• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

amin inşAllah ya spor yapıyım dedim 15 dk yapabildim kollarımın gücü kaçtı hem hastayım hem ara verdim ya bi hafta leslie ile vücudu hazırlayıp sonra bi üste geçicem artık kaldığım yerden devam ettirmem lazım . geçen sene bu kiloda izne çıkmıştım ve daha zayıftım spor yapıyodum çünkü o yüzden tekrar başlamam lazım sıkılaşmak gibisi yok

Canım biraz daha iyileşmeye çalış ondan sonra nasılsa daha sıkı tutarsın ;) Şu anda biraz kendine bak ki o enerjiyi toplayabilesin ;)

Senin adına çok çok sevindim canım :KK66: ne mutlu sana ki bu kez gerçekten içine sinen biri olmuş :KK66: kendi evinde bakması daha iyi olmuş hem evin dağılmamış olur hemde kadıncağız da kendi evinde daha rahat hareket eder :KK66:
Ne güzel iki tanede abisi olmuş oldu :KK66:

Okulun işleri hiç bitmiyor :KK66: Bugün bizim öğretmenimiz de çok yoruldu ( geçen sene böbrek yetmezliği yüzünden daha 2.ci ayda kuzuları başka bir öğretmene emanet etmek zorunda kaldı ama şükür böbrek nakli oldu ve iyileşip kuzuların başına döndü bu sene :KK66: tabi hala yorulmaması gerekiyor )
Eşimin baba mesleği marangozluk olduğu için ( gerçi şimdi özel şirkette çalışıyor ) sınıfımızda yapılacak ahşapla ilgili bir şeyler varsa yardımcı olabiliriz dedim :KK66: Kadıncağız okullar açılmadan 1 hafta evvel çocukların sıralarını bile odaları yenilendikten sonra eşiyle birlikte tek tek taşımış :KK66: bende kıyamayıp en azından bu şekilde okula desteğimiz olsun dedim :KK66: haftasonu sınıftaki bir dolabı duvara sabitleyeceğiz eşimle :KK66: ne olur ne olmaz çocuklar çarparsa yada Allah korusun deprem olursa dolap tehlike oluşturmasın dedik :KK66:
Sağol canım inşallah iyi olur bakalım: )
Valla her öğretmene sizin gibi veli lazım: )

Sağol canım inşallah iyi olur bakalım: )
Valla her öğretmene sizin gibi veli lazım: )

Teşekkürler canım ;) ASlında herkes elinden geleni yapsa okullar çok çok daha güzel olurdu ;)
Biz eşimle elimizden geleni her zaman seve seve yaparız ;) aynı öğretmen benim büyük kızıda 4 sene okuttu o zamanlar ilk sene sınıf anneliği de yaptım ama cidden o zamanlar fena yoruldum hatta her Allahın günü okuldaydım yeterki Öğretmenin biraz yükü hafiflesin diye ;) Ufaklıkta niyetlenmedim ama yine de Öğretmende bilir her zaman yardım lazım olduğunda ilk sayabileceği insanlardan biriyim ;)

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çok zor bi durum neler çektim ben çok rezil olmuşluğum vardır inşallah bu kadın kalıcı olur evine götürmende artı evin temiz kalır kadının öğle yemeği vs kurtulmuşsun iyi olmuş kısaca:süslü:
Sağol canım benim evet böylesi daha iyi olacak belki de :)

Herkese merhaba hanımlar su an yorgun bir şekilde yazıyorum bir yayilmisim görmeyin :KK48: dün yeni bakıcıya gittik tanıştık keşke daha önce tanissaymisiz ve ille eve gelsin bakıcı diye diretmeseymisim çok sevdim kadını evleri de tertemiz 2 tane de oğlu var 9 ve 10 yaşlarında onlar da baturu çok sevdi bugün de okul çıkışı gittik esyalarimizi biraktik içime sindi bakalım inşallah iyi olur :dua: dün zaten geç geldik bakamadim bile buraya sabah da 6da kalktım ama baturun çantasını hazırladım bir de bugün nöbetçi olduğum için erken çıktım evden okul da çok yoğundu nöbet zaten zor öğle arası da veli toplantımız vardı bitmiş bir halde eve geldim baturu aldim yeni bakıcıya gittik 1 saat oldu geleli geçmişi okuya okuya anca geldim :)

Çok sevindim içine sinmesine.. ilk intiba ve enerji benim için de çok önemli....
Hadi hayirlisi olsun. ..
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca; bol su ve saat 06:30da Şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 07:45de
2 tatlı kaşığı Lor
1 adet domates
1 adet salatalık
1/2 Kırmızı biber
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 10:00da
1 fincan yaseminli Yeşil çay
1 adet hurma

Öğlen: 12:30da
2 kepçe Tarhana çorbası ( bol kırmızı biberli )
1 tabak bol soğanlı Çoban Salata

ara; 13:30da
1 fincan şekersiz sütsüz Nescafe

ara; 17:00de
1 adet Ananaslı Activya

Akşam; 18:00de
1 tabak bol soğanlı çoban salata
5 kaşık yoğurtlu kabak ( bol naneli )

birazdan da son ara öğünüm olan kayısılı Activyamı yerim ( 20:00de )
Şu saatte kadar 2.1 litre su içtim tabi yatana kadar o 3 litreyi geçecek kesin :KK66:

Yarında sporum var ve inşallah yine çok güzel yağlarımı yakacağım :KK66:

Bir numero :super:
Kızı yüzmeye yazdırdım 45 tl haftanın 6 günü grlebilirsiniz dediler 5 gün gidelim bakalım bende yürürüm gidip gelirken diyodum 2.000 adımmış baya yakınmışız yani:confused:neyse üstünü bantta yaparımda dizim ağrıyor ya çok geldi herhalde yürümem dr demişti zaten çok önermiyorum diyete ağırlık ver diye:KK43:

Canim dizlerde sorun varsa bantta yurume.
Dışarıda orta tempo yürürsen daha iyi olur.. bant dizileri çok etkiliyor. ..
Kızın yüzme saatleri de pek iyiymiş. .

Saol canim daha iyi şükür hepimize bulaştırdi malesef kış girmeden hasta olduk

Off baya kötü olmuşsunuz demek.. soguklar geldi artık hastalıklar başlıyor yavaş yavas.
Benim kız da ishal istifra Allahtan bugün okulu yoktu.. dinlendi bütün gün. ..

amin inşAllah ya spor yapıyım dedim 15 dk yapabildim kollarımın gücü kaçtı hem hastayım hem ara verdim ya bi hafta leslie ile vücudu hazırlayıp sonra bi üste geçicem artık kaldığım yerden devam ettirmem lazım . geçen sene bu kiloda izne çıkmıştım ve daha zayıftım spor yapıyodum çünkü o yüzden tekrar başlamam lazım sıkılaşmak gibisi yok

Leslie çok iyi şekil veriyor . Vakit buldukça başla yine dediğin gibi sıkılasmak çok iyi..
Hem daha sağlıklı hem daha ince görünüyo insan...

Canım Menün çok güzel :KK66: yoğurt ve ayranın hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun belki hazır olanlardaki maddelerden biri dokunuyordur :KK66:

Ikiside yapıyor canım. Kendi mayaladigimda hazır aldığımda. Geçici bir durumdur diye tahmin ediyorum..
Gerçi çokta sevmiyorum ezelden beri çok zorlarım kendimi yemek için :)

Son düzenleme:
Kızlar akşamlık yediğim yoğurtlu kabağa çok az sarımsak rendelemiştim :D rendelemez olaydım :D bu saatte uykum geldi ya la :D

Direniyorum resmen hatta şimdi son bir yeşil çay içeyim de belki az daha uykum dağılır ;)

Kızlar akşamlık yediğim yoğurtlu kabağa çok az sarımsak rendelemiştim :KK70: rendelemez olaydım :KK70: bu saatte uykum geldi ya la :KK70:

Direniyorum resmen hatta şimdi son bir yeşil çay içeyim de belki az daha uykum dağılır :KK66:

Erken uyanınca uyukluyo insan. :)

Banucum moni kkya gelmiyormu artık.?
Önceden uğrardı buraya şimdilerde görünmüyor..

Erken uyanınca uyukluyo insan. :)

Banucum moni kkya gelmiyormu artık.?
Önceden uğrardı buraya şimdilerde görünmüyor..

Sanırım yine baya bir yoğun çünkü kardeş takımada pek uğramıyor bu aralar ;) yoksa zaten mutlaka bizlere de bir çööö derdi ;)
Bak şimdi bende merak ettim hasta falan değildir inşallah ;)

Aha şimdi şu an bir miktar kavun ve üzüm yiyorum. :):kk77:

Kız bu saatte meyvede olsa yenirmi :) neyse afiyet olsun ( ben yesem anında şeker fırlar yine :D şükür artık çok iyiyim şeker konusunda ;)

İnşallah değildir....

Dayanamadım mesaj attım ;) Geçen haftasonu nişana gitmişti orda üşütmüş sanırım 2 gündür iyice üşütmüş :( inşallah çabucak toparlar ;) çok selamı var teşekkür etti düşündüğümüz için ;)

Cumaya kadar toparlar da en azından Sibelde görürüm onu ;)

Kız bu saatte meyvede olsa yenirmi :) neyse afiyet olsun ( ben yesem anında şeker fırlar yine :KK70: şükür artık çok iyiyim şeker konusunda :KK66:

Dayanamadım mesaj attım :KK66: Geçen haftasonu nişana gitmişti orda üşütmüş sanırım 2 gündür iyice üşütmüş :KK43: inşallah çabucak toparlar :KK66: çok selamı var teşekkür etti düşündüğümüz için :KK66:

Cumaya kadar toparlar da en azından Sibelde görürüm onu :KK66:

son ara öğünlerim de hep meyve oluyor ama bu saatte değil tabiii.. :)
Hemen yavaşça bıraktım elimden..:KK45:

Geçmiş olsun ayşeye.. toparlar inşallah...

İyi geceler arkadaşlar...:KK200:

ben dizi izleyip uyuycam..glitch diye bir dizi izliyorum çok güzel... yabancı dizi severlere tavsiye ederim...

Sana iyi seyirler canım ;) bende az telefonla oynar yatakta sızarım büyük ihtimalle :D

Herkese iyi geceler :KK200:
Sabah inşallah çoook daha hafif uyanma ümidiyle :KK68:
Allaha emanet olun :KK3:

2 gündür menü paylaşamıyorum hem arada kaçamaklar oldu hem de tam yazayım diyorum yogunluktan yazamıyorum bu günü hemen paylaşıyorum
Sabah ilik limonlu tarcinli su içemedim bugün okula zor yetiştim: )
Kahvalti bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir büyük fincan türk kahvesi tabii ki şekersiz
Öğle veli toplantısından ötürü hızlica yenilmiş 4 köfte bir küçük dilim pide bir bardak ayran
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı
Ara saat 4 gibi yeni bakıcıya eşya bırakmaya gitmiştik ya o da börek ikram etti şimdi yeni tanışıyoruz ya yemesem beğenmiyor falan diye düşünür dedim ve 2 dilim patatesli börek yedim :(
Akşam bir büyük bardak süt içtim 2 kaşık da baturun artan 2 kaşık sebze yemeğini yedim
Yarın inşallah daha iyi olacak hala artidayim bu hafta sabit kalayım bana yeter : (
Herkese iyi geceler kizlar

Çok sevindim içine sinmesine.. ilk intiba ve enerji benim için de çok önemli....
Hadi hayirlisi olsun. ..

Bir numero :super:

Canim dizlerde sorun varsa bantta yurume.
Dışarıda orta tempo yürürsen daha iyi olur.. bant dizileri çok etkiliyor. ..
Kızın yüzme saatleri de pek iyiymiş. .

Off baya kötü olmuşsunuz demek.. soguklar geldi artık hastalıklar başlıyor yavaş yavas.
Benim kız da ishal istifra Allahtan bugün okulu yoktu.. dinlendi bütün gün. ..

Leslie çok iyi şekil veriyor . Vakit buldukça başla yine dediğin gibi sıkılasmak çok iyi..
Hem daha sağlıklı hem daha ince görünüyo insan...

Ikiside yapıyor canım. Kendi mayaladigimda hazır aldığımda. Geçici bir durumdur diye tahmin ediyorum..
Gerçi çokta sevmiyorum ezelden beri çok zorlarım kendimi yemek için :)
Sizede geçmiş olsun canım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün yine Fitness günüm :KK71:
Bildirimden önce az daha yağ yakayım :21: Sabah şükür yine az da olsa eksi gördüm ve inşallah yarın çok güzel bir bildirimim olacak :confused:
Güzelce duşumu aldım hazırlandım keyif kahvemi içiyorum şimdide ;)
Bu günü de bol bol suyla ve kaçamaksız atlatırsam çoook daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim :KK66:

Hadi kızlar sizleride göreyim bugün karbonhidrat namına elimizden geldiğince hiç bir şey yemiyoruz ;) ancak salatadan karbonhidrat alalım ki bize bol eksi olarak dönsün ;)
Yine dereceye girelim ;)

2 gündür menü paylaşamıyorum hem arada kaçamaklar oldu hem de tam yazayım diyorum yogunluktan yazamıyorum bu günü hemen paylaşıyorum
Sabah ilik limonlu tarcinli su içemedim bugün okula zor yetiştim: )
Kahvalti bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir büyük fincan türk kahvesi tabii ki şekersiz
Öğle veli toplantısından ötürü hızlica yenilmiş 4 köfte bir küçük dilim pide bir bardak ayran
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı
Ara saat 4 gibi yeni bakıcıya eşya bırakmaya gitmiştik ya o da börek ikram etti şimdi yeni tanışıyoruz ya yemesem beğenmiyor falan diye düşünür dedim ve 2 dilim patatesli börek yedim :KK43:
Akşam bir büyük bardak süt içtim 2 kaşık da baturun artan 2 kaşık sebze yemeğini yedim
Yarın inşallah daha iyi olacak hala artidayim bu hafta sabit kalayım bana yeter : (
Herkese iyi geceler kizlar

Menünde çok fazla kaçamak yok ama dediğin gibi hatır için yenen börek var ;) yemeseydin acaba benim elimden mi yemek istemiyor diye düşünebilirdi ;) artık bugün çok sıkı tutar suyla halledersin gerisini ;)

Herkese günaydın: ) hadi bakalım kızlar cumadan önceki son gün hepimiz için kacamaksiz bol sulu bir gün olur inşallah: )

Sanada Günaydın canım

Back
X