• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine ben geldim :KK70:

Kuzunun son teneffüsüne yetiştim :KK66: Beni görünce çok sevindi :KK68:Eee alıştı tabi bütün yaz birlikte olmamıza ayrılık zor geldi :KK48: Neyseki yarın evden göndereceğimi izah edince kabul etti :KK66:
Çıkışta Öğretmenimizin listesinde eksik olanlarıda alıp ufaktan bir de markete uğrayıp eve dönebildim :KK66:
Büyük kızın eksiklerini de artık akşam çıkıp alırız :KK66:

Şimdi güzel bir keyif kahvesi içip sonrada geleneksel kitap kaplama şenliklerime başlıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Kolay gelsin abla darısı başımıza kızım çok küçük daha okula gittiğinde o ağlar ben ağlarım artık

Ben de okuldan geldim baturla meyvemizi de yedik şimdi parka gideceğiz bugün sadece 3 dersim vardı öğleden sonra böyle çok güzel ama 4 gün 6 saat dersim var artık 8bucukta evden cikicam 3 te gelicem ki 2 gün de okul çıkışı toplantı var 6yi bulur eve gelmem hadi biz kaçtık akşam görüşürüz: ))
Allah yardımcın olsun canım biz bugün parka gidemedik ama yarın goturcem gece uykusunda parkk diye sayikliyor kızım

Öyle hep onları ön planda tuttum sıra bende artık gidicem dersem giderim belediyenin olursa hele hiç sormam :) zamanında beni engelledi hem iş hem sosyallikte şimdi geçti:63:

Hay maşallah benim kadına baktığım gibi bakmışlardır sana bir tarafını kaşı nazar değmesin:) ... dar gelen kızın kıyafeti şükür benimkiler bollaşıyor gitgide :nazar: kızımı takip edicem gelişme görmezsem :KK17:diyetisyene götürürüm

Süper 1 saat yürüdüm bende cehennem gibi sıcak bu gün daha da yürürdüm yoksa
Evet çok sıcak bende sporumu yaptım çok şükür kızım uyuyor

Dogacim resimler de kilolu durmuyor kızın. Ama dediğin gibi yüzme iyi gelir ikinizede. .
Eşine de çok güldüm :) ben de o programı izliyorum.. başladığı da eşim seninkiler başladı diyo.
Ayyy banada eşim aynısını diyor genelde tlc açık evde seninkilerimi izliyon diyor sanki kendi azda

Menüm
Sabah peynirli yumurta zeytin iki dilim ekmek

Ara Diyet bisküvi iki tane

Öğlen bı kase çorba dört kaşık kısır

Ara yeşil çay yarım şeftali

19:00da iki kepçe çorba 8_9 bulgurla sarılmış lahana dolması

21:00 bı kase yoğurt chiali iki ince dilim şeftali

30dk bisiklet çevirdim tempolu
60mekik 50omuz hareketi 50 sırt hareketi 50 zıplama 30sn plank

Menüm

Maşallah çok iyi spor yapmışsın: ) menü de çok güzel gitsin kilolar: )

Selam kızlar nasılsınız : )
Ana oğul oturuyoruz sizler neler yapıyorsunuz bakalım ;)
Bugünkü menum
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğlen light süt ile hazırlanmış bir kase müsli
Okulda bir kupa bitki çayı içtim gojiberyyli :)
Ara okuldan gelince saat 4 gibi activia yarım muz yarim nektari (baturla paylastik :))
Akşam bir tabak yogurtlu semizotu salatası bir kase mercimek corba 3 çatal makarna
Ara 4 5 tane diyet bisküvi şimdi de yeşil cayimi icicem
Su 2 litre

Günaydınlar kızı hazırladım okula servis bekliyoruz .... dünkü yediklerimi yazayım
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Zeytin
Peynir
Domates
Öğlen
2 tabak şehriye çorbası
1 kase salata
Akşam canım bişey istemedi evdekilerin patetes tavasından 1 kaşık
10 gibi 8-9 çiğ badem

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün akşam hesapta size yazacaktım ama okuldan döndükten sonra kızların kitaplarını kapladım sonrada büyük kızın alınması gereken defterleri için mecbur dışarı çıktık ;)
Tabi hanımefendi istediği defterleri bulamayınca başka bir yere daha bakalım derken akşam 21:00de ancak eve girdik ondan sonrada yok çantaları hazırla yok alınanları dolaba yerleştir derken çok geç oldu bende ancak kendimi yatağa attım :KK48:

Bu sabah regl olmaya başladım tabi 500 gr da olsa bana artı olarak döndü ( akşam dışarda yediğim biraz pide de etkilemiştir :oops: )
Bugün bol suyla o minik artıyı da cumaya kadar fazlasıyla atarım diye takılmıyorum tabi ki rakama ;)

Hee bu arada unutmadan sizlerede söyleyeyim :21::21::21::21:
Dün bir arkadaşım Belediyenin ücretsiz Fitness programına yazılmış ;) tabi birlikte diyetisyene gittiğimiz için hemen beni de aradı hadi Banu sende bana arkadaş ol hem zayıfladıkça sarkma olmaz hem de birlikte daha zevkli olur diye ;)
Salı ve Perşembe sabahları saat 10.00dan 12:00ye kadar olan seanslara yazılmış ;) Hem çocukları etkileyecek bir saat değil hem de o bahaneyle sende sporunu yapmış olursun dedi ;)
Bugün gidip bende yazılacağım nasipse ;) artık perşembe günü başlarım inşallah :21:
Hocalar ne yapmak istiyorsan ona göre program hazırlıyorlarmış ( kas yapmak isteyene yada sadece yağ yakmak isteyene ayrı ayrı programlar var )

Gerçi daha sonra yazılırım diyordum ama haftanın iki gün hem kendime vakit ayırmış olacağım hemde zayıflarken sarkmalarım olmaz diye düşünüyorum ;)

Alışır arkadaş edinir falan sever okulu inşallah

Benim kuzu 2.ci sınıfa geçti ;) geçen sene hiç sorun yaşamadım şükür ama dün biraz da sadece diğer arkadaşlarının Anneleri kaldı diye istedi kalmamı yoksa zaten kendi sınıfı haricinde bile bir sürü arkadaşı var cimcimenin ;)
Bazen hatta Annemle çıktıklarında dönüşü Annem diyor; Anası kılıklı mahalle muhtarı gibi tanımadığı yok diye :D

Menüm

Harikasın canım menü zaten şahane ama spor cidden süper ;)
Tebrikler :KK9:

Selam kızlar nasılsınız : )
Ana oğul oturuyoruz sizler neler yapıyorsunuz bakalım :KK66:
Bugünkü menum
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğlen light süt ile hazırlanmış bir kase müsli
Okulda bir kupa bitki çayı içtim gojiberyyli :)
Ara okuldan gelince saat 4 gibi activia yarım muz yarim nektari (baturla paylastik :))
Akşam bir tabak yogurtlu semizotu salatası bir kase mercimek corba 3 çatal makarna
Ara 4 5 tane diyet bisküvi şimdi de yeşil cayimi icicem
Su 2 litre

Canım senin menünde harika ;) gerçekten çok dengeli ve eminim karşılığını da fazlasıyla alacaksın ;)

Günaydınlar kızı hazırladım okula servis bekliyoruz .... dünkü yediklerimi yazayım
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Zeytin
Peynir
Domates
Öğlen
2 tabak şehriye çorbası
1 kase salata
Akşam canım bişey istemedi evdekilerin patetes tavasından 1 kaşık
10 gibi 8-9 çiğ badem

Sanada Günaydın canım ;)
Bende yine erkenden uyandım birazdan keyif kahvemide içip kuzuya beslenmesini hazırlarım ;) büyük öğlenci ya o konuda yırttım gerçi zaten sabah uyandır öldür bir şey yemez :KK53: ufaklığa zorla da olsa iki lokma bir şey yediriyorum kahvaltı niyetine ;) okuldaki beslenme saatine kadar yoksa metabolizmasını çalışmaz tabi kendi de aç duramaz o kadar süre ;)

Hala artı gösteriyor tartı :KK43:

Rakamlara takılma canım ;) belki senin de regln yakındır ;)

Back
X