Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bildirim gününe bir gün kaldı

İnşallah hepimiz yarın çok güzel rakamlar göreceğiz tartıda

Gece tam uykumu alamadım sanırım biraz direndim kalkmak için ama sonunda erken kalkan yol alır hesabı kendimi yataktan attım
Bugün malum spor günüm

gidip bir güzel ter atayım yağları kayayım da yarın çok daha güzel rakamlar göreyim tartıda

Normalde önce şekersiz Türk kahvemi içerdim ama birazdan önce kahvaltımı yaparım sonrada üzerine kahvemi içerim ki spor esnasında daha güzel yağ yakayım
Sizlerde ne olur bugün karbonhidrat fazla yemeyin ve bol su için ki takımca süper bir ortalamamız olsun
Sorma nasıl rahatladım bilemem

Gerçi Cumartesiye de yetişirdi de ben biraz zorlanmış olurdum

malum cumada diyetisyene gidince yarım gün ordan gidiyor zaten

birde cumartesi akşamı kızkardeşime davetliyiz misafirlerimin oturacağı tutarsa bu sefer o tarafa geciktim diye amcamlar ( yemeğe onlarda gelecek ) söylenirdi tam da gününü buldun hesabı
Tamamdır canım seninde hedefini hemen yazarım listeye
Allah yardımcın olsun canım

hakikaten işin zor hele ki iki gün aşure şenliğinde

Yine maşallah menülerin okadar kaçamak riskine rağmen gayet güzel

Yarın karşılığını fazlasıyla alacağını düşün canım ve sakın bugün kaçırma
Bende o konuda normal değilim o zaman

Bir aksilik olursa diye ikramlıklarımı bile geceden yaparım ( ona göre menü belirlerim )
Eğer akşam yemeğine gelen olacaksada sabahtan pişiririm pilav hariç ki aksi bir durumda telafi edecek kadar sürem olsun diye

Zaten erken kalkıyorum ama o günlerde geceden tabak çatalımı bile hazır ederim üzerlerini örtüp

Temizliğimi zaten dip köşe yaparım o ayrı ama yinede sabahı teftişe çıkmış gibi evin içinde dolanırım
Elim zaten bol kepçe ( en korktuğum şey misafirlerin şundan daha varmı dedikleri bir ikramın bitmiş olması

) ki çok şükür şimdiye kadar hiç öyle bir durum olmadı aksine gelenlerin eşlerine de paket yapar gönderirim her zaman
Eşimin amca gelini o konuda her defasında aynı şeyi yaşıyor

meğer kişi sayısına göre hazırlıyormuş ikramları atıyorum herkese 2şer kurabiye koyacaksa 10 kişiye 20 kurabiye yapar

Aksilik o günlerde de genelde hep ya fazladan biri aniden çıkıp gelir yada gelenlerden birinin takviye isteyeceği tutar

Kıza defalarca dedim hatta kız sayıyla işmi olur sen fazla yap en kötü ihtimalle buzluğa atarsın başka habersiz gelene hazır olur diye ama sanırım o konuda biraz inatçı

hep sayıyla yapar ve her defasında gelene ondan kalmadı demek zorunda kalır
Şükür Annemden öyle görmüşüz

misafire sayıyla iş olmaz

gerekirse ben yemem ama yinede fazladan bir şey kalsın der hep Annem
Menün harika canım tebrikler

Yarını iple çekiyorum resmen