebilirim . öğlene kadar acıkırım 6 saat var arada diye chialı ayran içerim diye düşündüm kahvaltıda tok tutar.

Canım kendine ;
  • bir kavanoza kabaklı yoğurt yani cacık yapabilirsin :KK66: hem tok tutuyor hemde inanılmaz yağ yakıyor :KK66:
  • Kabak patlıycan yağsız tavada geceden kızartıp soğuk olarak yiyebilirsin az yoğurtla yada ayranla :KK66:
  • Yoğurtlu kırmızı lahana salatası olabilir ( kırmızı lahanayı bol limonla iyice ovup yumuşatınca çok daha lezzetli oluyor )
  • Kavurma yada kuru et tarzı şeyleri seviyorsan oda yanına olabilir :KK66:
  • Tavuklu salata yada ton balıklı salata olabilir :KK66:
  • Tatlı birşeyler canın istiyorsa Activya yiyebilirsin meyveli yada evde kendin yapabilirsin meyveli yoğurdunu ;)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama diğer kızlarda akıllarına gelirse yazarlar nasılsa :KK66:

şöyle düzenimi değişmek zorunda kalması hiç hoşuma gitmiyor vallahi ya :KK43:
Canım geleceğinin daha sağlam ve güzel olması için bir süre daha sıkı tutman lazım ;) sonradan sana açılacak kapıları düşün ;) emin ol planlı gidersen alışınca hiç etkilemeyecek seni ;)

Canım kendine ;
  • bir kavanoza kabaklı yoğurt yani cacık yapabilirsin :KK66: hem tok tutuyor hemde inanılmaz yağ yakıyor :KK66:
  • Kabak patlıycan yağsız tavada geceden kızartıp soğuk olarak yiyebilirsin az yoğurtla yada ayranla :KK66:
  • Yoğurtlu kırmızı lahana salatası olabilir ( kırmızı lahanayı bol limonla iyice ovup yumuşatınca çok daha lezzetli oluyor )
  • Kavurma yada kuru et tarzı şeyleri seviyorsan oda yanına olabilir :KK66:
  • Tavuklu salata yada ton balıklı salata olabilir :KK66:
  • Tatlı birşeyler canın istiyorsa Activya yiyebilirsin meyveli yada evde kendin yapabilirsin meyveli yoğurdunu :KK66:
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama diğer kızlarda akıllarına gelirse yazarlar nasılsa :KK66:
ya teşekkür ederim en çok cacık fikrini sevdim :) salata da çok mantıklı :)

Back
X