• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana ;) Yüzmeden çıkınca Annem ille yemeğe bize gelin diye ısrar edince onlara da uğradık daha yeni girdik eve ;)
Bugün her zamankinden fazla yoruldum :KK57: Neredeyse 15 000 adım attım bacaklarım fena ağrıyor ;)
Yatana kadar 1 litre daha su içerim bakalım yarın artık ne göreceğim tartıda ;)

Selam güzeller nasılsınız ben çok halsiz ve bitkin hissediyorum grip sinüzit e çevirdi başım çok ağrıyor güçlenmek için bir haftadır yedim içtim diyet yok malesef hatta dün bu işi bırakayım kökten dedim kendime bir kaç ay süre vereyim bilemedim

Çok geçmiş olsun canım ;) inşallah çabucak geçer de rahatlarsın ;)
Canım yine sen bilirsin ama sakın pes etme aksine madem bir haftadır kasmıyorsun nefis körlenmiştir daha sıkı tutmaya başlarsan eminim faydasını göreceksin ;)

Bugün yediklerim
Uyanınca akşamdan suda bekletilmiş kayısı

Sabah sahanda peynirli yumurta ikidilim tb ekmeği 7zeytin

Ara yaseminli yeşil çay

Öğlen
Yemek öncesi suda bekletilmiş kayısı bı tane
Mantar et sote iki kepçe Bir dilim ekmek bı bardak chiali ayran

Ara şekersiz tarçınlı türk kahvesi
Bir ceviz 10findik

19:00 Akşam mantar et sote bı dilim ekmek bir bardak chiali ayran

23:30 yoğurt kürü

Harika bir menü olmuş canım ;) tebrikler ;)
Karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah :KK60:

Hu huuuu çok heyecanliyim:eek:
Yarın listede kendimi gorecegim
Bugün neler yaptım neler yedim hemen yazayım
Kahvaltı 9.30
Şekersiz yeşil çay
1 dilim kepek ekmegi
Biraz peynir domates
Ve haşlanmış yumurta
Tabi sabah kalkar kalkmaz yine 10 dklik spor hareketlerimi yaptım ardından ceviz kabugu suyumu içtim.
Ara öğün
Evi temizledim camları sildim perde bile astım üstüne şekersiz türk kahvesi bir mandalina
Ardindan 3 km yürüyüş ve 200 kalori yaktim
Akşam yemeği 17.00
2 adet kabak dolması ama kabakları ince ve küçüktü
Bol yeşil salata yoğurt
Bittim hayiiirrrr
Az önce bi 3 km daha yürüdüm ve bi 200 kalori daha gitti
Şimdi yarım elma yiyorum yarısını da oğlum yiyor.
Su sanırım 9 bardak oldu içmeye devam
Sabah grsrz:rapci:
Evettt inşallah bomba gibi bir giriş yaparsın yarın ;) hemen aklımdayken senin bilgileri tekrar gözden geçirip yarınki listemizide hazır edeyim ;) gerçi sabah kesin erken kalkıp hazırlayabilirim ama seni eklemeyi unutmadan yapayım dedim ;)

*** 8. Takım 538.Etap***

Oynakbasi34 ( 92,2 / / / % )
Yena ( 76.3/ / / % )
Zehra_eymen ( 81 / / / % )
doga3 ( 96 / / / % )
kittenlove ( 66,4 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
newsletter ( 88,9 / / /%)
serenalar ( 75,6 / / / % )
pptya87 ( 82,2 / / / % ) Yeni üye, başlangıç 19.09, başlangıç kilosu 83 kg, hedef 58

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar inanılmaz yorulmuşum ve resmen yatmayı düşünüyorum :D gerçi oturduğum yerde de uyukluyorum D:

Hani olurda sızlarsam kendinize iyi bak
Allaha emanet olun ve yarın bol eksiler görürüz inşallah

İyi akşamlar herkesee menğm
Sabah bir kaç dilim domates salatalık
Öğlen : bir tabak kuru fasülye
Bir kase cacık
Akşam : bir porsiyon tarhana çorbası
Bir tabak kuru fasülye
Biraz cacık
Su :2,5
Perşembeyi sıkı tuttum bakalım yarın inşAllaj eksi görürüm :)

Kızlar herkese merhaba dün çok yorulmuştum saat 10 demeden sızıp kalmışım ve makinada çamaşır vardı eşime dedim as diye asmamış halbuki evdeydi çalışmıyordu sabah bile işe hitmeyecekti ahh bu erkekler:duduk: neyse sabahta erkenden kalktım kshvaltımı yaptım işe gittim iş de çok yoğundu bi türlü buraya giremedim
Bide bugün pazara gittim 5 kilo bamya aldım kışa kurutmak için ben hiç sevmiyorumda oğlanın yediğini dıyunca çok sevinip aldım onu ayıklaması sermesi derken bu saate kaldım şimdi de oğlanı uyutup yatıcam sabah erken kalkıp yemek yapıcam
Dünkü menüm
Sabah standart kahvaltım yumurta peynir zeytin ekmek
Ara 3 ceviz bir armut
Öğle bir tabak çorba 4-5 kaşık taze fasulye bir dilim ekmek
Ara 15 badem 2 incir
Akşam iki kaseye yakın mercimek çorbası birazda fasulye salata
Ara tarçınlı süt
Su 3 lt olmuştur spor 1 saat karışık plates ve alet çalıştım

Bugünkü menüm dünkünün aynısı sadece peymir beyaz değil ezineydi
Ara bir elma 3 ceviz
Öğle bir porsiyon ciğer yarım lavaş salata ayran
Ara bir armut bir incir
Akşam4 kaşık fasulye bir tane fırınlanmış bur ve 3 dilim fırınlanmış patates
Ara yok
Su 3 lt spor40 dakika
Herkese iyi geceler yarına bol eksiler

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin, hayırsız ise gönlümüze hayırlı olanı yerleştirsin ....Aminnnnnnnnnnn

Dün çok yoruldum diye diye erkenden sızmışım :D eşim bir ara oturduğun yerde uyuyorsun diyordu bende az uzanayım çok yorgunum derken baya baya sabahı yaptım :KK48: Tabi saat 22:30da uyursam sabahın 5inde uyanmam çok normal :KK66:

Neyse kendime gelip tartıldım tabiki ;) şimdide kendime şekersiz Türk kahvesi yaptım ki kendime geleyim ;)
Kahvaltımıda baya erken yapmış olacağım bugün ama bir yandan iyi oluyor en azından Sibele kontrole gitmeden bir kahve içip çıkarım da daha güzel sonuçlar görürüm belki ;)

Aklımdayken hemen bildirimimi de yapayım ona göre sonrada listeye girerim ;

Geçen hafta; 92,2 kg
Bu hafta; 91,2 kg
Giden; 1 kg
yüzdesi; 1,08 %

İyi akşamlar herkesee menğm
Sabah bir kaç dilim domates salatalık
Öğlen : bir tabak kuru fasülye
Bir kase cacık
Akşam : bir porsiyon tarhana çorbası
Bir tabak kuru fasülye
Biraz cacık
Su :2,5
Perşembeyi sıkı tuttum bakalım yarın inşAllaj eksi görürüm :)

Menün çok güzel canım ;) inşallah karşılığını bol eksi olarak alırsın ;)

Kızlar herkese merhaba dün çok yorulmuştum saat 10 demeden sızıp kalmışım ve makinada çamaşır vardı eşime dedim as diye asmamış halbuki evdeydi çalışmıyordu sabah bile işe hitmeyecekti ahh bu erkekler:duduk: neyse sabahta erkenden kalktım kshvaltımı yaptım işe gittim iş de çok yoğundu bi türlü buraya giremedim
Bide bugün pazara gittim 5 kilo bamya aldım kışa kurutmak için ben hiç sevmiyorumda oğlanın yediğini dıyunca çok sevinip aldım onu ayıklaması sermesi derken bu saate kaldım şimdi de oğlanı uyutup yatıcam sabah erken kalkıp yemek yapıcam
Dünkü menüm
Sabah standart kahvaltım yumurta peynir zeytin ekmek
Ara 3 ceviz bir armut
Öğle bir tabak çorba 4-5 kaşık taze fasulye bir dilim ekmek
Ara 15 badem 2 incir
Akşam iki kaseye yakın mercimek çorbası birazda fasulye salata
Ara tarçınlı süt
Su 3 lt olmuştur spor 1 saat karışık plates ve alet çalıştım

Bugünkü menüm dünkünün aynısı sadece peymir beyaz değil ezineydi
Ara bir elma 3 ceviz
Öğle bir porsiyon ciğer yarım lavaş salata ayran
Ara bir armut bir incir
Akşam4 kaşık fasulye bir tane fırınlanmış bur ve 3 dilim fırınlanmış patates
Ara yok
Su 3 lt spor40 dakika

Herkese iyi geceler yarına bol eksiler

Allah yardımcın olsun canım valla işin çok zor ;) Baya yoruldun ama en azından paşan kışında bir güzel bamyasını da yer ;)
Artık bu kadar koşturmacaya güzel bir eksi görürüz inşallah karşılığında ;)

*** 8. Takım 538.Etap***

Oynakbasi34 ( 92,2 / 91,2 / 1 / 1,08 % )
Yena ( 76.3/ / / % )
Zehra_eymen ( 81 / / / % )
doga3 ( 96 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
serenalar ( 75,6 / / / % )
pptya87 ( 82,2 / / / % ) Yeni üye, başlangıç 19.09, başlangıç kilosu 83 kg, hedef 58

Bakalım sibelde ne çıkacağım ona göre gerekirse düzeltme yaparım ;)

Herkese günaydın oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım yine süpersin:KK9:Dün nette bir sorun vardı galiba bir türlü giremedim girdiysem de anca yazılanları okuyabildim ben yine sabit ciktim kaçamak yapmadım oysa ama karnımda acayip bir şişlik var
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.7
insan noktasına kadar aynı çıkar mi çıkıyorum inşallah sonraki hafta eski çıkarım sinirleniyorum kendime artık :kızgın:

Herkese günaydın oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım yine süpersin:KK9:Dün nette bir sorun vardı galiba bir türlü giremedim girdiysem de anca yazılanları okuyabildim ben yine sabit ciktim kaçamak yapmadım oysa ama karnımda acayip bir şişlik var
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.7
insan noktasına kadar aynı çıkar mi çıkıyorum inşallah sonraki hafta eski çıkarım sinirleniyorum kendime artık :kızgın:

En azından artı çıkmadın ;) henüz bir şey içmediysen tekrar tartıl istersen :KK48: bazen sabah şişliği ancak gidiyor ;)

Günaydın kızlar
oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla tebrik ediyorum sekizli rakamlara az kaldı hani sen resim koyacaktin aradaki fark diye ben bekliyorum valla:KK60:

Bana gelirsek bu hafta deyim yerindeyse çok aç gezdim ben kendime inanamadim saldırirdim her şeye kendimi biliyorum:ukala:

Beynime bu açlık sinyallerinin normal olduğunun sinyalini verdim sürekli :-)
Dün tartildim ne kadar verdim biliyorum birazdan yine tartilcam bekleyin kızlar geliyorum:rolleyes::rolleyes:

Günaydın arkadaşlar ılık limonlu suyumu içip işe gidicem kahvaltımı ve ara öğünümü hazırladım yanımda götürüp işte yapıcam sabah kalkar kalkmaz tartıldım ama malesef +300 yani kilom 81,3 kızlar çok uğraştım ama hafta sonunu telafi edemedim ama söz haftaya çok güzek eksilerle gelicem

*** 8. Takım 538.Etap***

Yena ( 76.3/ / / % )
Zehra_eymen ( 81 / 81,3 / +0,3 / - 0,37 % )
doga3 ( 96 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % ) Sabit
serenalar ( 75,6 / 74,5 / 1,1 / 1,46 % )

Günaydın arkadaşlar ılık limonlu suyumu içip işe gidicem kahvaltımı ve ara öğünümü hazırladım yanımda götürüp işte yapıcam sabah kalkar kalkmaz tartıldım ama malesef +300 yani kilom 81,3 kızlar çok uğraştım ama hafta sonunu telafi edemedim ama söz haftaya çok güzek eksilerle gelicem

Önümüzdeki hafta çok güzel bir eksiyle geleceğine inanıyorum canım ;) moralini bozma şişliktir o ;)

Geçen hafta 75.6
Bu hafta 74.5
Fark 1.1
Yüzde 1.45 %(inş doğru yapmisimdir)

Harikasın canım :KK9: Benim 8lere az kaldı ama seninde 6lara emin adımlarla yaklaşman çok güzel :KK60: yılbaşına çoktan 6lara düşmüş olursun ;)

Önümüzdeki hafta çok güzel bir eksiyle geleceğine inanıyorum canım :KK66: moralini bozma şişliktir o :KK66:

Harikasın canım :KK9: Benim 8lere az kaldı ama seninde 6lara emin adımlarla yaklaşman çok güzel :KK60: yılbaşına çoktan 6lara düşmüş olursun :KK66:
Ayy inş Banu abla görürüm hep birlikte hedeflerimize ulaşırız şimdi güzel bir kahvaltı edeyim köy ekmeği gelmişti dondurucuya atmıştım akşam çıkarttım iki dilim yerim artık ödül niyetine ;)

*** 8. Takım 538.Etap***

Yena ( 76.3/ / / % )
Zehra_eymen ( 81 / 81,3 / +0,3 / - 0,37 % )
doga3 ( 96 /95.5 /0.5 / 0. 52% )
erciyes111 ( 64,7 / / / % ) Sabit
serenalar ( 75,6 / 74,5 / 1,1 / 1,46 % )

Back
X