• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız

Sanada Günaydın canım ;) Şükür iyiyiz seni sormalı ?
Kahve içecektim hesapta yine bitmiş :D tabi hep duble içersem normaldir :D
Kahvaltımı ediyorum bende ;)

İki gecedir kedim kayıp sabah akşam arıyorum haşa bulamadım :KK43: moralim çok bozuk buraya da girmeye vaktim olmuyo dışarda olduğm için. Dua edin lütfen

Günaydın canım ;)
İnan çok üzüldüm :( inşallah sağ sağlim bulursun kedini :KK68: dualarımız seninle ;) güzel haberlerle dönersin inşallah ;)

Sabah ablam aradı kalabalık misafiri gelecekmiş beni de çağırdı hemen mutfağı topla duş falan çıktım şimdi geldim eve

Yediklerimi yazayım
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Zeytin
Peynir
Domates
Öğlen çıkmadan 1 bardak süt
14 den sonra
1 lahmacun
Yarım kase tarhana çorbası ( yoğurtlu)
Küçük dilim tatlı:(
Daha da yemem acıkırsam chia lı süt içerim

İki gecedir kedim kayıp sabah akşam arıyorum haşa bulamadım :KK43: moralim çok bozuk buraya da girmeye vaktim olmuyo dışarda olduğm için. Dua edin lütfen
Bulmuşsundur inşallah kızım da kedi hastası evde 2 kuş , balık , apartmanın bahçede kedi hala köpekde olsunmuş hayvan delisi

Herkese merhaba takıma yeni geldim inş her cuma yarisma da olacağım bugün ilk günüm detoksla başladım
Kahvaltı haşlanmış 1 yumurta peynir kayısı çayı
Aksam 1 yemek kaşığı sıvıyag ile sotelenmis tavuk göğsü salata detoksu suyu
Detoks suyu elma limon tarçın karanfil top karabiber zencefil maydanozdan oluşuyordu kaynattim süzdum sabahtan beri içiyorum az önce bitti şimdi soda içiyorum 20 dk yürüyüş ve 20 dk egzersiz yaptım
Detoks haftada iki gün olacak 1 ay tamamlayacağım inş şuan 83 kiloyum cuma günü yine kilomu yazarim

Selam kızlar herkes çok yoğun bugün herhalde :)
Bugünkü menum şöyle
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti karışık tahilli ekmek light peynir ile yapılmış tost bir bardak çay
Ara büyük bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğlen küçük bir cig kofte dürüm bir bardak ayran
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı bir paket tuzlu kraker diyetlik : ) paketi 200 kaloriydi arkadaşla beraber yedik ama yarısından fazlasını ben yedim: )
Akşam bir tabak yogurtlu kabak yemeği bir dilim ekmek
Şimdi de yeşil çay icicem
Suyum da az oldu bugün 2 litre daha da içemem herhalde çok yorgunum hemen uyumak istiyorum :uykucu:

Herkese merhaba takıma yeni geldim inş her cuma yarisma da olacağım bugün ilk günüm detoksla başladım
Kahvaltı haşlanmış 1 yumurta peynir kayısı çayı
Aksam 1 yemek kaşığı sıvıyag ile sotelenmis tavuk göğsü salata detoksu suyu
Detoks suyu elma limon tarçın karanfil top karabiber zencefil maydanozdan oluşuyordu kaynattim süzdum sabahtan beri içiyorum az önce bitti şimdi soda içiyorum 20 dk yürüyüş ve 20 dk egzersiz yaptım
Detoks haftada iki gün olacak 1 ay tamamlayacağım inş şuan 83 kiloyum cuma günü yine kilomu yazarim
Hoş geldin aramıza: )

Selamın Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün resmen ayağı yanmış kedi gibiydim :D akşam 18:15de ancak eve girdim ama geberdim resmen ;)
Tam sizlere yazacakken de eşimin hamile kuzeni aradı :D maşallah kapatamadık bir türlü konu konuyu açınca :D

Bu arada bizim Amca gelinini doğuma almışlar
Dua edin kızlar bir avazda kurtulur inşallah da kuzusunu sağlıcakla kucağına alır ;) Aminnnn

Günün özetini birazdan yapacağım yediklerimle birlikte :D

Back
X