- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
çok iyi yaa tebrik ederim artı ve sabit olanlarımız olduğu haldeKizlar paylastim eğer büyük bir degisiklik olmazsa 3.cu gibi gorunuyoruz tabi bende hata yoksa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi yaa tebrik ederim artı ve sabit olanlarımız olduğu haldeKizlar paylastim eğer büyük bir degisiklik olmazsa 3.cu gibi gorunuyoruz tabi bende hata yoksa :)
Gerçektenmi.![]()
ya okul çok yoğundu anca gördüm :S
aynen tam aynı yerde direnç yaşıyoruz yeşil çaya bile başladım valla kıralım şu inadı bu hafta
çok iyi yaa tebrik ederim artı ve sabit olanlarımız olduğu halde
Kızlar nerelerdesiniz :) ben normalde bu saatte yatardım ama şu anda bir yandan muhteşem yüzyılın tekrarını izliyorum![]()
![]()
![]()
Biz de maç izliyoruz..
Nasıl açık ara farkla mağlup olunur,nasıl beceriksiz olunur bakıyoruz ..![]()
Yarın akşam misafirim var.. geçen hafta düğünü olan taze çift gelecek.. :)
Mönü aklım da malzemeler mevcut geriye hazırlamak kalıyor yarın hallederim nasipse...
Bizimki sinir oldu kapattı maçı
Ohhh adı kondu mu zaten sıkıntı yokbenimde menü hazır da temizlik gözümde büyüyor
gerçi giriştiğimde yarın kesin biter de başlayana kadar biraz panik yapıyorum hatta evdekilerde kız her defasında panik yapıyorsun sonra misafirlerin geleceği sabah oturup keyif yapıyorsun diye dalga geçiyorlar
![]()
Buraya yazmadım dimi +90 da paylasmistim ..
Dün çok rahatsizdim ağrım ve bulantım vardı...
Acile gittik meğer safra kesesinde iltihaplanma ve nur topu gibi taslarım oluşmuş. ..
Üzüldüm tabii. Yine ameliyat yine hastane
Antibiyotik tedavisine baslandi sonrasında da bakalım nasıl olacak...
Pazartesiden itibaren de yazlık kışlık ve dip temizlige girişiyorum bi aksilik olmaz ise...
Halıları vericem. Şöyle bir güzel evi kirklıyıyayım. .
Artık işten geldikçe yavaş yavaş yapıcam bir haftada anca bitiririm :)
Kalabalık olmadığı için panik yapmıyorum bu sefer ama yine de insan az da olsa geriliyor :)
Sana da kolay gelsin kuzum...
Günaydın
Mutlu haftasonları
Banucum esin koltukları silsin erkek kuvveti tertemiz olur. :)
Biz de halılar koltuklar eşime ait :)
Aaa iyi hatırlattınbir su ben silerim bir suda o sildi mi mis gibi gerçi adama ağır iş yaptırmaya yaptırmaya güçten düştü
hem onada antreman olur
![]()
Afiyet olsun şifa olsun kuzuya...Günaydın kızlar bende ev temizliğine basliycam ama öncesinde kızımı yıkadım
En sevdiği çorba yayla çorbası yapıyorum şuan![]()