• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar sabah kızı okula götürdük bi kadın vardı öğrenci velisi çok kiloluydu karne zamanı 10-15 kilo vermişti şimdi tanıyamadım bildiğin 38 beden olmuş kadın 25 kilo vermiştir tatilde ben şok eşim bu kadında doktor novzaradana gitmiş heralde dedi( sürekli tlc bakıyorum ordaki doktor:KK70:):oha: oy oy sabah kıza 20 gün önce aldığım pantolon dar oldu kilo almış sinirim bozuldu sende dikkat edeceksin dedim biraz deneyim olmazsa diyetisyene götürürüm:KK35:canım sıkıldı ... geçmişe birazdan bakarım
Kızın kaç yaşında canım
Motive etsin seni o kadın canım neden biz de öyle olmayalım istemek başarmanın yarısıdir : )

Beden terbiyesi nin yüzme kursuna yazılıyorum kızıda götürücem oraya gittim bilgi aldım haftaya başlarım şimdi reğl oldum 3 aydan sonra düEnsizleşmişti son zamanlarda 3 aydır olmayıncada menepoza girdim herhalde dedim pazar günü oldum tekrar haliyle bu gün artıdayım hafta sonu kaçırmadım yoksa ...gidiş geliş 1 saat yürüdüm yolu uzata uzata bahaneyle:)

Kızım 3. Sınıf 8 yaşında hiç deme ya pis gaza geldim:)

Dogacim resimler de kilolu durmuyor kızın. Ama dediğin gibi yüzme iyi gelir ikinizede. .
Eşine de çok güldüm :) ben de o programı izliyorum.. başladığı da eşim seninkiler başladı diyo.

Dogacim resimler de kilolu durmuyor kızın. Ama dediğin gibi yüzme iyi gelir ikinizede. .
Eşine de çok güldüm :) ben de o programı izliyorum.. başladığı da eşim seninkiler başladı diyo.
Boyu da uzun sıpanın ondan haziranda 44.5 du 47.5 olmuş 36 beden okul eteği giyiyordu geçen dönem dün olmadı hep abilerinin yüzünden düzensiz yemek sırayla bir o bişeyler yedi bir öbürü ee onlarla ucundan kıyısından bizdende yedi:KK43: biri okula gitti büyükde haftaya başka şehirde iş görüşmesi yapıcak kafasına yatarsa kii güzel teklif büyük ihtimal kalıcak düzenimizi kurarız inşallah babayada dedim bitti benim gibi yiyceksin sende yada o görmeden ye....ayrıca doktorda çok tatlı :KK48:

3 gün izinliyim.. olanı okula bıraktım çok yakın evimize..
Ordan salona geçtim. Plates için gerekli evrakları aldım yarın da saati belirlemek için gideceğim tekrar...
Oh iyi etmişsin bende dün kadın spora gitti ( yine o proğram:KK45:) bende salona yazılmak istiyorum dedim benimki :confused:böyle oldu:sopa:hiç kusura bakmasın biraz yüzmeye gidip sonrada salona gitme planım yeter kendime zaman ayırmadım yıllarca :KK43:

Oh iyi etmişsin bende dün kadın spora gitti ( yine o proğram:KK45:) bende salona yazılmak istiyorum dedim benimki :confused:böyle oldu:sopa:hiç kusura bakmasın biraz yüzmeye gidip sonrada salona gitme planım yeter kendime zaman ayırmadım yıllarca :KK43:

Neden istemiyor ki .. ikna edersin sen eşini ..
Kendine vakit ayir...hep evi çocukları düşünüyoruz kendimizden ödün veriyoruz ...

Ben de kızın yaşlarındayken o kilolardaydim kuzum düzenli beslenme şart. ..

Oğlun için de hayırlı olsun is görüşmesi. ..

Beden terbiyesi nin yüzme kursuna yazılıyorum kızıda götürücem oraya gittim bilgi aldım haftaya başlarım şimdi reğl oldum 3 aydan sonra düEnsizleşmişti son zamanlarda 3 aydır olmayıncada menepoza girdim herhalde dedim pazar günü oldum tekrar haliyle bu gün artıdayım hafta sonu kaçırmadım yoksa ...gidiş geliş 1 saat yürüdüm yolu uzata uzata bahaneyle:)
Ne güzel ikiniz için de çok iyi olur :) bu hafta regl olanların sayısı artıyor ben de biraz once oldum: )

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Tekrar hayırlı günler

Sabah okula kuşumu götürdüm malum ilk gün şimdi babası kapıdan bırakıp gitse üzülürdü ;)
Tabi hatunların hepsi orada ;) baya bir sohbet ettik bir kaçı beni hiç izinde görmemişti kız baya fark var dediler anam bir havalar bende bir havalar :D dermişim :D

İlk ders bitene kadar orda sohbet ettik ve tam gidecektim ki teneffüs zili çaldı ;) bizim kuzu tabi bahçeye çıkar çıkmaz beni görünce anında sarıldı bana ;) diğer veliler kalıyor diye sende gitmesen olmazmı demeye başladı ama evde işlerim var bitirip hemen geleceğim diyince tamam dedi ;)

Gelir gelmez makineye çamaşırlarımı attım ve mutfağa daldım ;) öğlenlik fasülyemi pişirmek için ateşe koyup mutfağımı temizledim ;) Şimdi bir tek çamaşırlarımı asayım az dinleneceğim ;)
ASlında temizlik yapmam lazım dün bütün gün dinlenince bugüne kaldı hepsi ;) Artık bir iki güne hazır reglken temizliğimi yaparım sonrada doğru sabahları kuzuya okula bıraktıktan sonra parka atacağım kendimi ;)

Günaydın kızlar sabah kızı okula götürdük bi kadın vardı öğrenci velisi çok kiloluydu karne zamanı 10-15 kilo vermişti şimdi tanıyamadım bildiğin 38 beden olmuş kadın 25 kilo vermiştir tatilde ben şok eşim bu kadında doktor novzaradana gitmiş heralde dedi( sürekli tlc bakıyorum ordaki doktor:KK70:):oha: oy oy sabah kıza 20 gün önce aldığım pantolon dar oldu kilo almış sinirim bozuldu sende dikkat edeceksin dedim biraz deneyim olmazsa diyetisyene götürürüm:KK35:canım sıkıldı ... geçmişe birazdan bakarım

Canım kesinlikle bizde başaracağız ve bir sonraki senenin başında da seni görenler aynı şeyi senin için söyleyecekler ;) hafif dar da gelse sakın pes etme ödem vardır belki o yüzden bol suyla devam et eminim 1 haftaya kalmaz yine olurlar sana ;)

Rakama takılma sonuçta regl bitince hemen o şişlikler de gider ;)

Kızım 3. Sınıf 8 yaşında hiç deme ya pis gaza geldim:)

Aynen o gazla devam edelim canım ;) bugün bir kaç kişi banada söyleyince daha bir gaza geldim şükür ;)

Bizde izleriz genelde TLCdeki o programı ;) her defasında eşim hemen der Allahım kimseyi bu şekilde sınamasın diye ;) Cidden artık öyle bir psikolojiye girdim ki yolda gördüğüm her kilolu için dua ediyorum RAbbim yardımcı olsun da sağlığı için kilolarını versin diye ;)

3 gün izinliyim.. olanı okula bıraktım çok yakın evimize..
Ordan salona geçtim. Plates için gerekli evrakları aldım yarın da saati belirlemek için gideceğim tekrar...

Ohhh süpersin canım ;) eminim çok çok güzel faydasını görürsün ;)
Bende o kilolara geleyim ilk işim spor salonuna yazılmak olacak ;) hatta diyorum seneye yaza doğru da yüzmeye yazılayım nasılsa belediyenin ki bedava haftada iki gün hem rahatlarım hemde sıkılaşırım ;) kalan günler içinde normal spora yazılırım ;)

Boyu da uzun sıpanın ondan haziranda 44.5 du 47.5 olmuş 36 beden okul eteği giyiyordu geçen dönem dün olmadı hep abilerinin yüzünden düzensiz yemek sırayla bir o bişeyler yedi bir öbürü ee onlarla ucundan kıyısından bizdende yedi:KK43: biri okula gitti büyükde haftaya başka şehirde iş görüşmesi yapıcak kafasına yatarsa kii güzel teklif büyük ihtimal kalıcak düzenimizi kurarız inşallah babayada dedim bitti benim gibi yiyceksin sende yada o görmeden ye....ayrıca doktorda çok tatlı :KK48:

Aman kuzunun önüne bir an önce geç canım ;) benim büyük kızda baya kilolu hatta şu anda benden bile kilolu :( çok üzülüyorum onun haline ama şu anda 17 yaşında olduğu için çok fazla üzerine gitmeye gelmiyor ;) önünden de alamıyorsun sonuçta ;)
Seninki hazır henüz sana çok fazla karşı çıkamayacağı bir yaşta olduğu için onu sağlıklı beslenmeye rahat yönlendirebilirsin ;) Büyükte hep diyorum hatanın çoğu bende fast food olsun atıştırmalıklar olsun hiç sınır koymadık canım çekti değdiği an istediğini aldık iyilik yaptığımızı düşünerek ( sonuçta bende o kafadaydım ve o bir yediyse bende fırsat o fırsat iki yedim :( )
Tabi mide genişleyince önüne geçmek daha zor oldu birde evde olunca istediğin kadar kendini yırt bulup yiyordu :(

Küçük kızımda o hatayı yapmadım şükür ;) aksine hiç alıştırmadım hatta MC tarzı yerleri hiç bilmez yiyenlerede at eti yiyorsunuz sağlıksız o der :D haftada en fazla iki kere atıştırmalık birşeylere izin veriyorum ve evde ne kızartma nede başka ağır yemekler yapmıyorum ;)

İlk diyetisyene başlamadan dedim bundan sonra ben ne yersem sizede o var dedim ( gerçi dün hamur kızarttım ama kırk yılın başı onlara yapıyorum :D )
Eşim ben diyetisyene başladığımdan beri 7 kg verdi ( ondada ufakda olsa göbek vardı :D )
Büyük kızım direnmesine rağmen 3 - 4 kg ancak verdi ama artık daha sağlıklı besleniyor onun tek sıkıntısı sabahtan akşama kadar aç oturur sonra 1 öğün yer midem almıyor diyor :(
Ufaklığın aklı çıkıyor kilo alacak diye :D eee anası doğduğundan beri diyette :D
O tam bir senedir hala 26.5 kg ki benim saftirik kızkardeşim kendi çocukları aşırı zayıf oldukları için benim kıza tombiş diyor :( onun ikizleri 9 yaşında biri 21 kg diğeri 25 kg hatta okulda sağlık taramasında oğlan için aşırı zayıf doktora götürün demişler )

Hep diyorum bizlerin yaşadıklarını evlatlarımız yaşamasın inşallah ...Aminnnn

Ohhh çok şükür çamaşırlarımı da serdim ;) Anam felaket hava sıcak hatta kan ter içinde kaldım ;)
Yemeğimde pişti ;) şimdi birde keyifle kendime bir salata yapayım ki vakit gelince acele etmek zorunda kalmayayım ;)

Okula biraz erken gideceğim ki hem hatunlarla iki sohbet edeyim hemde kuzuya söz verdim işim erken bitince hemen geleceğim diye ;) son teneffüste görsün beni de küsmesin kuzu :D

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine ben geldim :KK70:

Kuzunun son teneffüsüne yetiştim :KK66: Beni görünce çok sevindi :KK68:Eee alıştı tabi bütün yaz birlikte olmamıza ayrılık zor geldi :KK48: Neyseki yarın evden göndereceğimi izah edince kabul etti :KK66:
Çıkışta Öğretmenimizin listesinde eksik olanlarıda alıp ufaktan bir de markete uğrayıp eve dönebildim :KK66:
Büyük kızın eksiklerini de artık akşam çıkıp alırız ;)

Şimdi güzel bir keyif kahvesi içip sonrada geleneksel kitap kaplama şenliklerime başlıyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Neden istemiyor ki .. ikna edersin sen eşini ..
Kendine vakit ayir...hep evi çocukları düşünüyoruz kendimizden ödün veriyoruz ...

Ben de kızın yaşlarındayken o kilolardaydim kuzum düzenli beslenme şart. ..

Oğlun için de hayırlı olsun is görüşmesi. ..
Öyle hep onları ön planda tuttum sıra bende artık gidicem dersem giderim belediyenin olursa hele hiç sormam :) zamanında beni engelledi hem iş hem sosyallikte şimdi geçti:63:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Tekrar hayırlı günler

Sabah okula kuşumu götürdüm malum ilk gün şimdi babası kapıdan bırakıp gitse üzülürdü :KK66:
Tabi hatunların hepsi orada :KK66: baya bir sohbet ettik bir kaçı beni hiç izinde görmemişti kız baya fark var dediler anam bir havalar bende bir havalar :KK70: dermişim :KK70:

İlk ders bitene kadar orda sohbet ettik ve tam gidecektim ki teneffüs zili çaldı :KK66: bizim kuzu tabi bahçeye çıkar çıkmaz beni görünce anında sarıldı bana :KK66: diğer veliler kalıyor diye sende gitmesen olmazmı demeye başladı ama evde işlerim var bitirip hemen geleceğim diyince tamam dedi :KK66:

Gelir gelmez makineye çamaşırlarımı attım ve mutfağa daldım :KK66: öğlenlik fasülyemi pişirmek için ateşe koyup mutfağımı temizledim :KK66: Şimdi bir tek çamaşırlarımı asayım az dinleneceğim :KK66:
ASlında temizlik yapmam lazım dün bütün gün dinlenince bugüne kaldı hepsi :KK66: Artık bir iki güne hazır reglken temizliğimi yaparım sonrada doğru sabahları kuzuya okula bıraktıktan sonra parka atacağım kendimi :KK66:

Canım kesinlikle bizde başaracağız ve bir sonraki senenin başında da seni görenler aynı şeyi senin için söyleyecekler :KK66: hafif dar da gelse sakın pes etme ödem vardır belki o yüzden bol suyla devam et eminim 1 haftaya kalmaz yine olurlar sana :KK66:

Rakama takılma sonuçta regl bitince hemen o şişlikler de gider :KK66:

Aynen o gazla devam edelim canım :KK66: bugün bir kaç kişi banada söyleyince daha bir gaza geldim şükür :KK66:

Bizde izleriz genelde TLCdeki o programı :KK66: her defasında eşim hemen der Allahım kimseyi bu şekilde sınamasın diye :KK66: Cidden artık öyle bir psikolojiye girdim ki yolda gördüğüm her kilolu için dua ediyorum RAbbim yardımcı olsun da sağlığı için kilolarını versin diye :KK66:

Ohhh süpersin canım :KK66: eminim çok çok güzel faydasını görürsün :KK66:
Bende o kilolara geleyim ilk işim spor salonuna yazılmak olacak :KK66: hatta diyorum seneye yaza doğru da yüzmeye yazılayım nasılsa belediyenin ki bedava haftada iki gün hem rahatlarım hemde sıkılaşırım :KK66: kalan günler içinde normal spora yazılırım :KK66:

Aman kuzunun önüne bir an önce geç canım :KK66: benim büyük kızda baya kilolu hatta şu anda benden bile kilolu :KK43: çok üzülüyorum onun haline ama şu anda 17 yaşında olduğu için çok fazla üzerine gitmeye gelmiyor :KK66: önünden de alamıyorsun sonuçta :KK66:
Seninki hazır henüz sana çok fazla karşı çıkamayacağı bir yaşta olduğu için onu sağlıklı beslenmeye rahat yönlendirebilirsin :KK66: Büyükte hep diyorum hatanın çoğu bende fast food olsun atıştırmalıklar olsun hiç sınır koymadık canım çekti değdiği an istediğini aldık iyilik yaptığımızı düşünerek ( sonuçta bende o kafadaydım ve o bir yediyse bende fırsat o fırsat iki yedim :KK43: )
Tabi mide genişleyince önüne geçmek daha zor oldu birde evde olunca istediğin kadar kendini yırt bulup yiyordu :KK43:

Küçük kızımda o hatayı yapmadım şükür :KK66: aksine hiç alıştırmadım hatta MC tarzı yerleri hiç bilmez yiyenlerede at eti yiyorsunuz sağlıksız o der :KK70: haftada en fazla iki kere atıştırmalık birşeylere izin veriyorum ve evde ne kızartma nede başka ağır yemekler yapmıyorum :KK66:

İlk diyetisyene başlamadan dedim bundan sonra ben ne yersem sizede o var dedim ( gerçi dün hamur kızarttım ama kırk yılın başı onlara yapıyorum :KK70: )
Eşim ben diyetisyene başladığımdan beri 7 kg verdi ( ondada ufakda olsa göbek vardı :KK70: )
Büyük kızım direnmesine rağmen 3 - 4 kg ancak verdi ama artık daha sağlıklı besleniyor onun tek sıkıntısı sabahtan akşama kadar aç oturur sonra 1 öğün yer midem almıyor diyor :KK43:
Ufaklığın aklı çıkıyor kilo alacak diye :KK70: eee anası doğduğundan beri diyette :KK70:
O tam bir senedir hala 26.5 kg ki benim saftirik kızkardeşim kendi çocukları aşırı zayıf oldukları için benim kıza tombiş diyor :KK43: onun ikizleri 9 yaşında biri 21 kg diğeri 25 kg hatta okulda sağlık taramasında oğlan için aşırı zayıf doktora götürün demişler )

Hep diyorum bizlerin yaşadıklarını evlatlarımız yaşamasın inşallah ...Aminnnn
Hay maşallah benim kadına baktığım gibi bakmışlardır sana bir tarafını kaşı nazar değmesin:) ... dar gelen kızın kıyafeti şükür benimkiler bollaşıyor gitgide :nazar: kızımı takip edicem gelişme görmezsem :KK17:diyetisyene götürürüm

Kızımı uyutup spor yapacağım kimsecikler yok nerelerdesiniz bakalım
Süper 1 saat yürüdüm bende cehennem gibi sıcak bu gün daha da yürürdüm yoksa

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine ben geldim :KK70:

Kuzunun son teneffüsüne yetiştim :KK66: Beni görünce çok sevindi :KK68:Eee alıştı tabi bütün yaz birlikte olmamıza ayrılık zor geldi :KK48: Neyseki yarın evden göndereceğimi izah edince kabul etti :KK66:
Çıkışta Öğretmenimizin listesinde eksik olanlarıda alıp ufaktan bir de markete uğrayıp eve dönebildim :KK66:
Büyük kızın eksiklerini de artık akşam çıkıp alırız :KK66:

Şimdi güzel bir keyif kahvesi içip sonrada geleneksel kitap kaplama şenliklerime başlıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Alışır arkadaş edinir falan sever okulu inşallah

Kızımı uyutup spor yapacağım kimsecikler yok nerelerdesiniz bakalım
Ben de okuldan geldim baturla meyvemizi de yedik şimdi parka gideceğiz bugün sadece 3 dersim vardı öğleden sonra böyle çok güzel ama 4 gün 6 saat dersim var artık 8bucukta evden cikicam 3 te gelicem ki 2 gün de okul çıkışı toplantı var 6yi bulur eve gelmem hadi biz kaçtık akşam görüşürüz: ))

Back
X