- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı akşamlar
Şükür bu günüde hasarsız atlattım şu saatte kadar
tabi bol suyla 
KVyle Anneme gittik 1 saat kadar oturup kahve içtikten sonra iki dünürü baş başa bırakıp ben okuldaki veli toplantısına gittim
tabi her zamanki gibi sene başında yapılacaklar konuşuldu
Sınıfta şu anda hiç bir sıkıntı yok yalnız bazı veliler çocukların yanında öğretmenin hakkında konuşmuşlar
tabi çocuklarda anında iletmişler öğretmenim Annem böyle dedi şöyle dedi diye
Henüz beni tanımıyorsunuz eminim bir iki ay içinde bile fikriniz değişecek ama lütfen çocuklarınızın yanında beni kötülemeyin dedi
Sizlerle anlaşmak zorunda değiliz tabiki ama çocuklarla aramızdaki o güzel bağı zedelemeyin lütfen dedi
Benim büyük kızımda 4 sene öğrencisi olduğu için beni gösterip Banu Hanım beni en iyi tanıyanlardan biri ve o dönem 4 sene boyunca tek bir sıkıntı yaşamadık hiç bir veliyle umarım sizinle de şu 3 sene aynı şekilde devam ederiz dedi 
Valla başkası olsa kesinlikle sinirlenip saydırırdı
sabırlı kadın vesselam 
Dönüşte birazda Annemde oturdum ( KV o arada Annemle oturup sohbet etmiş ) sonrada birlikte çıktık o evine ben evime
Gelincede ancak akşam yemeğimi hazırlayıp yedim ve şimdi yeni popişim yer gördü
Sağ olasın uzun bir süre rahatım diye düşüyorum
Gerçi yarın akşamda büyük görümcede toplanılacakmış
gidip şöyle bir salınayım endamımı görsünler
( eşimin teyzesi ve çocuklarıda aileleriyle gelecekmiş ve uzun zamandır beni görmediler
)

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür bu günüde hasarsız atlattım şu saatte kadar

KVyle Anneme gittik 1 saat kadar oturup kahve içtikten sonra iki dünürü baş başa bırakıp ben okuldaki veli toplantısına gittim

Sınıfta şu anda hiç bir sıkıntı yok yalnız bazı veliler çocukların yanında öğretmenin hakkında konuşmuşlar

Valla başkası olsa kesinlikle sinirlenip saydırırdı

Dönüşte birazda Annemde oturdum ( KV o arada Annemle oturup sohbet etmiş ) sonrada birlikte çıktık o evine ben evime

Gelincede ancak akşam yemeğimi hazırlayıp yedim ve şimdi yeni popişim yer gördü

ISILDURU nasıl oldu kızın.? Ins daha iyidir...
oynakbasi34 Banucum aynı sostan bahsediyoruzdur muhtemelen. Çok lezzetli oluyor yap sen de makarnaya da çok yakışıyor...
Kızım çok Seviyo o yüzden de uğraştım bu kadar .. bir de çalışınca evde olmadığım zamanlar hazır yiyecek olmasi gerek .. okuldan gelince hemen lupletiyorlar ...
Sen de ağır misafirini atlatmissin hadi gözün aydın :)
Sağ olasın uzun bir süre rahatım diye düşüyorum