Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Geç de olsa evimize dönebildik görümceden ;)
Anam bir sürü şey hazırlamıştı ( sigara böreği, sarma, eşi çiğköfte yapmış ki müthiş yapar, tatlılar meyveler falan donatmış masasını ) amaaaa ben bir tanesine bile ağzımı sürmedim :KK71::KK71::KK71::KK71:
Enişte beni 1 aydan sonra tekrar görünce valla helal sana dedi :KK48: kendisi hala aynı verememiş tabi yurtdışında hazırlayıp diyetine uygun yemekler önüne konmayınca ;)
Kv baştan sen yemeyince nasıl yiyeceğiz falan dedi ama sonra götürdü :D
Küçük görümce benle birlikte spor gittiği için masaya yanaştığı an kız okadar spor yaptın uzaklaş ordan dediysemde oda kendine bir tabak hazırladı oturup bir güzel yedi ;)

Çok keyifli ve bol kahkahalı bir gece oldu :KK68:ve ben sadece şekersiz çayımı içtim :sampiyon:
Aslında gelir gelmez yatacaktım ama son bir kez de olsa sizlere bakayım dedim ;)
Yarın sabah yine erkenden kalkacağım inşallah ;) malum cuma hem bildirim var hem öğlende kızım bilgisayarı yine götürecek o yüzden listemizi ne olur ne olmaz şimdiden düzenleyip eklerim ;)
Ya şu cumaya deng gelmesi hiç iyi olmadı bilgisayarı okula götürmesi ama artık cepten de olsa yapmayı öğrenmem lazım ki her defasında sizlere yük olmayayım ;)

Merhaba herkese takımda yer varsa geri dönmek istiyorum Banu kaptan

Gülşenciğim canım seni gördüğüme çoook sevindim ;) diğer kızlarda sabah herhalde bismillah diyecekler :KK48:

40 dk leslie tiffany ve dans karışık sporumu da yaptım bu gece rahat uyurum artık :))

Süpersin canım aynen devam :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

İyi geceler kızlar
oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla beni listeye eklermisin yarın bıraktığım kilodayim çok şükür

Hemen ekliyorum o zaman senide aklımdayken ;)

*** 8. Takım 537.Etap***

Oynakbasi34 ( 93,8 / / / % )
Yena ( 77,7 / / / % )
Zehra_eymen ( 82 / / / % )
doga3 ( 97 / / / % )
kittenlove ( 66,5 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
newsletter ( 89 / / / )
serenalar ( 75,6 / 75,6 / 0 / 0 % ) Sabit, 512.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 26ya bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Kızlar şimdilik buraya attım listemizi hazır olsun diye ;)
Su perisi86 Su perisi86 canım sabah yine bakarsın istersen ama sabit dediğin için girişini direk bildirim yapmış olarak farz edip sabit yaptım canım ;)

Bu arada bu hafta listeye girecektim de eklenmedim diyen varsa söylesin sabah ekledim ekledim sonra sıkıntılı olur benim için :D sonra kaptan demedi demeyin :D

Azimle yavaş yavaş ilerliyorum emin adımlarla :KK66: inşallah o 69u bile görebiliriz yeterki inanalım :KK66:

Canım listeye girmek istemesen de gel sohbet edelim :KK66: belki daha sonra adapta olabilirim dersen listeye alırız senide hemen :KK66: Maksat hedeflerimize sağlıcakla ulaşmak :KK66:

Canım maalesef bizler şu kiloları seneler içinde aldığımız için okadar çabuk veremiyoruz :KK43: Hepimiz keşke daha hızlı gitsek diye düşünüyoruz ama ne yazık ki sabir istiyor :KK66:
Aynen devam et eminim 1 ay sonra 63ün aşağısını bile görebileceksin :KK66: Yeterki inan ve elinden geleni yap bunun için :KK66:

Arada yazarim evet olur ama listeye girip sizi geride birakmak istemiyorum

elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlümüzden geçenleri tez zamanda bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah şu mübarek günün hürmetine :KK36::KK36::KK36::KK36:......Aminnnnnn

Bu gece nedense çok heycan yaptım daha doğrusu gece nasıl bir enerjiyle yattıysam gece 2 kere uyandım ahanda sabah oldu kalkıp tartılayım diye :D :D :D
Tabi sonunda şükür sabah oldu ve ben çoooook güzel bir rakam gördüm tartıda :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Umarım takımdaki tüm kızlar harika sonuçlar almış olur da yine dereceye gireriz :sampiyon:

Eeee o zaman ilk bildirimde benden gelsin :KK52:

Geçen hafta; 93,8 kg
Bu hafta; 92,2 kg
Giden; 1,6 kg :KK71::KK71:
Yüzdesi; 1,71 %

İnanılmaz mutluyum kızlar resmen sabahın köründe evin içinde oynaya oynaya gidip kahvemi yaptım :KK48::KK48: hani o an eşim beni görse kesin yine tartıda müthiş bir fark gördün der çünkü adamcağız da alıştı artık benim ev içinde kırıta kırıta dolanmama :D

Hadi bakalım sibelde de 3 aşağı 5 yukarı aynı rakamları göreceğim zaten ama şimdi sizleri merakla bekliyorum ;) umarım herkes çok güzel sonuçlarla gelecektir :KK68:

*** 8. Takım 537.Etap***

Oynakbasi34 ( 93,8 / 92,2 / 1,6 / 1,71 % )
Yena ( 77,7 / / / % )
doga3 ( 97 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
newsletter ( 89 / / / )
serenalar ( 75,6 / 75,6 / 0 / 0 % ) Sabit, 512.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 26ya bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Herkese günaydın ben artıdayim bu hafta oysa öyle çok da kacamaklarim olmadi ama :KK43: herkes hakkını helâl etsin benim yüzümden takımda düşecek inşallah haftaya çok güzel eksiler görürüm de ben de takıma katkı saglarim bu beni iyice kamçıladı
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 65.1 :kızgın:

Herkese günaydın ben artıdayim bu hafta oysa öyle çok da kacamaklarim olmadi ama :KK43: herkes hakkını helâl etsin benim yüzümden takımda düşecek inşallah haftaya çok güzel eksiler görürüm de ben de takıma katkı saglarim bu beni iyice kamçıladı
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 65.1 :kızgın:

Günaydın canım ;)
Üzme tatlı canını alt tarafı 400 gr ;) eminim oda ödemdir ;) Haftaya çok daha güzel rakamlarla telafi edersin nasılsa ben inanıyorum ;) Hepimiz arada artı görebiliyoruz ne demek hakınızı helal edin ;) tabiki helali hoş olsun ;) bu hafta çok daha sıkı tutarsın birde bol su içtin mi oldu bitti ;)
Henüz bir şey yemeyip içmediysen biraz sonra tekrar bak bakalım belki sabah şişliği de vardır ;) Ben genelde uyandıktan bir 15 dakika sonra falan tartılıyorum çünkü denedim uyanır uyanmaz daha fazla çıkıyor insan ;)

Günaydın canım :KK66:
Üzme tatlı canını alt tarafı 400 gr :KK66: eminim oda ödemdir :KK66: Haftaya çok daha güzel rakamlarla telafi edersin nasılsa ben inanıyorum :KK66: Hepimiz arada artı görebiliyoruz ne demek hakınızı helal edin :KK66: tabiki helali hoş olsun :KK66: bu hafta çok daha sıkı tutarsın birde bol su içtin mi oldu bitti :KK66:
Henüz bir şey yemeyip içmediysen biraz sonra tekrar bak bakalım belki sabah şişliği de vardır :KK66: Ben genelde uyandıktan bir 15 dakika sonra falan tartılıyorum çünkü denedim uyanır uyanmaz daha fazla çıkıyor insan :KK66:
Kaptanım iyi ki tekrar bak dedin ya yerim seni öperim seni :KK5:limonlu suyumun yarısını icmistim tartildim 64.8 birazcık şu içtim ya biz onu 64.7 olarak alamaz miyiz sabit olsun en aZından :KK66:

Kaptanım iyi ki tekrar bak dedin ya yerim seni öperim seni :KK5:limonlu suyumun yarısını icmistim tartildim 64.8 birazcık şu içtim ya biz onu 64.7 olarak alamaz miyiz sabit olsun en aZından :KK66:

:KK48::KK48::KK48: Bak ben demedim mi :KK60: Sanada moral oldu işte :KK66: Hemen listeye giriyorum canım :21:
Eminim suyu içmeden tekrar tartılsaydın az eksik bile çıkardın ama sabit olması bile güzel ;)

*** 8. Takım 537.Etap***

Oynakbasi34 ( 93,8 / 92,2 / 1,6 / 1,71 % )
Yena ( 77,7 / / / % )
doga3 ( 97 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % ) Sabit
newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

:KK48::KK48::KK48: Bak ben demedim mi :KK60: Sanada moral oldu işte :KK66: Hemen listeye giriyorum canım :21:
Eminim suyu içmeden tekrar tartılsaydın az eksik bile çıkardın ama sabit olması bile güzel :KK66:
Aynen çok güzel moral oldu bu arada seni tebrik etmeyi unuttum harikasın kaptanım seni ayakta alkışlıyorum :KK9:

Günaydıın kaptanm tebrik ederim harikasın :)) erciyes111 erciyes111 canım sabitte olsan bişi olmaz ben de öyle gram gram veriyorum eninde sonumda gidcekler bir se ben tartılayım bakalım ne çıkacak :))
Aynen canım yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah :KK66: hadi bakalım senden de güzel bir rakam bekliyoruz

Aynen çok güzel moral oldu bu arada seni tebrik etmeyi unuttum harikasın kaptanım seni ayakta alkışlıyorum :KK9:

Çoook teşekkür ederim canım ;) seneler sonra bu rakamları görmek bile beni inanılmaz mutlu etti ama inanıyorum çook daha aşağıları da göreceğime :KK71:

Aynen canım yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah :KK66: hadi bakalım senden de güzel bir rakam bekliyoruz

Kuzum yağ az olsunca normaldir az gitmesi ;) ama neticede yılbaşına kadar bile çok güzel fark yaratmış olacaksınız ;)

Back
X