• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydiiinnn :halay:
Bugün çok enerjiyim dün menümu yazamadım ama durum şöyleydi bildiginiz gibi kahvaltı yaptim
sonrasında pazar market alışverişine çıktım tam 3 saat hiç oturmadim balık yaptım fırında bol yeşillikle onu yedim
Gelelim bugüne henüz yataktayim:KK70:
Kararlıyim 5 km yürücem bugün ben ne kadar çok yorulursam o kadar hareketli oluyorum bu cuma Yarışmadayim gelsin bol eksiler

Günaydın canım ;)
Ne güzel bu enerjiyle metabolizma da çok daha güzel çalışır ;) Cumaya çok çok güzel eksiler göreceğine eminim :21:

Günaydın
Hayırlı haftalar....

Sanada Günaydın Yenacığım :KK60:

Bende kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayımı içiyorum ;) minik kuşum erkenden kalktı giyindi hatta saçı bile hazır bekliyor :KK48: açtı televizyonu biraz çizgi film izliyor :KK48: haftaiçi normalde tv izlemeye fırsatı bile olmayınca ikidir böyle yapıyor cadı :KK48:

Al Al canım :KK1:
Buranında en ağır Topu benim herhalde :KK1:

Kendimi hemen herkes için tanıştırıp bildirimimi de yapayım bari :KK1:

Adım banu :KK3:
33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim :KK1:
İstanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım :KK34:
Evlendiğimde 52 kgdum ( kulağa ınanılmaz gibi gelsede şimdi :KK1: ) yok hamilelik öncesi, yok hamilelik süresi kilo aldıkça aldım :26: tabi birde buna KV dırdırı eklenince oldum 120 kg :KK52::KK52::KK52:
Bir ara ne güzel 96 - 97 kglara kadar düşmüştüm ama kullandığım antidepresanlar yüzünden yine başladığım yere döndüm :KK53:

Neyse ucunda ölüm yok dedim ( tabi önce bir güzel ağladıktan sonra :KK1: ) sonra ilk işim diyetisyene gitmek oldu ve tam 4 gündür gayet bilinçli ve dikkatli bir şekilde besleniyorum :KK34:
Allahın izniyle ve sizlerinde desteğiyle inşallah insani bir kiloya düşeceğim yine :KK34:

Geçen hafta 120 kg
Bu hafta 118.8 kg
Giden; - 1.2 kg :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Hedef; şimdilik 85 kg

Spor: 2 gün yüzme + 2 gün yürüyüş :KK34:

Kızlar bakın ne buldum :KK61:
Sabah sabah nerden aklıma geldiyse ilk ne zamam KKya üye olmuşum diye merak ettim daha doğrusu mezuniyet için kaç kilo hedef belirtmiştim diye merak edince resmen yarım saattir ilk mesajımı aradım :KK53:
Aslında tabiki o zaman göre şu anda çok çok daha azım ama sayfaları geçerken bir ara 92.7 kgya kadar indiğimi gördüm 2 sene öncesi ( bu arada 15 kasım 2013de başlamışım takım yarışına tabi yeri geldi 1 sene bile uzak kalmışım nasıl kopmalar yaşadıysam )
Şimdi aslında kendime kızıyorum yahu şu anki azmimi o zaman göstermiş olsaydım çoktan mezun olmuş olacaktım ;)
Gerçi olmuşla ölmüşe çare yok bunda da vardır bir hayır ;) yoksa hiç birinizi tanıma fırsatım olmazdı belkide ;)

Allahın izniyle 1 sene sonra da bu yazdığım mesajı gösterip yahu iyiki vazgeçmemişim diyeceğime adım gibi eminim :21: istedikten sonra başaramıyacağım şey yok :sampiyon:

Sabah sabah nerden aklıma geldiyse ilk ne zamam KKya üye olmuşum diye merak ettim daha doğrusu mezuniyet için kaç kilo hedef belirtmiştim diye merak edince resmen yarım saattir ilk mesajımı aradım :KK53:
Aslında tabiki o zaman göre şu anda çok çok daha azım ama sayfaları geçerken bir ara 92.7 kgya kadar indiğimi gördüm 2 sene öncesi ( bu arada 15 kasım 2013de başlamışım takım yarışına tabi yeri geldi 1 sene bile uzak kalmışım nasıl kopmalar yaşadıysam )
Şimdi aslında kendime kızıyorum yahu şu anki azmimi o zaman göstermiş olsaydım çoktan mezun olmuş olacaktım :KK66:
Gerçi olmuşla ölmüşe çare yok bunda da vardır bir hayır :KK66: yoksa hiç birinizi tanıma fırsatım olmazdı belkide :KK66:

Allahın izniyle 1 sene sonra da bu yazdığım mesajı gösterip yahu iyiki vazgeçmemişim diyeceğime adım gibi eminim :21: istedikten sonra başaramıyacağım şey yok :sampiyon:

Inşallah birer ani olarak bir tecrübe olarak kalıcak hayatımızda canım....
Bundan sonra en önemli kısım korumak inş onu da başaracagız. .:dua:

Sahi ne zaman üye oldun kk ya .?
Hadirladigim kayinpederin rahatsız dı dimi.?
Ben 9 yıl oldu neredeyse, oğlumu emziriyordum :) kızım 4. Sınıfa gidiyordu hey gidi günler. .
Neredeyse evlenecekler ben hala zayıflama yolundaydım. .:KK45: Naapalim artık Allah başka keder vermesin. .
Bazen de iyi ki burdayım diyorum çok güzel insanlar tanıdım dost edindim. .:KK68::KK68:

Inşallah birer ani olarak bir tecrübe olarak kalıcak hayatımızda canım....
Bundan sonra en önemli kısım korumak inş onu da başaracagız. .:dua:

Sahi ne zaman üye oldun kk ya .?
Hadirladigim kayinpederin rahatsız dı dimi.?
Ben 9 yıl oldu neredeyse, oğlumu emziriyordum :) kızım 4. Sınıfa gidiyordu hey gidi günler. .
Neredeyse evlenecekler ben hala zayıflama yolundaydım. .:KK45: Naapalim artık Allah başka keder vermesin. .
Bazen de iyi ki burdayım diyorum çok güzel insanlar tanıdım dost edindim. .:KK68::KK68:

15 kasım 2013de takım yarışmasına katılmışım ;) KP o zaman vefat etmişti bile ( tabi öncesinde 1 seneden fazlada sadece sohbete gelmiştim :D
Benimde rahat 6 yıl olmuştur ;)
Dediğin gibi bizlere çok büyük tecrübe oldu ve buradan tanıştığım yüz yüze geldiğim hatta gelmesem de her zaman dostluklarına güvenebileceğim bir sürü arkadaşım oldu ;)
Rabbim inşallah ikimizede fıstık gibi olup mezun olmayı da nasip eder ( gerçi sen fıstık kıvamına geldin bile ama olsun peşinden uslu uslu geliyorum ;) )

İyiyim Banu abla dün çorba yediğim için vicdan yaptım akşam yemeği yemedim yoğurt yiyip yattım çok şükür sabah 300 Gr eksimi bile gördüm :KK66:

Süpersin canım ;) aynen devam her gün 200 gr gitse 1 kg gitmiş olur cumaya kadar ;)

Başlangıç 83.1 şuan 82.2 hedefim 58

Tamamdır canım not aldım ;) bu cuma inşallah çok daha güzel bir rakam görürsün tartıda ;)

Kahvaltımı yaptım 1 dilim kepekli ekmegi ile peynir yeşillik bitki çayı şuan kahvemi içiyorum Birazdan evimi temizleyeceğim sonra 20 dk yürüyüş yapıp kendime ayakkabı almaya gideceğim
Malum kış geldi kışlık ayakkabı şart

Sana kolay gelsin canım ;) bende giriştim eve şimdi ara öğün için mola verdim ;) tabi bir yandan da öğlenlik yemeğimi hazırlıyorum ;)
Allahtan ev fazla dağılmadı da toparlaması kolay oldu ;) Öğlen kızı almaya gidene kadar inşallah süpürge işide aradan çıkarda öğleden sonra biraz da mutfak dolaplarımı ve mutfak fayanslarını silerim ki en azından mutfağın işi biter ;) diğer odalarda pek iş yok ;) bir tek gece koltukları sileceğim ;) gündüz kuzuyu yerlere oturtmayayım :D

Canım o poliklinikteki koşturmaca bile sana yeter :KK66: tabi fazla spor göz çıkarmaz :KK66:

Gece herkes erkenden baygın düşmüş zaten canım sıkıntı yok :KK66: Allah yardımcın olsun hem çalışıp çoluk çocukla uğraşmak kolay değil birde üstüne diyet valla helal sana :KK66:
Sağol canım evet zor oluyor çalışan anne olmak ama çok şükür bugünümüze bazen off yoruldum desem de seviyorum hep bir isimin olmasını: ) boş durmak çok sıkıcı :KK66:

Gunaydiiinnn :halay:
Bugün çok enerjiyim dün menümu yazamadım ama durum şöyleydi bildiginiz gibi kahvaltı yaptim
sonrasında pazar market alışverişine çıktım tam 3 saat hiç oturmadim balık yaptım fırında bol yeşillikle onu yedim
Gelelim bugüne henüz yataktayim:KK70:
Kararlıyim 5 km yürücem bugün ben ne kadar çok yorulursam o kadar hareketli oluyorum bu cuma Yarışmadayim gelsin bol eksiler
Yürümek çok güzel canım hava da biraz soğuk burda yani sivasta sen nerdesin bilmiyorum ama dikkat et hasta olma :KK66:

Şimdi aslında kendime kızıyorum yahu şu anki azmimi o zaman göstermiş olsaydım çoktan mezun olmuş olacaktım :KK66:
Gerçi olmuşla ölmüşe çare yok bunda da vardır bir hayır :KK66: yoksa hiç birinizi tanıma fırsatım olmazdı belkide :KK66:

Sendeki bu azim oldukça basaramayacagin hiçbir şey yoktur kaptanım ; )

Yürümek çok güzel canım hava da biraz soğuk burda yani sivasta sen nerdesin bilmiyorum ama dikkat et hasta olma :KK66:
Ben İstanbuldayım yürüme bandim var yazın yürünmuyor heryeri açamıyorum oğlum 4 yasinda bi anlık olur herşey olur tek yürüdüğüm odayı açınca da esmiyor şimdi kıs geldi sayılır artık tam yürüme bandlik hava :KK48:

Günaydın canım inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için bu hafta bir sürü okul isim var yaptiklarimi burda paylaşirim foto atarim; )

Sizin e okul işleri çok oluyor dimi.?
Kolay gelsin ...

Merhaba arkadaşlar sonunda gelebildim benim internet bitti bi türlü yeniletemedim eve internet bağlattık sonunda artık internet sıkıntım olmayacak bu arada nasılsınız arkadaşlar neler yaptınız

Hoşgeldin canım.. ev de netin olmasi iyi oluyor. .

Kahvemi ictim evimi temizledim 20 dakika yürüdüm 1700 mt 115 kalorı birazdan dışarı çıkacağım hadi biraz da öyle yurucem 2500 mt tamamlanmış olur 2500 eve gelince yururum cumaya kadar hergün yurucem bakalım ise yarayacakmi

Ne iyi olmuş yürüyüş çıkmış aradan..
Yansın yağlar. :)

Back
X