Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Şükür büyük kız okuldan geldi de biraz evvel laptopuma kavuştum

Her sabah 5de kalkınca erkenden uykum geliyor ama direniyorum

Aslında sabah 6 benim için en ideali de bu ara nedense daha erken uyanıyorum

Yarın fitness günüm

ohhh misss bir güzel yağları yakayım ki cumaya süper bir rakamla karşınıza çıkayım

Yine çok yoğun bir gün beni bekliyor hatta her zamankinden yoğun
Sabah fitness öğlene doğru büyük kızın okul toplantısı ( 1 saatçikte olsa görüneyim

) ordan çıkınca hemen küçük kızımı Annemden alıp direk havuza yüzme dersi için gideceğiz

artık akşama kadar biraz zor girerim buraya

gerçi sabah çıkmadan bir damlarım
Canım bana diyetisyenim her meyvenin yanına sıcak su veriyor

kan şekerinin meyvenin şekerinden birden yükselmesini engelliyor

üstelik baya da tıkıyor insanı
Ben büyük kızın İlkokul dönemi her şeye atlardım

hatta ilk sene birde Sınıf Anneliği yapmıştım ama o baya bir yormuştu çünkü aman milletin cebinden çok fazla para çıkmasın diye ne lazımsa günlerce en uygunu nerde diye dolanırdım

Şimdi Sınıf Anneliğine gönüllü olmadım ama Öğretmen büyük kızımında eski Öğretmeni olduğu için bilir ne olursa yardımcı olabileceğimi

Şükür bu seferki velilerde gayet istekli ( çoğunun ilk tecrübesi

) sadece bir kaç tanesi kılçık onlarında hakkından geliyoruz

geçen sene bir tanesi neden aidat ödenecek falan diye söylendi dayanamadım hatunu fırçaladım

sonuçta o toplanan aidatlar çocukların temizliği ve ihtiyaçları için kullanılacak herkes veriyorsa seninde itiraz etme şansın yok sonuçta senin evladında yararlanacak dedim

hatun bana bozulur diye düşünürken şimdi ne olsa sanki sınıf annesi benmişim gibi Ablacığım işte atıyorum para toplanacaksa bu para ne için sen daha iyi bilirsin işte şu günü getireceğim diye bana hesap veriyor
Menün harika canım

sporunuda yapmışsın daha ne olsun

hadi bakalım cumaya ikimizde bomba gibi sallayalım listemizi
Menün çok güzel canım

maşallah bakıcınızda dünya tatlısıymış Rabbim daim etsin ...Aminnn
Gülşenciğim Allah yardımcın olsun

tam gün olsaydı en azından daha erken eve döner kendine de vakit yaratabilirdin

Gerçi hazırlıklarını geceden yapıp sabahda erken kalkabilirsen yine 1 saat de olsa kendine zaman yaratabilirsin

Menün bu arada gayet güzel yalnız öğlen okulda yiyorsun sanırım

evden buharda pişmiş sebze yada güzel tavuklu salata tarzı birşeyler yanında götürsen daha güzel olabilir gibime geliyor

hem karbonhidrat almamış olursun hemde daha uzun süre tok tutar

Süpersin canım senide tebrik ederim

inanılmaz zevk veriyor dimi bir ufak bedeni giyebilmek

inşallah çok daha ufak bedenlere girebildiğimiz günleride paylaşmak nasip olacak ikimize hatta hepimize

Aaa bak sen diyince kırmızı elbise diye aklıma geldi

Benim büyük kızın mezuniyet balosunda giydiği abiyesi var ( hatun bir kere giydiği abiyeyi bir daha giymezmiş

haspam sanki her Allahın günü abiye giyiyor

) Benimde ilk hedefim ona girebilmek olsun o zaman

gerçi en son denediğimde fermuarı yarıya kadar kapanıyordu

şansıma etim sıkı da göstermiyorum fazla yada diyetisyene gittiğim için çoğunluk yağdan gittiği için daha fazla fark oluşuyor