• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 tahmin ettiğim gibi 8 li bişey yazmıştık mezuniyete .
65 olsun evet,bi an nasıl uzak geldi o rakam. :)
Senin neden ödemin fazla bu hafta, suyu falan iyi içiyorsun aslında da havalar soğudu ya onunla da alakali olabilir bünye korumaya alıyordu kendini ...

erciyes111 erciyes111 kolay gelsin Allah kabul etsin canım.

kittenlove kittenlove kolaylıklar diliyorum Allah zihin açıklığı versin canım...
Zaman öylesine çabuk geçiyor ki bir bakicaksin mezun olmuş ve öğrencilik yıllarını özlemle hatırlayacaksin. .

Sanada Günaydın canım ;)

Herkese günaydın dün o kadar yorgundum ki ara ara girip baktım ama yazamadım sivasa batur için kışlık bir şeyler almaya gitmiştik saat onu geçiyordu geldigimizde sonra alınanları yerleşti falan derken saat baya geç oldu hemen uyudum :) bugün asure yapicam inşallah güzel olur ben de öğle yemeği yerine bir kase yemeyi düşünüyorum geri kalanı da dağıtayim ki bir daha yemeyeyim :) bugün çok isim var temizlik ütü asure ve okul işleri inşallah hepsini yetistiririm hadi herkese kolay gelsin :KK66:

Allah yardımcın olsun canım ;) inşallah akşama kadar hepsi biter de sende dinlenmeye fırsat bulursun ;)
Bende mutfağı bitirdim eşimle küçük kız kahvaltı ederken ( büyük dün babaannesine kuzenler gecesi için yatıya gitti :) )
Bir posta da çamaşır yıkanıyor ;) artık onları asıp birazda etrafı toparlarım gidene kadar ;) hatta süpürge faslını da aradan çıkartırım ki yarına işim kalmasın da az keyif yapabileyim ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 tahmin ettiğim gibi 8 li bişey yazmıştık mezuniyete .
65 olsun evet,bi an nasıl uzak geldi o rakam. :)
Senin neden ödemin fazla bu hafta, suyu falan iyi içiyorsun aslında da havalar soğudu ya onunla da alakali olabilir bünye korumaya alıyordu kendini ...

erciyes111 erciyes111 kolay gelsin Allah kabul etsin canım.

kittenlove kittenlove kolaylıklar diliyorum Allah zihin açıklığı versin canım...
Zaman öylesine çabuk geçiyor ki bir bakicaksin mezun olmuş ve öğrencilik yıllarını özlemle hatırlayacaksin. .

Merak etme eskiden o 85de uzak gibi geliyordu ama şükür bak fazlası bile gitti ;) eminim o 65de görünecek tartıda ;)

Valla bende anlamadım 3 litrenin altın hiç düşmüyorum ( içtiğim çaylar hariç ) ama Sibelde regln yakınsa oda yapabilir dedi ;) bakalım bu hafta ne olacak cumaya kadar ;)
Dediğin gibi havadan da olabilir ;) hala çorap giymeye başlamadım fenalık geliyor diye belkide ayaklarımı üşütüyorumdur da vücut kendini korumaya alıyordur ;)
Yine pes etmeden devam edeyim de olmadı artık Sibel gerekeni yapar ;) bir kaç günlük detoks verir belki ;)

Anammmm :KK68: Çok güzel bir haber bu gerçi takımdan emekli oldum diye diye bende emekli memur gibi canlandı üstünede bu haber olunca aman menapoz öncesi tekne kazıntısı geliyor gibi bir ışık belirdi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: artık neyin kafasını yaşıyorsam bende :KK70: :KK70: :KK70:
Şaka bir yana inan çok sevindim ve Rabbim inşallah mucizeni sağlıklı ve hayırlı olarak kucağına almayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Rabbim yolunu gözleyenlerede tez zamanda mucizelerini göndersin....Aminnnnnnnnnn

Daha gerçi çok erkendir ama ben içimden geleni söyleyeyim :) bence Prensess gelecek ( Kehanetinide şuracığa bırakan abdal Oynakbaşı sessizce ortamı terk eder :KK70: :KK70: :KK70: demişti dersiniz :KK70: )

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çok güldürdün beni ... Rabbimde seni güldürsün yahu .... artık tekne kazıntısı mı olur , bu daha başlangıç mı :rolleyes::rolleyes: bilemedim bende banucum .

Kocamaaaaaaaaaan amin güzel dilek ve dualarına :KK200: hadi bakalım , 8 yaşında bir paşası olan bir anne , bir prenses için hayır demez herhalde :):KK66:

çok güldürdün beni ... Rabbimde seni güldürsün yahu .... artık tekne kazıntısı mı olur , bu daha başlangıç mı :rolleyes::rolleyes: bilemedim bende banucum .

Kocamaaaaaaaaaan amin güzel dilek ve dualarına :KK200: hadi bakalım , 8 yaşında bir paşası olan bir anne , bir prenses için hayır demez herhalde :):KK66:

Vaaay ne güzel hareketler olmuş böyle :)
Çok sevindim senin adına Ausencia Ausencia :KK200: sağlık sıhhat ve mutlulukla kavuşun inşallah:dua::dua::dua:

Bu arada sen yine iyisin benimkilerin arası 10 yaş :)

Vaaay ne güzel hareketler olmuş böyle :)
Çok sevindim senin adına Ausencia Ausencia :KK200: sağlık sıhhat ve mutlulukla kavuşun inşallah:dua::dua::dua:

Bu arada sen yine iyisin benimkilerin arası 10 yaş :)

sağolasın yenacım, aminnnnnnnnn :KK200:... eee tecrübelerinden alırım bi dal :KK48: bizimde nasipse doğana kadar 8.5 olacak :)

Çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin, kızını diyim :))

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür evime dönebildim :KK66: Kızımın arkadaşından yeni geldik sayılır :KK66:
Hatun tahmin ettiğim gibi döktürmüş :KK66: Poğçalar, un kurabiyeleri, Mantı, Patates salatası ve sarma :KK57:
Dedim ya niye okadar hazırlık yaptın hiç bir şey yapmasaydın ben diyetisyene gidiyorum yiyemem ama baktım kadıncağız aaa olurmu hiç ille ye diye ısrar ediyor bende kırılmasın diye biraz yedim ama tabi hepsinden değil :KK66:

Hemen yediklerimin de hesabını vereyim :KK48:
5 - 6 adet sarma
1 kase patates salatası
2 - 3 kaşık mantı :KK66: sonrada bol bol şekersiz çay :21:

Kadıncağız poğçamdan kurabiyemde de ye dedi dedim ne olur ısrar etme normalde bunları bile yememem gerekiyordu diye :KK66: sağ olsun okadarına bile razı geldi :KK66:
Tabi liste dışına çıkıncada akşamlık eve gelince yemek yememeye karar verdim :KK66: onun yerine son ara öğünüm olan iki dilim ananasla 1 fincan maydanozlu limonlu yeşil çayımı içiyorum :KK66:

Yatana kadar bol su da içilecek :KK66: yarın hiç tartılmayayım bari de olurda artı çıkarsam canım sıkılmasın gerçi şu anda kendimi hiç şiş hissetmiyorum :KK66:

Cumaya kadar çok sıkı tutmam şart oldu :KK66: yoksa vicdanen rahat edemem :KK66:
Gerçi yarın evi kaldıracağım temizlik için :KK66: büyük ihtimalle haftasonu yani cumartesi eşimin sülalesi bende toplanacak akşamda kızlardeşime yemeğe davetliyiz aynı gün :KK66: ama kesinlikle kararlıyım listemin dışına çıkmayacağım :KK66: nasılsa kendi evim listeme uygun hazırlarım yemeğimi yerim onlar hamur işlerini götürürken :KK70: kendim zayıflayıp sülaleyi şişireyim o gün :KK70:

iki gündür canım sürekli çikolata çekiyordu hasta oldum bugün en azından bu cumaya şiş olmucam geçen gün şiştim kilo farkı az çıkmıştı .biraz dinlenip takılayım yine derse dönücem :)

Hadi gözün aydın o zaman ;) regl dönemi daha güzel kilo verebiliyor insan düşünenin aksine ;) yeterki yürüyüş ve bol su olsun o süre içinde ;)

Kızlar herkes şimdiden Pazartesi sendromuna girdiniz de yattınız mı :D

Bende birazdan ufak ufak yatarım :KK48:
Yarın yorucu ve uzun bir gün beni bekliyor :temizlik: evi temizleyeceğim :temizlik:
Bakalım bir aksilik olmazsa cumartesi günü akrabalar bende toplanacak :KK48: şu meşhur akraba günümüze başlayalım diyorlar bende hadi ilk bana gelinsin dedim ;) gerçi aynı akşam kızkardeşime yemeğe gideceğiz ama sıkıntı olmaz nasılsa ben çoğu vaktimi mutfakta geçireceğim o yüzden pek bulaşık kalmayacak ;)
Gerçi cumartesiye çok var yarından itibaren ama ben bir dip köşe gireyim de malum salı ve perşembe spor ve kızın yüzmesi var ( ancak 1 saat evde oluyorum gündüz ) cumada diyetisyen kontrolüm var ve öğleden sonra gelince ancak sarmayla boğuşurum ;) yani temizlik için pazartesi ve çarşamba kalacak ;)

Bu arada yarın yine kızım laptobu okula götürecek ama sabahtan o evden çıkana kadar yine damlarım nasılsa ;)

Beynim yoruldu erkenden yatıyorum bugün :)
Menğm : kahvaltı yumurta vardı ondan kahvaltılıklardan karışık yedim bi iki dilim çikolata da yedim
Öğlen : chia lı ayran yaptım bir bardak
Akşam : bi kase yayla çorbası
Bir koçan haşlanmış mısır
Su : 2,5 lt
Ara : 1 tane ceviz

Iyi geceler kizlar inanin bir ara uyuklamisim kalktım dusa girdim şimdi yatıyorum yarın yazarim bugünkü menümü de herkese tatlı rüyalar :KK200:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir hafta diliyorum :KK68:

Tabi erkenden yatınca karga kahvaltısını etmeden uyandım :KK48:
ASlında seviyorum bu saatlerde uyanmayı çünkü benim tek başıma kafa dinleyebildiğim ve oturabildiğim tek zaman :D
Sağ olsun küçük cimcimem dakika susmaz hep anlatacak bir şey bulur ( kime çektiyse :D )
Büyükte ne zaman benle konuşmaya başlasa iş Üniversiteye hazırlıktan açılır ve ucu hep istediği kitaplara dayanır :D

Neyseki dün ki misafirlik bana çok fazla artı olarak dönmemiş :21: o az bir şey artıyıda zaten ben fazlasıyla yakarım bugün ;) Cumaya kadarda çok güzel rakamlar göreceğime eminim :spor:Özellikle yarını iple çekiyorum şöyle gidip bir güzel ter atayım da enerji toplayayım eksilerin üzerinde çalışırken ;)

İnşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olur ;)

İnşAllah yarın daha rahat olur poliklinik de çok yorulmadan eve atsam kendimi spor yapcak halim kalır

Canım o poliklinikteki koşturmaca bile sana yeter ;) tabi fazla spor göz çıkarmaz ;)

Iyi geceler kizlar inanin bir ara uyuklamisim kalktım dusa girdim şimdi yatıyorum yarın yazarim bugünkü menümü de herkese tatlı rüyalar :KK200:

Gece herkes erkenden baygın düşmüş zaten canım sıkıntı yok ;) Allah yardımcın olsun hem çalışıp çoluk çocukla uğraşmak kolay değil birde üstüne diyet valla helal sana ;)

Gunaydiiinnn :halay:
Bugün çok enerjiyim dün menümu yazamadım ama durum şöyleydi bildiginiz gibi kahvaltı yaptim
sonrasında pazar market alışverişine çıktım tam 3 saat hiç oturmadim balık yaptım fırında bol yeşillikle onu yedim
Gelelim bugüne henüz yataktayim:KK70:
Kararlıyim 5 km yürücem bugün ben ne kadar çok yorulursam o kadar hareketli oluyorum bu cuma Yarışmadayim gelsin bol eksiler

Back
X