- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese merhaba takıma yeni geldim inş her cuma yarisma da olacağım bugün ilk günüm detoksla başladım
Kahvaltı haşlanmış 1 yumurta peynir kayısı çayı
Aksam 1 yemek kaşığı sıvıyag ile sotelenmis tavuk göğsü salata detoksu suyu
Detoks suyu elma limon tarçın karanfil top karabiber zencefil maydanozdan oluşuyordu kaynattim süzdum sabahtan beri içiyorum az önce bitti şimdi soda içiyorum 20 dk yürüyüş ve 20 dk egzersiz yaptım
Detoks haftada iki gün olacak 1 ay tamamlayacağım inş şuan 83 kiloyum cuma günü yine kilomu yazarim
Hoş geldin aramıza

Bendeniz Banu
Takımın bu ara ayağı yanmış kedi gibi gezen kaptanı

37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbul'da ev hanımıyım

Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu

Çok şükür 5.5 ay önce 118 kgla diyetisyene başladım ve geçen cuma 94.8i gördüm

İnşallah sende düzenli olarak aramızda paylaşım yapan arkadaşlarımızdan olursun da birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Bu arada daha evvel hiç bu cuma yarışmasında yarışmışmıydın ( bu veya başka bir nikle ) ?
Kısaca özet geçeyim kurallarımızı;
Her gün en az 5 mesaj istiyorum herkesten ( ki birinde de günlük menünü yazarsan süper olur en azından birbirimizi bir hata görürsek uyarma şansımız olur tabi zorunlu da değil )
Her cuma bildirim günü malum

Yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta bir nevi deneme süresinde oluyorlar ( bildirim yapıyorlar ama ancak 3.cü cuma bildirimde listeye dahil olabiliyorlar

Bİrbirimizi motive ederek hedeflerimize ulaşmak sonuçta amaç ve bu yolda bizi yarıda bırakmayacak arkadaşların olması çok çok önemli